- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zoli62 #30197 üzenetére
Digi ügyfélkapun minden más digi szolgáltatás és a mobil simkártyák is azonos előfizetési néven vannak, és az értesítési adatok mind a valóságnak megfelelőek?
Ha sms-t kapál, hiába nem hivatalos, meg sem fordult a fejedben hogy rákérdezz hogy ez mi lehet? Ha használsz egy szolgáltatást, amiről egyértelmű hogy teszt, véges tesztidőszakkal(határozatlanság ellenére) akkor nem kezd gyanús lenni hogy rá kéne kérdezni?
Ha postán kapod a szolgáltatóktól a csekket, és egy hónap kimarad, várod hogy majd történik valami, vagy egyeztetsz a szolgáltatóval? Ha ő bizonyíthatóan postázta a számlalevelet, te meg hónapokig nem szólsz hogy nem kaptál adott havi csekket, emiatt görgeted a tartozást, akkor hiába mondod hónapokkal később, hogy meg se kaptad. Az ember tartsa számon a szolgáltatásokat. Ha valami zavar van, akkor jelezze.
Juteszembe! ... Aki nem kapott tértivevényes levelet arról, hogy az eredetileg 2019. dec.31-ig tartó tesztidőszak meghosszabbodik, az jelenleg jogszerűtlenül használja a tesztszolgáltatást?? Nonszensz.
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL #30188 üzenetére
BlacKSouL
Felbérelsz egy ügyvédet
- van jobb dolgom is ...
jelzed a diginek a panaszodat
- ezt megtettem annak ellenére, hogy nem szorulok a digi szolgáltatásaira, (korlátlan HU + korlátlan EU percek +20 GB netem van havonta, ingyen a munkáltatóm által, ennél hihetőbben már csak személyesen tudnám igazolni állításom). És semmilyen érdek nem fűz sem T-norhoz, sem a Tkomhoz, sem a vodához.
Leírtam/elmondtam részükre az indoklást, majd 48 !! nap múlva kaptam egy semmitmondó választ a digitől.És hidd el, nem örülök amikor az idő engem igazol: [link] ... [link]
szabonagyur
A jelenlegi ASZF-ben is benne van, hogy megszűnik.
Ilyet hol olvasol? Mert én csak olyat látok, hogy újonnan nem igényelhető. Az pedig azt jelenti, hogy a meglévő ügyfelek tovább használhatják a csomagot mindaddig, amíg a szolgáltató egyénileg felmondja nekik, vagy amíg az ügyfél másik csomagot választ/felmondja önként a csomagot.Meg 21. század van, tele az egész net azzal, hogy a DIGI megszünteti ezt a teszt szolgáltatást, ennyire burokban élsz, hogy nem nézted se a küldött SMS-t semmit.
Gondolom majd a digi is ezzel fog védekezni, és próbálni kibújni a fent linkelt törvény alól...
Postázási címed rendben van egyáltalán az oldalon?
Szerinted? Ha megjönnek a digitől a számlák....rothfb
Én sem bánom, hogy semmilyen levél nem jött...
Én igen: mert hidd el, majd lesz olyan "droždí" aki ezért hatósághoz fordul, és ott biza a fenti törvényt betűről-betűre ráverik a digire. -
válasz
szabonagyur #30183 üzenetére
Én sem kaptam semmilyen levelet. Sem tértivevényest, sem simát. A 4-ből 3 kártyát megtartunk, ezt kb két hónapja rögzítettem az ügyfélkapun. 2 hete fixálódtak, azóta nem lehet változtatni a számokon online. Most pedig várjuk elsejét. Én sem bánom, hogy semmilyen levél nem jött, mindent online intézek, a fizetést, a számla is e-számla, szóval ez így oké. Sms-ek jöttek ugyan, talán 2-szer, de ez bőven elég is volt. Az lehet, hogy aki mindent online intéz és nem kap papír alapú leveleket a Digitől, annak tértivevényes csodalevél sem kell, hogy jöjjön. Nem is hiányzott.
-
szabonagyur
félisten
-
martonl
senior tag
Mindenki nyugodjon le a p...ba.
A Digi kiértesített mindenkit, tértivevényes levélben. És aki ezt nem kapta meg, a kézbesítési vélelem szerint akkor is megkapta. Ez a jó kis '50-es évekbeli dolog minő véletlen, még mindig velünk van.
Persze vita esetén gondolom ezt illene tudni bizonyítania a feladónak egy tértivevénnyel, de szerintem a mai világban ez nem jelent proiblémát.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
#44932096 #30187 üzenetére
Két opciód van jelenleg. Felbérelsz egy ügyvédet és bepereled a digit. Kérdés, hogy mi a célod vele. Hátha megint kapnak büntetést? Maradjon a ki nem mondott hármas monopól helyzete, rekordmagas árakkal?
Vagy, jelzed a diginek a panaszodat ajánlott tértivevényes levélben(!), és közlöd, hogy mit szeretnél. Tovább folytatni a rosszul kommunikált, de kivezetésre kerülő, megszűnő tesztszolgáltatást, ingyen, csak és kizárólag neked egyéni felhasználóként, mivel neked senki nem írta meg olyan formában ahogy te igényelted, tehát te jogosult vagy tovább használni ingyen, amire azért kicsi az esély, vagy megszünteted te az ingyenes tesztszolgáltatás használatát és nem tesztelsz nekik tovább ingyen, vagy választasz egyet az új díjcsomagok közül, és megkérdezed, esetleg van-e lehetőséged a jelenlegi teszt telefonszámaidat tovább használni mert az neked nagyon fontos.
-
törölt tag
válasz
Gyurka6 #30184 üzenetére
Gyurka6
Szerintem ez egy határozott idejű teszt üzem volt
És ezt 2019-0527-től a mai nappal bezárólag melyik ászf-ben írják?
Illetve a szerződésem is határozatlan idejűnek vlett megkötve.
Mondd: elolvastad a hsz-em?szabonagyur
De 2020.12.31-el a jelenlegi csomag megszűnik
Melyik ászf-ben írják ezt?
Még 1x: sms, reklám, banner nem mindősül hivatalos tájékoztatásnak.
Ezt kellene végre megérteni. -
DarkByte
addikt
Egyébként ha már így alakult a történet, és VoWiFi-vel kénytelenek kipótolni a lyukakat, érdemes lenne odalépni kicsit a VoLTE/VoWiFi telefon támogatottság bővítésének a jövő évben. Nyilván ésszerű keretek között, mert nem csak rajtuk múlik, de azért a mostani helyzetnél még lehetne jobb.
szabonagyur: tudom, de amennyiben itt a dolog azon múlik hogy a Digi-nek fel kellene vennie a kontaktot a gyártókkal hogy építsék be a firmware-be, akkor azt elindítani. Jövő évtől már arra sem lehet fogni hogy teszt szolgáltatáshoz kell.
-
szabonagyur
félisten
válasz
#44932096 #30180 üzenetére
De 2020.12.31-el a jelenlegi csomag megszűnik és helyette új lesz, így lényegében megszűnik a csomag és legalább nem raknak át automatikusan mint sok más szolgáltató.
Levelet akkor nem küld általában ha szerződés kötéskor kérted, hogy online intézel mindent, én direkt ki is emeltem, hogy semmilyen levelet nem szeretnék kapni tőlük.
De jöt minden számra SMS, ami érdekes hogy ha nem volt akkor aktív a kártya telefonban később sem érkezett meg az adott SMS, illetve hívtak is amelyik elérhető volt. -
törölt tag
válasz
Dr Bubo #30176 üzenetére
Én sem kaptam levelet.
Hivatalosan csak így mondhatja fel a digi a szolgáltatást:
2) * Az előfizetői szerződés szolgáltató általi felmondásának felmondási ideje az (1a), a (6)-(7), illetve a (13) bekezdésben meghatározottak kivételével nem lehet kevesebb mint 60 nap.
(3) * A szolgáltató az előfizetői szerződés felmondását az előfizetővel tartós adathordozó útján köteles közölni azzal, hogy a tartós adathordozó elérhetővé tételéről az előfizetőt igazolható módon külön értesíti, kivéve, ha az alkalmazott tartós adathordozó jellege ez nem indokolja.
[link] https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0300100.tvAz sms-t, a telefonhívást mint hivatalos értesítési formának nevezeni....
Pláne ha valaki engem hív, és úgy kezdi a mondandóját, hogy a hívást rögzítjük: azonnal közlöm, hogy nem járulok hozzá....
De ugyanígy nem minősül tartósnak egy reklámcsíkba írt dátum a szolgáltató honlapján, vagy közösségi oldalra kiírt szöveg.A digi akkor járt el jogszerűen, ha:
1. mindenkit könyvelt levélküldeménnyel értesített, és ezt igazolni tudja
2. ászf szerint végleg lezárja a csomagot és nem csak kivonja a köthető előfizetések közül (ez mind a mai napig nem történt meg). -
bksgbr
tag
válasz
Dr Bubo #30176 üzenetére
Nekünk csak SMS-ek jöttek a 3 DIGI-s számra, se levél, se telefonhívás nem volt. Mondjuk én már novemberben beállítottam az ügyfélkapun, melyik telefonszámot akarom megtartani és milyen csomagban. (3-ból kettőt tartunk meg, 1 Digimobil Plusz és egy Digimobil Junior csomagot.)
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur #30174 üzenetére
Persze, fentebb írtam is, hogy szoftver frissítés miatt, és csak tapasztalat miatt írtam be, tisztában vagyok vele, hogy nem a DIGI sara.
Csak olyan idegesítő, mikor átveretem magam. -
szabonagyur
félisten
válasz
#76519680 #30164 üzenetére
Te ugyanezt csinalod a tobbi temaban, felesleges a trollkodas, “feszko” keltes.
A negativ tapasztalat is hasznos, sot akinek nincs meg igenis segitseg, hogy mire szamithat. Es igen lenyeges info, hogy Digi szerint van terero de gyakorlatban megsincs.
Ha meg csak a szepet es jot akarod olvasni lehet venni premium tagsagot es mivel a nem tetszo neveket is ismered le lehet tiltani oket.
Es mivel rajtad kivul mindenkinek megfele/atugorja ezeket a temakat hagyd is meg masoknak a dontes lehetoseget mi legyen a tema.
-
DevKiller
senior tag
-
MPM
tag
Helló!
A tesztidőszakra elhoztam 4 kártyát, de januártól csak 1-et szeretnék használni. Látom a webes felület elég jó, egyszerűen ki tudom választani a csomagokat.
Ha most lemondom a 3 kártyára a csomagot, akkor pár hónap múlva ugyanilyen egyszerűen az ügyfélkapun keresztül újra tudom aktiválni azokat, vagy akkor már be kell menni (és ez esetben már újat is adnak helyettük)? -
totron
addikt
válasz
#76519680 #30158 üzenetére
A családtámogatások bejelentésénél is már vizionáltam előre a sok majmot: milliókat tesznek zsebre/injektálhatnak házaikba, több síkon is már, jobb életminőségük lesz, de feszt rinyálnak szerte a facebookon, hogy lassú a bank. Alázat, hála, súlyozás, józan ész nem épült be a kultúránkba.
-
DevKiller
senior tag
válasz
4Grider #30094 üzenetére
Tényleg nem értesz.
Eddig VoWIFI mellett úgy néztem meg, hogy megáldtak-e térerővel, hogy bementem a beállításokba és ott a SIM kártya állapotokba, ahol ténylegesen azt írta, hogy milyen állapotban van. Van térerő? DIGI HU. Nincs?Csak segélyhívásokNem érhető el. Na most azt nézi, hogy mit ír a szolgáltató nevénél az értesítési sávban, egybe vették a kettőt. Jó persze, megtudom nézni úgy, hogy nyitok szépen egy Network cell info-t, de már eszményien sokszor beugrottam. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Dr Bubo #30152 üzenetére
Legyünk konstruktívak.
Mivel itt sokszor le lett írva, de az összefoglalóban nincs ez külön kiemelve, bár már igazán késő, de a tesztidőszak véget ér mondat után tegyük már hozzá, hogy aki a TESZT simkártyákra mostanáig(holnapig) nem választott új tarifát, annak a kártyája január 1-től automatikusan megszűnik. Új kártyát és számot januártól igényelhet az Ászf szerinti feltételekkel valamelyik díjcsomaggal. -
Sdi
addikt
Sokszor le lett már írva, akinek nem felel meg, eressze el. Akinek megfelel, használja egészséggel
-
törölt tag
Miért ??? Mert már annyira unalmas a sok sírás... Aki nem bírja felfogni, miért ilyen a jelenlegi szolgáltatás...azt sajnálom !!! Névről ismerem a sok bérencet, aki csak rontani jön ide a levegőt, meg a feszkót kelteni !
Azért nem is írtam neveket, mert nem bírjak a kritikat ! Akik kezdetektől követik a dolgokat jól tudják ezt ! Ritkán írok, de mikor már nem bírom, kijön.....Magyarnak nem kell nagyobb ellenség a saját fajtájától !!!
-
törölt tag
Már úgy várom hogy fizetős legyen a digimobil !
Hátha akkor INNEN is eltünnek az örök elégedetlenkedő, mindent ingyen akaró, semmi nem jó, telesírom a falat, más szolgaltató bérencei, negatív arcok....
De jó lesz.... -
BlacKSouL
addikt
-
bociusz
aktív tag
válasz
pinnacle #30142 üzenetére
Nem mutat hatótávot, egyszerűen csak az összes beérkező mérés alapján összeköti azokat a pontokat, ahonnan valaha valakinek sikerült egyszer csatlakoznia. Ez azért is csalóka, mert ha valakinek pl. egy távolabbi hegytetőről sikerül csatlakoznia, akkor a légvonalba eső területet is valótlanul lefedettnek jelöli.
-
PBA
aktív tag
válasz
zelikocc #30137 üzenetére
Tök oké amit írsz, hogy türelem, részemről semmi gond, türelmesen lemondtam most dec 31-el minden SIM-et, aztán majd ha olyan lesz a szolgáltatás, akkor visszatérünk a dologra.
Én türelmes vagyok, nem gond. A jelenlegi szolgáltatás nekem ár érték arányban sem éri meg, túl sok még a lefedetlen terület, túl kicsi a kapacitás. Másnak persze okés lehet, ezt nem vitatom.
-
wwenigma
Jómunkásember
MI 9T-n nekem otthon mukodik rendesen illetve melóhelyen is pedig bent egy holland VPN/tuzfal van és ott végződik.
VoWifi minosegi problemak kapcsan inkabb a halozati eszkozok késleltetését hoznám fel, nincs prioritizálva jo esellyel ott ahol furcsa vagy terhelés van kozben rajta. -
pinnacle
nagyúr
DIGI korlátozza a voWifit? Én meg azt hittem, hogy a Voda nem engedi a konkurenciát. DIGI-nek miért jó a voWifi-vel szívatni a jónépet, amikor pont oda lenne jó, ahol gyenge a térerő? XIII.kerületben is kipróbáltam a voWifit, 4G-t, 2G-t. Próbáljátok ki ha tudjátok, komolyan mondom, hogy 2G-n a legtisztább és voWifin a legrosszabb a hangminőség. Nem lehet azért, mert 2G-n szinte senki sem beszél?
Cellmapperen ha rákattintok a toronyra, azt mutatja, hogy mennyi a hatótávja? Akkor Monor harmadán nincs is térerő.
-
Rómeó
aktív tag
Mivel épp a plázában jártam,gondoltam beugrok az Digi ügyfél szolgálatra elintézni ezt a vowifi dolgot,előadtam a problémám,de a kiscsaj csak azt ismételgette ezzel kapcsolatban ők is csak annyit tudnak mint ami a honlapon van,pirosodott rendesen lerít róla,hogy hazudik,és majdnem elsüllyed szégyenében,egyértemű,hogy a Digi korlátozza a vówifit,ha mást nem tudok tenni kivágom a simet a francba!
-
dchard
veterán
válasz
bendegruz #30138 üzenetére
A 11-es buszon is nulla felfelé ahogy elhagyod a volt SZDSZ pártépület környékét (Ady Endre út környéke). A kerület nagyobbik részén nincs kültér sem. Tapasztalatból mondom
zelikocc:
Egy szektor nem egyenlő egy cellával. Mivel a Diginek csak 1800-on van frekije, így egy 1800-as szektor két cellát szolgál ki: az 1800-as LTE-t, meg az 1800-as 2G-t. De vannak multi-band szektorok is, amik akár 4-5 különböző frekvencián 2-3 különböző technológiát is ki tudnak szolgálni. A három nagynál egyre inkább ezek az antennák terjednek: egy szektorban van 800, 900, 1800, 2100, amik kiszolgálhatnak 2G-t, 3G-t és 4G-t is. Attól is függ a kiépítés, hogy mennyire forgalmas a hely, nem csak attól, hogy hol van frekije az adott szolgáltatónak. A jelenleg folyó 5G fejlesztések jelentős része is meglévő antennával 2100-on zajlik DSS-sel (alapsáv fejlesztéssel természetesen). Tehát a hány szektor hány cella nem feltétlenül triviális felszorzás eredménye még a Diginél sem
-
bendegruz
őstag
válasz
djsunstealer #30134 üzenetére
Ha felulsz a 29-es buszra, kb a kolosy tértől a Pasaréti térig szinte nulla…
De itt hidegkuton is nagyon tré. -
zelikocc
senior tag
válasz
Diák66 #30135 üzenetére
Igen nyilván a domborzati viszonyok másak, de 100% biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lesz a helyzet, mint most, mivel jelenleg kb semmi nincs arrafelé. Valamennyi adót csak szét tudnak szórni arra és az már több lesz mint a semmi. A belvárosban is kb 4x több adója van bármelyik szolgáltatónak, azért is van nagy terhelés a DIGI-nek, szóval kell még sok adó.
Türelem.
2 év múlva nézzünk vissza a jelenlegi helyzetre, hogy mennyi fejlődésen ment keresztül a lefedettség.@Lajosnagy17:
Én rendszeresen látok 3 antennás tornyoknál CellMapperen 6 LTE szektort... sőt kb az összes 3 antennásnál 6 szektor van (ha nincs is megtalálva az összes, a számozásukból lehet következtetni)
Én eddig azt hittem 2 szektor jut 1 antennára, de gondolom dchard a szaki aki ért hozzá, miszerint 3 LTE 3 GSM. -
Diák66
őstag
válasz
zelikocc #30132 üzenetére
Úgy hallottam még régen, hogy a budai oldalt nem egyszerű lefedni. Egyrészt a természeti adottságok miatt is nehezebb a pesti oldalnál, másrészt az épületek jellege is más. Továbbá vannak olyan település részek is, ahol nem szívesen látnak antennákat, vagy éppen vastagon fog a ceruzájuk az érintetteknek a bérleti szerződés megírásakor.
-
zelikocc
senior tag
válasz
bendegruz #30130 üzenetére
@Lajosnagy17:
Amit cellmapperen látsz az csak cella. Ahogy dchard fogalmazott gondolom hozzáértően az antenna = szektor. Tehát 3 antennával (szektorral) 6db cella lesz (3db GSM és 3db LTE) míg a 6db szektorból 12 cella... és így tovább. Legalábbis én ezt vettem ki belőle.@bendegruz:
A második kerület nagyon nagy fekete folt a DIGI térképén, tehát idő kérdése és ez is le lesz fedve normálisan: -
zelikocc
senior tag
CellMapper.
Mutatok egy összehasonlítást, amin látszik, hogy míg a DIGI-nek egy adója sincs az említett madárdomb lakótelepen, addig pl a Vodafone-nak 3 is van. Nem kell aggódni, nem marad így, türelmesnek kell lenni, vannak ennél rosszabbul lefedett területek is (pl az előző hozzászólásban jelzett 2. kerület, ott nagyon nagy az elmaradás egyelőre)
DIGI: -
Miska0330
tag
Isaszeg -ről nincs senkinek bennfentes információ, hogy mikor raknak tornyot?
-
Lajosnagy17
senior tag
Azért a 6 cellás állomás nem csak városokra jellemző.
Például
Tiszaszentimre 5 cella beazonositva( valoszínű 6 db cella van az állomáson.)
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30121 üzenetére
Azt mondod, hogy a Digi nem Ericsson eszközöket szerel már fel? Nincs pénz arra sem? Összehozni a két gyártó eszközeit se lehet egyszerű....
-
zelikocc
senior tag
Nem tudom ezt mire alapozod? Több torony = nagyobb lefedettség. Megnéztem az általad említett városrészt, mind a három nagy szolgáltatónak van ott a közelben bázisállomása, csak a DIGI-nek nincs. Egyértelmű hogy idővel a DIGI-nek is lesz a közelben és akkor neked is lesz beltéri lefedettséged. Türelem.
Romániában a DIGI éveken keresztül 2100 Mhz-el volt csak jelen, mégis működött. Az 1800 egy fokkal azért jobb, egy ilyen kis országban nem lehetetlen feladat. Aztán akár 15 év múlva majd ott lesz a lehetőség egy kisebb frekvenciára is. Hosszú távra terveznek.
-
zelikocc
senior tag
válasz
bendegruz #30095 üzenetére
Persze hogy lesz fejlődés.. folyamatosan bővítik a lefedettséget.. az utóbbi 2 hétben 10-20 új építési engedélyt kaptak SAJÁT toronyra (tehát ebbe nincs benne az amiket meglévő magaslati pontokra telepítenek). Illetve ugyanezen időszakban 10-20 új állomást kapcsoltak fel (csak az én környékemen Bács-Kiskun megyében 5 új települést fedtek le a napokban).
Szóval most nagyon belendültek. Még 1-2 év alatt már elég szép lefedettséget fognak elérni a dunántúlon is.Melyik településen van problémád? Esetleg rá tudunk nézni, hogy hogy áll bázisállomások szempontjából a településed.
Pl. Kiskőrösön van olyan helyzet jelenleg, hogy a központban a boltokban már nincs térerő, mert csak a város egyik felén van torony. Ez teljesen egyértelmű hogy változni fog, hiszen még azon az egyen felül legalább 2-3 tornyot fognak bekapcsolni egy ilyen nagyságú kisvárosban. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #30112 üzenetére
OK! Majd megnézem.
4Grider ez vezetékes UPC, optikai hálózat. Nem lehet, hogy az internetes hívás ilyen? Nektek nincs semmi problémátok? Nekem amióta MobileVoipot, DIGI-t használok állandóan panaszkodnak. Viszont régebben Skype-on beszéltem, azon tökéletes volt.
Volt egy kis földmozgás Budapesten, már be sem tölt az oldal.
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30117 üzenetére
Mármint milyen gyártó??
-
Lajosnagy17
senior tag
Cell 31-36 és a Cell 1-6 között szerintem a különbség az lesz, hogy más a gyártó.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
pinnacle #30108 üzenetére
Független szerintem csak azt jelenti, hogy berakhatod más szolgáltató kártyáját, de ha a szoftver VODA specifikus az nem fog visszaállni az eredeti ROM-ra. Ilyen esetben lehetnek specifikus korlátozások. Nekem van telefonoM amely a függetlenítés után is VODA security update mutat.
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #30109 üzenetére
Magyarországon szállítunk csak, így a hazai Digi a partnerünk. De előre nem szeretnek utalni, mert azóta be sem tették hozzánk a lábukat, amióta megvontuk a hitelkeretüket. Persze nem véletlenül volt a hitelképességük vizsgálata...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #30107 üzenetére
Igen, azt írták a Vodás topikban is, ha elfogadta a DIGI-s SIM-et, akkor független. Megnézem azért. Illetve azt is, lehet, hogy portot kell nyitni. Persze legjobb a saját router.
Melyik érték a fontos? Nekem ez van a Samsung J5 2017-en, de néha nálam is panaszkodnak a hangminőségre. Az a furcsa, hogy én mindig jól hallok mindenkit, csak engem hallanak rosszul. Egyébként ugyanez van a MobileVoipnál is.
Most megtapasztaltam miről is van szó. Ezért nem tudtam rábeszélni a családot se a MobileVoipra se a DIGI-re. -
trec12
addikt
válasz
bendegruz #30102 üzenetére
Szerintem az túl nagy falat lenne a Diginek. Inkább fordítva vélik sokan a szándékot meg ilyen-olyan konteók léteznek
. Az a helyzet szerintem a Digi a végsőkig kitart amellett, hogy egyedül oldja meg a dolgait és nem hinném, hogy bármiféle közös szolgáltatásban gondolkodik bárkivel.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Most hívtam a 1272-t, díjcsomag módosítás miatt. Már nem állította át. Azt mondta január 1-től tudom újra állítani a felületen.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged