Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Én azért szeretem jobban a Titant, mert gyorsabban fut vele a karakter, de a Thundert én is erősebbnek tartom.
#16918SSJPeter:
Bossra nekem a WW barb a kedvencem, de a Javazon is erős. Viszont előző szezonban nekem a javám elvérzett a Diablo clone-nál, míg a ww barb nagyjából 2mp alatt rakta inasba.
Mostani szezon ilyen tekintetben nagy szopó. Se Grifet nem tudtam még kirakni barbnak, és Titan/Thunder se esett amának... -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Überhez nem kell drága kari. Egy Treachery a Smiternek meg egy olcsó 40+ res Kurast 4 gyémánttal és draculs. Vagy még az sem, mert ott a life tap wand. Viszont előző szezonban kész ráfizetés volt a Faith beszerzése. Nem mindegy ugyanis, hogy 12 vagy 15 az az aura a bown az IAS miatt pl. Aztán jön csak a befektetés része, hogy beleölsz egy Jah-t és fabatkát sem kapsz a 12-esért. El is döntöttem, hogy többet én ezt nem rakom ki. Ahogy a CTA-t sem. A Phoenix az úgy lett, hogy áthoztam egy rakat cuccot NL-be amiket eladogattam és kiraktam belőle ezt ott fent. Ez teljesen mindegy volt már, nem volt cél csak úgy jött ha már pottyant hozzá egy superior Vortex. Rengeteg cuccot nem éri meg kirakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest