- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16918 üzenetére
Bowaval szeretem hell Diat előbb Laceratorral megküldeni, aztán ha nem is 3-4 guided, de 5-6 és fexik. PvP-síteni akarom majd idővel, úgyhogy a nagy melóban és tanulásban néha behalok. Überhez nem való. Van egy jáva a csapatban, akikkel baalozok. Ezzel tolja. 22,5k fg-ért vette ha jól rémlik.
Nekem csak LLD PvP Palám van “under construction” alatt. Egy Pala vs Pala vagy Pala vs Barbiban benne vagyok. De ahhoz haza kell érnem.
Az LLD nagyon mókás. Nem drága. Kellene egy holy shield / conci divine scepter. Meg pár charm ofc. Nem akarok pontot tenni a HS-re, elég amit a scepter ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest