Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
És unidként mennyit ér? Egy 3x3 kulcs szett alsó hangon Ohm rúna. Megnézem mennyiért adják az unidet charmot.
Egyébként egy kicsit szerintem túl sokat számít az, hogy mennyre ritkák a cuccaid, meg milyen statok vannak rajta... Inkább azt kellene nézni szerintem, hogy mennyire hasznos a cucc, mennyire vagy hatékony vele. A tekintetben viszont nem számít nagyon, hogy +12 vagy +15 vitát ad pl. vagy amit Te is mondasz, hogy kell lennie rajta ED-nek, azért az olyan olyan sokat nem hozzá pedig.
Vegyük másik példának (ezen már régen is vitatkoztam emberekkel), hogy az eth titánt, ami ugye über ritka és egy rakás pénzt ér, mindenki azt keresi, de effektíve sokkal rosszabb, mint a 4 skilles thunderstroke, ami bagóért van. Azt érdemes használni (+15% AS, +3 lightning bolt ,na meg főleg a -15 res miatt), nem eth titánt.
Mégis mindenki az eth titánt akarja használni, mert ritka, de szerintem fos. Semmi olyan bónuszt nem ad, amiért érdemes használni.
Jó, hát akkor marad a Stormshield, mert nekem muszáj, hogy meglegyen a 75% block, már akkor tényleg csak az javelin kéne egy körre, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Whisky topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi