Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Ptech
addikt
-
mpierre
veterán
Jáj, de gonosz! De azért jó!!!4!!négy
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
WayneGace
őstag
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Wolverine
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #5163 üzenetére
Tehát értelme nincsen sok, 0 információ, viszont lehet róla beszélni jó sokat, és még csak "soon" meg 9 a 10ből skála sem kellett hozzá. -> Hype generálás.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
wikings2
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy újrajátszás után nehezebb a dolog?
20dps el toltam ki dh val elöször. Akkor semmi gáz nem volt, Leoric előtt haltam ahol aktiválja a pillarokat.
35dps el toltam másodjára, haltam vagy 7 szer annyian jöttek/annyival ?nagyobbat? sebeztek.
Lehet csak reggel volt...Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Cadal
őstag
válasz wikings2 #5171 üzenetére
Craftoltass a kováccsal erősebb számszeríjat, meg hozzá valami jófajta tegezt. Nekem nagyon megdobta a DPS-em (47,6-ra) mikor lecseréltem a két egykezes hand crossbow-ot egyre és tegezt tettem a másik kezébe. Strafe-vel csak úgy potyognak a szörnyek. Nagyon jó cuccokat csinál a kovács.
-
wikings2
őstag
áh elég volt nekem még kitolom 1-2 karival és bőven elég Nem tudom hogy a 400dps es srácnak mennyi ideje van benne, de nekem ez a 4-5 óra is bőven elég volt ahhoz hogy tudjam hogy instant vétel a dolog.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Ajándékot továbbadni nem illik
"Sajna" én is kölcsiből tolomTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
DonMedve
addikt
válasz bélanéni #5176 üzenetére
Én is! Sajnos a munkatársamé a 13-as patch áldozatává vált! Azóta sem sikerül működővé varázsolni.Hacsak 1x kipróbálhatnám mi változott a 13-astól!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz wikings2 #5178 üzenetére
Pedig meg nekem is felcsillant a szemem, ahogy a tobbiek felhoztak ezt a lehetoseget.
De talan jobb, hogy nem probalom ki megjelenes elott... Engem mar a videok megfogtak es megannyi Diablo 2-ben eltoltott ora es tobb szaz MB-nyi mentes utan talan nem is volt kerdes, hogy elorendelem-e a kovetkezo epizodot.
-
wikings2
őstag
válasz jim_raynor70 #5180 üzenetére
10 év diablo 2 után felüdülés volt ezzel játszani.
Nem fogtok benne csalódni. Veterán diablo 2 ősként egyedül a képességek gombokra való kiosztása nem tetszett annyira, de megszokható ez is.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
D2 Amazon rajongók Strafeje kicsit más köntösben
Bétában mennyi a max lvl?
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Ilsyde
őstag
Szerintem megvarjak aprilis 1-et es bejelentik hogy nincsenek megelegedve a D3 minosegevel ezert sajnalatos modon beszuntetik a fejlesztest.
En biztos nem hagynam ki ezt a ziccert ha megtehetnem. Legfeljebb kirugnanak utana, de tortenelmet irnek -
Cybertrone
veterán
Jó vicc lenne... aztán az még nagyobb amikor a felbőszült tömeg felgyújtaná a Blizzard központját, és az aktív WOW gamerek abbahagynák... kb csak az egész Blizzardot tennéd tönkre
Rizzo:
Pattanásig van várva a játék, gondolod belefér?[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Rizzo
aktív tag
válasz Cybertrone #5189 üzenetére
A Blizzard közismerten "híres" az április 1-jei fake híreiről, szerintem ez nyugotan beleférne, úgyis mindenki tudná, hogy ez csak vicc
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Bazzzs
senior tag
Egy kis érdekesség a HC karaktert preferálók számára, hogy a 14-es béta patchben level 10-től már ilyen módban is játszhatunk. Ez a követelmény a teljes játékban sem fog változni, azaz nem kell végigjátszani normál nehézségen a játékot legalább egyszer ahhoz, hogy HC karaktert indíthassunk.
Forrás: IncGamers.com
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Cadal
őstag
No, kijött a 14-es patch. Most a karakterek nem kerültek törlésre, sőt az arany és az össezs cucc is megmaradt, de mikor benéztem a demon hunteremhez egy pillanatra kihagyott a szívem Egy kicsit feltolták a rajta levő cuccok szint igényét...: [link] még nem néztem, de valszeg a többinél is ez lesz. Egy 83-as massacre-ert alig kaptam XP-t, korábban ezekért tööb járt. Jah és most sincs AH. Jó tesztelést!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz lordjancso #5194 üzenetére
blzpts00008
Angol megy? -
bélanéni
őstag
"Ideiglenesen kapcsolj ki minden valósidejű víruskeresőt. Feltételezem, Microsoft Security Essentials-t használsz."
A fordításért cserébe 2 óra D3 béta lehetőséget esetleg?
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
lordjancso
senior tag
-
bélanéni
őstag
válasz lordjancso #5197 üzenetére
Egy archívumból akar kicsomagolni fájlokat. Nem lehet, hogy a C:-n vagy azon a winyón/partíción nincs elég helyed, ahol futtatod?
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy AVAST-ot teljes mértékben lelövöd, és Win újraindítás után próbáld![ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Ilsyde
őstag
Esetleg nezd meg hogy a TEMP mappadban nincs-e ugyanilyen nevu, kiterjesztes nelkuli fajl.
-
lordjancso
senior tag
válasz bélanéni #5198 üzenetére
Kikapcsoltam teljesen az Avastot, újraindítottam és ugyanez a probléma jelentkezett.
Szabad helyem van bőven mindenhol.(#5199) Ilsyde: A játék a c:\ProgramData\Battle.net könyvtárba pakolja a cuccokat (Win7). Innen töröltem a fájlcsonkokat, utána újra próbáltam telepíteni és újra jelentkezett a probléma. Ja és újra létrehozta a fájlcsonkokat.
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest