Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz lordjancso #5194 üzenetére
blzpts00008
Angol megy? -
bélanéni
őstag
"Ideiglenesen kapcsolj ki minden valósidejű víruskeresőt. Feltételezem, Microsoft Security Essentials-t használsz."
A fordításért cserébe 2 óra D3 béta lehetőséget esetleg?
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz lordjancso #5197 üzenetére
Egy archívumból akar kicsomagolni fájlokat. Nem lehet, hogy a C:-n vagy azon a winyón/partíción nincs elég helyed, ahol futtatod?
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy AVAST-ot teljes mértékben lelövöd, és Win újraindítás után próbáld![ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Ilsyde
őstag
Esetleg nezd meg hogy a TEMP mappadban nincs-e ugyanilyen nevu, kiterjesztes nelkuli fajl.
-
Blizz
őstag
válasz lordjancso #5200 üzenetére
Írj a blizzardnak h wtf szerintem
No mistakes, just happy little accidents
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5200 üzenetére
Telepitot letoltotted ujra, biztonsag kedveert?
Safe mode-ban is probald meg, ha ugy menne akkor valami progi szol bele. -
jim_raynor70
aktív tag
Ugy kapcsoltad ki, hogy az osszes vedelmet veglegesen leallitottad (Internet Security eseten)? Illetve ugy is probaltad, hogy feladatkezeloben az AvastUI.exe es az AvastSvc.exe folyamatokat kilotted?
Vagy amire meg tudok gondolni, hogy toltsd le ujra a Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe-t... -
Wolverine
félisten
Az MSE telepítve sincs, vagy csak nem fut?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5205 üzenetére
Ujrainditod a gepet es elkezded nyomogatni az F8-at mig be nem jon egy menu hogy melyik meghajtorol akarod inditani a gepet. Kijelolod a HDD-t es megint elkezded nyomogatni az F8-at mig be nem jon egy masik menu, ahol el tudod donteni hogy standard vagy safe mode inditast akarsz.
Safe mode-ban valoszinuleg nem fog menni az internet de ha a telepito elindul akkor tudod hogy valami applikacio szarakszik es nem a fajl vagy a vinyo stb. hibas. Ha safe mode-ban sem megy, akkor van gond.
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5207 üzenetére
Admin jogokkal rendelkezel? Probaltad masik meghajtora telepiteni?
Az egesz betaban nincs annyi jatekido mint amennyit a telepitessel szenvedsz
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5209 üzenetére
Es ha nem C:\-n vannak a telepito fajljai es nem is C:\-re akarod telepiteni? Akkor is rinyal?
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5214 üzenetére
Igen, itt voltam ugyhogy olvastam a hozzaszolasokat.
En arra vagyok kivancsi hogy at tudnad-e pakolni a telepito fajljait masik meghajtora (es onnan futtatni - pl. ird ki DVD-re vagy tedd a D:\-re), Wolverine-t meg arrol kerdeztem hogy hova telepit C:\-n hogy megadhassunk neki masik helyet.
-
Wolverine
félisten
válasz lordjancso #5217 üzenetére
Töltsd le, telepítsd fel, és aztán amikor készen vagy, az egészet másold át oda, ahová magadnak telepítetted volna. Elvileg ez simán működhet.
#5218: elvileg tudnia kell, de ha már a telepítés sem ment, akkor nem esküszöm meg rá biztosan...
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5220 üzenetére
Fog az, csak elotte torold ki a C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net mappat.
Meg a D:\TEMP-et is, ha esetleg van olyan. -
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5222 üzenetére
Akkor kifogytam. Majd probald meg amit Wolverine ajanlott.
Viszont lehet erdemes lesz kideritened hogy mi a baj (irj Blizznek stb.) mert a teljes jatekkal is lehetnek majd gondjaid. Mondjuk van ra ugy fel eved szoval nem kell sietni -
Wolverine
félisten
válasz lordjancso #5227 üzenetére
MSE Azaz Microsoft Security Essentials. Nézd meg a tálcádon levő ikonjaidat. Ha van egy zöld ház, benne egy fehér pipával, akkor megvan a bűnös.
-
Wolverine
félisten
válasz lordjancso #5230 üzenetére
Der igen, ez alap Windows alkalmazás emlékeim szerint a Win7-ben.
-
lordjancso
senior tag
válasz lordjancso #5224 üzenetére
Elindult a játék!!!
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
wikings2
őstag
válasz lordjancso #5251 üzenetére
Gratulálok
Pedig a legszebb öröm a kárörömTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
jim_raynor70
aktív tag
Es hogyan sikerult mukodesre birni? Masik gepen telepitetted es atmasoltad, ahogyan javasoltak Neked?
-
Wolverine
félisten
Ezek szerint valóban valamilyen védelmi szoftvered blokkolta a telepítést.
-
Wolverine
félisten
válasz lordjancso #5256 üzenetére
Én biztos vagyok benne a hibaüzenet és a sikeres telepítéshez vezető megoldás miatt.
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #8399 üzenetére
Most jott ki egy uj patch, toroltek mindent. Nem ez az elso ilyen esemeny, elo szokott fordulni.
-
jim_raynor70
aktív tag
-
JSaN
addikt
Igen, tegnap hajnalban indult a 16-os patch. Amivel az jart hogy a karakterek, lada torolve lett, egyedul a acsik maradtak meg.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
dkface
aktív tag
azzal kezdődik a patch telepítése hogy " All character has been wiped " tehát a válasz igen , törölnek mindent , eddig törölték az achievmenteket is , ezúttal azok szerencsére megmaradtak
korábbi kérdésre reagálva , a bétában felhúzott karaktereket semelyik eddig blizzardos béta teszt után nem lehetett folytatni tehát ez valószínűleg most is így lesz ( egyébként pedig a legnagyobb érték amit lehet veszíteni az egy 4-es szintre felhúzott kovács ) -
Cadal
őstag
válasz lordjancso #10310 üzenetére
A konzolok szervize a megrendelést követően levélben igazolta vissza, hogy a megrendeléskori áron adja a terméket megjeleneskor.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz lordjancso #10316 üzenetére
Csak akkor küldenek, ha változik az ár. Nekem másfél hétig nem küldtek, majd mikor változott(felment 500 ft-al) egyből küldtek.
Részemről befejeztem a bétát, kicsit herótom van már az örökös királygyilkolásból. Megmondom őszintén kellemes élmény volt bétázni, nagyjából képet kaptam az összes karakterről, meg a változásokról. 2 karaktert sikerült is maxolni(DH, barbár). Az utóbbi nagyon tápos lett a 13. szinttől, a jó lis AOE skilljével. Csak szerintem összességében gyenge lett a többihez képest, mert ő az egyedüli akinek a "manája" nem regenerálódik. így elég gáz, hogy állandóan csépelni kell a másodlagos támadásokhoz, ami szerintem hátrány a többi kaszthoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz lordjancso #10318 üzenetére
-
Bazzzs
senior tag
válasz lordjancso #10550 üzenetére
Ezek a bannerek - pontosabban a sigilek - a teljes játékban lesznek használhatók. Minden héten megnyílik egy új kaszt, amihez egy héten keresztül begyűjthető a sigil. Ha az eddigiekről lemaradtál, akkor se bánkódj, mert a játék megjelenését követően lesz még egy kis idő beszerezni az összes karakter sigiljét, utána viszont nem lesz többet erre lehetőség.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Bazzzs
senior tag
válasz lordjancso #10553 üzenetére
Van egy FAQ része az oldalnak, ahol utánaolvashatsz. Részletek még nincsenek arról, hogy az előzőeket hogyan lehet majd beszerezni. Annyit írtak róla Twitteren, hogy valamikor nem sokkal a megjelenést követően egy rövid ideig be lehet majd szerezni az összeset.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Pekkk
aktív tag
válasz lordjancso #11045 üzenetére
Egy próbát megér! Köszi!
-
rt06
veterán
válasz lordjancso #11047 üzenetére
nem a mobilitas a lenyeg, hanem ghogy fixzikailag masik eszkozrol van szo, igy ha a gepedet esetleg fel is torik, az account-od akkor is biztonsagban van
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
thesound
addikt
válasz lordjancso #11461 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Ptech
addikt
válasz lordjancso #11590 üzenetére
Igen, egy idő után volt náluk angol verzió is, én is ott vettem. De a hivatalos magyar verzió a gagyi DVD tokos.
-
Alg
veterán
válasz lordjancso #11590 üzenetére
Mert a kezdeti felháborodás után már ilyet hozattak. Megjelenéskor viszont csak a fapados magyarított volt
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
headhunter86
senior tag
válasz lordjancso #12611 üzenetére
Megcsináltam én is az 5 kaszt sigil-jét. Egy kérdés. Mire jó ez hogy megcsináltam? Mit kapok érte, ha kapok?
-
rt06
veterán
válasz lordjancso #12725 üzenetére
[link] ;p
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
MODERÁTOR
válasz lordjancso #12725 üzenetére
Valamivel szinkronizálni kell.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Sonja
nagyúr
válasz lordjancso #12731 üzenetére
Én most ezt az EU-s verziót találtam! Viszont ez 240x320-as felbontású!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
sith7
nagyúr
válasz lordjancso #13050 üzenetére
tényleg ...
-
Wolverine
félisten
válasz lordjancso #13562 üzenetére
Akkor hibás a letöltött file, szedd le megint.
-
bolha23
aktív tag
válasz lordjancso #13558 üzenetére
Ez a hiba esetleg akkor fordul még elő, ha ékezetes betűvel elnevezett mappába tömöríted ki.
Helyezd át egy ékezetek nélkülibe.[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
válasz lordjancso #25549 üzenetére
Mert én ugy gondolom. Ha ki szerettem volna fejteni, megteszem.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Lézerparaszt
őstag
válasz lordjancso #27303 üzenetére
Nem nehéz elérni az infernót, monkkal pl nemsoká 49 leszek, és most szereztem be 60-as cuccokat 48-as szintkövetelménnyel. Eddig se haltam meg, de szerintem ezután sem fogok. Mondjuk nem hc karakter, de direkt úgy mentem vele mintha az lenne, hogy lássam lehetséges-e.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Huma
addikt
válasz lordjancso #27309 üzenetére
Biztos hogy sikerült már.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Djuree
félisten
válasz lordjancso #27350 üzenetére
grat
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
adamkaa777
senior tag
-
akela91
addikt
válasz lordjancso #30190 üzenetére
Nem frissült a verziószám, úgyhogy még nem az volt.
-
akela91
addikt
válasz lordjancso #30195 üzenetére
Vagy egy minimális bug javítás, vagy előkészület az 1.0.3-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest