Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devily
tag
válasz
somasz
üzenetére
Köszönöm a tanacsot. Ma este megpróbálom újra tenni a drivert.
Gyári Win10 van a gépen. Tegnap az eszközkezelő nem talált ismeretlen hardvert és a Dell cuccok is előtelepitve. Azt hittem, hogy ilyenkor minden szakszeruen a helyere kerul a Dell technikusainak hála.Üdv.:
Dávid -
Hatii
tag
válasz
somasz
üzenetére
(#45851) Máté94
Ezért kérdeztem inkább rá.
Igen, értem, nekem is jobb lenne a kisebb méret a hordozhatóság szempontjából, de amit használnom kell programot, az szimuláció esetén 2 monitort igényelne a normális átláthatósághoz, így laptopnál szükséges a nagyobb, ha nem otthon vagyok (otthon kötök rá még egy megjelenítőt).
Innen már boldugolok szerintem.
(Köszi az összehasonlítót, amit én találtam, abból hiányzott néhány processzor.)
-
Devily
tag
válasz
somasz
üzenetére
Értem, köszönöm.
Valószínűleg a második eset áll fenn, mert a kiszállítás nem Írországba történt, ahova a garancia szól. Illetve a rendelés során volt egy olyan rész, ahol ki lehetett tölteni a végfelhasználó adatait abban az esetben, ha az nem egyezik meg a megrendelőével és oda az én adataim lettek beírva a magyarországi címmel. Ebben az esetben biztosan valami adminisztrációs baki történhetett.Más téma:
Mintha a napokban láttam volna itt is hasonlót. Ha a gép nem alapjáraton megy, szóval elindítok rajta egy youtube videót, vagy valamivel megpörgetem, akkor valahonnan az elülső régióból véletlenszerű pattogó hang jön. Nem tudom megállapítani, hogy az akksi, vagy a baloldali hangszóró kattoghat-e. Ez van töltőre dugva és anélkül is. A driverek az eszközkezelőben rendben vannak. Van erre valami orvoslat, vagy helyből alaplap csere lesz? -
No.01
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Ne haragudj igazad van csak mivel jelenleg nincs mas gep a kozelben igy nagyon ra vagyok utalva erre es jelenleg nem jo. A Dell oldalat mar csekkoltam ott elvileg frissitett is egy drivert, de ha ujraellenoriztetem akkor megtalalja ugyanazt es kiirja ujbol, h folrakva es igy tovabb. Restart utan is hasonlo a helyzet.
-
No.01
addikt
-
No.01
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Sajna nem emlekszem ilyenre... Sajna azt sem tudom, h mikent tudnam osszehasonlitani a mar meglevo drivereket a letolthetokkel.

A Dell Comman update talal 1 frissitesi lehetoseget (az ujrainditas ha szukseges opcio bepipalca) lefut, de ha ujra csekkoltatom akkor megtalalja ugyanazt es ugytunik nem frissul. A nyavajas display driver meg tenyleg fel percenkent megall es ilyenkor semmire nem is lehet klikkelni vagy akarmi szinte hasznalhatatlan
Barmi tipp igy a tavolbol?
-
Graphics
Jómunkásember
-
kellcucc
aktív tag
válasz
somasz
üzenetére
"Remek". Amúgy igazad van, ennél tényleg bármi lehet...Életben többet nem veszek inspiront! Mióta megvan (3. éve) csak a gondom van vele, driver probléma 99%-ban. Emlékszem mikor megvettem még az alvás volt a problémás, az működött, de csakis azért érdekelt, mert egy 200k+os laptopnál működjön már minden funkció...erre most meg a videókkal, a cicergéssel és a pörgéssel idegel ki.. hihetetlen
-
kellcucc
aktív tag
válasz
somasz
üzenetére
Egész gyorsan megtaláltam a hardverazonosítót, pedig életemben nem voltam azon a fülön. Letöltöttem, elvileg usb 3 hiányzott neki (nem értem miért) és azt se, hogy ha nem volt kikapcsolva a frissítés miért pörgött magában. A lényeg, felraktam, remélem most már nem lesz ezzel gond. Amúgy másnak is 300-600 MB memóriát foglal le a mozilla? Nagyon soknak tartom, de ha másnál is ennyi, akkor elfogadom

Köszönöm a segítséget!
-
Max6
tag
válasz
somasz
üzenetére
Kb két héten keresztül próbálkoztam az általad leírtakkal külön -külön és azok kombinációjával.
Az abnormálisan hosszú = A lányom toshiba L50 gépe ( amely hardveresen majdnem teljesen megegyező az 5558 -al )- betölt -böngésző megnyit - oldal betölt - böngésző bezár - gép leállít - táp kábel összeteker és már csak pár másodperc és az 5558 is betöltötte a win-t.
A Vinyó 5400. -
dorika87
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Köszi szépen, SSD-t tervezek bele mindenképp tenni (akár valami használtat is innen apróról, mert többet nem érd számomra a dolog). Szerencsére gyárilag 2GB van benne. Úgy tudom ennél többet nem is tud kezelni.
Egyébként ezt a gépet most szereztem irodai selejtezéskor (ingyen) szóval pusztán pót/tartaléknak szánom otthonra, vagy ha hordozni kell valahova akkor pont megfelel a mérete és a súlya miatt pl. filmnézésre, netezésre. Mást nemigen tervezek vele
tisztában vagyok vele, hogy elavult, pont ezért tudtam hozzájutni 
de nekem "ennyit" megért.Nem tudom lenne-e értelme eladni? HDD nélkül mennyit érne? (mert az nincs benne)
-
gianni85
veterán
válasz
somasz
üzenetére
többiek biztatása ellenére egyelőre hagytam a francba. FW és BIOS frissítést nem szívesen csinálok Win alól, és most nem volt kedvem utánanézni, hogy tudnám biztonságosabban végrehajtani.
Tegnap feltöltött az akksi hiba nélkül, majd ment rendesen reggelig hálózatról a gép. Lehet tényleg csak valami kontakthiba volt, bár lötyögni nem lötyög. -
-
-
törölt tag
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
somasz
üzenetére
És esetleg tudnál ajánlani 150-180 maximum 190 körül egy olyan típust amit nagyon dicsérnek? Amire használnám a gépet:
- Netezés
- Filmek
- PS2,WII Emulátorok futtatása
- World of Warcraft
- Photoshop (Semmi extra, hobbi szinten csinálok néha szórólapokat)
- Videókra felirat égetésNagyon mozgatva a laptop nem lesz. Kb 2 havonta 1 buszút.
-
-
haxxika
senior tag
válasz
somasz
üzenetére
Vinyó ki, HDD sentinelt fel egy gépre, és megnézni h mibaja. Egy netbookot próbáltam nemrég feléleszteni, win7 telepítés el se indult, kiderült, hogy a vinyónak percei voltak hátra (kb 3%-on volt).
Esetleg ha már kivetted a vinyót egy másik gépben próbáld meg feltelepíteni rá a wint, és ha berakod a driverek nagyrészét úgyis felismerné a rendszer.Egyébként a műanyagtengerről ez jutott eszembe:
Gaben: Van alkoholmentes söröd? Lali?
Lali: Van. Hozom.
Gaben: Akkor dobd ki a picsába, rendes sört kérek!kell egy rendes gép és kész..

-
-
-
somnia
senior tag
válasz
somasz
üzenetére
Köszönöm így már jó.
Van még egy kínom, hogy az Eszközkezelőben az Egyéb eszközök--Hálózati vezérlő sárga felkiáltójeles.
Gondolom ezért nem tudok Wifi.n csatlakozni.
A Dell.hu-sem találtam olyan drájvert ami eltüntette volna, a Win. sem talált, de még a drájver booster is cserben hagyott.
Erre esetleg valami ötlet? -
AstraCDX
senior tag
válasz
somasz
üzenetére
Valóban rajta van a QUALCOMM 4G .
De akkor ez nem jelent semmit, vagy ez is átverés ?
Elvileg ez egy Sierra Wireless MC8805 típusú kártya .
A Sierra Wireless honlapján az eszköz beazonosítható, és eszerint az adatok szerint nem tud 4G-t .
Akkor vajon miért van ez a megtévesztés ?
Továbbra is keresek DELL E6540-be használható, európai hálózatra alkalmas, mPCIe, 4G/LTE képes WWAN modemet .
Üdv.
Astra
-
törölt tag
-
Avicularia
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Köszi

Igazából egy rokonnak venném, aki lebaltázott múltkor, hogy nem neki adtam el a jó kis 6230-at. Akkor megígértem neki, hogy nézek másik jó gépet neki, ha lesz valami.
Most kb. 85K-n áll a licit és itt van a gép helyben Malmöben, szóval még személyesen meg is tudom vizsgálni, mielőtt megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest