Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
sziasztok. dell latitude e5430-hoz hol lehet eredeti akku-t venni?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Sanyi.mTs #53651 üzenetére
Erre a hibára mondta nekem az .
Hibajelenség:
(Win) alól érzékeli a gép, h rá van dugva a töltő, de nem tölti az akku-t. Ha így indítom a gépet, akkor kapom ezt a hibaüzenetet boot-olás előtt. Próbáltam már másik töltővel is, azzal is ez volt. Aztán egyszer csak egy újraindítás után már töltődik az akku. AIDA64 szerint 14%-os az akku elhasználódás.
IT-sunk szerint valószínűleg döglődik az akku.Ez tényleg akku probléma lesz? vagy valami komolyabb?
-
Sanyi.mTs
addikt
ha hirdetésben azt írják,h van még NBD gari, akkor ezt (mint földi halandó) tudom a neten valahol ellenőrizni?
Illetve, ha azt a gépet szeretném szervizeltetni, akkor milyen papírok szükségesek hozzá? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz Sanyi.mTs #53784 üzenetére
ez érdekes:
a céges laptopomnál, ami tuti magyar:
- Warranty fülön: Country: Angola
- System configuration fülön: Country: Emerging Countries – EMEAa kiszemelt laptopnál:
- Warranty fülön: Country: United Kingdom
- System configuration fülön: Country: United KingdomUK-es garival hiba esetén gondjaim lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Neil Watts #53888 üzenetére
a Shift lenyomva maradt , gondolom 5470-et akartál írni.
én pl a dell honlapján található cégektől kértem ajánlatot (humansoft, delta)[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
dell e5430-ra feltelepítettem az ujjlenyomat olvasót. az eszközkezelőben látszik, de a vezérlőpultban miért nem tudom konfigurálni?
-
Sanyi.mTs
addikt
újratelepítem a laptopom (e5430). wifi drivert feltelepítettem.
de mi ez a wifi link(progi, driver)? érdemes telepíteni? -
Sanyi.mTs
addikt
Dell latitude e5430-hoz merre felé nézzek akkut? Nem kell új tizen- huszon ezerért, jó lenne 1-1,5 órás használt is olcsóbban. (Hardveraprót már néztem)
-
Sanyi.mTs
addikt
Van egy Dell E6440-es laptopom Intel Centrino Advanced N6235-ös wifi kártyával (5GHz-et tud, de csak N-et). Ha AC-sre akarom cserélni, akkor csak simán berakok egy Intel AC 7260-as wifi kártyát és visszadugom az antennákat? Számít, hogy melyik antenna melyik portra megy?
-
Sanyi.mTs
addikt
latitude e6440-hez tudtok ajánlani olyan caddy-t az optikai meghajtó helyére, amibe
- bele tudnék rakni egy második 2.5"-ös SSD-t
- a takarója "harmonizál" a meglévő ODD előlapjával
- van esetleg fizikai kapcsoló, amivel ki-be lehet kapcsolni (ez nem feltétel)[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Ezen előzmény után, lehet kihagynám az ac-s lépcsőt és ax-es kártyát raknék a laptopba. Az se mellékes, hogy ahol kapható, ott olcsóbb az ax-es, mint az ac-s kártya. Intelnél az ax200 és ax201 között lehet választani: kettő között a System Interface Type-nál van eltérés.
Nekem melyik kellene?
Kompatibilis lesz a laptopommal? -
Sanyi.mTs
addikt
csak tájékoztatásul:
Dell Latitude 6440-es gépembe tökéletesen működik az Icy Box IB-AC649-s optibay keret. Sok keresgélés után tettem egy próbát vele. A DVD meghajtóról át kellett szerelnem a "kiszedő részt" és az előlapot. Van egy kis a keret alatt (kb 1-2mm) de jól mutat. -
Sanyi.mTs
addikt
Végül csak elszántam magam és vennék egy ac 7260hmw kártyát, fejlesztve a wifimet. Viszont idehaza nem nagyon találok, ezért elkezdtem ebayen és alin nézelődni. Ezek a kártyák (ac7260hmw) két részre vannak osztva? A legtöbbnél azt látom, hogy HP/Lenovo párossal nem kompatibilis, a másik fele meg csak ezekkel kompatibilis. Tehát akkor erre is figyelni kell?
Van valakinek megbízható, ajánlott külföldi beszerzési forrása?
-
Sanyi.mTs
addikt
sikerült a latitude e6440-emben upgradelnem a wifi kártyámat (ac7260hmw-re).
Szerelés közben feltűnt 2 dolog:
1. wifi kártyához 3 kábel megy. fehéren és feketén kívül, van még egy szürke, csatlakozója "becsomagolva". akkor most 3x3-as wifit is rakhatnék bele? mik közül válogathatnék?
2. wwan helyhez is megy két kábel egy szürke/fehér és fekete. ez lenne a 4G-s modem helye? milyen kártyák között nézzek szét? -
Sanyi.mTs
addikt
Van egy dell e6440-es laptopom [link]
Mi lehet a legnagyobb támogatott felbontás VGA (DSUB) csatlakozón? Dell honlapján nem találtam doksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest