Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
somasz
Topikgazda
válasz 4264adam #50254 üzenetére
Nem kacifántos az oldal, teljesen egyértelmű.
Ha egyszerűen akarod csinálni, akkor dell command update-tel csináld! így
Quadro van benne?
Amíg nem lesz fent az összes driver rendesen, meg nem települ fel az összes frissítés, addig fölöslegesen pörög valami a háttérben, persze, hogy meleg lesz a géped...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz 4264adam #50331 üzenetére
Win 7 alatt elvileg minden driver jó volt(bár nem a dell commanddall), mégis ilyen hibát okozott. Ja, és telepítés után ráadásul nem ismerte fel magától a hálózati kártyát(többek között), hiába néztem meg aidával a pontos típust, a dell honlapjáról leszedett drivert nem fogadta el. Megpróbálhatom persze mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz 4264adam #50344 üzenetére
Mint írtam, próbáltam úgy, elindítottam a letöltött frissítést, elindult az update, kiírta hogy kész, újraindult, de semmi nem történt, ugyanaz a bios maradt rajta.
Közben átállítottam 1366x768-ra, így teljesen jókaz arányok és a betűk, viszont életlen, homályos hatása van. ez a natív dolog miatt lehet. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz 4264adam #50512 üzenetére
registryben kell kurkászni és megy:
I found a way to install latest Intel HD Graphics. Just download driver from Intel's website and install that on your PC. after that open RegEdit and search "FeatureTestControl" and change value to 0xF048. Then restart your PC and brightness controls works fine.
én amd vgás precisionben próbáltam többször, ott dimmcontroll-t kell pöcörgetni
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
allein
addikt
válasz 4264adam #50720 üzenetére
Rendben van, szerintem én már tegnap este el is kezdtem a folyamatot, csak nem volt türelmem megvárni mert már éjfél volt De ma este akkor újrakezdem. Boot idővel nem vagyok még kibékülve, láttam BIOS-ban olyan opciót ami szerint lehet javítani a boot idején
(#50719) 75kokoko75 - ha megszakadt azért gondolom újra tudom kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
Jennon888
csendes tag
válasz 4264adam #50892 üzenetére
S nálad is hangos arra 10-20mp-re a ventilátor? Egyébként pont ilyen pasztám van itthon, tényleg sokkal jobb. Egyébként alapjáraton tényleg nagyon csendes kis gép. Lehet hülyeség amit gondolok, de valahogy nem lehet beállítani a ventilátort, hogy mindig működjön egyenletesen, valamilyen programmal, vagy nem érdemes belenyúlni? Egyébként amikor felpördül, akkor a venti olyan 3300 fordulaton pörög az Aida64 szerint.
-
Jennon888
csendes tag
válasz 4264adam #50896 üzenetére
Oké, köszi. Igazából ennek is csak akkor lehet észrevenni a hangját, amikor már csend van a házban, egyébként alapjáraton csendes, pedig ebbe HDD van 7200 fordulatos. Érdekes, a Hp alapjáraton is hangosabb, bár terhelésnél halkabb, de ez már csak egy kis kitérő, mivel Dell topic.
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz 4264adam #51204 üzenetére
Én részben átérzem a problémáját, mert nálam is ez volt, ha ilyen sebességgel pörgött a venti, az már hallható volt és zavart, plusz indokolatlanul sokszor pörgött fel 3500-ra is, ami már tényleg zavaró.
Alapvetően a ventivel nem volt gond, de a hűtővel együtt azt is cserélték és bizony az új feltűnően halkabb azonos fordulatszámon, mint a régi volt, szóval még ha a hűtője rendben is van (de le kéne tesztelni) simán lehet, hogy a venti már zajosabb, mint újkorában. Ez lehet portól, de lehet kiszáradt/elöregedett csapágytól miatt is.
Egyébként lehet halkítani picit a gépen úgy, hogy az energiagazdálkodási lehetőségeknél visszavesszük a venti sebességét. A hűtésre olyan nagy hatással nincs, ellenben picit halkabb lesz (pl 2800 helyett 2500rpm). Így nálam 2500-nál ugyanolyan hangja van, mint a hdd-nek, fel sem tűnik..
-
kisza25
félisten
válasz 4264adam #52039 üzenetére
azt hogy melyik irányban van megfogod a monitort jelző ikont az egérrel és megcseréled a másikkal, gondolom kiterjesztett módot használsz? a d-sub 30+ éves el kellene már felejteni
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz 4264adam #52042 üzenetére
dvi digitális, dsub analóg, amúgy 1080-at is lehet dsub-on (legalábbis nekem úgy rémlik, de már jó rég nem használok), de akkor is színek, jeltisztaság, zajfelvétel... mind a dsub ellen szól
átalakítózol, vagy nem? amúgy lehet a kábel ennyit tud[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Ringman
nagyúr
válasz 4264adam #52042 üzenetére
d-sub elvileg max 2048x1536-os felbontást támogat.
szerk:
vegyél szerintem egy hdmi-dvi kábelt, én nem kínoznám magam analóg vga-jellel.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
morfondőr
őstag
-
somasz
Topikgazda
válasz 4264adam #52750 üzenetére
mw/K = hőátadó képességet jelent.[W/mK] - hővezetési tényező mértékegysége. Azt eltaláltad, hogy minél nagyobb, annál jobb a paszta esetében.
Saint: a minél kisebb a hőszigetelő anyagoknál jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Könyvajánló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Politika
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS TUF FX505D (Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 256GB SSD, GTX 1650)
- Dell Latitude 5501 - 15.6" FHD IPS / i7-9850H / 32Gb DDR4 / 512Gb PCIe 3.0 / 97Wh / HUN backlit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LenovoGamerLaptop 12450H/16GBGDDR5/RTX2050/500SSD Makulátlan 100/100 Akku
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest