Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz Neil Watts #61415 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam, egy gond van: kevés a hely az asztalon
-
aDic
tag
válasz Neil Watts #61258 üzenetére
Van SSD, 2db is.
Nem Samsung egyik sem.
Legújabb BIOS. -
The DJ
addikt
válasz Neil Watts #61265 üzenetére
Nincs a Dell új szériáiban 15.6-os Latitude modell? Komolyan ennyire nincs igény erre a méretre? A kis 14-es vagy 12.5-ös nekem használhatatlan mindennapi munkára.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
aDic
tag
válasz Neil Watts #61246 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Latitude 5590-en ugyanez a helyzet.
Az az érdekes, hogy egy pl. 7520-as gépen, szintén UEFI-ben nincs semmilyen késleltetés. -
félisten
válasz Neil Watts #53925 üzenetére
Ez teljesen normális, nem meglepő
-
Máté94
addikt
válasz Neil Watts #53922 üzenetére
Dell-nek a honlapján sincs fent?
Latitude-hoz kellene lennie Command Update-nek, az minden driver-t leszed és felrak.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Neil Watts #53911 üzenetére
Jobb úgy. Nem ismerem a Latitude-okat, de Mobility Center-ben Inspiron-on lehet állítani, hogyan töltse vagy legalábbis van "Asztali mód".
-
Magnum_
nagyúr
válasz Neil Watts #53888 üzenetére
CHS tud majd akkut. Itthon. Horrorarban.
I humbly and respectfully decline™
-
Máté94
addikt
Dell oldalán megadott a Service Tag-et látnod kellene meddig tart a garancia, melyik-melyik komponensekre. Szerintem aksira csak 1 év jár.
Valószínűleg túl új ahhoz, hogy találj hozzá.
-
daninet
veterán
Én mindig ebayről vettem eddig az akkukat. Külföldi rendelős topikban tudnak segíteni hogy tudsz most akkut rendelni, mert van ahonnan visszafordítják. Angol/német ebay játszik.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sanyi.mTs
addikt
a Shift lenyomva maradt , gondolom 5470-et akartál írni.
én pl a dell honlapján található cégektől kértem ajánlatot (humansoft, delta)[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Neil Watts #53873 üzenetére
Jelenleg egy E6420-as előtt ülök (i5 2520), csak ehhez tudok viszonyítani. Tehát jelen környezetben nagyon kevés légmozgás van, alapjáraton 42-45C, Mozilla (7-8 weblap) 54-57C, Win frissítés le van tiltva. Ebből ítélve, ahogy somasz említette, lehet épp Win frissítést akar kezdeményezni, feladatkezelőben nézd meg, alapjáraton terheli-e a procid.
Nekem ilyen Dell Professional 14 (74NVT) tatyóm van, már pár év után rojtozódik a széle, de ugyan ilyet fogok venni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
JasL
senior tag
válasz Neil Watts #53876 üzenetére
Nekem is 5470-em van. Feltettem a W10-et, tökéletesen működik vele. Fogyasztás mesés, 3-4 óra Heroes of the Stormot lenyomok vele akksin. Hőfokokat nem tudok mondani, de nem éget. i5-6200U.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz Neil Watts #53876 üzenetére
ha win 7, akkor az update keres a háttérben valószínűleg veszettül
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
Akkuidő összevissza kiírása az W10 bug.
Előfordul itt az aprón többször is delles táska, érdemes nézni.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Máté94
addikt
Nyílván pillanatnyi fogyasztás alapján számol, valami terheli a gépet. A Chrome jellemzően eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Neil Watts #53870 üzenetére
Ezek a hőfokok rendben vannak, tekintve a nyári meleget, határérték alatt vannak.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Asus Tuf A15 FX506IU - R7 4800h / Gtx 1660Ti / 16 GB RAM / 1TB SSD
- HP 840
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest