Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Na igen. "merhülyeazérnemvagyok" helyen ezért nem veszek csak kisebb dolgokat.
-
szucstom
őstag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Akkor lenne igaz a visszavétel, ha 3 napon belül viszed vissza. Ezt a bolt ÁSZF -ben elvileg bővíthetik, de 99% nem teszi.
Szerk.: személyes vásárlás esetében természetesen. -
haxxika
senior tag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
8 napon belül helyi vásárlásnál nem az a törvény tudtommal, hogy vissza KELL venniük?
-
válasz
szőr Artúr
üzenetére
"...pcland, E5570, már SSD-s. Kattogó zaj a hangszóróból. Csak onnan. Fülest bedugva a fülhallgatóban csend van, a hangszóró tovább kattog. Mindezt BIOS Setupban és Diag menüben, de még a grub menüben is.
Elindul a linux, elhallgat, de amint flash playert indítva játszok valamit pl indavideo.hu-ról, újra kattogni kezd. Fülesből normálisan szól, hangszóró meg kattog..."Ezt el kellett volna hozni, utána mehet vissza NBD garanciába, és a dolog rövidre van zárva. Vagy somasz elvtársat megkeresni, és venni tőle egy személyre szabott gépet.
-
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Sokszor ezért jár jobban az ember egy olyan használt üzletivel, amely minőségi anyagokból építkezik.
-
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Ne töröld, végre valaki leírja azokat a tapasztalatait, amiket szintén sok magyar vásárló megélt már. Pont hasonlók miatt nem merek már én sem rendelni semmit. A használt gépek régiek és a jobbak aranyárban mennek. USA-ból lehet klassz dolgokat is szerezni, de amikor ideér, agyonadóztatják.
-
adika4444
addikt
válasz
szőr Artúr
üzenetére
HP Probook 430, 440, 450, 640, 650 darabokat nézted? Dell az nálam se tűnik mostanság a legjobbnak, viszont a HP-nak mostanság van néhány - szerintem - igen jó gépe. Fuji is ok, csak hát abból az itt említett csúnyán szaladva fut kifelé...
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Usanotebook-nál van.Hátha nem egy visszavitt gépet fognak adni.

-
VANESSZA1
őstag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Vegyél Dell Precisiont, és azzal nem lesz gond. Legjobb garancia másnap helyben nálad. Én is Precisiont használok.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Ezt a fiók törlést gondold át,nem kér enni,ha egy félévig nem lépsz be,akkor sem lesz semmi.
Ez egy szakmai topik,szerintem itt bármikor kapsz majd segítséget,ha szükség lesz rá.(még nincs géped,de lesz valami!)Új gép-na itt a bukta,ezek az új gépek már tényleg nem olyanok,mint az akár 2 évesek.Megváltozott a világ,fogyasztók vagyunk már csak.
Ezért ajánljuk még mindig az alig használt üzleti gépeket,még van rá NBD gari.
Fejlesztési munka?Precisionokat néztél már?Ami még ajánlott üzleti és minőségi gép gyártó a Fujitsu.Nézz egy Fujitsu Lifebook E746-ot.
-
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Sajnálom, amit tapasztaltál (igen, mai gépek többsége darabra és nem minőségre készül...)
Igen tudod magad törölni, ha akarod a következőképp: opciók/adataim és ott a legalsó (középső) sávban találod a következőt:
(erre katt és letudva) 
L
-
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Melyik bolt volt ez?
-
törölt tag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Szia,azért nem kellett volna a kukába dobni a gépet.

Küldted volna vissza.
-
Dhampir
félisten
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Mire váltasz?
-
balint355
aktív tag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
E7440-en nem megy az ujjlenyomatolvasó Linux alatt, próbáltam rá megoldást keresni de nem találtam. Smart card-ot és BSD-t nem próbáltam.
-
szőr Artúr
tag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Probléma megoldva, illetve megkerülve.
BIOS setup-ban a BIOS default beállítása után elhallgatott. A Factory default után újra pattognak a hangszórók, ráadásul sztereóban. Hol a jobb, hol a bal hangszóróból jön a recsegés.
Érthetetlen, de így már nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(erre katt és letudva)