Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Na nálam meg azzal szórakozik a 9550 XPS, hogy azt hiszi, okosabb nálam és ha akkuról megy, hiába van mindenhol beállitva, hogy aludjon, inkább kikapcsol. Mert az neki jobb. Mert csak és kész, törődjek bele

BIOS legfrissebb, az ilyen viselkedésre okot adó beálltásokat benne megnéztem (pl C-state) és tényleg a windows alatt a power management-ben sincs hibernálás vagy valami. Szó szerint kikapcsol, Dell logótól indul a történet; alkalmazásokat ujra kell indtani.
Valakinek megoldás erre? Rendkvül zavar
-
-
Dhampir
félisten
Kérdezd meg, hátha.
-
kromatika
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat,sajnos a kábel miatt nem kompatibilis már próbáltam. somasz köszönöm .esetleg nem tudnál segiteni milyen tipusú kábel kellene a 6540 be,és hol lehetne szerezni?Elgondolkodtam én is a cserén.A 6540 jobban tetszik,és szerintem a teljesítménye is nagyobb.
-
zolnagy
őstag
Szia!
Nekem ilyen gépem van tavaly szeptember óta. Nagyon meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Pontosabban az enyémben 1,6 MP proci van, 80 GB vinyó, meg fele ekkora akksi (2000 mAh), de ez nem volt szempont, mert alig használom akksiról.
Én az asztali gépemet cseréltem le erre. Egy dolog hiányzik csak: azért ennek a kijelzője nincs olyan jó minőségű, mint egy asztali TFT, de ez bármelyik notiról elmondható.
XP Home-t kaptam hozzá (OEM), ami fent van, de általában Ubuntu linuxot használok. Mindkettő ''szépen fut'' rajta. Mondjuk ez nem lehet gond egy ilyen gépnek, inkább az a lényeg, hogy milyen feladatot csináltatsz vele (videokódolás, szövegszerkesztés...),
Ja és még valami: a linkelt oldalon a súly el van írva, valójában nincs egészen 3kg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet hogy csak lehúzódott a kábel a mikrofonról.