- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #67302 üzenetére
Tudomasom szerint nincs es szerintem az E6230 utan a legjobb gep az E7270
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Krystal_s #66581 üzenetére
Nekem volt mindketto. Az e7240 vekonyabb, konnyebb, de hallani lehetett a ventillatorat, az e5250 vastagabb es nehezebb volt, viszont kevesbe lehetett hallani a huteset, ugyanakkor a kisebb akkuval elegge keves ideig megy tap nelkul, a nagyobb akkuval turheto.
Most E7270-em van, ez mar nema, vekony, konnyu
-
Magnum_
nagyúr
Mivel mult heten valtottam egy E7270-re, arra is rendeltem west forumtarstol tapipad matricat, a picit erdesebb 3M-et. Szuper, jobb is tapizni nekem :-)[link]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Avicularia #63862 üzenetére
E5250, dell gomb ugyanigy halk. Mint a tobbi. Passzolom
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Avicularia #63848 üzenetére
Hogyhogy feljebb mentel a 12.5-rol?
-
Magnum_
nagyúr
Ez itten az en kis dell home workstation-om. Mondjuk dell bill es eger meg kell.
-
Magnum_
nagyúr
az lehetséges, hogy az érintőkijelzős modellek lassabban bootolnak be, mint a nem érintősök? Több touch-os dell-t is teszteltem boot időre a héten, mind 20mp körüli, vagy feletti időt produkált (tök új erőmű XPS is), a régi 4300u-s procis 7240-em 8-10mp-el gyorsabban butult be.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #63405 üzenetére
igyekszem röviden:
szombaton vetem egy kedves fórumtárstól egy full fóliás refurbizált Dell E5250-et, akku azért már nem volt acélos, benne 2.5" SSD + 38wh akku. Így nézett ki:
[link]
felette az 51wh-s új akku (szintén kedves fórumtársunk hozta nekem, ha már úgyis új kell, legyen teljesen klassz.
valóban az a gyári rack szükséges, amit Somasz linkelt, elvileg lesz olyanom hivatalos forrásból, de hosszú idő, mire megjön. Ebből kiindulva bármilyen - ideiglenes jelleggel akár - msata-sata adapter NEM megfelelő, nem férne el a nagy akku miatt, csak olyan jó, ami olyan elrendezésű, mint a gyári rack-ben lévő. Ílyet keresve találtam Ebay-en, de itt PH-n is egy fórumtársnál, nála vettem egyet, fenti képen látható bal oldalon.Abba beletettem az új msata ssd-t, behelyeztem az új akksit (konnektor átszerelése és csatlakozók preventív tisztítása után persze), így néz ki: [link]
Aida képernyő: [link]
Persze először jött -utánaolvasva szokásos - hiba, hogy narancssárgán villogott a töltő led és nem észlelt akkut, kihúz, bedug, jó. Gyors Win10 telepítés, most tölt.
Remélem jó lesz, ha érdekel Titeket, írok majd üzemidőt.Mivel van szabad slot és 1x8gb van benne, e-penis növelés céljából tervezek +8gb (=16GB) ramot bele.
A gép amúgy teszik nagyon, jó ez a tuccsos IPS fHD kijelző, súlyra persze több, mint a 7240, viszont eddig halkabbnak tűnik. Még van rá NBD gari. Ha az új 51wh-s akku jól fog teljesíteni, akkor jó barátok leszünk, bár egyébként sem terveztem Dell Lati vonalról elpályázni.
-
Magnum_
nagyúr
Srácok!
Dell E5250-nél milyen lehetőségek vannak a 38wh-s akksi helyett nagyobbat betenni?
Köszönöm -
Magnum_
nagyúr
válasz
Krystal_s #57391 üzenetére
én írtam, hogy lenne vadiúj gyári hűtőm.... :-)
De már más gépében vanha már hűtés: Ti MX4 pasztát használtok? Nekem az van, szerintem túl híg az állaga. Előtte cooler master volt, az sűrűbb (keményebb) volt és nem tapasztaltam, hogy rosszabb lenne, ellenben tovább bírta. Vagy az MX4 ennyire jó így is?
-
Magnum_
nagyúr
Megjott west forumtarstol az E7240-re a 3M touchpad folia, kicsit erdesebb, mint a sima felulet, ezt szeretem (az E6230-on is volt).
Tokeletes meretezes. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Bj Brooklyn #56947 üzenetére
Csak egy kerdes: miert nem jo az MS honlapjarol letolteni?
Nekem onnan van egy W10 telepito pendrive-om -
Magnum_
nagyúr
Somasz jovoltabol klubtag maradtam egy E7240-el, holnap tesztelem, most nincs idom, de szerelmes vagyok a gepbe.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #55192 üzenetére
En a dellem szeretem, meg anyu e6330-at, de nem tudom azt mondano a ceges 8470p-re, hogy szar.
De ha lehetne valasztani, akkor 30as szeria. A sajat ugye az -
Magnum_
nagyúr
Kis csaladunk egy makulatlan e6330-al bovult. Ez sem szar gep
-
Magnum_
nagyúr
Sracok!
Gondolkodom a dell e6230-hoz egy dokkolon.
Milydn tipust kell keresnem itt a HA-n? -
Magnum_
nagyúr
az a durva, hogy lenne olyan asus ultrabook, amit elfogadnék, de egyszerűen tudom, hogy az E6230-ra nagyon kell vigyáznom, mert kb utolsó mohikán. most vettem apámnak egy 10"-os tabletet, kb egy órája, lehet, hogy inkább magamnak is veszek és akkor még sokáig jó lesz a CsodaDellem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #54902 üzenetére
Ezt hogy erted? Kiszedtem mindkettot... Es megtisztitottam mindkettot. De a coolert kell a heatsink utan visszatennem, maskepp nem megy. A foto meh a ketto kozott keszult.
-
Magnum_
nagyúr
A CsodaDellt is felkeszitettem a telre.
Viszont az also muanyagot tarto csavar kezd elnyirodni (nalam egy darab van).
Hol tudnek venni?
Ha van valakinek felesleges, vasarolnek -
Magnum_
nagyúr
haveromnak elege lett az elitebookból (valamilyen ultrabook) és mindenképp Latitude-öt akar. sokat cipeli. rengeteget. húzza-vonja, a laptopon él. E7470-et ajánlottam (pénz nem számít, 800k is lehet). Jó lehet az neki? Fontos a megbízhatóság, a korrekt üzemidő és méret/súly arány (12.5 nem játszik).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FireKeeper #54691 üzenetére
E6230 nagyon szereti a W10-et.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MaxxDamage #54544 üzenetére
tehát a Battery nálad a szönetmentes táp... :-)
-
Magnum_
nagyúr
érezhetően szarabb lett a gépme egy combos win10 update után.... meg a beállítások is elszálltak...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
castiels #54465 üzenetére
figy már. nem volt 4-500k-m jó laptopra (ma már azok sem jók egyébként).
de találtam itt a fórumon megbízható eladótól (és azért vannak itt pára, pl neked is válaszolt olyan, akitől bármikor vennék gépet, sőt, szerintem fogok is) 3éves kotta, baba, felújított, fóliás Dell E6230-at talán 90k körül. Kapott SSD-t, +4gb ramot és ezzel vagizok a Starbucksban a sok hipszter almás mellett, mert nem csak jó gép, de szép is.
JA! és szerelhető + alkatrész ellátás is van hozzá. -
Magnum_
nagyúr
Tenyleg. Az EC foglalatot hogy lehet kihaszbalni? +Usb-n kivul?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tóniszomszéd #54134 üzenetére
Bocsanat, nem tudtam, tipust nem irtal.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tóniszomszéd #54132 üzenetére
Takaritas es pasztazas volt?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tamas.nick #54110 üzenetére
hol vette a kollega a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest