- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
castiels #54465 üzenetére
Semmilyen körülmények között nem éri meg belépő konzumert venni. Se újonnan, se használtan.
A nagyobb konzumereket is kb. csak akkor lehet ajánlani, ha adott összegből a max. hardvert akarja kihozni a delikvens, néha mozgatni akarja, és semmi más nem számít (szigorúan max. 3 évre tervezve).
Az, hogy rengetegen vesznek csak azzal magyarázható, hogy új, 3 év gar, 4GB videó szerepel a plakátokon. Az nem szerepel, hogy tejfölös műanyag, 5400-es vinyó, fényes, silány HD kijelző, hullámzó billentyűzet, vinyócseréhez alaplapot kell kiemelni, stb.
Én személy szerintem nem akarlak meggyőzni, írtam pár típust, nézegesd őket, nyugodtan tudjom őket ajánlani.
Ha ragaszkodsz a belépő Inspironhoz, vedd meg nyugodtan, de hogy ajánljuk, azt ne várd!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
castiels #54465 üzenetére
figy már. nem volt 4-500k-m jó laptopra (ma már azok sem jók egyébként).
de találtam itt a fórumon megbízható eladótól (és azért vannak itt pára, pl neked is válaszolt olyan, akitől bármikor vennék gépet, sőt, szerintem fogok is) 3éves kotta, baba, felújított, fóliás Dell E6230-at talán 90k körül. Kapott SSD-t, +4gb ramot és ezzel vagizok a Starbucksban a sok hipszter almás mellett, mert nem csak jó gép, de szép is.
JA! és szerelhető + alkatrész ellátás is van hozzá. -
somasz
addikt
válasz
castiels #54445 üzenetére
Nézd, ha a válaszokból enm jött le, akkor az összes kérdésedre válaszolok.
Nem éri meg ilyet venni.
Nem éri meg a 60-at.
Nagyon gagyi.
Videókártyát tekintve 3 évnél tovább ne tervezz egy integrált amd-vel, utána minden perc ajándék.
Igen, hülyeség.Ha nem szeretnéd figyelembe venni az ajánlásokat, akkor nem értem, miért kérdeztél minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest