Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Egy másik fórumon volt valaki, aki arra használta fel a lapcsalád támogatását, hogy a vitapartnereit "elnémítsa". Szóval ilyen alapon amolyan "védelmi pénz" befizetésének, elég maffiásnak tűnne.

(#54804) Saint_
Mi baja támadt az "Elite"bokkal? (A régebbi ProBookokat ismertem, szerettem, az Elitek sohasem vonzottak.)
-
-
szőr Artúr
tag
válasz
üzenetére
Mindegy, hosszú. Egy biztos: ilyen agresszív köcsöggel életemben nem találkoztam még.
Hogy az elállásra vonatkozó szabályokat nem ismerik, az meg kiderül az arukereso.hu-n olvasható 1 *-os vélemények egy részéből. Egyszer meg is írtam nekik, hogy pár éve faszságot válaszoltak az egyik panaszosnak, természetesen válaszra sem méltattak.
Most kaptam egy olyan számlát, amin a nyomtató a gép típusát és gyári számát (service tag) egymásra nyomtatta olvashatatlanul. Az info@-ra hiába írtam, le se szarták, végül telefonálnom kellett, hogy e-mailben kegyeskedjenek másolatot küldeni azzal, hogy nyomtassam ki (nincs nyomtatóm)
--------------
Nekem meg, kb. fél évnyi keresgélés utána egyébként elegem lett.
Kipróbáltam öt különböző gépet (Dell, HP), egyik szarabb, mint a másik.
Itt elegem lett a dologból.
Egy biztos, ha valaha is vásárolok még ilyesmit, náluk soha többé. -
haxxika
senior tag
válasz
üzenetére
Ne haragudj meg ezért, de szerintem jobb hozzászólásokat várnak az emberek, minthogy csak annyit hogy jó.
Mivel csak egy hete regisztráltál, szerintem ne adj még így tanácsokat, mert (legalábbis én) nem sokat adnának a szavadra. Ha van szakmai tudásod és azzal tudsz segíteni, akkor elnézést kérek érte, csak nekem ez picikét idegesítő, hogy csak más szavára helyeselgetsz.
Elnézést kérek ezért mindenkitől, csak már nem tudtam tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- RAM topik
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest