- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
Ha nem megy és win10-ed van, akkor adatvédelemnél kapcsold BE a mikrofont a gépházban. Esetleg még a BIOS-ban is lehet kikapcsolva... itt meg le lehet tesztelni! -
somasz
Topikgazda
Milyen gép, milyen dokk, milyen táp?
Azt is meg kéne nézni, hogy a dokkon visszavesz-e a teljesítményéből a gép. Pl. proci terhelés alatt mekkora frekire ugrik. Ebben az esetben lehet, gyenge a táp. Próbáld ki másik táppal.
Ki kéne próbálni másik dokkolón, lehet, az a rossz.
-
Magnum_
nagyúr
az a durva, hogy lenne olyan asus ultrabook, amit elfogadnék, de egyszerűen tudom, hogy az E6230-ra nagyon kell vigyáznom, mert kb utolsó mohikán. most vettem apámnak egy 10"-os tabletet, kb egy órája, lehet, hogy inkább magamnak is veszek és akkor még sokáig jó lesz a CsodaDellem.
-
-
somasz
Topikgazda
Szerintem már párszor leírtam (emlékeim szerint neked is), hogy első futtatásnál nem a check-re kell nyomni, hanem az alatta található linkre, hogy szedje le a drivermappát és telepítsen mindent. Reboot után mehet a check.
Ha korábbi géppel próbálkozol, pl. M6600 W10-zel, az nem fog menni, mert ahhoz nincs 10-es drivermappa. -
-
-
-
Kashim
őstag
Bakker pont most akartam beírni én is ezt. Most lett új notim és marhára idegesítő, hogy tök hamar lekapcsol a világítás ha nem gépelek. Amíg nem szokom meg a leosztást addig jó lenne, ha nem a sötétben kéne keresni az első billentyűt.
(Latitude E5470 & Win10 kombináció ha számít, még friss lehet nincs fent a progi amivel lehetne állítani)
Már 10 perce bújom a netet, de nem találok semmi értelmeset... Ahol meg lenne róla szó nem tölt be az oldal.(#53002) yanna
Elvileg a tálcán az akku ikonra jobb gombbal kattintva a Windows Mobilközpont menüben kéne lennie, de nekem nincs ott ilyen beállítás. Mintha hiányozna valami Dell driver ami szabályozná. Elvileg valami quickset nevű driver kéne hozzá de amit a Dell oldalán találtam 2013-as a legfrissebb. Nemtom érdemes-e felrakni egy friss rendszerre, de mindjárt kipróbálom.Update:
Hát nem nyert sajna... Még a Vostros Win 8.1-es Quickset változat sem akar feltelepülni Win10-re... -
mghltm
addikt
-
yanna
addikt
Nincs ötletetek befőttes gumi pengésre?
-
törölt tag
ebben az árkategóriában nincs sok választási lehetőség. szerintem nézd meg ezt az 1520-ast, egyszerű célokra elfogadható.
-
törölt tag
a laptopo a kompromisszumokról szól. elsősorban azt kell eldöntened, hogy mire akarod használni, aztán azt, hoyg milyen elképzeléseid, igényeid vannak a géppel kapcsolatban. mindezek mellett meghatorzol egy pénzösszeget, amit bele tudsz fektetni a dologba, majd átgondolod, hogy mikről tudsz lemondani (ha kellően nagy a pénzösszeg, akkor nem igazán kell sokmindenről lemondani).
áltlaában laptopoknál a hordozhatóság az elsődleges szempont, ezért a teljesíményük teljesen máshogy alakul, mint egy asztalinál. ha sokat viszed magaddal, akkor szerintem a 14"-os a legnagyobb méret, amivel ez még viszonylag kényelmesen megtehető (abból is az a kategória, ami 2kg körüli). aztán ha sokat hurcolod, akkor nem árt, ha minél jobb minőségű a gép váza, háza. emelkedő sorrendben: Inspiron, XPS, Vostro, Latitude/Precision. az árak is szerint emelkednek általában (kivéve az XPS, mert az a divatosság miatt is drágább).
ha ezek közül választottál neked megfelelő kategóriát, akkor jöhetnek a belsőségek. amik fontosak, azok a "nem cserélhető"*** alkatrészek (kijelző, vga, portkiosztás), aztán a cpu cseréje is macerásabb, majd a könnyebben cserélhető alkatrészek, mint a hdd és a memória.
***: technikailag ezek is persze cserélhetőek (portkiosztás ritkán, vagy egyáltalán nem), de olyan drága, hoyg nem éri meg utólag.
-
Palika71
őstag
Szerintem ez lesz az első géped.
Mi azt nem tudhatjuk, hogy mire szeretnéd használni (és lehet, hogy még Te sem), így a fontossági sorrend sem állapítható meg, egyenlőre.
Lehet, kellene venned egy olcsó, használt gépet, és mikor kitapasztaltad a felhasználási szokásaidat, meg az igényeidet, 1-2 hónap mulva tisztán fogod látni, hogy mire van szükséged.
Mikor pc-ről notira váltottam, olyan gépeket néztem, ami hasonlítottak az asztali gépem paramétereimre. Most meg már olyan notim van, aminek köze sincs az ex-gépemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest