Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Tsebacsi #72499 üzenetére
Ugyanez van support oldalon is, felhívtam a microsoftot, hogy mi a faxér tették fel a gépemre valami frissítéssel a bitlockert, erre elhajtottak a Dell supporthoz. A Dell support közölte, hogy forduljak a picipuhához. Erre megkérdeztem, mi van, ha felteszem az ubuntut, erre közölték, hogy csak azt támogatják, amivel kijött a gép, tehát a windowst. Jaa, mondom, ezt látom.
Szóval jobban járok, ha felteszem a Big Surt, azt legalább a hackintosh fórum támogatja.[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
válasz Tsebacsi #72496 üzenetére
Én kizárólag driver-update-re használom, nem is önmagában, hanem a Dell oldalán indítva a keresést, de nem tűnik valami okosnak ez a Support Assist.
Viszont az okos windows10 sem látja a Device Managerből ezt két kritikus drivert, amit említettem, tehát kizárólag magamban bízhatok.[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Sziasztok, Dell M4800 laptopba max 9 mm vastag lemez mehet, vagy vastagabb is?
Illetve, egy DellM4800 mennyivel számít(ott) jobbnak mint egy Dell M4700 annó?https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
movax
őstag
Az miért van, hogy a Dell Assist azt mondja, hogy a rendszer naprakész, miközben a Dell oldalán ott figyel két kritikus update (egy BIOS és egy grafikus driver)? Nem látja, vagy mi?
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult akksit cserelnem a masinaba.
Sajnos egy hatlap rogzito csavar igy is elgurult.Viszont minden patent eddig, karmot se sikerult letorni, most majd feltoltes es este eles teszt mivel lassan keszulodok melozni.
Kulon koszonet pohar forumtarsnak es remelem nem hirdetes. (ha igen torolheto)
-
moma
őstag
Közben hardveresen jó lett a laptopom
Most annyi gondom van, hogy a dell command amikor updatelné magát akkor az lesz a vége hogy kiszedhetetlenül beragad az ikonja a startmenube és nem reagál és ígz újat sem tudom elindítani.
Az a fura egyébként hogy a dell os recovery alkalmazással a tiszta usb win installert választottam mégis ott vannak ezek a dell szoftverek alapból install után. ténylegesen hogy lehet e dell mentes wint csiholni akkor?
vagy ha van tippetek hogy gyaluljam le ezt a dell start menü ikont meg amit magaután hagyott még jobb lenne.
we all deserve a bit of luck.
-
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Kaptam egy munkahelyi Dell Latitude 5510-est, amin W10 fut.
Most úgy van beállítva, hogy a fedél lecsukásakor hibernált állapotba megy.
A kérdésem, hol/hogy hogyan (W10, BIOS) kell (vagy egyáltalán lehet-e) beállítani, hogy a fedél nyitásakor hibernálsból újrainduljon a gép, mert most ez a bekapcsológombbal történik.
Korábbi Toshiba NB-on ez alapból működik.Bocsánat, ha volt már kérdés...
Köszönettel.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
tylerddd
veterán
Üdv! Latitude 7490-hez ez az USB-C töltő megfelelő, igaz?! Köszönöm! Van esetleg valami hátránya, ha USB-C-s töltőt veszek?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Sanya
nagyúr
hátha valaki jobban ért hozzá, mint én.
Adott egy dell xps 9520 laptop, amelyet operációs rendszer nélkül vettünk. Windows 10-et fölrakva a hangszórója a legutóbbi driverével, ami realtek 6.0.9369.1 volt, halknak hallottuk a hangját. Ha másik drivert tettem fel, akkor hangosabb volt (6.0.9391.1), de a hangerőn érdemben nem lehetett állítani, mert vagy teljes hangerőn ment(eközben vándorolt a csúszka 2 és 100% között) vagy nem volt hang (csúszka: 0)
Felraktam windows11-et, érzésre jobb a hang, de még mindig nem valami átütő a hangereje, főleg, ha valaki ezen akar megbeszéléseket tartani, oda azért kell hangerő (meg egy ilyen gép, urambocsá, legyen már hangja 4 vagy mégtöbb hangszóróval)
Nincs valami workaround erre? Régen egy dell 15 7567 laptopom volt, azzal is kinlódni kellett sokat a hanggal, hogy normálisan menjen.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
moma
őstag
Hogy van az amúgy, amikor kap egy új Dell laptopot az ember? Ilyen kis karton dobozosat amit cégek kapnak, akkor azon csak annyi van nem, hogy a wint fel tudja installálni az ember, de nincs fullra felrakva nem? Szóval valami delles cuccon keresztül installálja fel az ember nem?
Mert nekem most úgy tűnik ebből vannak a problémáim, hogy az ott leszedett windows mindennel együtt a végén nem lett jó. És ha meg USB driveot csinálok a OS install recovery toolal akkor meg ami amúgy fagy így nem fagy. Elég abszurd.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Panthera #72478 üzenetére
elvileg jó ahhoz is, igen (és még: 3531, 5521, 5531, 5535, 5537)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, 3521 típushoz milyen szériák kijelzője lehet jó még?
Pl. 3537? -
SzaboZE
addikt
válasz Tsebacsi #72471 üzenetére
Az 5520-ban a billentyűzet az alaplap alatt van, szóval én inkább nem bátorítanék laikusokat a gép szétszedésére. Sajna ezt újra be kell jelenteni és a szerviz majd megoldja. Elképzelhető, hogy az alaplapon valamelyik szigetelő lap elcsúszott vagy nem került vissza, extrém esetben az is lehet, hogy az új billentyűzet okoz zárlatot és azért kapcsol le a gép. Ezt meg kell vizsgálni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Ablakos
őstag
Jó lehet ez a beépítő keret inspironhoz?
-
moma
őstag
válasz Tsebacsi #72471 üzenetére
Hát láttam az egész alaplapot, hogy szedte szét a billentyűzetig ezt inkább nem csinálnám végig. Max tényleg, ha csak valami úgy, hogy helyén van az alaplap. Pláne, hogy garis és már így is rohadt sok időt csesztem el vele.
Az ssd, meg a memória ránézésre szerintem a helyén van, de megnézem még egyszer. Ha kiszedem az ssd-t és visszarakom, akkor valami win recovery lesz nem?
Meg erre esetleg van valami konkrét tipped mit kellene keresni? "Hozzáér valami az alaplaphoz, vagy a bill vagy valami a palmresten" azért is ha technikus jön háthat neki is kell segítség
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hozzáér valami az alaplaphoz, vagy a bill vagy valami a palmresten. Az okoz zárlatot. Vagy az SSD-t mozgatja, esetleg a memóriát. Te is szétszedheted a gépet, át lehet nézni, nem kell ehhez technikus, csak ne tegyél tönkre semmit.
A dell support oldalon szerintem a serialt beírva kapsz magyar nyelvű szerelési kézikönyvet is, hogy mit hogy kell csavarozni.
https://www.dell.com/support/home/hu-hu/[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
moma
őstag
Még mindig zajlik a gariztatás a latitude 5520 kapcsán.
Most cserélt benne billentyűzetet is a technikus és azóta, ha megnyomok a numeric részen valamit, akkor fekete képernyős fagyás lesz... lehet valami csatlakozót nem illesztett pontosan és ahogy nyomás éri felülrűl, akkor gáz lesz. Mert pl a 4-esre simán fagy, de ha az normál entert vagy a backspacet nyomom akkor is, szóval nem a konkrét billentyű lenyomása számít hanem az a rész.
Nincs valami tippetek mi lehet ott alatta arrafelé? hátha én is összetudnám dugni és nem kellene még egy kör szerelő...
-
Ablakos
őstag
(Inspiron 5767)
Akár melyik monitorozó alkalmazásban néztem, számomra hihetetlen cpu ventillátor fordulatszám adatokat jeleznek. 3500-5400 rpm
Az alap 3500 rpm-nél szinte hangja sincs, vagyis szerintem az jóval lassabb.
Mennyi lehet ezeknek a kis hűtőknek a valódi tartománya? -
tylerddd
veterán
Üdv! Latitude 7490-re kellene letörött LAN csatlakozó fedél. Néztem neten, ahol volt 2-3 ezres tétel + szállítás, az elég húzós. Hol lehetne ilyet kapni korrekt áron? Vagy ha már letört, akkor hagyjam? Látszani nem látszik az a rész, talán az új is letörne. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Ringman
nagyúr
válasz AxBattler #72457 üzenetére
[link] Some Systems with USB Type-C Port Lack a Thunderbolt 3 Controller
biosban látszik, ha ki van szürkítve, akkor nincs benne, konfiguráció kérdése.
If the system DOES NOT have Thunderbolt 3 capability, the thunderbolt options will be grayed out and cannot be selected in the BIOS. (See figure 1.)
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
pohár
félisten
válasz AxBattler #72457 üzenetére
5480-nál akkor TB-s a Type-C csati, ha van dedikált VGA is a notiban (lehet itt is ez a helyzet)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
Üdv!
Latitude 7480, 7490 kapcsán kérdezném, hogy miből lehet egyértelműen tudni, Thunderbolt-os az USB-C csatlakozója? Itt i5-ös 7490 kapcsán írják, hogy hiányzik róla a korábban tesztelt i7-es modell TB3 csatija... szóval nekem kicsit katyvasznak tűnik az egész.
7400-át nem kérdezem, mert jellemzően még drágább, ill. ahogy olvastam, gyengébb/hangosabb a hűtése.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Diák66
őstag
válasz Steve_Brown #72455 üzenetére
Semmi. Ez ilyen. A GT525M VGA-t a programokhoz tudod használni. Az exe futtatásakor kiválasztható, hogy fusson a nagyteljesítményű VGA-val. Az Nvdia Vezérlőpultban lehet még állítgatni bizonyos mértékig (adott programhoz előre meghatározni a VGA-t), valamint a gépházban (windows 10-11 esetén). Vannak programok, amihez eleve nem lehet hozzárendelni az Nvidia VGA-t, mert nem támogatja. Egyébként a HD 3000 és az GT525M együtt dolgozik, külön-külön BIOS-ból sem kapcsolható. Az első laptopom ilyen volt, most is megvan. de már a G15 dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
Steve_Brown
senior tag
Üdv!
Van egy Dell Inpiron N5110 notebookom. Nagyon szeretem, de nekem úgy tűnik, hogy bárhogy próbálom forceolni a windwos 10 nem hajlandó a GT525M-et használni. (Viszont ha rádugok még egy monitort akkor átvált arra)Mi okozhatja hibát? Köszi!
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5410 notival is szemezgetek. Fősulira kellene gépelni, jegyzetelni valami. Az Apple tablet billentyű és ceruza kombo már nagyon drága.
Egy osztálytársam esetében láttam ahogy tableten kézzel jegyzetel, néha billentyűzetet rak mellé és akkor gépelni is tud. Mivel Windows közelebb áll hozzám én a notikat nézegetem. Viszont sajnos semmilyen infóm és tapasztalatom sincs az érintő kijelzős notikról.
Tudnátok ebben segíteni?
Ezt teljesen úgy lehet hasznàlni mint egy tabletet?
Nekem az is fontos lenne a jegyzetelésnél, hogy esetleg meglévő word doksi, PDF vagy ppt esetében mondjuk kézírással rá tudjak jegyzetelni. Alkalmas erre egy ilyen noti?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Dhampir
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #72451 üzenetére
Bocs, most olvastam ott és válaszoltam is rá.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Sebaj Fóbiás #72451 üzenetére
Kedves tőled, köszi.
De úgyis ide irányítunk ha nem vagy ott jó helyen. -
Dhampir
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #72441 üzenetére
A Dell Vostro 3500 esetében nem tudom, rövid idő alatt nem tapasztaltam, de az még nem a kijelző aljával emeli fel a notebook hátulját, tehát kicsit stabilabbnak tűnik.
-------------------------------------------------------------
Hasonló, de az alján a fenti külső részen található csavar meghúzásával orvosolható probléma akár a Dell Inspiron 7559 gamer notebooknál is előfordult annak idején, de ott sem mindegyik gépnél, ám a lenti cikk alapján úgy látszik, hogy az sem volt elég:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #72447 üzenetére
A gyártó el szokta fogadni, látszik, hogy mi az amit leejtettek, és mi az aminél a szoros zsanér miatt törött ki a fedlapból. De tényleg inkább ne várjuk meg, amint furcsa érzése van vagy szorulna, vigyétek be az első Dell szervizbe és kérjétek, hogy nézzék meg, kérjenek új zsanért, stb.
Nem tudom mennyit adnak el belőle, de mindig van egy hullám, amikor elkezdik ezeket hozni, döntően 2-3 éves korban, addigra fárad el a műanyag.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Tsebacsi #72442 üzenetére
Vostro. De közben kihúztam a kezem a biliből..
És ha "figyeljük a jeleket", garanciában tudnak vele bármit is csinálni? Gondolom nem terveztek rá strapabíróbb keretet, amire ilyen esetben kicserélhetnék, max menne rá egy új, ugyanolyan. De igazából mindegy, így biztos nem merem tesóméknak megvenni, égne a pofám, ha elkezdene szétmenni.
Köszi az infókat!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
movax
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #72437 üzenetére
A megoldás az lehet, hogy a zsanértakaró műanyag bizbaszokat könnyen le lehet venni és egy célszerszámmal óvatosan meglazítani a csavart, esetleg finoman befújni egy kis kenőanyaggal az egész szerkezetet, hogy könnyebben járjon.
Utólag okoskodom, sajnos, nálam mindkét zsanér kiszakadt, de ha előre tudom, így tettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Tsebacsi #72439 üzenetére
A korábban linkelt videó szerint Dell Inspiron 15 3511 3515 Hinges issue resolved: calibrate hinge of any slim laptop to avoid damage látszik hogy szorul és hogy korrigálható.
A videó mutatja, hogy a fedelet nem lehet magában felemelni, mert emeli az elején a készüléket is. Nos ezt nem értem, mert ez nem egy olyan nagy gond, a Latidude 5520 is így működik. Két kézzel kell kinyit, le kell "fogni-szorítani" majd finoman felemelni a fedelet.
Ahány videót találtam, ahol a fedelet felemelik, egy újjal le van támasztva az alsó rész.
[link] Ellenben tartja is mint a cövek ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #72441 üzenetére
Vostro vagy Latitude? Latitude-ból van 1-2 sajnos ami élete vége felé szintén olyat csinál, hogy kifordul pár csavar az LCD fedlapból, ha szerencséd van még gariidőben...
-
Diák66
őstag
válasz Tsebacsi #72439 üzenetére
Nem hiszem, hogy csodálkozni kell ezen. Azt a dizájnert, aki megalkotta ezt a kijelzőre és a zsanérokra terhelő megoldást.... nem dicsértem volna meg. Frászt kapok, ha meglátok egy olyan gépet. Eleve kósza rossz gondolat lehetett, de valaki mégis végig vitte az ötlete. (más gyártónál is.... kérdés ki kezdte)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #72437 üzenetére
Az Inspiron és Vostro széria erre hajlamos sajnos, de már volt Latitude is. Figyelni kell a jeleket.
Ahogy itt feljött a téma egyre több Vostro 3510 jön zsanérhibával.
Kb. ugyanannyi, mint előtte az Inspi G3-G5 széria a híresen elrontott zsanérjával.[ Szerkesztve ]
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
250K-ig bezárólag keresek laptopot, eddig a Vostro 3510-et találtam, de látom, hogy hajlamos összefosni magát zsanér környékén. A 3500 is ilyen? Ez az egyetlen, ami az egyik boltban még épp beleférne a keretbe nagyobb SSD-re upgradelve, de fosok..
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
ginola
addikt
Micron MT16KTF1G64HZ-1G9P1 jó a Dell e 5430-ba?
-
movax
őstag
Igazából otthoni általános használatra ma már semmi nem indokolja a fizetős Windows használatát, amikor ott van például az Ubuntu, úgy néz ki, hogy csuhajja, atomstabil és gond nélkül elketyeg évekig röccenés nélkül. Vagy a Mint-verziók, vagy sorolhatnám. A megszokás miatt kell az átlagembereknek Windows. (Másoknak a windowsos programok miatt, Photoshop stb., hálózati ügyek, vagy a játékok vagy nem szokványosabb perifériák miatt). De Átlag Gusztáv egészében véve jobban jár egy linuxszal.
-
Csepy
őstag
válasz Ablakos #72426 üzenetére
Mindig divat a legújabb Windows-t szidni. Anno a Vista volt a szar (sosem volt szar, csak kellett egy jó gép alá, soha semmi gondom nem volt vele XPS M1330-on), aztán a 7 után a 8 volt rossz (tény, szokni kellett, de sokkal fejlettebb volt, mint 7), aztán a 10, hogy minden rossz benne, aztán most a 11.ű
Nekem semmi bajom a 10-zel, de a 11 sokkal intuitívabb, és gördülékenyebb, jobbak az rendszeranimációk, élvezetesebb használni, mint a 10-et, és már tudja natívan kezelni az androidos alkalmazásokat. Igaz, én insider dev channel-en vagyok (build 25211).Persze másnak lehet más a tapasztalata.
Regards: Csepy
-
Ablakos
őstag
Próbált valaki win11-et feltenni, használni olyan hardveren, amit nem engedélyez a MS?
Valami hátránya volt ez miatt? -
5leteseN
senior tag
válasz SzaboZE #72419 üzenetére
Fent van, a Dell gyári Intel HD 4000 VGA meghajtó programja, a BIOS frissítés, a DELL-Radeon VGA meghajtó programja is, ezek ellenére mintha a W10 -"Őfelsége"- nem látná.
Hol tudom a gépházban megnézni, beállítani, aktiválni(!?!), egyebek...
A BIOS-ban nem találtam VGA beállíttásokat.Arról van vkinek híre, hogy a beépített, laptopos Radeon HD 7700M és az Intel HD 4000 teljesítménye hogyan aránylik egymáshoz?
Megéri egyáltalán a fáradtságot?U.i:
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz HellGreg #72415 üzenetére
hát nagyon más baja nem lehet, rotty a lap... de mivel 80-as széria volt, az már egész régi, lehet emberi áron van már hozzá alaplap (értsd: nettó 40e körül talán)
SN alapján utána kell járni, hogy mi való bele pontosan
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, adott egy Dell Latitude 3480-as notebook. A fiamé volt, amíg bele nem borított egy pohár vizet működés közben. Azóta meg se nyikkan. Elvittem egy szervizbe Dunaharasztiban, ahol megállapították, hogy zárlatos az alaplap, és nem lehet javítani, csak alaplapcserével, ami nyilván már nem éri meg. Egy idősebb bácsi és egy szintén idősebb hölgy mondták ezt ( ) , nem mintha nem hinnék nekik, de azért, gondoltam még egy próbát teszek azért itt is. Van esetleg, aki bevállalná hogy ránéz, vagy hagyjam, és hirdessem meg alkatrésznek (töltő, kijelző, SSD talán működőképes)?
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
válasz plömplöm #72406 üzenetére
Most visszanézve az én zsanéros kalandomat, egyértelműnek tűnik, hogy a túl szoros zsanér mozgatáskor túl nagy terhelést jelent a környező műanyagokra, csavarfészkekre, ez utóbbiakat mondjuk megoldhatnák masszívabbra (kis, 2,5 mm-es a menetátmérűjök, egy rizsszemnél nem sokkal nagyobbak), melegen beleszorítják a műanyagba, aztán szakadnak ki ezerrel. Ez egyértelműen tervezési hiba (vagy tervezési bravúr, nézőpont kérdése).
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz aginor #72408 üzenetére
Pár hónaposan venti csere (kattogott), aztán pár hét múlva SSD csere, meg aztán a végén alaplap csere (kiderült BIOS miatt nem indult újra a noti külső monitorral már javították a BIOS-t). Minden kényelmetlenség ellenére a support korrekt, gari helyszíni, bejelentés után pár nappal jött is a technikus. Közepén hajtsam fel a fedelet ne a szélén mert feszül aztán törik, technikus mondta. A gari amúgy erre is vonatkozik. Problémás széria....nekem most rendben van remélem így marad...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz aginor #72408 üzenetére
Nincs róla konkrét tapasztalat. Nem vezet(het)ünk róla nyilvántartást. A felhasznált anyagok nem lesznek oylan jók, mint egy rendes üzleti szériánál, ezt el kell fogadni. A hűtés jelenleg mondhatom, hogy az összes gépben hangos
A zsanér meg... a legtöbb felhasználó olyan, amilyen, akkor se veszi észre vagy akarja elfogadni, hogy baj van a géppel, ha már recseg...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
aginor
veterán
válasz Tsebacsi #72405 üzenetére
és plömplöm: A Vostro 3510-es szériáról úgy általánosságban mi a tapasztalatotok? Több helyen írták, hogy nyeklik-nyaklik a ház, melegedik és mellé hangos a hűtés is, e mellé jön a zsanéros sztori (amúgy garon túl mennyibe fáj egy ilyen zsanéros kör?).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Ablakos
őstag
A zsanér probléma mindegyik méretű gépre vonatkozik? Egy 17" méretben nem lehet, hogy picit erősebbre méretezik/készítik a műanyag elemeket?
-
plömplöm
őstag
válasz aginor #72403 üzenetére
nálunk van 10db vostro 3590, covidos szükségvásárlás volt, de egynél sem lett ezzel baj. latitudeből jelen pillanatban van 76db kollégáknál, ezek is bírják. semmi sem tökéletes, de olyan nagyon általánosnak nem nevezném a problémát, előfordul a dellnél is, mint mindegyik más márkánál. pld volt egy próbálkozásunk hp notebookokkal, valszeg rosszkor voltunk rossz helyen , de azokból kb mind elhullott, volt, amelyikben garanciális időben háromszor cseréltek alaplapot. egyébként szerintem a probléma inkább a kilazult csavarokból adódik, amikor a zsanér elkezdi széttépni és kiszakítani a műanyag felöntéseket.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest