- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Tsebacsi #72471 üzenetére
Az 5520-ban a billentyűzet az alaplap alatt van, szóval én inkább nem bátorítanék laikusokat a gép szétszedésére. Sajna ezt újra be kell jelenteni és a szerviz majd megoldja. Elképzelhető, hogy az alaplapon valamelyik szigetelő lap elcsúszott vagy nem került vissza, extrém esetben az is lehet, hogy az új billentyűzet okoz zárlatot és azért kapcsol le a gép. Ezt meg kell vizsgálni.
-
moma
őstag
válasz
Tsebacsi #72471 üzenetére
Hát láttam az egész alaplapot, hogy szedte szét a billentyűzetig ezt inkább nem csinálnám végig. Max tényleg, ha csak valami úgy, hogy helyén van az alaplap. Pláne, hogy garis és már így is rohadt sok időt csesztem el vele.
Az ssd, meg a memória ránézésre szerintem a helyén van, de megnézem még egyszer. Ha kiszedem az ssd-t és visszarakom, akkor valami win recovery lesz nem?
Meg erre esetleg van valami konkrét tipped mit kellene keresni? "Hozzáér valami az alaplaphoz, vagy a bill vagy valami a palmresten" azért is ha technikus jön háthat neki is kell segítség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest