- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
Most dupla, de inkább a 5430, mint téma.
Nem tudom mennyire kellene mennie folyton a ventinek, de ha megy is se fog zavarni mivel füles lesz rajtam.
A sebessége meg azért pöpec, pedig asztaliba is SSD meg 16 giga RAM van.
Meglepően kellemes és fura.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Tsebacsi #76703 üzenetére
Valszeg a sok hordozás ha jól sejtem?
Nyilván, nem vitatkozni szerettem volna (ha azt is, akkor egészséges keretek között ofc).
Meglátjuk majd mit nyújt a gyakorlatban, eddig csak sokkal régebbi és szintúgy használt laptopjaim voltak. (kivétel anno az Inspiron 3537, de az 2014
)
Igazából a legutóbbi Dell Lati 7480-m legnagyobb gondja az alul lőtt hűtés és a merülő (gyári új akku mellett) akksi, ami azért hagyott némi kivánni valót maga után.
Megjártam azóta a Macek világát (2015 mid 13") meg volt egy Lenovo Legion Y540 is, de az családba kaptam és családba maradt, csak itt jönnek ugye az igények.
-
lypen99
aktív tag
válasz
ubyegon2 #76701 üzenetére
Tényleg endelem az offot, jó pár napnyi választás után lett ez végül, mivel több típust is nézegettem ár/érték arányba amire rámondhattam volna az áment.
És hát itt jönnek képbe az igények ugyebár, nekem ez teljesíti az elvártakat és még többet is.
A külsőségek meg szubjektív röviden, ha használod nyílván kopni fog a touchpad és a billzeten is a betűknek is a festéke, tehát tök8.
Peace.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Dell Latitude 5430-nál kell valamitől tartsak?
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődésképp kérdezném, hogy a Latitude 7480-7490 (7-.8. gen), alaplapi méretben vannak e eltérések a hátlap alatt?
-
lypen99
aktív tag
Van LTE foglalat a lapomon. (akksi cserekor feltűnt)
Támogat e SSD-t?
Ahogy néztem a 2242-s méretű a cuccli, tehát tudnék akár 2x512 SSD-t is később beledobni. -
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult akksit cserelnem a masinaba.
Sajnos egy hatlap rogzito csavar igy is elgurult.Viszont minden patent eddig, karmot se sikerult letorni, most majd feltoltes es este eles teszt mivel lassan keszulodok melozni.
Kulon koszonet pohar forumtarsnak es remelem nem hirdetes.
(ha igen torolheto)
-
lypen99
aktív tag
Udv ujra.
Nyugtassatok meg, de lehet en voltam a lama, de jol latom ezt a gepet (alairas) C porton lehet tolteni? -
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Tudom a google jo baratom, de 7480-hoz hol talalok akksit?
Arukereson talaltam [link] csak jo kerdes hogy ez nem utangyartott.Koszi elore is.
-
lypen99
aktív tag
válasz
somasz #72225 üzenetére
Nem sok notim volt az igaz.
Alapveto dolgokra belepo dGPU-s gepet en se vennek mar.
Voltak, de az eroforrasigenyes jatekokhoz kevesek voltak.
Most van PC jatekra, laptop tanulasra es ez igy jobb.@AxBattler: en is gondolkodtam, hogy 5570 vagy 7480 legyen, de nem kell nagy ero igy maradt a mobilisabb konnyebb 7480 es van rajta port is boven. (Type-C, 3 USB3 stb..)
Neked kell eldonteni mi az elsodleges, na meg a penztarcadnak.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Tudom a google a barátom, de lehet valaki tudja is, hogy a 7480-ban cserélhető e a WLAN kártya? -
lypen99
aktív tag
Az nem gond, általában vigyázok a cuccaimra.
Itt van egy Dell 3537 (igaz nincs benne háttértár) és nem a legerősebb modell.
Filmezni bent még elég, de a teljesítménye már hagy kívánnivalót.
100k-ért garival és EN billzettel ami backlites nem rossz deal és eddig nem csalódtam a Dell gépekben.Asztali gépben már upgradeltem az épített gép, de laptopban bőven elég lenne ez a 7. gen i5.
(Egy Dell SFF 7040-s gép is itt van igaz az is tároló nélkül.
)
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Dell Latitude E7480 (7. gen) vannak valami ismert problémák vagy vehető a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest