Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5410 notival is szemezgetek. Fősulira kellene gépelni, jegyzetelni valami. Az Apple tablet billentyű és ceruza kombo már nagyon drága.
Egy osztálytársam esetében láttam ahogy tableten kézzel jegyzetel, néha billentyűzetet rak mellé és akkor gépelni is tud. Mivel Windows közelebb áll hozzám én a notikat nézegetem. Viszont sajnos semmilyen infóm és tapasztalatom sincs az érintő kijelzős notikról.
Tudnátok ebben segíteni?
Ezt teljesen úgy lehet hasznàlni mint egy tabletet?
Nekem az is fontos lenne a jegyzetelésnél, hogy esetleg meglévő word doksi, PDF vagy ppt esetében mondjuk kézírással rá tudjak jegyzetelni. Alkalmas erre egy ilyen noti?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bundle topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest