Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz bozsozso #70595 üzenetére
ííj, nekünk pont nincs arra szervizpartner, többségük a Dunántúlon van inkább
igen, 0-vel folytatódik a 80 után a szám
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bozsozso #70590 üzenetére
vagy megcsörgeted a DELL központi számát (06-80-016-157), és ők kiosztják egy szerviznek a melót, vagy felkeresel egy szerviz(partner)t a környékeden, attól függ merre mozogsz a géppel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Diák66
őstag
válasz Benhill #70592 üzenetére
Ha minden igaz a 2 beep memória hiba, a 3 beep alaplap/chipset. Valószínűleg az utóbbiból ered az előbbi hibakód. Gyanús, hogy valami kontakthibás és emiatt ha elkezd melegedni, megjavul. Lehet ez akár a processzora is. Miután elég régi és lassan semmire se használható gép, lehet érdemes a cseréjén gondolkozni és nem javítgatni. Max olcsó donorral érdemes kísérletezni, de semmiképpen se új alkatrésszel.
-
Benhill
senior tag
Sziasztok,
Van egy Dell inspirion mini 1011 kis gépem, de nehéz elindítani.
Bekapcsolom nem jön be a post képernyő, járatni kell 10-15 percet, majd ki-be kapcsolás után már jó.
Ha egyszer bejön a win és nem kapcsolom ki, akkor stabil mint az atom.Néha szokott csipogni is amikor bekapcsolom, de azt sem mindig.
3 nagyon rövid, 2 rövid, egyszer amikor nem jön be a post kép inditáskor.Mi lehet a baja? Ramot vettem bele a lehető legnagyobbat(2gb 800MHz), akksija vadi uj 7 órát is elmegy vele.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok!
A tanácsotokra van szükségem. Tavaly vásároltam 2 darab teljesen új akkut Dell E6430 géphez. Mindkét akku eredeti, T54FJ típusú. Az akkuk eredeti, lezárt Dell dobozban voltak, Dell disztribútortól érkeztek. A doboz 2019-01-24 dátumos címkével is le volt zárva.
Erről azért rizsáztam ennyit, mert garantáltan eredeti Dell akkuk voltak, nem Aliexpressről jöttek.Az egyik akkut azonnal használatba vettem, a mai napig hibátlanul megy, pedig naponta legalább egyszer lemerül-feltöltöm.
A másik akkut eltettem a szobahőmérsékletre a zoknik mellé és a napokban használatba akartam venni azt is. De sajnos nem akar működni.
A következőt csinálja vele a gép:
- Akku betesz, kicsit vár, majd az akku töltés LED felváltva villog sárga-fehér-sárga-fehér módban, a végtelenségig
- F12 diagnosztika esetén The Battery is not installed, Error code 2000-0131 kód jön, és kiírja, hogy validation: 117737
- Biosban Helth: Communication Error, Battery Idle mód van
- Windowsban: Akku csatlakoztatva, nem töltődikAmit próbáltam eddig:
- Két eredeti Dell töltő, 90W és 130W
- Néhány angol weblap átnézése, indiai barátaink által javasolt akku reset módszerek kipróbálva (pl. gép bekapcsol akku nélkül - kikapcsol - új akku csatlakoztat, stb.)
- Bios és utilytik a legújabbakSzerintetek is kuka az új akksi, vagy van még remény?
Sajnálnám kidobni, az akku még inicializálva sem volt, valószínűleg valamilyen gyári mély altatásban ragadt.
Emlékszem, hogy anno az első, kifogástalan akku hogyan inicializálta és töltötte több órán át magát az első használatba vételkor. Gondolom ez az init beragadt valahogy a második akkunál.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Cégnél adott egy Dell Latitude 5500-as laptop ami elkezdett rakoncátlankodni. Garija 2022.augusztusig szól ami NBD. Azt ugye jól tudom, hogy az NBD garancia az helyszíni és kiszállnak a javításra? A másik kérdés, hogy hol tudom ezt szervíznek jelenteni? Gyors akár azonnali javításra lenne szükségem, mert folyamatosan használatban van a laptop.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tompie
őstag
válasz Tompie #70588 üzenetére
E szerint igen.
"I bought this caddy to overcome the 1TB HDD size limitation for the main hard drive of a Dell Latitude E6430. I left my current 1TB drive with Windows 7 Professional as the main drive and installed a 2TB Seagate FireCuda SSHD in the caddy as a storage drive."
🤔 -
Tompie
őstag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy ODD helyére beépített caddy elkezel 2TB SSD-t?
Dell Latitude E6530 gépről van szó.Köszönöm
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Dell G15 Gaming (5511). A gépet kikapcsolom, elrakom, majd másnap amikor előveszem és kinyitom világít a billentyűzet. Bekapcsolom a gépet, megjelenik a Dell logó, majd a gép kikapcsol. Állandóan ezt csinálja. Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel?
-
movax
őstag
válasz Dhampir #70580 üzenetére
Kikapcsoltam a Modern standby-t, ezzel és egy kedves fórumtárstól kapott PowerShell-szkripttel életre keltettem az addig lebénított Powercfg lehetőségeit, beállítottam a megszokott energiagazdálkodási sémákat, képernyőhalványítási értékeket stb. De pl. az Intel-csomag továbbra sem teljesen működőképes, a Dell-verzió sem. Nincs hardverszintű S3 state sleep, és a modern standby kikapcsolásával eltűnik a sleep opció, így alvás helyett most hibernálás van, ami még jobb is.
-
nagyúr
válasz Grande Ale #70575 üzenetére
Ezért írtam, hogy a tied lehetett hibás.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70575 üzenetére
Ugyanaz
-
movax
őstag
válasz Tsebacsi #70573 üzenetére
Tudom, pedig nyújthatnának. Hadd mondjak egy pozitív példát teljesen más területről: ha veszel egy szett Ernie Ball vagy mittomén, D'addario gitárhúrt, és a hat húr közül az egyikkel valami gondod van, mondjuk kicsit rozsdás, akkor simán előfordul, hogy ha írsz nekik, akkor küldenek a saját költségükön nem egy húrt, hanem egy egész szettet, mert jófejek. Ezt a fajta hozzáállást várnám el néha pl. a Delltől is, ha már vettem tőlük egy ezer eurós gépet. Csak információ kéne, nem materiális adomány. Persze nincsenek illúzióim, csak nem szimpi az attitűd.
-
nagyúr
Ezt a gyártóval beszéld meg, mi szervizként nem kapunk semmiféle támogatást tőlük sem Ubuntuval sem Windows-al kapcsolatban. Amint ilyen jellegű hibát jelent az ügyfél, és nincs olyan típusú garanciája, küldjük egyből a Microsoft támogatáshoz.
Ha olyan garija van, akkor is hívhatja a Dell-t telefonon.[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz soldi3r #70407 üzenetére
Tudtok valami ertelmes laptop hatizsakot? A mostani mar kisse kezd viseltes lenni.
A Targus EcoSpruce-on akadt meg meg a szemem, illetve a Case Logic RBP315-on. Igaz, 14-es gep kerulne csak bele.
Van valakinek valamelyik? Mennyire van kiparnazva a noti tarolo?[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
movax
őstag
Hogyne, persze, értem én, miről van szó, csak ezzel a merev hozzállással van bajom.
Meg az S3 state sleep biosos tiltásával , amit microsoftos nyomásra (az úgynevezett modern standby nevű kreténség miatt) vezettek be, és szétcseszték vele mind a windowsos, mind az ubuntus energiagazdálkodást (éppen mert bios-szintű a cucc). És amit a supportjuk b@szott elmagyarázni. És ami miatt ubuntu alatt sem működött az energiagazdálkodás, amit jeleztem is, de ők a windowsos "bűnömre" hivatkozva gyorsan elhajtottak. -
Cyrin
addikt
válasz Grande Ale #70560 üzenetére
Nekem nem volt gondom a wifivel 5ghz-en, úgy hogy a router teljesítménye le van véve felére, és másik szobában van amit egy 16cm-es vasbeton fal választ el...
-
movax
őstag
válasz Tsebacsi #70565 üzenetére
Nem szoftverek, hanem HARDVEREK! (Másrészt az ubuntut sem a Dell gyártja). Hardvert vettem tőlük, laptopot, amit ők ubuntuval vagy windows10-zel forgalmaznak. Én az ubuntusat vettem, de szintén ők szállítanak windowsosat is ugyanebből a modellből, tehát van hozzá támogatás, csak nekem nem adtak, mert nekem ubuntus volt a Dell-laptopom, érted: a Dell-laptopom, hogy mondjam világosabban?
Halkan teszem hozzá, hogy ubuntu alatt sem működött az a funkció, ami miatt a segítségüket kértem.
-
-
movax
őstag
válasz Grande Ale #70560 üzenetére
"Azért ilyen támogatást, mint a Dellnél, ritkán látni."
Így van, mondjuk én fordított előjellel értem, mert nekem nem akartak segíteni. Azért nem segítettek, mert ez a gép eredetileg Ubuntuval jött ki a gyárból, én meg win10-es kérdésekkel zavartam őket. Tehát nem OS/360-at vagy BeOS-t tettem rá, hanem mezei windows 10-est. Persze van windowsos kiadás is ebből a gépből, tehát tudtak volna segíteni. Kerek perec elutasították a választ. Több napi netezés meg fórumozás után oldottam meg a gondomat, ami nekik 3 percükbe került volna. Pedig megvettem a gépüket.
Ellenpélda: Slacket használunk céges kommunikációra, és amikor nekem kellett valami funkciómódosítás, akkor a supportjuk egy órán belül küldött egy scriptet, amivel az én partikuláris problémámat megoldották. Pedig az ingyenes verziót használjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Hát, azért nagyon sajnálom ezt a gépet, megmondom őszintén...
Megjött ma a ram is, amit a Crucialtól rendeltem hozzá, sajnos nem kell beletenni.
Azért ilyen támogatást, mint a Dellnél, ritkán látni.
Van egy Os recovery tool eszközük, szerviz tag alapján letölti az eredeti Dell-es képfájlt és egy az egyben visszaállítja a gépet gyári állapotba, mint ahogy kivettem a dobozból.
Le a kalappal.
Simán vennék következőre is dell gépet, ha tudtok ajánlani kb ilyen kategóriát, mint ez volt, szívesen fogadom. Persze a wifi ha lehet legyen jobb, mint ennél. -
plömplöm
őstag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Tegnap vásároltam egy Dell WD19-es dokkolót itthonra, és az a problémám vele, hogy folyamatosan cicereg. Korosodó tápegységeknél szoktam ilyen hangot hallani, itt most a dokkolóból jön a hang, gondolom a táp részről.
Két laptopom van, azt tapasztaltam, hogy az egyiknél (5410) csatlakoztatás után azonnal jön a cicergés, a másiknál (5480) van némi delay, kb 20 perc után kezdi el. További érdekesség, amit csak az 5480-as gépnél tapasztaltam és véletlenül vettem észre, de reprodukálható: ha USB-n keresztül közvetlenül a laptopra csatlakoztatom a telefonomat, akkor azonnal abbamarad a cicergés. Ha kihúzom a telefont, rögtön elkezdi, ha ismét bedugom, megint abbamarad. Kíváncsiságképp próbáltam más USB-s eszközzel is, csak a telefonnál maradt abba. Ugyanez a metódus az 5410-es gép esetén nem segített..
Másik megfigyelt jelenség: ha az egeret éppen mozgatom, akkor megváltozik a cicergés, de nem hallgat el.
Az az érzésem, mintha a hiba összefüggésben lenne az USB perifériákkal, de ha a laptopon kívül mindent kihúzok a dokkolóból, akkor sem marad abba. Ha a laptopot is lehúzom róla, tehát csak a táp marad benne, akkor elhallgat.
Véleményem szerint nem normális ez a folyamatos cicergő hang, munkahelyen is majdnem ugyanilyen (WD19S) dokkolókat használunk, azoknál nem tapasztaltam a jelenséget. Találkozott-e bárki hasonló problémával? Hogyan lehetne megoldani a dolgot? (firmware frissítésen már túl vagyok, bár nem hittem benne, hogy segíteni fog)
Gyártónál lehet-e ilyen hibával gariztatni a dokkolót? (Dell oldala szerint 2023 év végéig érvényes garancia van rajta)Köszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pohár
félisten
válasz Dhampir #70538 üzenetére
egyedül alaplapcserénél tudsz beírni Service Tag-et a gépbe 1. indításkor, ha ott elcseszel valamit, akkor a DELL küld neked új alaplapot, de nem fogják kiadni a kezük közül még a szervizeknek sem a feloldó progit, vagy bármi legyen is az, amit ők használnak
-
nagyúr
úgy néz ki hogy a DELL XPS 13-ban 2 csavarom hiányzik
1 db akku lefogató M2x2
1 db alsó fedlap lefogató torxtud esetleg valaki kisegíteni ezekkel BPen?
-
Dhampir
félisten
válasz Grande Ale #70527 üzenetére
Ezt a Service Tag-et jó ilyen nyilvánosan megadni?
Nehogy felhasználhatóvá váljon valamilyen csűrcsavaros úton.
-
nagyúr
válasz Grande Ale #70531 üzenetére
Igazán nincs mit
-
Grande Ale
őstag
válasz Tsebacsi #70530 üzenetére
Köszi szépen!
Korrekt a Média Markt, elallhatok a vásárlástól úgy is, hogy online áruhitellel vettem a gépet. Valahogy visszarakom a linuxot,(az életben nem telepítettem még), aztán megy vissza.
Azért megkönnyebbülten, megmondom őszintén!
Nem szívesen kértem volna még egy ugyanilyen gépet, nem bízom benne ezek után, bár nyilván ez volt hibás, meg az összes ilyen. -
nagyúr
válasz Grande Ale #70529 üzenetére
Phú, megnézem máris.
Ubuntu Linux 20.04[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Grande Ale #70527 üzenetére
Sajnos tényleg gyárilag ac-s a wi-fi. Ha mást írtak akkor az kamu vagy elírás volt.
Holnap nézek neked sebességet és ha az alatt van vidd szervizbe, simán lehet antenna vagy wi-fi kártya hibás.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Grande Ale
őstag
válasz Tsebacsi #70526 üzenetére
JRN95B3
Mediamarkban vettem, simán ac van már írva, de ax volt, tuti.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy gyakorlatilag a wifi hatótávolsága nulla, 200 mbit helyett 1 ha van, a hp-n simán megvan majdnem full a nappaliban is. Ez nagyon gáz, ez gyakorlatilag használhatatlan. -
nagyúr
válasz Grande Ale #70525 üzenetére
Ha adsz egy servicetag-et megnézem hogy mivel adták/gyártották a gépet.
Ha ennek ellenére ax-esnek hazudták, akkor lehet reklamálni az eladónál.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Grande Ale
őstag
-
nagyúr
válasz Grande Ale #70523 üzenetére
A nevében is benne van, hogy ac-s, nem ax-es, ne várj tőle ax-es sebességet.
-
Grande Ale
őstag
Értem köszönöm!
Még valami: telepitettem az összes frissítést, de a wifi igy is nagyon lassú, ha a router mellett vagyok, akkor 5 ghz-én oké, de a másik szobában egyszerűen szinte nulla. 2,4-en a router mellől is max a sebesség fele. Hp gépünk wifije hasít ez mellet, ez nagyon nagy csalódás!
Lehet ezzel valamit kezdeni? Nem is irja, hogy ax-s, a Hp kiírja, hogy wifi 6, elvileg ez is az kellene legyen, nem? Qualcomm QCA61x4A 802.11ac Wireless Adapter, ez van benne. -
Diák66
őstag
válasz Grande Ale #70520 üzenetére
Volt róla valahol szó, egyszerűen nem engedik a hozzáférést a gyártók az adatokhoz. Nem tudja a program kiolvasni.
-
őstag
válasz Grande Ale #70520 üzenetére
Dell G15 5511-nél sem mutat SPD-nél semmit sem. Írj ide is ez miatt.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
movax
őstag
válasz Grande Ale #70518 üzenetére
Ha jól tudom, ehhez nem kell bekapcsolni a SMM-t. Ha a TPM rendben van, mennie kell a win11-nek.
-
movax
őstag
válasz Grande Ale #70516 üzenetére
Biosban be kell kapcsolni a TPM 2.0-át. Inspiron vagy Vostro? Lehet, hogy jobb ötlet lenne előbb windows 10-et tenni rá és frissíteni a biost (Inspironra és Vostrora is van egészen friss, nov. 9-i bios).
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Kérhetek egy kis segítséget?
Megjött végre a laptopom, dell5502.
Telepitenem a Windows 11-et, elindul a telepítés, majd azt írja, hogy ez a számítógép nem alkalmas a Windows 11 futtatására.
Kell valamit a biosban állítsak? -
őstag
-
Kbali
nagyúr
válasz Energie X #70513 üzenetére
WiFi-nél még opció lehet egy normálisabb USB-s, bár az foglal akkor egy helyet.
A proci szerintem nem hozna annyit, hogy megérje vele gányolni, főleg egy 10 éves gépben, ahol könnyen gallyra vágható már bármi (törik, reped, stb...)
Egyébként meg, ha szétnézel a topikok között, akkor kb. ugyanaz a 20-50 ember kommentel (nagyon belterjes a társaság). -
őstag
válasz Diák66 #70512 üzenetére
#70511 ittakary : Látod nem tudom szerelték-e valaha ezt a modellt i7-el, jó kérdés. Early 2010
Az i3 -> i5 Upgrade már megvolt nekem is annó Ha nem megy a proci, akkor nem megy azt néztem 4 magos i7-ből 45 és 55w-osak vannak csak. Bár részemről jó kis kariaji lett volna
A Wifi lenne fontosabb, az egy bontott újabb típusú dell laptopból lesz. Igen tudom, h lenovonál és hp-nál van whitelist, a többi gyártó régi cuccaiba nem vagyok biztos. Az nem baj, hogy nincs értéke, még használják a lapost és pont jó gyerekeknek homesulira meg online németre.
Amúgy te mindenhol ott vagy?* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Diák66
őstag
válasz Energie X #70510 üzenetére
N5110-es laptopban cseréltem már i3-i5 felállásban, de i7 már nem fért volna bele. A TDP mindenképpen legyen azonos, esetedben 35W. A wifi modul nem probléma. Csak be kell tenni és általában megy. A 7260-as wifinél az FRU kódra kell figyelni, mert többféle van. Az IBM/Lenovo FRU más és nem is megy más gyártó termékével Windows alatt. Linux viszont nem csinál belőle problémát. nem lesz egyszerű hozzá találni megfelelő procit, plusz ugye piaci értéke már nincs a gépnek.
-
nagyúr
válasz Energie X #70510 üzenetére
nézz szétszerelést i7 modellről
de őszinte leszek, ha ugyanezt a modellt szerelték i7tel kétlem hogy modellenként külön hűtőt gyártottak hozzáhugom laptopjába siman beledobtam annak idején az 1.8 Core2Duo helyére a 2.9eset, ugyse használja az ember a laptopot folyton Prime95/IntelBurnTest/Benchmark célokra
-
őstag
Adott egy régi Dell Inspiron N5010 Early 2010 az alábbi felépítéssel: i5 560M, 2x4GB Ram, 250GB 850 Evo SSD, AMD HD5650, Dell DW1501 wlan.
Ezt szeretnénk upgradelni egy 4 magos i7 procival és egy Intel AC-7260 Wifi+BT modullal. Az lenne a kérdésem, hogy ti már cseréltétek ezeket az alkatrészeket? Van esetleg Whitelist a Wifi-hez és a procihoz? A cpu-upgrade szerint a HM57 chipkészlet el tudja vinni az i7-est, de nem tudom ezzel a notival van-e gyakorlati tapasztalata valakinek? Esetleg bírja-e a hűtés stb.* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Tompie
őstag
Szisztok!
RAM cserét tervezek, most 2x4GB van benne 1600MHz DDR3.
AIDA szerint támogatott még az 1866MHz is max. 16GB-ig, akkor vehetek bele 2x8GB 1866MHz RAM-ot?
Dell Latitude E6530 gépről van szó.Köszönöm
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Dell E5480 és E5410 laptopokhoz szeretnék dokkolót vásárolni, mégpedig olyat, amit mindkét típus támogat. Eddig a D6000 volt a kiszemelt, de most olvastam, hogy a DisplayLink technológia nem a legjobb, ezért elgondolkoztam, hogy nem járnék-e jobban egy WD19/WD19S típussal. (munkánál kb. mindegynek gondolom, tartalomfogyasztásnál már kevésbé, és én mindkettőre használnám)
Egyelőre két WUXGA (1920x1200) felbontással rendelkező monitort szeretnék rákötni, később pedig ki tudja..Köszönöm segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pohár
félisten
válasz Dhampir #70501 üzenetére
neeeem, nagyon sok Vostro/Lati gépet már Prosupporttal rendelnek a srácok... lehet nagyon kedvezményes áron kapjuk hozzá, azért inkább azzal jön, jobban kelendővé teheti az árut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest