Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
applause
aktív tag
Helló!
Helyi számítógépszervízben kicseréltettem az e7270-m fedelének csuklópántjait. Otthon bekacsolva meglepetten vettem észre, hogy a kijelző FHD-ról HD-re változott. Lehet, hogy valamit elcsesztek, vagy kicserélték. Kérdezett valamit telefonon a szerelő, hogy nem tapasztaltam vibrálást korábban. Ilyet én nem tapasztaltam. Holnap visszamegyek reklamálni, de nem tudom mivel érveljek.MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
moseras
tag
Üdv!
Tudja valami, hogy
Dell Latitude 5501
esetén létezik e gyári processzor/alaplap hőmérséklet monitorozó program ?
Ha riasztást is tud, beállított határértékek elérése esetén, az is jó lenne.
Ha nincs gyári, mit célszerű használni, ami helyes értékeket tud kiolvasni ?
Op. rendszer Win10
-
Helló, az E7450-nek mennyire gáz a hűtése? Azt olvastam, hogy elég hangos az E5450-hez képest. Ill. az alaplap hibák mennyire gyakoriak?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Diák66
őstag
Üdv! Dell G5 5590 és G5 5500 (az új széria) laptopokkal van valakinek tapasztalata? Elég húzós áraik vannak, ahhoz képest, hogy egy műanyag gyárból jönnek. Sajnos viszont magasabb kategória nem fog beleférni, ráadásul a Latitude széria is rettenet lett.
Mennyire sikerültek jól, vagy rosszul? Esetleg alternatíva? A VGA nem a leg fontosabb, de azért legyen jó valamire, mert a 2 monitor egyidejű csatlakoztatása elvárt. Köszi, ha van hasznos hozzászólásod. -
SzaboZE
addikt
válasz applause #69086 üzenetére
Első körben a zsanér csavarjait kéne megnézni, mert azok szoktak kilazulni. Ha azok szorosak, akkor kell csak új zsanért nézni. Nem csak hátul van csavar, hanem alul és a kijelző részben is meg kell húzni!
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
applause
aktív tag
Adott egy e7270 melynek kb. 2cm-t lóg a kijelzője a tetején mérve. Sejtésem szerint a zsanér lehet megkopva, mivel sérülést nem látok. Hol tudnám kicseréltetni Csongrád megyében pandémia idején.
MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
halapidori
tag
Lehet, hogy teljes csere lesz, így jártam Olvastam teszteket, ahol kifejezetten dicsérték a 7410 kijelzőit, kivéve azt, amelyik nem fhd. Igaz, inkább általánosságban írták, nem kifejezetten ezt a típust nézték. Én azt elhittem, nem kerestem rá külön. A gyári leírás alapján azonos a betekintési szög a többi fhd kijelzővel. Hát, ezt is elhittem
-
Kbali
nagyúr
válasz halapidori #69078 üzenetére
Mondjuk szerintem pont ez a safescreen lényege - lehet, hogy inkább előtte kellett volna körbejárnod a témát, mert tesztekben azt írják, hogy kikapcsolt állapotban is rossz a betekintési szög.
Ráadásul ez egy rendelhető extra feature...
Nem tudod lecserélni a komplett gépet?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz halapidori #69078 üzenetére
Ahaaa. Nem sok tapasztalatom van ilyen típusú kijelzőkkel, de sejtésem van milyen "szuper" lehet.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
halapidori
tag
válasz Tsebacsi #69070 üzenetére
Már jártak is itt a garancia miatt, kaptam egy pontosan ugyanolyan kijelzőt. Az ügyintézés amúgy zseniális. Viszont a betekintési szög a SafeScreen-es típus miatt ilyen... Nem is értem, hogy milyen használatra alkalmas így, sötétebb filmet ketten már csak bajosan látnánk rajta egymás mellett ülve, de képet szerkeszteni úgy lehetne, ha nyújtogatnám a nyakam, mint a szurikáták.
Hát, vagy a gépet cserélem, vagy a kijelzőt, eléggé csalódott vagyok jelenleg. -
tylerddd
veterán
Állítható, de ha én csatlakozáskor kiválasztom a MaxxAudioPro felugrójánál a headset opciót, akkor utána minden alkalmazás úgy használja, nem igényel külön beállítást.
Illetve azt sem értem, hogy mi ez az erőforrásos hibaüzenet? Nem tudja meghajtani ezt a kis szmötyit? Vagy nem erre gondol?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy ilyen USB-C-s fülhallgatót szeretnék használni 7490-nel, de valami nem ok. Kell ehhez telepíteni valamit?! Bedugom, telepítette a Windows. Kimenetként funkcionál, hallom a hangokat. Audacity-vel fel tudtam venni, de ott meg a hang nem a fülesen jön vissza, hanem a laptop hangszóróból. OBS-nél beállítom rögzítő eszközként és ezt dobja. BIOS-ban az USB-C-t 15W-ra állítottam, de nem történt semmi (egyébként sem vágom, hogy ez a beállítás erre jó-e). Felraktam egy Realtek USB Audio Legacy Driver-t, de semmi (nem tudom megint, hogy ez erre készült-e). Ugye a gépen fent kell lennie a MaxxAudioPro-nak, hogy jack headset csatlakoztatásakor rákérdezzen, hogy miként akarom használni a portot. Ehhez is kellene valami ilyesmi? A Windows-os hangeszközök kezelésénél látszik és működik is a lejátszó/felvevő eszközöknél is. Vagy itt arról van szó, hogy a mobilhoz készült headsettet nem komálja valamiért és felejtsem is el?! Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
hhgygy
senior tag
válasz kisluxi #69071 üzenetére
Ilyesmit csak gombokért lehet eladni, mert annyi van, mint a szemét.
Egyet látok több memóriával, sokkal jobb procival, jobb videókarival 115-ért, szóval ez biztos, hogy 100 alatt mehet el, ha van, aki megveszi egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
kisluxi
újonc
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni. Akad egy kb 6 éves Dell Inspiron 5748-as laptopom (specifikációkat lentebb találtok), amit szeretnék eladni. Használatból adódóan karcok akadhatnak rajta, illetve egy új vinyót/ssd-t elbírna, ezen kívül hibátlan. Szerintetek mennyiért tudnám eladni?
Kijelző méret:17,3 "
Kijelző felbontás:1600 x 900 Pixel
Processzor típus: Intel® Pentium® 3558U @ 1.70 Ghz 1.70 Ghz
Memória: 4 GB DDR3
Videókártya: Intel® HD Graphics Family -
nagyúr
válasz halapidori #69069 üzenetére
Mindenképp
-
nagyúr
válasz halapidori #69065 üzenetére
Szia, gyanakodnék egy kijelzőhibára, hacsak nem az alacsony felbontású HD modellt kaptad. Az FHD és UHD modellek kijelzője teljesen rendben van.
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #69066 üzenetére
Lehet akku, akku kábel, alaplap hiba is.
Sajnos nincs jobb választási lehetőség tapasztalataim szerint, ugyanennyi méregdrága Lenovo megy tönkre piszlicsáré hibákkal (pl. alaplapi SSD csatlakozó forrasztási hibával), HP is van bőven tudtommal.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gergőke88
addikt
válasz Tsebacsi #69064 üzenetére
Szia,
Nagyon köszi, közben egyeztetem a C-szervizzel és intéződik a helyszíni javítás, itthoni vásárlás a gép.
Érdekelne mi lehet vele, gondolom vmi szenzor ment tönkre benne, ezért érzékeli ezt.
Halkan megjegyzem, hogy rohadt nagy csalódás ez a gép nekem, ennyi pénzért többet vártam -
halapidori
tag
Helloka, van egy Latitude 7410em, nagyjából 15 perces. A betekintési szöge olyan, mint egy húszéves béna gps lcd kijelzője... Igyekszem nem túlozni, de nem szép, na. Szemből nézve a sarkok már erősen sötétednek. 7440-et váltottam erre, nekem ANNYIRA hihetetlenül hangzik, hogy ez ennyivel gyengébb kijelzőben, pedig szebb jobb újabb.... Van valami, amit nem kapcsolok be/ki? Fényerő maxon, SafeScreen kinyomva.... Akksin és tápról változatlan. HALP!
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #69063 üzenetére
Latitudeok 99%-ra NBD gari van (helyszíni kiszállásos), főleg ha magyarországi desztinációs a készülék.
Dell Support oldalon ellenőrizheted a készüléked garanciáját. [link]
Az akkura alapesetben 1 év van, kivéve ha lett vásárolva extended battery exchange a készülékhez.
Ez alól csak a púpos akksi kivétel, azt a készülék 3 éves koráig cserélik garanciában.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gergőke88
addikt
Ez megvolt, amit nem tudok, hogy él-e erre a helyszíni javítás.
Error Code List
- Battery Life Test - WBT02-T40 -
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
latitude 5400 gépem hibaüzenettel kapcsol be miszerint az akumulátor nem gyári ezért nem tölti.
KI melyik szervízt ajánlja (Budapest)
Van még a Dellnek a helyszíni szervize?Köszi
GErgő -
tag
Sziasztok!
Adott egy Latitude E5420-as (utolsó A14-es bios), benne egy i7-2640M dualcore (2/4-es sandy bridge 35W). Ebbe a gépbe elvileg ez a max. tdp-s cpu, de láttam már olyat, amibe beletettek 4/8-as procit is (sajnos 45w-osak de még éppen boldogul velük a hűtés). Ezen felbátorodva kerestem egy i7-2820 QM-et, amivel szépen elindul a gép és bármilyen teszt le is fut rajta, de amint újra indítom, nem ad többet képet és nem megy tovább a boot.
Ekkor régi proci vissza, utána minden fasza, majd ha ismét beteszem a 4 magosat, megint csak újraindításig jó. Ötlet? Esetleg microcode update kellene bios szinten? -
tvamos
nagyúr
-
nagyúr
válasz ginola #69053 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de nálam az alany egy régi Lenovo Yoga, szintén ragad a palmrest. Szerintem amúgy a műanyag így öregszik...
#69052xrvman: Én arra tippelnék, hogy elmelegszik a wifikártya.
#69054Gempas 70: Szétszeded és megnézed, vagy beírod a Dell support oldalon a serialod a keresőbe és utána a kapott oldalon a quick linksnél a View product specs-ben leírja mi van benne gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
Sziasztok
Dell 6320 palmrestje nagyon ragad, meg leget valamivel tisztítani, hogy ne ragadjon?
Létezik hozzá pl. fólia, amit egyszerűen rá lehet ragasztani?
Gondolom nem egyedi probléma. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Wifi eleinte 14 Mb/s másol, kb fél óra múlva ez az érték lecsökken akár 200Kb/s re. Wifit szétkapcsolom, várok 10 másodpercet, majd visszakapcsolom, akkor egy darabig jó és utána minden kezdődik előröl.
A laptop egy Dell Inspiron 5748
Mi lehet a hiba, mivel lehetne orvosolni? -
nagyúr
A Support-tól mit vársz? Ne várj semmit, ők ezzel nem foglalkoznak.
Nyisd ki, gari nem ugrik, nézd meg milyen a benne lévő ram, vegyél egy ugyanolyat és kész.
Gari ezzel nem ugrik, max akkor, ha a belerakott ram okoz valami hibát, de ez annyira ritka, hogy.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
RWD
tag
Sziasztok. Vagy egy teljesen jól szuperáló 5590-es Latitude-om, viszont az elmúlt 2,5 év rámutatott arra, hogy a 8GB RAM kevés lesz már ide. Bővíteni szeretnék, elvileg van rá mód hardver oldalról, viszont a lapos még garis 2023 júliusig. Írjak a supportnak, és ők vállalnak RAM bővítést, vagy bátran nyissam fel a belét? Szerintem ez utóbbi módszernél ugrik a gari...
Van valakinek tapasztalata? Nyílván írok a supportnak is.
Köszi. -
CSB29
aktív tag
válasz soldi3r #69043 üzenetére
https://www.laptophardware.hu/3-eres-mikieger-mickey-mouse-halozati-tolto-kabel-15-m-905.html?gclid=Cj0KCQjwl9GCBhDvARIsAFunhskVw8QVTsD5VHXtNC9mW2NW5o_iX3pK-kbLI6rqTsENBqQ2Vo9nCSAaAkwNEALw_wcB
Ha erre gondolsz, akkor köszi, ennyi lett volna csak a kérdés, megtaláltam így.
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok,
Remélem továbbítotok, vagy kapok segítséget.
Dell E5495 gépem van (ugyanaz mint az e5490, csak AMD)Csak a 3 fejű hálózati kábelt kéne cserélnem (jön szét a szigetelés és veszélyes már), arra tud vki linket? Tehát nem az egész tápot, csak az olcsú kábelt, nem akarok 10-15 ezret fölöslegesen kidobni.
Ilyet, csak táp nélkül:
https://www.laptophardware.hu/dell-latitude-5490-195v-462a-90w-os-gyari-uj-laptop-tolto-3793.html?gclid=Cj0KCQjwl9GCBhDvARIsAFunhsn9IP075Bo_AjVyaGaaawqiqiFWhr2PoeVbpHm-pMSJocFFJdSPDvwaAkbUEALw_wcBKöszi
-
nagyúr
Most jött az infó, hogy a Dell G3 3590 sorozatnál már revízió 1-re cserélik a zsanérhibával érkező darabokat, szóval akinél jelentkezik a zsanérhiba/burkolatszétnyílás, az örüljön is kicsit, mert már ismert a hiba, és talán javítottak rajta (improved hinges-t "hazudnak" rá )
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok.
7440 Lati. Szeretnék a 8gb ram helyett 16-ot-
Bocsi ha láma kérdés... de a cserével jár valami nyűg? Értem ezalatt Win újra húzása vagy ilyesmi.. Vagy csak sima csere és bekapcs és megy tovább a gép.
Köszi -
lovas001
aktív tag
válasz lovas001 #69034 üzenetére
Úgy néz ki tárgytalan lesz a kérdésem problémám megoldódni látszik .throttlestop beállítás pp0 lock al illetve alvóállapot utáni ébresztéssel álítotdot az érték (most épp power limites 58 w ) kicsit túl lőttem a célon a timeingal mert túl hosszan tatja most meg .
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
nagyúr
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy dell 6540. (i7 4800mq)
Probléma az órajel ingadozása terhelés alatt akár 1,9ghz ig droppol.
hőfokok rendben, max terhelés mellett így 62-63 fok ig melegszik a cpu, lap se megy vészesen fel. terhelésnél 2,5-2,2 ghz az átlagvmert :edp current limit hibája van. Próbáltam állítani xtu val illetve throttlestop al is egyelőre sikertelenül. olvasgattam a neten , de nem igazán sikerül megoldanom a problémát. (pkg power max 29,5w vesz fel akkor is ha beállítom a tdp értékeket a max felvehetőnek 47w-> vagy bármennyinek is) akkumlátor nincs berakva adapter tesztelve . Valami ötlet esetleg? E léggé teljesítmény szerényen üzemel így a gép .[ Szerkesztve ]
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy Dell G3 3579-A30P notija, ami egy nagyon kellemes, izmos gép, de meghökkenve tapasztaltam, hogy nincs benne SSD. Na most ez teljesítmény szempontjából nagyon komoly bottleneck (Archicad, Autocad és hasonlókat használ). 1 db 1 TB HDD van benne, és szeretném upgradelni neki, de csak akkor, ha maradhat mellette az SSD is.
Végigpörgettem a manualt, ami elvileg ehhez tartozik [link]
Egy megerősítést szeretnék tőletek kérni, hogy a HDD mellé berakható egy SSD is? Ha jól sejtem, M2 SSD kellene mellé. Ebből mi az ajánlott? (250gb) Köszönöm a segítségeteket!Erre gondoltam pl: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
tsiga18
tag
Olcsó éppen az enyém se volt, de pont vizsgaidőszak előtt novemberben halt meg a régi Lenovo g580-am és pótolni kellett gyorsan.
Eddig elégedett vagyok a g7-tel, az i5-10300H + rtx2060 + 32GB Ram teszi a dolgát
Egyedül a turbó boost van kikapcsolva a CPU-ra, hogy hűvösen tartsam, amire kell elég egyelőre így is -
pohár
félisten
válasz tsiga18 #69025 üzenetére
meglehet, elég drága jószágok, főleg hogy ott már RTX karik voltak... nem ócó'
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tsiga18 #69023 üzenetére
a kisebbekből elég sok jött be ezzel, a nagyoknál talán 2-3 fordult meg nálunk ilyen hibával... azok talán nem érintettek annyira
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tsiga18 #69020 üzenetére
egész LCD kitet küld a DELL, nem szétszerelhető gyárilag (nem hiszem, hogy gyárilag szorosak a zsanérok, azért történik ez)
-
tsiga18
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérdeni Dell G3 3590 géppel kapcsolatban.
Amikor lecsukom a fedelét, akkor nyikorgó hangot ad ki a zsanér és a csatolt képen láthatóan szétfeszíti a műanyag keretet. Tudok valamit kezdeni ezzel itthon (gari vesztés nélkül), vagy mindenképp szervízbe kell vinni? Céges gép, nem szeretném ha kiesne napokra/hetekre. -
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6220-am. Jelenleg egy Intel® Centrino® Advanced-N 6205, Dual Band WIFI kártya van benne, ami jól működik, de nincs rajta BT.
A helyére bepattinthatok egy Intel® Centrino® Advanced-N 6235, Dual Band-et? Ezen már van BT is.
Én nem látok különbséget: [link]Tazi
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
-
pohár
félisten
válasz haypro #69011 üzenetére
dobsz egy sorozatszámot? aztán meglesem neked, hogy ez lesz-e a jó
mondjuk lényegében te is csekkolhatod, ha egyeznek a kivágások számai a bezel felső részén (kamera, mikrofon, stb), akkor rendelheted is
-
haypro
senior tag
Köszi a választ.
Szóval szerinted nem lehet vagy nem érdemes megpróbálni visszaragasztani? A bezel része a szélen a gumi?
[Ez mondjuk megfelelne?],,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
pohár
félisten
válasz haypro #69009 üzenetére
ezeket még garisan bezellel együtt cseréltük... szóval vagy veszel egy bezelt, vagy vagdosol és ragasztasz
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E7440-es üzleti gépem (öregecske, de nagyon szeretem).
A kijelző mellett a gumi feljött kb. 2 centin, elengedte a keretet, képet csatolok. Hogy lehetne ezt szerintetek megoldani?
[kép1] [kép2]Köszi!
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
-
SzaboZE
addikt
válasz #97862144 #69002 üzenetére
Erre ma bármi elég. Ha strapabírót akarsz akkor Latitude széria jobban ajánlott. Kérdezz rá a topikgazdánál, nincs-e egy jó ajánlata, neki szoktak garis gépei lenni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
Hát szervizpartnernél jobbat nem tudok ajánlani De nem értem mire kell visszajelzés, egy ilyen hibát egyszerűen fel kell venni LCD hibára és megrendelni az alkatrészt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Röviden, kellene egy laptop Hosszabban, még soha nem volt laptopom, csak asztali gépem és tabletem. Kicsit utána olvasva, HP-t és Dellt ajánlották legtöbben.
Amire kellene, konkrétan, stadionban ülve tudósítani focimeccsekről, futna rajta egy spec. szoftver is ilyen célból, de semmi különös, egyszerű pötyögés, ki kapta a sárga lapot, ki rúgta a gólt, ilyesmi + netezés és nem baj ha filmek is nézhetőek rajta.
Komolyabb gépigény nincs, játszani nem fogok rajta.
Én most azon vacillálok hogy jobb egy újat venni, pl. egy ilyet
Dell Inspiron 3501
Vagy érdemes nézni használtakat is egyes helyeken ( jebeto, compuerfactory )? Nem tudom ezek megbízható helyek-e? Mondjuk garanciával kínálják pl. ezt:
DELL Latitude E5470Szívesen veszek bármilyen ötletet vagy tanácsot mert nem értek hozzá igazából, szimpla felhasználó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Bundle topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
- GARANCIÁLIS ÓRIÁS Asus Rog Strix Scar 18 G834J gamer laptop/i9-13980HX/32GB RAM/2TB SSD/RTX 4090/18"
- Működőképes laptopok (4db) egyben eladók!
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
- ASUS TUF GAMING FX505G! I7-8750H,Gtx 1050TI, 16 GB DDR4, 512gb ssd ! Hibás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest