- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
válasz
szabonagyur #68898 üzenetére
Oké 👌 köszönöm
Rosszul írtam nem 16.4" hanem 15.6"🤭 -
törölt tag
válasz
szabonagyur #68891 üzenetére
Sajnos csodák nincsenek, az alumínium kényesebb, a laposabb kivitel jobban melegszik, nem kimondottan a Precision kiváltására való a 9xxx.
@: Latitude név van, csak az "E" betű ment nyugdíjba pár éve. -
szabonagyur
félisten
válasz
Tompie #68887 üzenetére
Azért nem érzem ennyire drasztikusnak az 5 és 6 vag y7 közötti különbséget.
Többek között van itthon egy 7450 meg egy 5470, és utóbbi semmiben sem marad el ami a minőséget illeti, másabb picivel az anyag de nem mondanám rosszabbnak.
Pl. a 9510 annak ellenére, hogy fémes, nem kiemelkedő.
-
törölt tag
válasz
Tompie #68889 üzenetére
A 9xxx árát még nem akarod tudni, azzal kb. 2 évet várni kell.
-
törölt tag
válasz
Tompie #68887 üzenetére
6-os, vagy 7-es után az 5-ös tényleg nagy visszalépés, én 1 hétig sem bírtam 5400-assal.
Úgy néz ki, hogy a 7x10-es az 5-ös sorozat utódja, a 9-es pedig túl drága még, így szerintem ár/értékben a 7x90-es végű a befutó, olyan 220-260 között lehet hozzájutni, kiépítéstől függően. -
Tompie
őstag
válasz
#72755712 #68886 üzenetére
A 160e azért írtam, hogy akkor szerintem jó áron jutottam hozzá ahhoz, most a mostani árakhoz képest jó áron ami nem feltétlenül 160e. 😉
Viszont anno mondták inkább E6530 mint E5530 mert az előbbi elé leülök nem akarok többet utóbbi mögé ülni
Most van olyan amire ez elmondható? Vagy a 90-es végű az mint anno az E6530, hogy inkább 90-es végű legyen? 😊 -
törölt tag
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
7 éve az itteni tanácsot megfogadva vettem itt használtan egy Dell üzleti laptopot (160e volt) mai napig nagy megelégedettséggel használom.
Egy Dell Latitude E6530, 8GB DDR3 1600MHz RAM, Intel Core i5-3340M CPU, Intel Graphics HD 4000, FullHD, 256GB SSD.
Az lenne a kérdésem, hogy ma melyik az a sorozatszámú üzleti gép ami ma az ajánlott, olyan kategória mint ez volt 7 éve és árban is... 😊
Köszönöm -
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok,
gondoltam megosztom a tapasztalataimat egy Dell 5490 garanciális szervizeléséről. Szóval a gép egyszer csak elkezdett égett műanyag szagot árasztani. Először nem tudtam, mi lehet az, akkurátusan végigszaglásztam minden elektromos berendezést a szobában, majd eljutottam a gépig, ami be volt kapcsolva, de sötét képernyővel pihent. Egyértelműen a hangszórók nyílásaiból jött a szag, és felettük forró volt a borítás. Gyorsan kikapcsoltam, majd hívtam a Dell ügyfélszolgálatot a 06 80 ... számon. Némi zenehallgatás után felvette egy hölgy, aki olyan akcentussal beszélt magyarul, hogy alig értettem, gondolom valahol Szlovákiában vagy Romániában lehet a központ. Elmondtam a problémát, arra kért hogy indítsam el a gép diagnosztikáját. Kicsit értetlenkedtem, mert mert nem gondolnám, hogy az égett szagnak lenne hibakódja, de megcsináltam, természetesen minden rendben lefutott. Mondta, hogy akkor nem tud segíteni, de frissítsem a drivereket, és hívjam újra, ha nem oldódik meg a probléma. Ezen csak mosolyogtam, de azért frissítettem, hátha elmúlik az égett szag. Nem múlt. Ezután felhívtam a jótállási jegyen szereplő szervizt, és végre egy magyarul jól beszélő, kedves, segítőkész hölggyel beszéltem. Mondandója lényege nagyjából az volt, hogy a hajamra kenhetem az onsite garanciát, mert csak akkor jönnek ki, ha a remote diagnosis sikeres volt, tehát tudják mi baja a gépnek. A Dell csak egy utat fizet, bevizsgálni nem jönnek ki, csak ha megvan hogy mi a gond, és akkor hoznak csere alkatrészt. Vigyem be a gépet, vagy küldenek futárt érte. Bevittem, átvették, másnapra kész volt, kértem, hogy futárral küldjék vissza, ez meg is történt. A munkalap szerint hangszórót cseréltek, ami tök fasza, csak az a baj, hogy a hangszórók megégése nem a hiba oka, hanem következménye. A gép szépen csöndben elkezdte megsütni a hangszóróit, olyan volt, mintha egyenáramot kapcsolt volna rájuk. Mindegy, nem érdekel, most működik, remélem nem jön elő a hiba megint. Már csak annyit kellett tennem, hogy szétszedem a gépet, és megnézem hogy miért nincs wifi (az antennák nem voltak csatlakoztatva a wifi kártyára), és kiszedem az E gomb alól a beszorult műanyag darabot, ami miatt azt a gombot nem lehetett lenyomni. Nyilván úgy adtam le javításra, hogy a wifi és a billentyű is működött, de gondoltam ezért nem küldöm vissza, inkább megoldottam én. Hát ennyi a történet, nem tudom hogy csak én voltam szerencsétlen, vagy mostanában ez a dolgok normál működése a Dell háza táján. -
SzaboZE
addikt
válasz
Lanteee #68878 üzenetére
Elég banálisnak tűnik, de nem lehet, hogy a capslock visszajelző led zárlatot okoz? Én megpróbálnám lecsatlakoztatni a belső billentyűzetet és külsővel úgy kipróbálni. Még ami eszembe jutott, van egy "no emission" opció egyes gépek biosában (kikapcsolja a képernyőt és a fényeket), nem lehet hogy ez van beállítva? Próbálj bios defaultot.
-
Lanteee
csendes tag
Sziasztok! A problémám a következő:
Dell Inspiron 3542 tökéletesen üzemel, de lenyomod a Caps Lock billentyűt, leáll a gép.
A furcsa benne az, hogy külső billentyűzetnél is ugyanez a helyzet, tehát nem a laptop billentyűzeténél van a gond, amire először gondoltam. SSD csere, friss Windows 10 telepítés, probléma marad. SŐT! A BIOS-ban is leáll a Caps Lock-ra. Mire gyanakodjak? Már feltúrtam az egész internetet, az összes Dell fórumot, de még csak a probléma sem merül fel sehol. A gép amúgy tökéletesen működik, most megpróbálom letiltani a Caps Lock billentyűt, átmenetileg az megoldhatja. Alaplapos lenne?Előre is köszönöm, ha van ötleted!
-
válasz
CartmanLand0 #68874 üzenetére
Szia. Az említett cmd-s módszerrel meg lehet csinálni, de azért rizikós így is akksi nélkül. Valami nem működik jól azért frissítenél, vagy nincs ilyen ok a háttérben? Ha nem sürgős, én lehet várnék addig amíg akksi nincs hozzá, akár csak a frissítés erejéig.
-
SzaboZE
addikt
válasz
laca891 #68875 üzenetére
Szar akkuval nem indul el az update.... Esetleg DOS ablakban futtatva -forceit , -f ,-force vagy -forceupdate opcióval lehet próbálkozni. https://www.dell.com/support/kbdoc/hu-hu/000134938/forcing-a-bios-update-without-the-ac-adapter-attached-on-a-dell-laptop
-
laca891
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #68874 üzenetére
Simán letöltöd és telepíted nem kell pendrive sem.
Most van dell update program is... Régeben volt a support assist ez is jó.
Persze legyen töltőn a gép... -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok !
Adott egy Dell Inspiron 15 5570-es gép, akksi kuka. BIOS-t frissitenék rajta, ebben kérnék segítséget. Vagy pendriveról, vagy CMD ből valami parancssorral. Előre is köszi, és pacsi
-
szabonagyur
félisten
válasz
SzaboZE #68870 üzenetére
A Teams viszi 100%-ra a GPU-t ahogy írtam is, Win10 valami ilyet ír ki, hogy GPU 0 decode talán, CPU elvan magának.
Új OS/driver megvolt, többször is, Teams verziók is cserélgetve, de a videó képe továbbra is szaggat. Ha simán bekapcsolom a kamerát (nem Teasm-ben) akkor nincs ilyen gondja, sőt a Teams teszt call is jónak tűnik.
Hardveres gyorsítást kikapcsoltam most, délután meeting közben kiderül, hogy segít e, de ami a fura, hogy a 7390 ami elvben gyengébb simán viszi, sőt a 9510 mellé rakott 7450 is viszi ami még régebbi.
A 9510-ben a 6/12-s i7 van, 16GB RAM meg SSD, a 7390-ben 4/8-as i5, szintén 16GB RAM meg SSD.
Találtam egy ilyesmi cikket neten, de ott a MS Surfacebook volt mindig a problémás gép, ritkán Dell.
-
UHHH
őstag
Teams-ben ki lehet kapcsolni a hardver gyorsítást.
Meg van ilyesmi is: "Megjelenítés Animációk kikapcsolása (a Teams újraindítása szükséges)" -
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #68869 üzenetére
Meg kell nézni, mi viszi 100-ra a vga-t, valami rosszul van optimalizálva. Nyilván nem a gép dönt úgy, hogy 100-on járatja magát
Eslő körben driver csere, aztán kipróbálnám egy másik windows-zal is.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Van itt olyan aki Dell 9510-et használ munkára, Teams-re? Olyan gondunk van, hogy Teams alatt a GPU0 kb 100%-n van, így nem igazán használható videóra mert lehal. A gépnek bőven bírnia kéne egy ilyet, de mégsem. Egy 7390-s mellette röhögve viszi ezeket.
-
anorche1
őstag
Aki hozzam hasonloan regi (de meg mindig nagyon jo) gepet hasznal, annak ajanlom lecserelni a heatsinket. E6440 -en csereltem le egy kedves forumtarstol vasarolt ujra, es az eddigi 55-60 fokos cpu beesett 50 ala. Emellett a venti forudlata is vissza esett. Nem hittem volna hogy ennyit szamit. Ugyanugy mx4 paszta kerult fel, mint amit eddig is hasznaltam.
i7-4800mq
sata ssd + msata sdd + hdd
16GB ram
Mar csak a kijelzot kellene kicserelnem es kb. maxos gepem van. 1600x900 -as panelbol van ips? Vagy csak fullhd -bol van? IPS fullhd -hoz mit kellene cserelnem meg, hgoy be tudjam szerelni? -
Immy
őstag
Sziasztok,
valakinek van eredeti dell g szériás táskája? Mik a tapasztalatok vele? Jó minőségű? -
UHHH
őstag
A múltkor sokat sírtam alvás-nem alvás-S3 alvás hiánya-rEFInd ügyben, érdemes talán megnézni, hogy mire jöttem rá, ebben a topicban értekeztem erről...
-
-
Panthera
őstag
Üdv
e6510 és Win7 x64 kombóhoz keresek wlan drivert, a hivatalos oldalon lévők nem jók. Más eszközök is vannak, amit nem tudok telepíteni. Több esetben ez a hibaüzenet.
Erre ismertek valami tuti megoldást? Köszönöm. -
Faterkam
addikt
Köszi előre is, akkor hétfőn még rád írok!
Hívtam őket, csak takarítással vállalták a cserét, (15.000Ft-ért) külön elemet nem adnak el. Pont ezért szedtem le az alját, hogy kitakarítsam, egy csatlakozó kihúzásáért és újra rádugásért nem fizetnék ennyit, és nem vinném ez miatt be -
mob_zzz
aktív tag
Sziasztok! Latitude 7300-m van nemrég óta, és észrevettem, hogy alvás közben merül
. Sőt, néha nem is alszik el a beállításoknak megfelelően. Kis keresés után találtam egy olyat, hogy az okozza a jelenséget, hogy "modern standby" módban van. Viszont sehogy sem találtam meg, hogy hogyan tudnám ezt kikapcsolni, vagy megjavítani, hogy ne kapcsoljon be alvás közben és ne merítse az akkut ennyire durván. Valaki találkozott már ezzel, van erre megoldás?
-
Faterkam
addikt
Akkumulátor kiszedés után, a Bios elfelejtett mindent, (Visszaállt Raid beállításra, a Win se Bootolt be :/
Azt már orvosoltam, gondolom az Elem meghalt ami van a Bioshoz! A kérdésem Dell 6420, és 6440-hez kellene 3 pines Bios elem, hol lehet ilyet Pesten venni? Alin találtam pár dollárért, de az kb. 30-60 nap. :/
-
climacus
újonc
Üdv Mindenkinek! Nemrég vásároltam egy Dell Companion 7015L , Powerbankot, 18000mAh, 65W,
azért hogy tudjam tölteni nagyobb feszültséggel, a Dell Pro Venue 7140 Windows tabletemet,Sajnos az eszköz nem "kompatibilis" a Powerbankkal, mivel 19,5 voltos a Micro Usb!!! töltője, a powerbankhoz pedig , "csak " Dell Laptopokhoz alkalmas , Kör alakú töltő csatlakozó tartozik. Elég hülye kimeneti kialakítással. Illetve van az Usb csatlakozó, de az csak 5V feszültséget ad le.
a Powerbank amit vettem, output 19V, 4,62A, A tablethez adott micro usb töltő, 19,5 V 1,2A, Az eredeti neten található töltő pedig, 40 tűs ,
Találkoztatok már az alábbi problémával? Lehet valahogy tölteni , valamilyen átalakítóval a tabletet? Hackelni? Kihez fordulhatok esetleg?Vagy inkább próbáljak túladni rajta? -
pohár
félisten
válasz
Tsebacsi #68842 üzenetére
ha hozzánk került valahogy Hunt3r22, mi is 3 hónappal kapjuk az alkatrészeket ugye, csak mi az akkuknál bevállaltuk az 1 év garit, általában vagy gyorsan elromlik (90 napon belül meg legariztatom a DELL-nél), a maradék 9 hónapot meg max bebukjuk, szerencsére ritkán fordul elő, az ügyfelelégedettség szempontjából előnyösebb így
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Kaptam egy Dell Precision 3520 laptopot. Akksi hiányzik.
Bekapcsoló gombra nem csinál semmit.Akku nélkül be lehet kapcsolni ezt a típust?
Köszönöm
-
válasz
Hunt3r22 #68840 üzenetére
Ez a része nem az én asztalom, bevallom ennyiért én se tőlünk venném
Azért 3 hó mert ennyit ad rá a gyártó nekünk is. A többi bolt gondolom más forrásból már garikkal tud dolgozni.#68841Packersbay: Ahh értem, igaz meg se néztem pontosan milyen gép (E6410), így már világos is. A Tapi letiltható billentyűparanccsal is, igen
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Tsebacsi #68837 üzenetére
Megértem, nincs is ezzel semmi baj. Kicsit non sense a laptop újkori értékéhez képest mennyibe kerül. Dell ügyfélszolgálatán is azzal érveltek, hogy mint egy autó itt is kopó alkatrészek vannak a gépbe. Csak egy új autónál 1 éves korában nem az újkori ár 20%-t költi szervízre a tulaj.
Számomra csak az a furcsa, hogy ennyi pénzért 3 hó garit ad a cég, még az olcsóbb 1 évet. A másik cég sem sufni bolt, hivatalos Dell szervíz szintén.
-
válasz
Packersbay #68838 üzenetére
Ha garis a gép, akkor bill, kamera, touch csere az alap amit kérnék. Ezekre a hibákra simán meg is szokta adni az engedélyt a gyártó.
-
Packersbay
tag
válasz
Tsebacsi #68833 üzenetére
Szia!
Touchpad valamilyen Fn billentyűvel ha jól emlékszem letiltható ugye?
Bios-ban megnézem a billentyűzetet és a kamerát,de ha jól emlékszem ott be volt állítva.
Eszközkezelőben bekapcsoltam a rejtett eszközöket,de az a furcsa hogy ott se találom a kamerát.
Mostanában azt is elkezdte a billenytűzet, hogy nem mindig érzékeli az L betűt aztán egyszer csak megjavul. Úgyérzem ebből billenytűzet csere lesz. -
válasz
Hunt3r22 #68835 üzenetére
Mivel hivatalos forrásból (gyártótól) vannak rendelve az alkatrészek, és gyári garancia van rájuk, ez nálunk ennyibe kerül sajnos. A gyártó annyiért adja, amennyiért nem szégyelli. Mi is pénzért dolgozunk, rá kell tenni valami nyereséget, és ennyire jön ki.
Hogy mások milyen minőséget árulnak és azt honnan, milyen módon szerzik be, nem tudok nyilatkozni. -
válasz
Packersbay #68651 üzenetére
1.) A billentyúzet tuti az? -mikor kiszeded is látszik, vagy korábban ment csak most nem?
2.) Szia. Eszközkezelőben meg kell nézni a rejtett eszközöket is, meg a biosban, hogy nincs-e letíltva.
3.) Vagy hibás, de volt már olyan nekem, hogy clean-es papírtölővel megtakarítottam és ment rendsen, vagy még esetleg a kábelt nézd meg csatlakozik-e rendesen. -
válasz
Packersbay #68832 üzenetére
Szia!
Touchpad tuti hibásnak tűnik.
A billentyűzet világítás BIOS-ból is állítható, ott is ellenőrizni kéne, hogy minden rendben van-e vele. Ahogy a kamera is. Jó billentyűkombóval próbálod bekapcsolni?
BIOS, driverek ellenőrzése, legfrissebbek-e. Erre a Dell Command vagy Support assist javasolt. -
Packersbay
tag
Sziasztok!
Ezekre valakinek van ötlete:
[link] -
KrAt
veterán
Sziasztok,
adott egy Dell 7440, ami elvileg touch-os, azonban a Win10 azt mondja, csak tollal való bevitelt támogat.
Ez így normális, és nem lehet ujjal bökögetni (a neten úgy láttam, hogy lehet), vagy hiányzik valami driver (de akkor a tollat miért ismeri fel?), esetleg beállítás?
Előre is köszi,
Attila -
Hunt3r22
őstag
Első árajánlatot meg is kaptam az akksi cserére... 45000 ft.
Majd leestem a székről. Nincs egy picit túlárazva?
-
McJoker
tag
Sziasztok! Látom paszta és hőfok témánál vagyunk, így én is beszállnék a buliba.
A masina egy Dell G5 5587 (8th gen. i5, gtx 1050TI), nem rég lett újrapasztázva MX-2-vel, korábban azt olvastam, hogy ez jó paszta így ilyet vettem. Most viszont olvasom, hogy nem biztos, hogy olyan jó választás volt. Terhelés alatt Aida 78-82°C között ugrál CPU-t tekintve, GPU 70°C körül szokott lenni. Teljesítmény nem csökken, pasztázzak újra inkább valami jobb cuccal, vagy ezek még elfogadható értékek? -
-
Krystal_s
addikt
válasz
Pyttawrx #68813 üzenetére
és somasz:
Ma felhívta egyik hivatalos Dell szervizt és egy szerelővel beszélt erről. A szerelő azt mondta semmi gond a gap paddal, mert már ők is csak azt használnak. Biztonságosabb, mint a paszta. Szerinte a 100 °C kicsit sok lenne, de nem biztos, hogy valóban annyi, mert akkor a billentyűzet körül is meleg lenne. Viszont az sosem meleg és a kifújt levegő sem az. Érzetre egyáltalán nem melegszik a gép. Halk és csak terhelésnél hallani a ventilátort. Látszólag teljesen normálisan működik.
Az is furcsa, amikor felugrik 100 °C-ra pl egy weboldal megnyitáskor utána egy pillanat alatt visszaáll 50 °C-ra. Ilyen gyorsan nem tud lehűlni egy proci.
Lehetséges olyan, amikor a másik szerelő takarította ki a gépet, akkor az alaplapi szenzornál valami történt és azért most nem a valós értéket mutatja? -
n0is3es
aktív tag
-
somasz
Topikgazda
válasz
Krystal_s #68812 üzenetére
Ahogy felettem írják, gap padnél még a szilvás lekvár, aloe vera krém vagy a colgate is jobb lenne, tehát pasztázzanak! 2*4GB, egy alap ssd és W10. Ez manapság a szükséges minimum sztem egy gépnél. Bármire is használják.
Nem kell stressz teszt, elég a proci frekvenciáját nézni, hiszen, ha melegszik, egyből vissza fog venni. Idő után biztosan le fogja magát kapcsolni is túlmelegedés miatt. -
válasz
Krystal_s #68812 üzenetére
Szia. Oda paszta kell a cpuhoz, mx-4 minimum. 8gb 2x4gb minimum, plusz ssd kell.Ezen nincs mit ragozni. Ebben a formában elég leszba noti arra amire használja. Win 10 az ok. A hőfok is kitehető, azért annak nem kéne lassítani. Szerintem gyorsan rendbe kéne rakni a gépet pasztaügyileg. Proci alatt ha paszta volt a gap pad-el még árthat is.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Családtag egyik gépével kapcsolatban szeretném megkérdezni a véleményeteket.
Dell Latitude E6510, i5-540M, 4gb ram, Win7 Prof...
A gép csak netezésre van használva. Amióta Facebookot is olvasgat lassúnak érezi a gépet. Memóriahasználat kis idő után felmegy 90% fölé és olyankor használhatatlanul beáll a gép. Ez ismert jelenség főleg az új FB felület óta. Még 8-16 GB ramos gépeket is képes kiakasztani sok görgetés után.
Tanácsoltam, hogy bővíteni kéne a memóriát min. 8 GB-ra. (utána én a böngésző gyorsítótárazást is a ramba állítanám)
Ma elvitte egy szerelő ismerőshöz, aki szerint az a gép még most is nagyon jónak számít és bőven elég a 4 GB ram, sőt ő Win 10-et rakna rá, mert azzal gyorsabb lesz még a lassú HDD-vel is.
Kitakarította a gépet és paszta helyett gap padot rakott több helyre...
Azóta a CPU hőmérséklet egy böngésző megnyitással már 104°C-ra ugrik, majd vissza 50-60 közé, de görgetés és használat közben újra 104. Sima Youtube videók lejátszása közben 90-104°C. Korábban 50-86 között volt.
A ventilátor dolgozik, de normális meleg hőt fúj ki és nem forrót. Úgy láttam a max fordulat 2600 rpm. Szerintem 4500-5000-ig kéne felmennie.
A szerelő azt mondta "ez teljesen normális, mert az i5 CPU-knak ez az üzemi hőmérséklete és nem kell ezzel foglalkozni, az csak a CPU mag hőmérséklete azért sem forró a levegő."
Szerinte nem jó kitenni a hőfokokat az eszköztárra, mert az is lassítja a gépet. (CoreTemp portable)
A családtagnak egy szerelő szavai hihetőbbek, mint pl az enyém. Ezért én nem is nagyon akarok foglalkozni a dologgal, csak
annyit szeretnék kérdezni, azt a gépet így mennyi ideig lehet használni? Mik lesznek majd az első jelek, amikor már elfárad? Kikapcsolgat, vagy csak leszabályozza?
HwInfo-val ránéztem, ott jelezte pirossal a hőfokokat és throttlingot is. Aida64 tesztet tilos használnom azon a gépen, így az tabu, "az ártana a gépnek". Bár most még kérésre sem indítanám. -
n0is3es
aktív tag
Srácok milyen pasztát ajánlotok egy Inspiron 5558 újra pasztázására? i5-5200u és 920m van a laposban, de egy 2007-s prostreet alap grafikán is felhevíti. Válaszotok előre is köszönöm.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
A feleségem szeretne egy használt Dell e7440-et munkára.
Milyen más alternatíva van 90e körül...?Laca
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Egy apró de bosszantó hibára keresem a megoldást, kérlek segítsetek!
Dell E5530 laptop billentyűzetvilágítása kb 10 másodperc inaktivitás után kialszik. Azt szeretném, hogy folyamatosan világítson ha be van kapcsolva a gép.
A laptop kézikönyvében csak a fényerő állításra említ billentyűkombiációt és a BIOS-ban sincs ilyen opció.
Hol lehetne ezt beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest