- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van itt valaki, aki a Dell gépek belső elrendezését ismeri?
E5570, az ujjlenyomatolvasó mellett, nagyjából a numerikus bill. bal széléig terjedő részen erősen melegszik a doboz (a palmrest).
Akkor is, ha nem fut szinte semmi (egyedül a böngésző van nyitva, ráadásul linuxot használok, szóval az ujjlenyomat+kártyaolvasó nem is működik)
Mitől lehet?
Processzor, memóriák úgy tudom, máshol vannak.
Más meg mi melegszik egy üresen álló notebookon? -
törölt tag
válasz
amargo #58998 üzenetére
Amivel szépen, lassan, de biztosan tönkrevágod az akkut... tapasztalat.
(nem a sleep rongálja, hanem a felesleges akkuhasználat, illetve a miatta szükséges, gyakoribb töltés)
No meg, ki tudja, mikor folytatod a munkát. Ha pénteken lecsukod a gépet és csak szerdán ülsz vissza elé, akkor máris nem olyan jó opció -
BPetya85
csendes újonc
Erről valaki valamit??? >>> https://pcworld.hu/tippek/igy-tiltsd-le-a-hibernalast-egy-ssd-n-161883.html
Tényleg így kellene tenni?
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok! Boldog Új Évet!
Vettem baratomtol egy Dell Inspiron 15 3542-t.
Épp YouTube-on videót néztünk és hirtelen megfagyott a gép. Kikapcsoltam (hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot) vártam kicsit ismét be tudjam kapcsolni. Erre a hdd LED fel felvillan és a dvd meghajtó csippan egy kicsit. Ez ismétlődik míg ki nem veszem az akkut és/vagy a töltőt lecsatlakoztatom. Ismét visszarakva ugyanez történik miután ismét inditanam
Tudtok segíteni? -
BPetya85
csendes újonc
Nem észlelek kimondott nagymértékű melegedést, de mint írtam, nem is játszok rajta. Nekem a képfeldolgozáshoz kell. Ha kell akkor kapcsol a hűtés, ami egy erőmű, de számomra nem zavaró.
A billentyűknek nincs hosszú útja, nekem bejön, bár külső billentyűzetet használok.
Hangzás... épp most raktam össze a monitorral és gondoltam kipróbálom. Laptophoz képest jó. Persze nem egy 5.1 vagy soundbar de jól használható.
-
BPetya85
csendes újonc
válasz
Sordoran #58983 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van. És hasít. Igaz, ha hűtés beindul akkor mint egy erőmű, de nem zavar. Nekem ritkán kapcsol, nem játszok rajta, én képfeldolgozáshoz vettem. (Tudom, arra gépet kell venni
)
A cicergést én sem tapasztaltam.
Enyém lehet IPS már, mert nagyon oldalról nézve is jó a betekintési szög.
Bár én dobtam hozzá egy Dell U2415-ös monitort.
-
törölt tag
válasz
BSzabi23 #58989 üzenetére
Azt hiszem, Dell Data Protection a szoftver neve, ami kell, de van előtte egy firmware-féleség is, aminek nem jut eszembe a neve. Viszont elnézve a Dell support oldalát, ezeken a gépeken már nem támogatott a win10...
(ami elég nagy szemétség a dell részéről, de mindegy) -
BSzabi23
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Dell Latitude e6420-as laptop amire felraktam a jogtiszta windows 10-et,de az ujjlenyomatolvasót nem tudom sehogy működésre bírni. Van erre magoldás vagy win10 alatt ne is próbálgassam? Köszönöm előre is a segítséget,sziasztok!
-
galingong
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátomnak próbálok segíteni, egy Dell N7010 nem kapcsol be. Szétszedtem, újrapasztáztam, kitisztítottam, memóriát teszteltem, új gombelem, stb. Összeraktam, most már bekapcsol kb. 3mp-re, boot logo után kikapcsol magától. Alaplap lehet, vagy CPU? Cserealkatrész nélkül van bármilyen sanszom rá, hogy diagnosztizáljam? Az alaplap egy DAUM9BMB6D0, a CPU első generációs i5 (450M).
Másik kérdés, hogy ebayről pontosan ezt az alaplapot nem lehet beszerezni, csak a DA0UM9MB6D0 számút, amin ugyan a csatlakozók, csavarok és foglalatok egyeznek és első ránézésre ugyan olyan, a lapon néhány tucat alkatrész alapos vizsgálat után különbözik. ([link]) Lehetnek-e gondjaim, ha ezt a lapot szerelem be a régi helyett? Köszönök előre is bárminemű segítséget.
-
Aethelstone
addikt
Üdv.
Ha valaki e6440 cpu upgrade-ben gondolkodik, akkor a 4700mq valós alternatíva. Nekem lassan 3 hete ketyeg a 4600m helyett egy 4700mq. 3200Mhz-en 4 mag megy, igaz, hogy akkor már 90 fok fölött, de linux alatt 3000Mhz-re korlátoztam, így ha nagyobb a terhelés, akkor sem ég szét a rendszer. Pörgős ám, de nagyon
-
allein
addikt
Sziasztok. E6440 és E5470 esetében is ugyanaz a jelenség tűnik fel, van egy kis késés amikor touchpad-ről használom a gépet
mármint a kurzor későre reagál, 1-2 mp. Ezt lehet valahogy orvosolni? Azért idegesítő mert nem csak néha jelentkezik, hanem állandóan
Lapok között amikor váltok akkor nincs gond. Akkor van gond ha írok egy mondatot, ezután minden alkalommal fennáll az említett hiba
-
Sordoran
addikt
Nekem ilyen gép van, i7 7700HQ + GTX 1050 Ti. A hűtés minősége jó, nem melegszik annyira, viszont elég hangos. Mondjuk összehasonlítási alapom nincs, de ha valami komolyabb játékkal játszom, akkor felpörögnek a turbinák. Engem mondjuk annyira nem zavar, fejhallgató segíthet.
Cicergő hang nem tudom milyen, én nem tapasztalok ilyet. Nekem még TN paneles FullHD, nem vészes, de persze nem IPS, oldalról nézve nagyon gyorsan invertálódik. Más hiba nincs, korrekt gép.
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
7567-tel valakinek tapasztalatok? i5 7300HQ vagy i7 7700HQ + GTX 1050 konfiggal milyen a hűtés minősége, hangja? Cicergő hang megvan ennél a típusnál is? Kijelző tényleg annyira gyenge? Esetleg más hibák?
Acer A715 és a Dell 7567 között vacillálok.
-
Amennyiben Mbps-ra érted, úgy tud az jóval többet is, 300 Mbps 2*2:2 MIMO kapcsolaton 80 Mbps feletti hasznos (mérhető) sebességet is, közel annyit WAN <-> WLAN irányban, amennyit WAN <-> LAN átvitelben.
Batyops: Azt nézd meg az eszközkezelőben vagy alkalmazással (Aida és társai), hogy milyen wifi modul van a notiban, illetve milyen kapcsolati sebességet ír a wifi esetén.
A router beállításait majd annak függvényében (is) kell eszközölni. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Érdeklődésképpen kérdezem tőletek, hogy a Dell "Precision" M2800-ban (annyit tudok, hogy az M2800 szinte egy E6540) lehetséges VGA-t cserélni, avagy már forrasztott?
Vajon az M2800 kijelzője jobb, mint az E6540, vagy ugyanaz?
-
haxxika
senior tag
Adott egy E6440 - W10 Pro x64 UEFI
Melyik driver szükséges ahhoz, hogy az fn+F1 gombokat lenyomva alvóba váltson a gép? Start menüből tudok altatni, touch padot tudok tiltani, tehát a funkciógombok mennek.
Előre is köszi!
Újraraktam a gépet, minden drivert a dell oldalról raktam fel, de nem akar most ez menni. -
PubliCat
tag
Üdv Skacok,
Adott egy Dell 3542 win 10 64 bit , és a wifit nem tudom billentyűkombinációval kapsolni, hiába van rá funkció gomb.
Minden driver fenn van, és működik (driverbooster és manuális driver frissítések pipa)
alakinek valami ötlete esetleg?
-
törölt tag
válasz
Batyops #58968 üzenetére
Azért routert úgy vegyél, hogy legyen lehetőséged elállni a vásárlástól!
Semmi biztosíték rá, hogy jelentősen javulni fog, 5GHz-et meg a notebookod nem tud, ha jól láttam.
Különösen, hogy torrenten méred.
Wifi nekem is viszonylag lassú volt az 5GHz ellenére, egy non-caching proxy, ami kábelen csatlakozott a routerre, viszont rendesen megdobta a sebességét. Torrentnél persze más a helyzet, azt nem tudom, lehet-e/érdemes-e proxy-n átküldeni. -
allein
addikt
Nagyon pici volt minden rajta
nem olyan érzés mint például a MacBookon a retina kijelző. HD kijelzővel volt eredetileg, amikor megvásároltam már ki volt cserélve a kijelző, erre cserélték: 14" 30 eDP IPS.
14" - méret.
IPS - típus (Dell-nél IPS az egyben FHD is)
eDP 30 - csati típusa, ráadásul "jobb alsó"
És thin.
Kompatibilis: 7440,7450,5450,5470,5480,7480,7470.... -
allein
addikt
Nálam nem volt cicergés, de én lecsukott állapotban monitorral összekötve használtam. Nagyon ritkán használtam külön a laptopot, de szerintem feltűnt volna a cicergés
(#58960) Batyops - nem vagyok szakértő, helyedben kábelezném. Főleg, hogy 3 méterre van. Nekem itthon minden kábelen van
kérdés, hogy milyen wifi kártya van a gépben és mit tud a routered wifin
-
Batyops
aktív tag
válasz
#73749248 #58959 üzenetére
MB/s torrent letöltéseknél nézem és a wifin nagyon lassú viszont vezetékkel meg 10-11. Családi ház nincs másik wifi a közelemben. A routertől 3 m-re vagyok a jelerőség pedig a gép szerint kiváló.Számomra az nem tiszta hogy most a router amire csatlakozok ennyit tud, vagy a laptopom képes wifin ennyire?
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok! Van egy belépő szintű Dell ispiron 15 3000-es laptopom. 120-as netem van ha kábellel kötöm össze a routerrel akkor kb a letöltésem olyan 10-11 mb/s max viszont ha wifin csatlakozok akkor csak ilyen 1,2-1,4. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy a laptopom ennyit tud?
-
allein
addikt
válasz
smallmer #58951 üzenetére
5470 csak 2xpcie SSD teszt, 5480 4xpcie SSD teszt. Nekem volt mindkét típusom, most éppen 5470 van, ugyanazzal a Samsung nvme ssd-vel az 5480 gyorsabb volt, 5470-ben i5 6440HQ cpu volt, 5480-ban pedig i5 7440HQ.
(#58952) nahaggyámár - így igaz, 5470 6th gen cpu vs 5480 7th gen cpu. Igaz, hogy az 5480-as gépemben ki lett cserélve a kijelző FHD-ra, gyönyörű volt de valamiért nem tudtam megszokni. Ezzel ellentétben az 5470-ben is FHD van és annyira nem zavaró. Egész gép váza nagyobb az 5480-hoz képest, olyan mintha egy 15" gépem lenne
Mondjuk én monitorral használom, szóval a kijelző annyira nem fontos. De én esetemben elég a HD+, melós gépem egy 6440 HD+ kijelzővel de azt is monitorral használom.
Meg ahogy említették, 5480 - nincs dokkoló, 5470 - van dokkoló.
-
sparks
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell 7559-es I7-es FHD-s laptopom. Sajnos egy kedves ismerősöm sikeresen összetörte a kijelzőjét, így most azon semmi nem látható csak világít összetörve
Kérdés: a készülék még garanciális, így mindenképpen márkaszervízzel kell-e javíttatnom, hogy a garanciám ne vesszen el? Azt láttam, hogy kb. 50eFt egy ilyen kijelzőcsere eredeti Dell kijelzővel, nem márkaszervizben. Gondolom (jól gondolom?), hogy ez márkaszervizben húzósabb lesz?
Szóval: fontos és érdemes-e márkaszervizbe vinni? Köszi a válaszokat előre is!
És még egy kérdés: hova érdemes vinni javíttatni akár márkaszerviz, akár nem - esetekben? -
BPetya85
csendes újonc
Sziasztok,
Van egy Dell 7567 gépem és a stressz tesztet futtatom rajta.
Miért 1024x768 felbontásban végzi a vizsgálatot?
Szerk.: Végzett, rányomtam a kiterjesztett vizsgálatra és már 1920x1080 a felbontás ahol vizsgálódik. -
törölt tag
válasz
smallmer #58951 üzenetére
Egy dolog szinte biztos: az 5x70 széria hardverileg nagyjából egyforma, op.rendszertől függetlenül.
Az 5x80-asból hiányzik a smartcard reader és az ujjlenyomat olvasó, ha linuxos gépet választasz.
A 80-asban úgy tudom, újabb Intel generáció van.
Mintha a kijelzője is más (gyengébb?) lenne, mint a 70-eseké, de ez inkább feltételezés. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
az 5470-es és 5480-as latitude között mi a különbség?
köszi
-
tecsu
addikt
Van valami hír afelől, hogy a Latitude-ök mikor kapnak 8. generációs Intel-proci frissítést? Vagy mondjuk a HP Elitebook?
-
Dhampir
félisten
válasz
hyperspace #58947 üzenetére
Jó kis rendszer, ám léteznek programok, amelyek sokkal szebben vannak elkészítve Windowsra, mint Debian/Ubuntura és esetenként előfordulhat néhány Windows alatt megszokott kényelmi funkció hiánya. Ettől eltekintve átlagfelhasználásra kitűnő lehet. Számomra az egyik legjobb tulajdonsága a gép kikapcsolását követő gyors rendszerleállás.
-
Dhampir
félisten
válasz
hyperspace #58940 üzenetére
Készíthettél volna mentést, de örülj neki, hogy nem a gyári preinstall-t használod. A legutóbbi Ubuntu 16.04.03 kiadást tedd fel, akár innen is letöltheted.
-
törölt tag
válasz
Valószínűleg Ubuntu 12.04 (Dell support oldal ezt ajánlja fel, egy "no drivers found" üzenettel), de azt jobb ha elfelejted. Inkább 16.04-et tegyél rá, kevesebb hiba lesz benne és nagyobb eséllyel fog működni.
Elsőre érdemes egy pendrive-ról a live rendszert kipróbálni, hogy megy-e vele minden, de elvileg kellene. -
lakkusjj
aktív tag
válasz
A linkelt oldalon azt írják, hogy Ubuntu.
-
hyperspace
őstag
Sziasztok,
Laptopszalonnál vettem egy Inspiron 3567 gépet Linux-szal. Letöröltem, és W10-et tettem fel rá, de visszatérnék a Linuxra. Sajnos nem néztem meg törlés előtt, hogy milyen verzió volt. Meg tudjátok nekem mondani, hogy melyik verzió lehetett rajta?
-
-
fm!
tag
válasz
smallmer #58932 üzenetére
Nem tudom, a DELL szerint vissza kell, hogy vegyék, de a mysoft szerint meg csak akkor, ha a szerviz kiállít egy csereigazolást. A DELL viszont nem akarja szervizelni.
12.27.-én újra nekifutok az ügynek, de ez a gép nem kell, az biztos, ma 2-3 órát szenvedtem vele, a végére még a fejem is megfájdult a tücsök zenekartól.
Viszont a gép cicergés nélkül marha jó, én teszek még egy próbát a vétellel a laptopszalonból, beszéltem egy sráccal, ki tudjuk a próbálni az üzletben, aztán ha cicereg, akkor meg se veszem. -
Frawly
veterán
válasz
karesz1978 #58802 üzenetére
Az 1000 Mbit/sec-es net az 1 milliárd bit/sec, ami meg 120 MByte/sec (és ez is csak elméleti sávszél, mert a metaadatok is lejönnek belőle, a valóságban max. 100-110 MB/s körül van a vége). Becsüld meg nagyon ezt a notit, az 1000 Mbites neteddel kicsivel több mint 1500 Mbiten (180 MB/sec) száguld.
-
fm!
tag
Tegnap kijöttek új BIOS és Intel driverek a Latitiude 5580-hoz, gondoltam teszek még egy próbát a coil whine megszüntetésére.
Pár óra próbálkozás után volt egy jó 5 percem: a vga letiltása azonnal segített, tök csendes lett a gép, sőt, amikor visszakapcsoltam, még utána is pár percig tökéletes volt. De az öröm nem tartott sokáig, most ott tart a gép, hogy már a BIOS-nál, boot közben, windows telepítőnél is cicereg (amit az előző BIOS-al nem csinált). Illetve eddig csak a VGA stress test-nél adott hangot, most már a CPU stress test is feléleszti a tücsök zenekart.
Szóval ennyi volt, valahogy megy vissza a gép, de majd csak 27.-én futok újra neki az ügynek. -
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10-et szeretnék telepíteni a Dell Vostro 5470 típusú gépemre pendriveról, de sajnos kb a 10. próbálkozásnál is ugyanabba a problémába futok bele: már majdnem a kész a telepítés, ám mikor magától újraindul a gép, a rendszerbetöltő képernyőnél mindig befagy ugyanazon a ponton... Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Ablakos
őstag
Garanciában benne van a hűtőventillátor cseréje? (állandóan hallhatóan perceg, hőterhelésnél zavaróan zúg)
-
bb71
őstag
válasz
Aethelstone #58920 üzenetére
Vissza is küldte az árát...
-
Valahol azért elképesztő, hogy ennyi pénz sem elég ahoz, hogy az ember igényeit figyelembe vegyék, még ha azok szubjektívek is. Érthetetlen. Ugyanez példul az iPon is, ami szimplán sz@rik az emberre, pedig 3 cég forgalmát viszem oda, éves szinten nettó 3-4 millió környéki forgalmat generálva ezzel. Persze, ez nekik nem tétel, de amikor egy szutykos SSD-vel kapcsolatban kioktat a paraszt szervizes, akkor azért ökölbe szorul a kezem... Na, de ez itt OFF. Remélem, megoldódik a problámád, a laptopszalonról egyébként én is elég jókat olvastam.
-
fm!
tag
Nem ajánlottak fel semmit, mert ezek szerint nem érdekli őket, hogy ezzel a hozzáállással milyen hírük lesz. Gondolom van annyi forgalmuk, hogy az az évi 3-4 laptop, amit az én ajánlásomra eddig ott vettek ismerősök / cégek az ne számítson nekik. Vagy csak az ügyintézőt nem érdekli a dolog, nem tudom.
Mondjuk én annak is örülök, hogy az emailekre legalább válaszolnak.
Én is a cserét javasoltam, de elég mereven elzárkóztak mindentől, kaptam egy jogszabály kivonatot és meg linket a tudatos fogyasztóra, azt szevasz. A gép vissza, pénz visszaad megoldásra hajlok én is, aztán egy normális cégtől megrendelem úgy a gépet, hogy odamegyek érte, együtt kibontjuk, aztán ha cicereg, akkor meg se veszem. Már ha találok ilyen céget, a laptopszalon-t a gamer topicban jónak írják, nekem a győri lenne a legközelebb. -
bb71
őstag
Ebay vásárlás tegnap LAtitude 5480.
Ma ír az eladó, hogy bekapcsolta, de a windows pötyög forognak örökre, nem indel el a windows.
Szerintetek ez mit jelent? Elálljak a vásárlástól, vagy várni kellene valamire?
Köszi, sürgős lenne a válasz, ha valaki szánna időt válaszolni...
-
Én ilyen helyzetekben a pénz vissza mellett szoktam dönteni, mert az utólagos "javítás-takonyolás-még ezt nézzük meg" akciók általában csak azért történnek, hogy az ember kicsússzon a 14 napból. Céges számla esetén sajnos maradnak az udvarias mondatok és a méltányosság kérése. Egyébként azt miért nem ajánlotta már fel a forgalmazó, hogy vidd vissza a géped, és visszaveszik, ha választasz egy másikat náluk, amit a helyszínen kipróbálsz?
-
fm!
tag
FastTracker 2-ön még csináltam is pár tracket...
Én azt hiszem a lehetőségek végére értem, már kiolvastam az Internetet cicergés témában...
Marad a csere vagy pénz vissza, de tegnap még nem hívott a mysoft, így ma újra nekirepülök a DELL - magyar disztribútor - mysoft bermuda háromszögnek.
-
amargo
addikt
válasz
smallmer #58906 üzenetére
Én vettem meg allien 5480-as gépet.
Szerencsére az nem ciceg vagy nem hallom
Viszont ez a dell billentyűzet egy bűn programozásra, remélem megszokom, de főként az zavar, hogy ez magyar billentyűzet és az enter elég bénán van. Szerencsére a home/end-et át lehetett rakni máshova.
Ha esetleg ilyen típusú géphez valakinek van US billentyűzete azzal lehet üzletelnék.
Eddig thinkpadem és HP elitebook-om volt, még hírből se hallottam cicegest ezeknél. -
anorche1
őstag
Melyik drivert kellene felraknom, hogy a vezérlőpult/energiagazdálkodási lehetőségekben megjelenjen az energiatakarékos és teljesítménycentrikus üzemmód?
Win 10 pro 64 bit, E6440. -
fm!
tag
válasz
smallmer #58906 üzenetére
Bár néha valami elborult (Thunderdome, Dark DnB stb.) zene sokkal jobban segít, mint a csend.
@laca891
Valószínűleg igen, de a DELL se akar egy 0 km-es laptophoz szervizt küldeni, ők cserélnék, de közvetlenül nem lehet, a hivatalos út: eladó (mysoft) -> disztribútor -> DELL. Csak nálam a DELL-nek és a disztribútornak kell ütnie a mysoft-ot, hogy ez megtörténjen. -
fm!
tag
válasz
smallmer #58903 üzenetére
Én teszek még egy próbát az 5580-al, ha lehet, akkor visszakérem az árát. Nekem az is elég lenne, ha azt mondják, jó 14 napon belül utaljuk a pénzt. Rendelném is rögtön a laptopszalonból (gamer notebook fórumon korrektnek írták őket), de előtte lebeszélném velük, hogy ha cicereg, akkor a céges számla ellenére is vissza az egész. Ha így jó nekik, akkor mehet az ügy. Aztán ha az is cicereg... akkor nem tudom mi lesz.
@Aethelstone
Valaki nem is hallja, valakit meg nem zavar. Én agyf*szt kapok tőle.Ha összetett dolgot programozok, akkor sokszor teljes csöndben teszem, hogy rendesen tudjak gondolkodni. Erre csak ezt hallom, dolgozni se tudok tőle.
-
smallmer
őstag
Felejtsd el szerintem. Majdnem hogy nekem kellett rosszul éreznem magam, hogy kértem volna vissza egyből az árát a laptopnak. 14 napon belül utalják elvileg úgyhogy még nem nyert az ügy. Nagyon gondolkodom, hogy veszek egy macbook air 13,3 -as laptopot. Az nagy valószínűséggel nem serceg, meg nem nagyon van más baja, csak nem lehet bővíteni. Vagy esetleg megpróbáljak 5480-at másik boltból venni?
-
fm!
tag
válasz
smallmer #58897 üzenetére
Ezek szerint elég nagy suttyók ott a mysoft-nál, bár a hozzáállásukból rájöhettem volna. Ha el tudtál állni a vásárlástól, akkor szerencséd van, én a céges számla miatt nem tudok.
Az én ügyem ott tart, hogy délelőtt a Franciaországi DELL központból hívtak, hogy a disztribútor és a mysoft leügyezi egymás közt és elvileg a mysoft hívni fog, hogy hova kell visszaküldenem a gépet. Persze ma nem hívtak, nagy meglepetés lenne, ha az ünnepek előtt ez az ügy rendeződne... -
fm!
tag
válasz
Frawly #58898 üzenetére
Sajnos nem segített, módosítom a hiba paramétereit: ha hálózati töltőről megy a gép ÉS elérte a BIOS-ban beállított maximális töltöttségi szintet, akkor cicereg. Nem számít, hogy az 100% vagy 90%...
Nekem ez amúgy inkább töltő hibának tűnik, de 3 különböző, gyári DELL töltővel is próbáltam, a ház szinte összes konnektorában, de ugyanúgy cicereg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged