- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
Klara_ #58658 üzenetére
Megnéztem a 6440-es PH! tesztjét, amely szerint annak sincs teljes értékű mSATA interface. Az új szériás Latitude-ök meg hát elvesztették szvsz különlegességüket (ami a külsőt illeti) a consumer Inspironokhoz képest.
Nekem pedig nagyon tetszett a Tri-Metal ház ami az e6400>6410>6420>6430>6440-ig megfigyelhető volt.
E6450-es pedig már nem is készült ahogy látom...annak a helyét mi vette át? -
iSonic
addikt
válasz
Klara_ #58123 üzenetére
Ennyi erővel, fölösleges megnézni a boltokba a kijelzőt, hisz úgyis más paneles gépet kap az illető. Vagyis az egész egy zsákbamacska játék. Érdekes Nekem az Inspironomba meg a Latimba is ugyanaz a típusú panel van amit notebookcheck-en teszteltek.. Aláírom hogy van más panel is, de átlagban megegyezik a teszt darab azzal amit a boltokba vásárolsz. 5480-hoz két fajta panel van mellesleg FHD-s felbontásba..
Nem szurkálódásként, de ennyi erővel valamelyik darabba Hynix Ram kerül valamelyikbe Kingston, viszont a megszabott ETALON teljesítmény értékeket ugyanúgy hozniuk kell.
-
haxxika
senior tag
válasz
Klara_ #57867 üzenetére
Akkor valószínű ez volt a gond. Őszintén megmondom, azóta már újra volt rakva a gépem, és nem emlékszem hogy kapcsoltam át. Legtöbbször hangkártya van USB-n a gépen, és azért nem veszem észre. De amikor filmezünk, nem szokott mostanában átváltani. Lehető legkevesebb feature progit szoktam felrakni a géphez.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
Klara_ #56894 üzenetére
Nem segít ezen sajnos. A gumi anyaga konkrétan megváltozott, és az enyém tapadosból szószerint ragacsos lett neki. Hiába dörzsöli ezt bármivel, sajnos maga a szerkezete alakult át. Max valami felületkezelővel lehet ezt megállítani, de nekem még sosem sikerült, inkább cserélve lett mindig a palmrest.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Klara_ #56787 üzenetére
Van értelme.
Kollégámnak is 6440-e van, nagyon szereti. m-es procija van, nem u-s. Eddig semmi panasza nem volt, minden rendben van vele (habár eléggé fáj a foga a 7440-emre, eredetileg azt szeretett volna
). Van benne dedikált VGA is, 2014 vagy azelőtti játékokkal (kompromisszumokkal) megbirkózik. Szívós gép, szerintem az egyik legjobb ami készült a Latitude sorozatban.
-
haxxika
senior tag
válasz
Klara_ #56787 üzenetére
E6440-em van lassan 1 éve, legjobb döntésem volt. M-es proci van benne, cserélhető. Integrált intelesek jobbak, az AMD-seknek a hűtési házirendje nem az igazi, többször be tud indulni a Radeon, ezzel jobban zabálva az akksit. Ez az utolsó ilyen féle szériája jelenleg a Dellnek. Azóta nem jelent meg 6-os sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest