Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
Az a durva, hogy hiába telepítem az Intel programját, egyszerűen újraindítás után olyan, mintha semmit nem csinált volna. Ez azért is fura, mert mikor újratelepítettem a gépet vásárlás után, utána megjelent a tálcán is az ikon, a programba is be tudtam lépni, most viszont sehol nem találom.
-
BullZeye
veterán
Nem meríti 0%-ra, ne aggódj, elég intelligensek Dellnél, ha neked azt írja 0%, akkor még bőven 10-15% körül van az akksi, ha 0%-ra engedné meríteni, akkor soha többet nem tudnád elindítani, és még arra is gondolniuk kell, hogy mi van, ha 1 hónapig áll 0%-on, ki van ez számolva, csak nem mindent kötnek az ügyfél orrára.

-
fm!
tag
@tlac:
a legfrissebb firmware van az SSD-n.@premierpark:
ahogy elnéztem a fórumot, legalább 15 (!) éve van ez a hiba Latitude-okban, van amelyikben BIOS beállításokkal lehet javítani, valamelyik alaplap csere után lett jó/jobb, van amelyikben sosem jött elő (vagy nem zavarta a tulajt, mert a HDD zaja simán elnyomta ezt a fajta zajt). Szerintem simán lehet, hogy 10-ből 8 ember nem is veszi észre.@haxxika:
Inkább az zavar, hogy a 10 éves Inspiron gépemnek csak a ventije búg egy kicsit (ha épp megy) de azon kívül semmi baja, ilyen hangot meg végképp nem ad ki.
Csak új gép jöhet nálam szóba, nem is cserélném a jelenlegi gépem, de a T7500-ös proci már nagyon kevés lett idén.
Valószínűleg én lehetek erre a frekvenciára túl érzékeny, de rohadtul idegesít a cicergés. Ami marhára furcsa, hogy ha nincs töltőre dugva, akkor tökéletesen csendes a gép, semmi hangja, megy ahogy kell.
@nahaggyámár:
ennek nem örülök, mert mindenképp mellé akartam dobni egy 1TB-os HDD-t és elvileg NVMe az a drága liteon SSD. Legfeljebb megy a helyére egy 512 GB-os 960 PRO, aztán külső meghajtó lesz a HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi