- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeGez
csendes tag
Sziasztok! Cseréltetek már Vostro A860-ban winyót SSD-re? Azért kérdezem, mert nem találom BIOS-ban a lehetőséget az átkapcsolásra AHCI módba. HDD-t érintő pont a HDD ACOUSTIK menüpont háromféle lehetőséggel:
1.) BYPASS, 2.) Quiet 3.) Performance
A DELL oldaláról a 2011 ben utoljára frissített Phoenix A02 BIOS Verzió van fent.
Lehetőség még, hogy csak akkor jelenik meg, ha belekerül az SSD? -
lupus_l
aktív tag
válasz
rettriwer01 #51079 üzenetére
Ez a hozzászólás segíteni fog, keresd meg a webcam driver-t. A gyári szám megadása után listázni fogja a dell weboldala.
-
Tails111
aktív tag
válasz
rettriwer01 #51080 üzenetére
Ha az eszközkezelőben semmilyen formában nem jelenik meg a Webkamera akkor lehet már nem szoftveres gond. Próbáltam kicsit ráolvasni valaki hasonló gondokra panaszkodott. Webkamera környékén ujjaival megnyomkodta a borítást és utána megjelent a kamera. Lehet valami kontakt probléma is. Persze ez is csak egy lehetőség.
-
McClane
aktív tag
válasz
Janika-1982 #51077 üzenetére
Van egy E6530 latyim és abba akarok egy jobb processzort és egy jobb hűtőt tenni és gondoltam a déli hídra azt kenném.
Érdemes a processzort egyből MX-4 pasztával lekenni a gyári helyett? -
4264adam
veterán
válasz
rettriwer01 #51080 üzenetére
Ezek szoftveres hibák. Melyek a mai gépeket jellemzik főleg a nagy múltal rendelkező "HP" gépekkel találkoztam ilyennel mostanában. Vagy vidd el hozzá értőhöz aki minden driverrel együtt telepíti, vagy bíz a "Dell Command Update" programra.
ASUS és Dell amiben nem csalódok mostanság
-
somasz
Topikgazda
válasz
Csak két kérdés:
Miért nem viszed szervizbe?
Miért nem vettél előtelepített wines gépet, ha nem szeretsz szopni a driverezéssel? -
morfondőr
addikt
-
-
426os
őstag
válasz
Pont az ilyen apró, ám de hosszú távon baromi idegesítő hibák miatt hagytam ott a konzumer piacot és vettem inkább egy használt, de közel kompromisszum mentes üzleti gépet... Valamit valamiért.
-
rettriwer01
újonc
Esetleg az is segítség lenne,ha valaki meg tudná mondani,hogy milyen webcamera van a gépemben pontosan. Olvastam itt korábban,h valaki levette a borítást,hogy meg tudja nézni. No én ez nem fogom mert akkor ugrik a garanciám. Talán ha pontosan tudnám a kamera adatait lehet,h legalább azt sikerülne beindítanom. Sajnos a munkámhoz ez fontos és egy kitelepülésnél nem tartom jó ötletnek a külső usb. kamera hurcolását....ha már egyszer van beépített.
-
rettriwer01
újonc
Sziasztok!
Előrebocsájtom,hogy mindig optimista voltam a Dell cuccokkal kapcsolatban. Most van először Dell laptopom. Ezt megelőzően volt már Compaqtól a Lenovon ,Toshiba,Acer,Asus MSI aptopom tehát jó régen kezdtem ezt a "műfajt". Amikor azt olvastam,h gondtalan három év...hát szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban. Jelenleg úgy látom,hogy joggal.
Korábban írtam itt,hogy van egy 15/5000-5558 I5 stb. gépem. Már másfél hónapos. Linux volt alapból rajta,de lekarmoltam és Win lett helyette. Észrevételeim a következők:
Vonatkozik ez a Win 8.1 és 10-re is.
A grafikus vezérlők olykor indokolatlanul lassan rajzolnak. Értem ezalatt,hogy pl. total commandert megnyitom,van,hogy mire a fájlok ikonjait kirajzolja,eltelik két másodperc is. Ilyet más gépeknél még nem figyeltem meg.
Ha pl. játszom WOW vagy War Thunder,,a nagyteljesítményű VGA-t használom. Rendben is megy és szépen elkezdi hűteni a ventilátor. Igen ám,de amikor kilépek a játékból, addig nem halkul el-értem ezalatt,hogy teljes fordulaton pörög- ameddig vagy restart ill. kijelentkezés,illetve el nem indítom a sandra-t vagy aidat. Akkor szinte azonnal elcsendesedik a ventilátor.Pedig már érezhetően hideget fújt előtte. Tehát nem azonnal várom,hogy visszaessen a fordulatszám.
Továbbra sem találja a webcamerát.Sem eszközkezelő,sem az update. Tehát nincs. pedig Ubuntu alatt volt.
Olykor amikor töltőre teszem,egyszerűen nem töltődik.Kihúzom,visszadugom és akkor kegyeskedik felvenni a töltést. Igaz jelzi,hogy "csatlakoztatva van,nem töltődik". Ezért kell kihúznom és visszadugnom. Akkor már azt írja,töltődik.Szóval sok pici apró hibát véltem felfedezni eddig. Ez nem az a három gondtalan év amit reklámoznak.
Én szeretem a gépemet bekapcsolni és használni mindent...de hát ki nem?
Most pl. azt játsza,hogy teljesen fehér minden,csak a betűket látom amit írok.Pedig csak annyi történt,hogy a tálcára leraktam egy picit, ameddig megnéztem egy másik weboldalt. Ahogy felhúztam,minden eltünt az oldal kereteiből.Tényleg ilyennek kell lennie egy laptopnak? Valamikor az egyik legjobb márka volt a Dell.
Mielőtt még valaki leírná nekem. Igen,frissítések fent. Mind a win,mind a dell update automatikusan lefutott. csak olyan drájvereket telepített -gondolom én- ami megegyezik ezzel a tipussal és oprendszerrel.Nem lehúzni akarom,csak totál tanácstalan vagyok mert soha egyetlen gépemnél nem volt ilyen probléma. feltelpítettem,drájverek le és hozzá nem kellett nyúlnom volt ,hogy évekig és minden működött évekig.
Jah,nem "hükye azért nem vagyok"-ban,tacskóban stb. vettem,hanem szalonban.Szóval tisztelettel kérdezem, tud valaki megoldást,hogy a munkám,játék ,kommunikációm ne hajazzon egy számítátechnikai túléő túrára?
-
McClane
aktív tag
Sziasztok!
Van tapasztalatotok a K5-PRO hővezető pasztával?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerős vett laptopsystemtol egy e6230at + win7et. Mivel kért bele nagyobb ssdt, így nem a gyári került bele, azon viszont nincsen feltelepitve os.
A gép alján van egy w7 pro matrica, de a microsoft oldalán, ahol az isot le lehetne tölteni, az alábbi üzenetet kapja, ha beirja a kulcsot :
The product key you entered appears to be for software pre-installed by the device manufacturer. Please contact the device manufacturer for software recovery options.
Ilyenkor mi a teendő? -
cs.nalaya
csendes tag
Sziasztok . Egy Dell latitude d520 as laptop bővíthetőségi lehetőségeit érdekelnének , főleg a hdd , multibay keretbe tehető hdd nagysága érdekelne . Van e valami méret korlát .
Tudom nem mai gép de a tulaja elvan vele csak a tárhelyet kevesli .
Előre is köszönöm .
-
426os
őstag
válasz
kmisi99 #51059 üzenetére
Csak akkor vegyél Nvidia kártyás gépet, ha munka miatt szükséged van rá. Játékokban nem hiszem, hogy erősebb lenne, vagy csak hajszálnyival, mint a HD4000, cserébe ha külső kijelzővel használod a gépet, akkor folyamatosan menni fog és emiatt picivel melegebb a gép. Elvileg ha dsub-ra van kötve a külső monitor, azt meghajtja az IGP is (még mindig nem vettem kábelt, hogy teszteljem), de HDMI-n, DVI-n csak a dvga-n keresztül fog képet adni.
A videókártyák közötti váltásra én nem merem azt mondani, hogy tökéletes. Csak a beépített kijelzőt használva jól működik az Optimus, de ha külső monitorral használod a gépet és leveszed a dokkolóról/lehúzod a rácsatlakoztatott monitort, akkor nem fog visszaállni IGP-re, hiába zársz be minden programot, amire hivatkozik az nVidia Control Panel. Ha beragadt az NVS, akkor csak újraindítás után fog megint jól működni a váltogatás. Ez kb az esetek 95%-ban így van, néha valamiért mégis sikerül neki. Win8.1 és Win10 alatt teszteltem, legfrissebb bios-al és driverekkelMás: Intel Centrino Advanced-N 6205-öt érdemes cserélni, ha gyorsabb sebességet szeretnék Wifin? Jelenleg olyan 70Mbit körül maximalizálódik (a router tud többet, tapasztalat). Sajnos csak 2,4Ghz áll rendelkezésre egyelőre. Intel 6250 vagy 6300 gyorsabb lenne?
-
Brandynew
őstag
válasz
somasz #51065 üzenetére
Azért ebből a szövegből is látszik, hogy kik voltak az Asus célpontjai ezzel az X sorozattal
Azok, akik még nagyanyjuktól hallották, hogy "jó éles a tv képe", de ezen felül új információik nincsenek a jelenlegi technikáról. Tehát ha eléjük raksz egy külsőre mutatós laptopot, és mondod nekik, hogy tűéles a képe, akkor meg fogják venni. Ezért éri meg ilyen szemetet gyártaniuk. Eladható, csak meg kell határozni a célközönséget.
-
morfondőr
addikt
Privátba kérték, de lehet másnak is jó lesz!
Latitude E6430-al csináltam egy diagnosztikát a hőmérsékletekről. Sima netezéssel történt a mérés (hírek olvasgatása, FB, youtube), akkortól látszik a grafikon, amikor elérte az 50 fokot egy 720p-s youtube videóval. Előtte legalább fél órát ment a gép 50 fok alatt. A venti 60 foknál kapcsol be és 55 fok alatt kapcsol ki, a teszt alatt többször is felpörgött 2800 rpm körül, aminek kb. annyi hangja van, mint egy HDD-nek. Hozzá kell tenni, hogy az az aida64 folyamatos 2-3 %-os prociterhelést produkált a teszt alatt a diagnosztika miatt. Enélkül azért hamarabb visszahűl és ritkábban megy a venti is. A proci i5 3210M.
A mérés 5 mp-enként történt, a teszt kb. 20 percig ment. -
1stVikman
senior tag
-
allein
addikt
válasz
somasz #51055 üzenetére
Este tudom lecsekkolni fel van-e telepítve az említett pack. Ami a hőmérsékletet illeti, valószínű igazad van és kénytelen leszek beletőrödni
Ami a CPU upgrade kérdésemet illeti, nem találom a DELL oldalon ezt a részt. Találtam más jellegű upgrade dolgokat de CPU-t nem
-
somasz
Topikgazda
válasz
allein #51054 üzenetére
Dell feature enchancement pack fent van? Van benne pár energiagazdálkodási profil, ha akarsz vele szórakozni.
Azt hittem, már a legfrissebb bios van rajta, command update-nek le kellett volna frissítenie.
Ezzel a hőmérséklettel szerintem nincs baj. Egy gép vagy halk és melegebb, vagy hangos és hűvösebb, azonos körülmények között.
-
allein
addikt
válasz
kmisi99 #51051 üzenetére
Szia. 65 fok körül kapcsol be a ventilátor ami nem olyan hangos. Ha van rá lehetőség és nem fogod játékra használni akkor olyan típust nézzél amiben nincs dedikált VGA. Jelenleg próbálom kideríteni, hogy 10 perc böngészés után normális-e a 60 fokos CPU hőmérséklet.
Egyébként meg vagyok elégedve, jó kis gyors gépezet, tetszik ez a HD+ matt kijelző
Szerk: tegnap volt BIOS frissítés is, meglátom, hogy ez változtat-e esetleg ezen a CPU hőmérséklet értéken
Világítás a billentyűzeten egész jó, testszik. Touchpad használata is rendben van, meg vagyok elégedve
Ajánlom SSD használat mellett
Nálam hasít a SAMU
Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a wifi kártya dual band, én 5GHZ-es wifi-n használom.
-
4264adam
veterán
válasz
kmisi99 #51042 üzenetére
Két hónapja Debrecenbe vettem egy Dell Latitude E6420-at HD+ (1600*900) 128gb Samsung P SSD, I5 2520M, HD3000, 4GB DDR3, Német világitós billentyűzet. Mindössze 69.900ft-ért.
Ugyanattól a használt laptopokkal foglalkozó emberkétől vettem akitől már vásároltam 1 éve egy Lenovo Thinkpad-et is.
Szóval egy MX-4-el megtámogatva semmi hangja nincs arra az 1 perc ventillátor mozgásra míg megint vissza hűl (55°C, 65-nél kapcsol be a szélmozgató). Altium, Labview szokott rajta futni, DevC++ illetve Microsoft Visual Studio.
Mondjuk az akkumlátor 66%-ban elhasználódott netezésre 1 órát bír ,100% terheléssel 20-30percet.
Azóta költöttem rá 320Ft-ot magyar matricára (néhány nem árt rajta)
-
Janika-1982
tag
Szia,hozz létre egy profilt itt:
Aztán:
Ezután add a termékekhez a gépedet:
Utána,így kell kinéznie:
Driverezés:
Telepítési sorrendje!!!!:
És ezután örűlsz hogy működik!
Többször is majd újra kell indítani a gépet majd természetesen.
Nem kell megijedni.
Szervízben nekem elcseszték a telepítést,én újratelepítettem a gépemet+drivereztem(Windows 10 Pro)-és kop-kop tökéletesen működik azóta is. -
allein
addikt
Tudok abban segíteni, hogy a DELL oldalon hol találom típus szerint az Upgrade részt? CPU az amire kíváncsi lennék
-
426os
őstag
válasz
somasz #51046 üzenetére
A 6430-at HD+ panellel én nagyon tudom ajánlani bárkinek, de dvga nélkül, ha lehet.
Mondjuk 2kg-ba nem fér bele és elég buci is, de nagyon masszív, jó ránézni, jó használni és alapvetően, ha okés a hűtés rajta, akkor csendes is, főleg hdd nélkül.
A 6430s-ből nem volt nagyobb felbontású? -
426os
őstag
válasz
kmisi99 #51042 üzenetére
x- kijelző méret (4-14", 3-13" stb)
**20 - 2. generációs core i3/5/7
**30 - 3. gen. core i3/5/7
Én a 30-asokat ajánlanám, azok valamivel fiatalabbak. Ha nem kell a dvga, akkor egy jó kis e6430s nem lehet rossz dolog (14" kijelző 13" méretben). Egyébként olyan nagyon nem tudsz szerintem ezekkel mellélőni, de ha nem indokolt, hogy legyen dedikált vga, akkor mindenképpen anélkülit vegyél. Ha van még a gépre NBD, akkor az is hatalmas előny (lást az esetem).efölött elsiklottam:
A felbontás kicsit megnehezíti a keresést, de van amelyikben HD+ panel van, csak figyelni kell a hirdetéseket, mikor bukkan fel egy. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Melóból rendszeresítettem magamnak egy 6440-et amíg a privát gépem a szerelőnél csücsül. W10-et tettem rá, de a wifi-t folyamatosan eldobálja és csak manuális re-connect vagy restart oldja meg a dolgot. Dell oldalán nincsen w10-het wifi driver, ugyan ez az intel részéről (centrino 6235), ezek szerint meg a w10 nagy driver frissítő szolgáltatása megint szar...
Van valakinek tapasztalata, tippje, hogy mit tudok mókolni? Eszközkezelőben gondoltam, nyomok egy visszaállítást előző driver verzióra, de nincs előző ver...
-
kmisi99
addikt
Heló! Volt már eddig mindenféle üzleti gépem csak Dell nem. Lassan ideje lenne egyet kipróbálni de kicsit elvesződtem a számok között.
Az latitude E6x20 E6x30 széria érdekelne, ahogy láttam ezek a gépek amik használtan 100 000 alatt vannak és magasabb minőségűek.
Melyiket ajánlanátok ha a legfőbb szempont nekem a hűtés halksága lenne terheletlenül pl netezésnél ne legyen zaj, illetve max 2kg súly szóval a 15 col os kategória kilőve. A kijelző is fontos jó lenne ha nem 1366x768 lenne.
-
Joshi
titán
Köszönöm urak ez gyors volt.
Az a röhej, hogy van egy másik Dell notebookom is, de erről a lehetőségről nem tudtam, látszik hogy "sokat" használom a notebookot.
ui.: azért az érdekes, hogy a Win 7 telepítését követően egyik hálózati adaptert se ismerte fel a Win. Internet nélkül elég nehéz a Command Update progit használni.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Lett egy Dell Latitude E6430s notebookom, ha valaki tudna egy Windows 7 64bit drivercsomagot egyben, az belinkelné nekem? A képernyő 14" a felbontása pedig 1366x768 ha ez számít.
Eredeti Win7 Prof 64bit van rajta, most újratelepítettem egy SSD-re és elfogadta hogy eredeti (kulccsal). A drivereket szeretném visszarakni, de annyiféle van hogy belekeveredtem. Köszönöm. -
adika4444
addikt
-
426os
őstag
Volt ma kint a szervizes emberke és gyakorlatilag kérdés nélkül neki is állt cserélni a heatsink-et ventivel együtt az e6430-ban. Elmondása szerint nem ritka az elhalálozásuk ilyen korban (3 éves a gép).
Ami változott: full terhelés alatt 10 perc alatt nem sikerült 90 fok fölé tornáznom a hőmérsékletet (csere előtt megvolt a 100 is). Halkabb a ventilátor is, így ha megy is, nem igazán tűnik fel, mert az első lépcsőben, 2500rpm körül kb annyi hangja van, mint a gépben lévő HDD-nek.
Alapjáraton, netezés közben nem sokat csökkent a hőmérséklet, talán olyan ~5 fokot. Drámaibb változást vártam, de ezzel is elégedett vagyok. Az NBD gari viszont iszonyat jó, tényleg. Az egész procedúra nem volt több 10 percnél.Optibay ejector kérdésre valaki?
-
allein
addikt
válasz
adamssss #51026 üzenetére
(#51025) Mikulásbá -
Nekem volt lehetőségesem vásárolni egy MBPR 15" cégre, csak nettó árat fizettem ki, éltem a lehetőséggel
Amúgy parallels alatt futtatom a win 7-et minden nap melóban. Amióta volt két OS frissítés már nem az igazi nálam sem a gép
Mindent meg lehet szokni
No, nem OFF-olom többet a ezt a topikot ezzela témával, elnézést kérek.
-
allein
addikt
válasz
Mikulásbá #51020 üzenetére
Most nem azért, de egy új 7470 árából kijön egy jó állapotú használt akár 2014 MBPR 13-15" méretben
megfontolandó
Nem fikázni akarom egyik márkát sem
Mert nekem van mindkettőből és a DELL is rendben van egyébként, kivéve a magas CPU hőmérsékleteket aminek remélem, hogy hamarosan a végére járunk
Azt is tudom, hogy nem 1 év a garancia, ha jól tudom akkor a DELL-re 3 évet adnak
-
Tegnap este 2 órát próbálkoztam a létező összes driverrel, de tényleg semmi. Ha a DELL-ét teszem fel, akkor kb 5 perc alatt érzékeli az SD kártyát de nem tud vele mit kezdeni, ha a gyárit, akkor meg egyáltalán nem érzékeli a foglalatot. Amint hazaértem Magyarországra, futok vele pár kört, aztán megmondom hogy cseréljék ki a gépet egy 7470-re.
-
Friss W10 rendszerre melyik Dell app-ot érdemes feltenni (5558)?
Első körben ezek tűntek hasznosnak:
- Dell Power Manager Lite Application
- Dell Update Application -
allein
addikt
Jó reggelt. Egy másik jelenségre lettem figyelmes. Kurzor kezelése közben, touchpad-ről és nem egérről, a képernyő fényereje erősebb lesz. Pont akkor amikor manuálisan az ember állítja a fényerőt. Minden driver fent van, jelenleg az nVidia vezérlőpultban a beállítás automatikus, megnézem majd mit csinál ha az Intel van beállítva.
Szerk: Váltottam, most már Intel a beállítás, a jelenség most is érzékelhető
-
MZsoltee
veterán
E5540-be milyen SSD-t ajánlotok 256GB kapacitású kellene. Mehet a HDD helyére.
-
TeGez
csendes tag
válasz
somasz #51006 üzenetére
Somesz! Nagyon köszönom a válaszod.
Én is a takarításra és pasztázásra gondolotam elsősorban és egy SSD kivánkozik bele de ugy szét kell szedni, hogy egykalap alatt proci csere is meglenne. A magok a tesztprogramok szerint nem melegszenek túl, de az allja igen meleg, már a kellemetlen szintet is eléri. Lehet egy laptophütő kell majd alá. A venti alapjáraton megy, csak aktívabb használatra indul be intenzíven.
Kössz a segítséget -
somasz
Topikgazda
-
426os
őstag
Gyári odd-ről az ejectort át lehet valahogy műteni optibay keretre? Nézegettem, de nem találtam rajta fogást, nem nagyon akart lejönni, de magát a keretet és a dvd írót nem szedtem ripityára. Ez a kínai annyira f*s, hogy gyakorlatilag nem is záródik, simán ki tudom húzni kézzel... Nagyon megérte az 5k-t... Reméltem, hogy különb lesz, mint az ebay-es legolcsóbb, de tévedtem. Ha nem műthető át, akkor milyen optibay keretet ajánlotok, ami valóban jó minőségű? Jöhet külföldről is, nem bánom, csak tényleg legyen olyasmi minőségű ejector rajta, mint a dvd írón. E6430-hoz kellene.
btw E6430 melegedés: Hasonlóan viselkedik nekem is, Aida teszt alatt elszáll 100+fokig is, alapjáraton, netezés közben 55-75 fok, friss pasztával és thermap gap-el. Reményeim szerint holnap megszakértik a gépet, majd írok, hogy mi volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest