Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz kmisi99 #51059 üzenetére
Csak akkor vegyél Nvidia kártyás gépet, ha munka miatt szükséged van rá. Játékokban nem hiszem, hogy erősebb lenne, vagy csak hajszálnyival, mint a HD4000, cserébe ha külső kijelzővel használod a gépet, akkor folyamatosan menni fog és emiatt picivel melegebb a gép. Elvileg ha dsub-ra van kötve a külső monitor, azt meghajtja az IGP is (még mindig nem vettem kábelt, hogy teszteljem), de HDMI-n, DVI-n csak a dvga-n keresztül fog képet adni.
A videókártyák közötti váltásra én nem merem azt mondani, hogy tökéletes. Csak a beépített kijelzőt használva jól működik az Optimus, de ha külső monitorral használod a gépet és leveszed a dokkolóról/lehúzod a rácsatlakoztatott monitort, akkor nem fog visszaállni IGP-re, hiába zársz be minden programot, amire hivatkozik az nVidia Control Panel. Ha beragadt az NVS, akkor csak újraindítás után fog megint jól működni a váltogatás. Ez kb az esetek 95%-ban így van, néha valamiért mégis sikerül neki. Win8.1 és Win10 alatt teszteltem, legfrissebb bios-al és driverekkelMás: Intel Centrino Advanced-N 6205-öt érdemes cserélni, ha gyorsabb sebességet szeretnék Wifin? Jelenleg olyan 70Mbit körül maximalizálódik (a router tud többet, tapasztalat). Sajnos csak 2,4Ghz áll rendelkezésre egyelőre. Intel 6250 vagy 6300 gyorsabb lenne?
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs