- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
Dhampir #53968 üzenetére
A vagányságot mire érted? Azóta még nem vettem elő, valahogy már nem izgat annyira, mint az első laptopom, szóval csak lassanként haladok vele.
A mélysugárzónak csúfolt hangszóró miatt volt egy kis anyázás, míg meg nem találtam az alsa-tool-gui csomagot és a benne lévő egyik programot, valamint a szükséges "not connected" portot.
-
somasz
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay #53997 üzenetére
Én biztosan nem ölnék bele pénzt. Ha van donor gép, akkor a procit és/vagy a videókártyát át lehetne próbálni, de lehet, hogy az alaplap halt meg.
-
-
somasz
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay #53995 üzenetére
ledek nem villognak?
-
Kaptam egy Precision M65-öst ami döglött de megpróbálnám életre kelteni, netezni még jó lenne ha menne.
Azt produkálja hogy ha bekapcsolom, se kép se hang csak a ledek villanak fel kb 3-4 másodpercre majd lekapcsolnak. Venti sem pörög fel.
Amit próbáltam: másik tápegység, aksi nélkül, más ramok, ram nélkül, külső monitoron, elemet is kivettem.
De csak és kizárólag ezt a bekapcsolom és lekapcsol egyből dolgot produkálja.Mit próbáljak még meg?
-
haxxika
senior tag
válasz
somasz #53991 üzenetére
Vinyó ki, HDD sentinelt fel egy gépre, és megnézni h mibaja. Egy netbookot próbáltam nemrég feléleszteni, win7 telepítés el se indult, kiderült, hogy a vinyónak percei voltak hátra (kb 3%-on volt).
Esetleg ha már kivetted a vinyót egy másik gépben próbáld meg feltelepíteni rá a wint, és ha berakod a driverek nagyrészét úgyis felismerné a rendszer.Egyébként a műanyagtengerről ez jutott eszembe:
Gaben: Van alkoholmentes söröd? Lali?
Lali: Van. Hozom.
Gaben: Akkor dobd ki a picsába, rendes sört kérek!kell egy rendes gép és kész..
-
hito
nagyúr
Nem tudjatok veletlenul, hogy a Dell Venue Pro 11 7139 keyboard dock kompatibilis a Venue Pro 7140-nel? Utobbi
gep vekonyabb es attol tartok, hogy beleteve lenne holtjateka. -
somasz
Topikgazda
Kollega 3543-asára kéne felhúznom ubuntu helyett egy win7-et. Usb-ről bootolva viszont mindig hibaüzenetet dob. Vagy még telepítés előtt vagy már a formázás után. "Eszköz nem áll készen", vagy hasonló...
8.1-et bootolva is hasonló a helyzet. Másik gépet simán felhúztam ezzel a pennel.
Uefi vagy legacy mindegy.
Mindhárom usb helyet próbáltam, a bal elsőről jutok a legtovább.
Van valakinek ötlete?Most előtúrtam egy ősi win7 telepítőlemezt, meglátjuk, azzal mit csinál. Sztem szar az usb a vadiúj gépen.
-
fungi
aktív tag
válasz
Máté94 #53981 üzenetére
Gondoltam, /a Tp-nél bejött, állítólag kíméli az aksit ha nincs mindig rátöltve 100%-ig, de mivel nem a sajátom,nem annyira számít/ driverek fent vannak, amúgy ahhoz képest hogy nem sok jót mondtak erről a Vostro 1015-ről, egész jól bírja, a háza ugyan tönkrement 6 év alatt a gyepálásban, /volt mitől/ de most új házat kapott és megy szépen. Köszi a választ.
-
Sziasztok!
Újraraktam a legfrisebb Windows 10-zel az 5470-em, utána nyomtam egy teljes driverkeresést a Dell-es Command updateben, felrakott minden drivert, így az ujjlenyomatolvasómhoz is, a Windows hello felismeri, ám konfigurálásnál olyan mintha nem érzékelné
Mit tegyek?
Köszi!Üdv. core2
-
fungi
aktív tag
Sziasztok, kérdésem hogy tud-e valaki olyan programot mint a Thinkpad Power Manager-je, amivel tudnám szabályozni hogy mennyire töltse fel az akkumulátort, ha nem akarom 100%-ra tölteni, hanem mondjuk 80%-ra és ne tovább. Egy Dell Vostro 1015-ről lenne szó, Win7-tel, eddig nem találtam ilyen programot. /Samsungra van még, talán Sonyra is./ Üdv-
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a billentyűzet háttérvilágításának az idejét, hogy / mivel tudom állítani?
Esetleg tápellátás függvényében állítási lehetőség.
DELL Latitude E6530Köszönöm
ui: DELL download centerben nem találtam ilyen programot, DELL system control managert sem
-
yanna
addikt
válasz
badrian250 #53974 üzenetére
Telepítéskor ne legyen benne a HDD, úgy utána sem kavar be . Elméletileg.
Ja, és persze a boot sorrendre figyelj a BIOS-ban.
-
válasz
badrian250 #53971 üzenetére
Pl. Macrium Reflect progival.
-
yanna
addikt
válasz
badrian250 #53971 üzenetére
Szerintem HDD kivesz, SSD betesz, OS telepít. Ennyi.
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Vettem egy Dell inspiron 5559 notebookot és vettem bele SSD kártyát. A Gép HDD-jén rajta van eredeti win10 Home rendszer és mellékelve megkaptam eredeti DVD-n. SSD-re hogyan tudom úgy áttenni az op-rendszert ,hogy garanciám ne vesszen el ?
A választ előre is köszönöm!
-
soldi3r
veterán
-
Rácz_
csendes tag
Sziasztok,
Lati 7450es után keresgélek használtan, illetve most felbukkant egy-két 7470es is. Itt a fórumon olvastam, hogy van Dell Outlet, ahol refurbished modellek vannak egész jó áron. Van ismerősöm Angliában úgyhogy az nem probléma. Kérdésem hogy ezeknek a refurbished modelleknek van bármi hátrányuk egy boltban kapható újjal / alig használttal szemben? Tudom hogy honosítani kell, de elvileg ez is megy simán, igazából hozzáértők és azok akik csináltak már ilyet áldását várom, hogy nyugodtan vegyek onnan ha tudok.
Illetve i5 vagy i7-el érdemesebb venni? Egyetemre és programozásra lesz használva.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tóniszomszéd #53961 üzenetére
Tavaly én is megszívtam, amikor nem mentettem el a gyári Ubit letúrás előtt egy 5748-on.
Gyári ISO-t nem találtam hozzá.
Utána viszont jól futott rajta a gyári 12.04-nél frissebb 14.04 és az arra épülő Linux Mint is.
(#53959)
A 7559-en Ubuntut használni vagány dolog.
-
Tóniszomszéd
csendes tag
-
soldi3r
veterán
válasz
Tóniszomszéd #53963 üzenetére
Ezert mondtam. Fridss Ubi fel, frissit, a non-free tarolobol az 1-2 hianyzo firmware felrak, aztan ennyi.
A valthato grafikarol pedig lehet talalni 1-2 bejegzest. -
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
Máté94 #53964 üzenetére
Az előtelepített 14.04-ben lehet, 16.04 alatt viszont hiába a hivatalos, zárt nvidia driver, önmagában kevés valamiért. Hetekkel ezelőtt próbáltam, nem emlékszem a részletekre sajnos.
Most került elő, hogy foglalkozni kellene vele, de amíg nem tiszták a rèszletek, addig nem merek nekiesni.
De ha másképp nem megy, visszarakom a hdd-t és megnézem újra, hogy pontosan mi baja, amikor nem a teljes diszket írom újra, csak a linux partíciót állítom vissza. (Az ssd egy részét szeretném helyben megőrizni, ezért sem akarok teljes helyreállítást futtatni rajta)Nem tudom, itt mennyire off a téma, hiszen dell specifikus, de ha nagyon zavaró, átmegyek valamelyik linuxosba. Csak attól tartok, ott még kevesebben láttak dell notebook+linux párost.
-
Máté94
addikt
válasz
Tóniszomszéd #53963 üzenetére
Eleve nem is lehet, nem működik az Optimus. Mármint működik, csak nem automatikusan. nVidia drivert kell feltenni.
-
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
soldi3r #53962 üzenetére
Hát az egyik az, hogy 16.04-re van szükségem, mrrt pár dolog a mai napig hibásan működik a 14.04-ben.
A másik, hogy ha nem teljes visszaállítást kérrk, csak "linux only", akkor a delles utility-k egy része valami furcsa hibát produkál. A többség nem zavar, de pl. az, hogy nem tudok az integrált és az nvidia vga közt váltani, már jobban.Meg úgy általában az a problémám, hogy minderről leírást nem találtam sehol. Olyat igen, hogy hogyan rakjunk linuxot dell pc-re, de az más.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tóniszomszéd #53961 üzenetére
Mi az, ami nem jo az Ubuntus tarolokbol?
Ha nagyon kell valami, add hozza repot. 14.04-ig van tamogatasa. -
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
Máté94 #53960 üzenetére
Sajnos ez nem nyert.
Egy ubuntu önmagában kevés. A gyári telepítő tartalmaz egy vagy több spec., delles repot, amikről eddig ugyanúgy nem találtam semmit. Az előtelepített rendszerben van valami plusz, amit a géphez adott szoftverek ellenőriznek és ha nem delles ubuntura vannak telepítve, akkor nem működnek. Sajnos elkapkodtam a dolgot, és kicseréltem a gyári diszket ssd-re anélkül, hogy átnéztem volna, mire lenne szükség belőle. A repok címe megvan, de kb. ennyi. -
Máté94
addikt
válasz
Tóniszomszéd #53959 üzenetére
Semmi.
-
Tóniszomszéd
csendes tag
Használ közületek valaki linuxot Inspironon?
Van egy új 7559-esem, ugyan elmentettem róla a gyári ubuntut, de mi van, ha elvesztem a mentést?
Nem találtam gyári telepítőt a Dellnél. -
Sziasztok!
Holnap tervezem újratelepíteni az E5470-en lévő Delles Windowst egy gyári érintetlen Win 10-zel (Media Creation Toollal készítve). A telepítés után gondolom aktiválódni fogy az UEFI-ben lévő kulccsal, viszont azt nem tudom, hogy a telepítés után elég csak a Command Update programot leszednem, az elintéz gondolom az azonosítóm alapján minden driverezést, igaz?
Köszi!
Üdv. core2
-
-
WhiteAngel89
aktív tag
legacyrol uefire át állítattam és ugy meg jó lett,
de azt mondta tesom a one drive frissült és akkor cseszödött el... -
soldi3r
veterán
válasz
WhiteAngel89 #53944 üzenetére
Nem jo helyrol indulna a rendszer. Ha Legacyn hagyod, mented es ujrainditod, akkor kekhalalt kapsz indulasnal?
Ha igen, akkor nyomj egy "Load defaults"-ot a BIOSban. Ha nem, akkor ugy lett telepitve a windows. -
almos94
aktív tag
válasz
Executioner #53950 üzenetére
Tessék:
-
almos94
aktív tag
válasz
Executioner #53948 üzenetére
Köszi, hogy ilyen gyorsan irtál.
Beléptem és ez várt:
Valahol máshol kellene keresnem? -
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Napokban vettünk egy Dell Inspiron 5558 tipusu notebookot. Alapból ubuntu volt rajta. Én Windows 10-et szerettem volna feltenni rá, minden simán is ment, bootoltam DVD-ről, csináltam két új particiót. Telepitő elindult, majd egyszer jó 20 perc után újraindult a gép és memóriatesztet kezdett el végezni (ami kb 2 percig tartott), majd ez után valami hibát irt ki. A Windowsot helyreállitani vagy hibát keresni akar, de egyikkel sem jutok előrébb, nem engedi telepiteni továbbra sem. Aztán egyszer bebootolta újból a DVD-t és akkor már a meglévő, de új particiók létrehozásával sem engedte telepiteni a OS-t. Olyas valamit irt ki, hogy a partició tipusa nem megfelelő...
Tudna valaki tanácsot adni? Nagyon ijesztő, nem tapasztaltam még hasonlót és szeretnénk mihamarabb használni az új notebookunkkat.
Válaszokat előre is köszönöm! -
lupus_l
aktív tag
válasz
WhiteAngel89 #53944 üzenetére
No Boot Device Found.
Valószínű a HDD/SSD-n lévő boot szektor rongálódott meg.
Próbáld áramtalanítani, hátha megoldódik a gond.Hasonlóval találkoztam Lenovo esetén, ott egy BIOS frissítést kellett még feltenni, ami után már ment a frissítés. Javaslom itt is, hogy ellenőrizd a BIOS-t és frissíts, ha kell.
-
hamti2
csendes tag
Dell Inspirion N5010 USB probléma.
Sziasztok
A címben említett laptoppal van problémám .
Sajnos egyik USB portom sem megy ,valamint a kártyaolvasó sem működik .
A probléma nem softweres ,mert live Linux és Live Windows betöltésekor sem működik az egér és a külön billentyűzet.Találkozott már valaki ilyennel ?
Ha igen ,megköszönném ,ha leírna a megoldást .Előre is köszönöm
-
Újabb kérdés (nem tudom a jelenséget mire vélni):
Csináltam egy Ubuntu 16.04-es pent, mondom próbáljuk ki mit tud liveba: Tökéletesen működik minden, kapcsolódni is tudtam a wifi hálózatomhoz, majd nyomtam egy suspendet, utána feléleszettem és többet nem tudtam kapcsolódni oda. A szomszédhoz bezzeg igen.
Windows alatt nincs ilyen gond.
Intel féle AC 8260-ról van szó.
UPC-s Compal HGW-t használok.Köszi!
Üdv. core2
-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van egy DELL 3537 laptopom, 2,5 éves, és akad rajta minden játék. Amiket próbáltam, az a Fifa 14, Injustice, Arkham Asylum, de még a Call of Duty Mw2 is. Lehet én látom rosszul, de legalább Low-on azért ezeknek illene elfutni rajta normálisan nem?
Már a megvétele óta ilyen, nem most kezdte. Egyszerűen játszhatatlanok vele a játékok sajnos. Az Ati catalyst-ban mindig "nagy teljesítmény"-re állítom az adott játékot, hogy biztosan a 8850m dolgozzon. És nemrég leszedtem a ThrottleStop alkalmazást is, az se segített a dolgokon. Évente kitakarítottam, és játékok alatt nem is melegszik. Egyszerűen csak nagyon lassú.
Szerintetek mi lehet a probléma? Felejtsem el a játékokat teljesen?
Válaszokat előre is köszi. -
soldi3r
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #53937 üzenetére
Nem. De a Chrome sem annyit eszik szerintem. Hol a tobbi?
-
LendvaiFeri1
addikt
Az normális, hogy 8GB memóriából 6,5-8,5GB-t használ? Chrome + origin eszi a legtöbbet, kb ~500MB-ot a kettő.
Dell 7559.
-
szaszandras
csendes tag
válasz
soldi3r #53935 üzenetére
> Tudok-e magyarországi adatokkal, fizetni? Szerintem nem.
Valami FAQ-ban olvastam, hogy UK kártyával kell fizetni. Nem próbáltam, de ez alapján szerintem is valószínűleg nem.
> Mikortól él a garancia a a refurb. gépekre? Vasarlastol.
Így igaz. Érdemes viszont ellenőrizni, mivel nálam ezt például elfelejtették frissíteni. Két email-t követően elnézést kértek és javították. -
soldi3r
veterán
válasz
Devily #53934 üzenetére
Honosítható-e a garancia, ha így vásárolok? Igen, mivel tudod az elozo tulaj adatait.
Tudok-e magyarországi adatokkal, fizetni? Szerintem nem.
Mikortól él a garancia a a refurb. gépekre? Vasarlastol.
És a végére: Milyen futárszolgálattal érdemes hazahozatni a gépet? Milyen papírok kellenek a szállításhoz? Van rengeteg maszek futar. Kellenek a felveteli es atveteli cimek.
Úgy tudom, hogy az akkumulátor szállítása szigorúan van szabályozva és emiatt szükség van néhány extra dologra. Kb. mennyibe kerül a szállítás? £20-tol indul -
Devily
tag
Sziasztok!
DELL gépet szeretnék rendelni Outletből. E5470 érdekel elsősorban. Találtam is megfelelőt. Meg tudnátok nekem válaszolni pár kérdést?
A keresőt használva nem igazán jött föl leírás azt illetően, hogy mire kell ilyenkor figyelni, így föltenném a kérdéseimet:
Honosítható-e a garancia, ha így vásárolok?
Tudok-e magyarországi adatokkal, fizetni?
Úgy láttam, hogy csak Angliába szállítanak. Ezt meg is tudom oldani.
Mikortól él a garancia a a refurb. gépekre?
És a végére: Milyen futárszolgálattal érdemes hazahozatni a gépet? Milyen papírok kellenek a szállításhoz? Úgy tudom, hogy az akkumulátor szállítása szigorúan van szabályozva és emiatt szükség van néhány extra dologra. Kb. mennyibe kerül a szállítás?Köszönöm a válaszokat!
-
szabonagyur
félisten
válasz
Neil Watts #53925 üzenetére
Ez teljesen normális, nem meglepő
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Latitude E5430-at használok,Opera böngészővel.
Mellékelek egy képet,itt írja,hogy nem tudja megnyitni,mert Chrome-ot használok.
Próbáltam Edge-vel is,ugyan az.
Hol tudnám beállítani hogy ez ne legyen?
Köszönöm! -
Redpaladin
tag
Sziasztok!
DELL N5010 laptophoz létezik valami dell diagnosztikai program ami észleli hogy melyik drive hiányzik és letölti és feltelepíti?
-
Na most azért belém állt a szívf... akarom mondani görcs:
Futtatom a Dell Command Update-t, minden frissítést leszed, fontos frissítések, minden franc, 400MB, aztán az újraindításnál elkezd BIOS-t frissíteni (
). Ilyet eddig egy brand gépnél sem tapasztaltam, mindensetre meglepődöttségemben kővédermedtem ahogy illik.
Üdv. core2
-
haxxika
senior tag
Sziasztok
Meg tudná nekem valaki azt mondani, hogy E6440-hez az Express Cardhoz tartozó műanyag, az magával a fedlappal van együtt, vagy lehet külön kapni? Tervezem, hogy teszek bele ilyen olvasót a gépbe, viszont szeretném esztétikusan, tehát nem akarok műanyagot faragni.
Ezt akkor lehet külön kapni, vagy a fedlappal együtt van, vagy hogy működik? Ha lehet külön kapni, akkor tudtok adni hozzá tartozó kódot? Köszi szépen előre is.
-
Máté94
addikt
válasz
Neil Watts #53922 üzenetére
Dell-nek a honlapján sincs fent?
Latitude-hoz kellene lennie Command Update-nek, az minden driver-t leszed és felrak.
-
Újabb hülye kérdés: Ilyen fizikai kölcsönhatástól nem tudom van-e félnivalóm, bár mivel business class a vas így szvsz belekalkulálták. Mi a véleményetek?
Bejelentkezek ujjlenyomatolvasóval, rajtam a műszálas kardigán, leveszem, majd újból az egséghez értem, és kétszer "megcsapott" (nyilván töltéskiegyenlítés ment végbe illetve legközelebb ESD karkötő nélkül a sarki boltba sem megyek, csupán annyi a kérdésem, hogy ez a totál véletlen manőver okozhat-e meglepetést később? Bár gondolom ilyen ellen normálisan földelve van a ház)...
A másik frissült a rendszerem 10-re és most az eszközkezelőben a Broadcom NFP-hez nem talál drivert. Ehhez a Google-ben én sem találtam eddig. Van egyáltalán?
Köszi!
Üdv. core2
-
daninet
veterán
Újabb driver gondot találtam m4600 win10 alatt
Bluetooth fejhallgató szaggatva szól, meg-megáll akár több másodpercre is. Egyelőre nem találtam semmit. Valami tipp?
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Dell Inspiron 5558
• Gyártó: Dell • Processzor típus: Intel® Core™ i3 Processzor • Számozás: 5005U • Memória méret: 4GB • SSD / Flash meghajtó: 128GB • Kijelző méret: 15.6 • Felbontás: 1366 x 768 • Tipus: HD LED fényes • Videokártya típusa: GeForce 920M • 145 990 Ft + 4GB RAM (+6 899 Ft)Erről a termékről van valamilyen tapasztalatotok ? Egyetemre venném általános felhasználásra,"esetleg" játék de nem létszükség (pl.tf2) . 1TB HDD vs 128GB SSD változat közül szerintetek melyiket válasszam?
-
Shade45
senior tag
válasz
Tothgera30 #53916 üzenetére
A hétvégén dobok rá egy MX2 pasztát, meglátjuk mit produkál.
-
válasz
Shade45 #53914 üzenetére
"Tisztított hűtés, bár újrapasztázva szerintem nem volt."
Ezzel szerintem megingott a hozzászólás létjogosultsága. Eleve egy száradt pasztás gép fűteni fog, bármennyire is takarítod ki a hűtőt, nem olyan mértékű a hőátadása. Továbbá dGPU-s gépek jobban főnek, a másik hogy régóta laptop fronton ténykedő userek nem is fogják ajánlani, és az IGP-s verziót részesítik előnyben (illetve ők is azt használják). Nekem i7 van, IGP-s, Win7-el, frissen pasztázva Noctua NT-H1-el ehhez mértem a tapasztalataimat.
#53915 Atos23: Az enyémben is a WD Black Scorpio a leghangosabb hardver.
-
Shade45
senior tag
válasz
Tothgera30 #53913 üzenetére
Na én ezt cáfolnám!
Nálam folyton megy a venti (bár ritkán hallható), és az alsó lemez is langyos! Nyugalmi állapotban!
Friss Win 10 van rajta, és dedikált radeon gpu+4300 i5
Tisztított hűtés, bár újrapasztázva szerintem nem volt.
-
-
Máté94
addikt
válasz
Neil Watts #53911 üzenetére
Jobb úgy. Nem ismerem a Latitude-okat, de Mobility Center-ben Inspiron-on lehet állítani, hogyan töltse vagy legalábbis van "Asztali mód".
-
Még egy dolog eszembe jutott:
Az mennyire tesz jót az akksinak ha 100%-ra való feltöltés után bedugva marad?
Józan paraszti ésszel végiggondolva nem jelent a folyamatos hálózatról való működés plusz terhet, de tudja fene...Köszi!
Üdv. core2
-
haxxika
senior tag
válasz
hunika1 #53906 üzenetére
IPS, Full HD, meg minden jó
Na meg ez egy másik szintű gép.
De somasz ötletei is meggondolandóak, tekintettel arra, hogy ez a széria jelenleg az utolsó ilyen masszív gép. -
haxxika
senior tag
válasz
hunika1 #53903 üzenetére
Pl. ez sokkal olcsóbb mint amit te linkeltél, csak egy mérettel kisebb, és ugyanúgy megvan rá a majdnem 3 év NBD gar.
Nem azért mondom neked a Latit, mert csak ez létezik és semmi más (amúgy igen
), hanem mert lényegesen jobb vele a garanciaháttér és a felhasznált anyag minden tekintetben, mint egy Inspiron szériába tartozó gépnél. Az én E6440-em van hogy egész napra úgy van hagyva torrentezni, és olyankor teljesen csendben teszi a dolgát. Ha meg elkezdek vele játszani, akkor se tud olyan hangosra felmenni, hogy számomra zavaró lenne, egyszerűen csak azt érzem, hogy teszi a dolgát, lehűl a rendszer, úgy, hogy nem mutat semmilyen hátrányt (nem lassul, nem akad, nem vesz vissza órajelet).
-
Dhampir
félisten
válasz
hunika1 #53903 üzenetére
Passzolom, de munkára mindenképpen NBD helyszíni garival venném, ha megvan rá a 3 év (új gép), az még jobb. Viszont hardverben kifoghatsz jobbat olcsóbban, ha bevállalod a kevesebb garit és egyebeket.
Ha nem cseszték el a hőérzékelést (mint például a régi Vostro 3560 esetében), akkor néha Bios frissítés is meg szokta oldani a hangos ventilátor problémáját, ez típustól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest