Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4359) Quent1n válasza #16820480 (#4357) üzenetére


Quent1n
senior tag

Ő lenne a kicsike:

[link]

Volt szerncsém látni milyen minőségben vesz fel videót illetve milyen képeket csinál és eléggé meggyőzött. De a Quickcam 5000 is bejövős eléggé. [Persze lehet h más lesz, már rég voltam otthon webkam fronton, majd körülnézek és tesztelek. A router sztem marad. D-Linkről többen beszéltek le mint rá. Linksys ügyben egyöntetűbb volt, h megéri az árát, ráadásul az egyik legjobb barátom is ilyen tipusut használ és nagyon meg van vele elégedve.


Fényes - nemfényes kijelzőn eleinte sokat gondolkoztam. Aztán fogtam magam és elkezdtem járni a boltokat. Mivel nekem melora éne föleg a gép (prezentáciok, PS, Corel, weblapszerk etc.) ezért fontos h mindig tisztán lássam a dolgokat. Épp elég az h a tft -k szinei olyanok amilyenek. Elég sok fényes notit láttam és bár valoban nem olyan szörnyüek mint néhány elrettentő képen, de nekem nem jöttek be. Van ismerősöm aki esküszik rájuk, de ő filmet néz meg játszik a notiján.

Táska ügy. Nekem egy Budmil tatyóm van aminek a háta és az alja párnázott de az oldala pl, nem. Továbbá a noti mellé kéne tennem füzeteket is mert máshol nem férnek el. Persze szépen összekaristolnák a spirálfüzet ''drotjai'' Aztán még egy két szenyo meg 1kis pia is befigyelne plussz egér, táp. Igy már talán el se férne minden tehát mindenképp uj táska kell. Ha meg már amugyis kiadnék 10k körül egy jo táskára, akkor inkább veszek rendes notikhoz tervezetett amiben külön hely van mindennek igy nem kell beömleszteni a cuccot.

Na akkor a te notid a kivétel. :) Persze minimálisan csökkenek az árak, de nálam 50 ezer forintnál kezdődik az IGAZI árcsökkentés ha már ilyen drága cuccokrol van szó. :D


[Szerkesztve]

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.