- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
FoxiestFox #34859 üzenetére
Inspiron 3521 echte így néz ki pl...
-
fero02
nagyúr
válasz
szabonagyur #34726 üzenetére
Mezei Win7 x64 Ultimate Edition, nincs semmi kóklerkedés vele.
Chipset menüben speciel 4 driver van 7-hez, abból 3 Inteles ugye és igen, mindet felraktam, jó sorrendben.
Lehet korábban átsiklottál felette, vagy nem olvastad, de mindig csak és kizárólag az Ati driver telepítése után bugzik be. Addig minden frankón megy.Én eddig csak ennél a tróger gépnél találkoztam ilyen driveres bűvöléssel, ezelőtt csak asztalinál és Win98 SE-nél...
-
fero02
nagyúr
válasz
szabonagyur #34724 üzenetére
Ti=én
Win7 x64 és Win8 x64
2013-ban szégyenletes dolog driver telepítési sorrendről beszélni, de sajnos a Dell-nél szükség van erre (hivatalos szervíz szerint is). Chipset, Intel Vga, Ati Vga lenne a sorrend. Az Ati setup végeztével kért restart után a rendszer az üdvözlőképernyő után atikmpag.sys, vagy atikmdag.sys kék halállal eldobja magát.
-
fero02
nagyúr
válasz
szabonagyur #34620 üzenetére
Életem során most talákoztam először ilyen anomáliával, pedig pár gépet instalálltam már. Ez a része mindegy is volna (mármint a márka kérdése), a végeredmény a megbotránkoztató és siralmas. A P2-3 időszakban, amikor még rengeteg hardveres inkompatibilitás is volt ráadásként a sz@r rendszerek mellé még elment szódával az ilyen, de ebben a qrva fejlettnek titulált, hi-tech lósz@rban, hogy egy nagy nevű gyártó ilyet megenged magának...háát...
Tamás9x: egy kijelző csere mitől tudna ilyen hardver szintű hibát okozni, el nem tudom képzelni. Esetleg ha forrasztottál valami, egy apró szökevény ón törmelék rövidre zárhatott valamit, de gondolom ilyen szóba sem jöhet.
-
fero02
nagyúr
válasz
Tamás9x #34617 üzenetére
Az első mondatoddal maximálisan egyetértek.
Ezek tartósak? Kicsit túlzónak tartom ezt az állításod. Van 1-2 példány, ami valami csoda folytán túléli a garancia idő lejártát és ha vigyáztak rá, akkor még jó eséllyel évekig szolgálják a tulajdnosot.
Viszont a kényességel egyetértek. Egyszerűen feláll a f@szom attól (és qrvára felidegesít az), hogy 2013-ban egy DELL szervízben azt mondják, hogy nem mindegy milyen sorrendbe telepítem fel a drivereket a gépre és akár emiatt lehet kékhalál. No comment.
Jól sikerült javítás lehetett, ha egy csukás-nyitást bírt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Androidos tablet topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával
- ThinkPad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HP PROBOOK 445 G7 16GB/256/FHD/
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!