Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
hozzájutottam egy Dell Inspiron 3537 típusú laptophoz aminek a háza nem tetszik. Érdeklődnék, hogy van e lehetőség egy fém házat venni rá külön, vagy legalább egy erősebb burkolatot, mint amilyen ezen a gépen is van: Dell Inspiron 5521.
Előre is köszönöm.
Szép estét!
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
2014 elején vettem egy Dell Inspiron 3537 notebookot (a gyengébbik verzió, tehát i5-4200U, 4GB RAM, Radeon 8670)
azóta küzdök vele és egyszerűen már nem kevés fórumot átrágtam, nem kevés megoldást kipróbáltam és egyszerűen nem sikerül Windows 10-en orvosolnom a leállítás/hibernálás/alvó üzemmód problémát. Aki nem ismeri, ez abban nyilvánul meg, hogy amikor lehajtom a laptopot, vagy megnyomom a kikapcsoló gombot vagy egyszerűen csak le akarom állítani, akkor a gép képernyője elsötétedik, de megy tovább. Vissza kapcsolni már nem lehet, csak ha "hard shutdown"-olom.
Amiket eddig próbáltam:
- fast startup ki-be kapcsolása
- több féle driver mind Intel mind AMD szinten (3dguru DDU-val mindig le volt takarítva)
- hybrid sleep ki-be kapcsolásasajnos semmi nem segített. Amint valami olyan alkalmazást futtattam, ami (gondolom én) elkezdte használni az AMD kártyát, utána jelentkezett ez a probléma. Egyedül a DELL honlapján valami ősrégi AMD driver használata esetén volt tünetmentes a gép, de ha azt használom az hatalmas teljesítmény romlással jár, ezért azt nem veszem az opciók közé.
Köszi előre is ha valakinek támad valami ötlete.
Szép napot!
-
zapikanka
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- CPU léghűtés kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest