- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
abridabri
veterán
-
sixpak
nagyúr
-
용 Bob
senior tag
-
sixpak
nagyúr
-
ReSeTer
senior tag
-
Raymond
titán
-
sixpak
nagyúr
-
heavygrip
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
A Not so Good Draw Distance mod-ot én is néztem, viszont van egy elég nagy problémája, amire a fejlesztő se tudott még rájönni, hogy mi okozza.

[link] link a videóhoz, a fejlesztő által.#34342 Jorus A dobókés/balta + kard az egyik legerősebb build a játékban.
Jelenleg ilyen build-el játszom, és idő után kb. alig van kihívás a játékban, very hardon 1-2 perc a Chimera 54-es szinten. Chimera után pedig még könnyebb lesz a játék, mert a kraftolható mod-dal szerintem egy két mod slotos katana erősebb, mint bármelyik másik ikonikus kard. -
4264adam
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
abridabri
veterán
-
abridabri
veterán
-
freeknight
őstag
Ami a videón van, nem bug.
A játékban már két rádió van. Az egyik az autórádió, amit lenémítottál, ott nem is szól zene. A másik a rádióport, ezt gyalog hallgatod, ez szólal meg azonnal. Ezek teljesen függetlenek egymástól.
A jobb alsó sarokban látod is, hogy mozog a visualizer ikon, mikor leszállsz a motorról. Z, vagy kiosztástól függően Y billentyű nyomva tartásával kikapcsolható.
Vagy egyszerűbb, ha teljesen lenémítod a hang menü alatt, "rádióport hangereje" csúszka.
Nálam is mindig ez szokott lenni, de ez nem bug, hanem feature
-
Vesa
Topikgazda
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
freeknight
őstag
Ilyet én nem tapasztaltam. 2.2.-ben is benne van már pedig vagy 70 óra, és nálam az 5 végigjátszás alatt 1.0 óta tényleg minden szar beragadt, ami csak beragadhatott. Időjárás, zene, idő, UI elemek, minden.
Nem csak véletlenül bekapcsoljátok a rádiót? Most már vigyázni kell, már autón kívül is be lehet. Az már előfordult velem is többször, és a rock rádiót szokta, véletlenül sem olyat, amit hallgattam. -
proci985
MODERÁTOR
Ez igaz, de Cyberpunknál pár textúra (pl betontextúrák, fél badlands) érthető okokból lowpoly. A város közepéhez képest ezek rondák, szóval ha kimész a térkép északkeleti szélére, az egyszerűen nem néz ki annyira szépen, mint Japantown belvárosa.
Viszont a 20GBs 7900XTvel ilyen 12-16GBket eszik framegen nélkül is, szóval megjelenéskor max a 3090 bírta volna el.
-
4264adam
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
[Ghostling]
Ilyen típussal találkozom ami a DLSS RR miatt van meg, és nagyobb sebességű forgalomban résztvevő járművek árnyékánál / hátsó lámpa fény által húzott Ghostling -
Alpi.
addikt
A hasztalanul nagy text felbontásra jó példa a The Last of Us. Mikor megjelent a pc-s verzió, felrobbantotta az internetet, hogy 1080p-be sem elég a 8 GB ultra text beállítás mellett. Ez akkorát ment, hogy még a piacon is erről beszéltek a nénik. Mivel én akkor pont egy 8 GB-os vga-val, 1080p-ben toltam, megnéztem, miért is igányel ennyi vram-ot. Készítettem pár screenshot-ot 10 cm-re dolgoktól high és ultra beállítással is. (faltól, asztaltól, stb.) Akárhogy nézegettük, bele zoom-olva is, nem láttunk különbséget. Ergo, az ultra nem középkategóriás vga-val 1080p-ben jászóknak készült.... Persze, ez az info soha, sehol nem bukkant fel. Ezek miatt hányok a mai médiától. Már nem készít senki tartalmat azoknak, akik hajlandóak végignézni egy 3 percnél hosszabb vidit vagy nekiállni egy 5 sornál hosszabb cikk elolvasásának.
Nem tudom, mi lenne manapság, ha úgy pofon csapna egy játék, mint anno a Crysis. Ott közölte, hogy az Ultra-hoz 1 GB vram szükséges.
Amikor a 8800-as széria volt az aktuális csúcs, ahol a GTX / Ultra 768 MB-nyi vram-ot kapott !
Most rákerestem a GTX 280 töb, mint 1 évvel a Crysis után jelent meg. Mintha ma egy játék közölné, hogy az ultra opció 48 GB vram-ot igényel. Lenne ám ribilliő ! Felrobbanna az internet, tuti !
-
4264adam
nagyúr
Még ha meglenne oldva a DLSS okozta ghostling akkor teljes lenne az élmény mert a HDR is tökéletes RenoDX-el.
Blur-t is kiiktattam mod-al ahol lehet.
Melyik LOD-ot javaslod 12GB-ra ahol jelenleg van 1.5GB szabad hely? Persze még Dogtown előtt vagyok.
DLSSQ + 1440p + RT Medium + High PT Off. -
Vesa
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
Kedves Alpi!
Pastebin-t megosztanál velünk ha szépen kérem?
Tegnap kezdtem el a modolást és egyszerűbbnek találom itt a Nexus-ról mint a Skyrim és Fallout4. Complier logban szépen követhető indításnál melyik plugin indul el így abból tudnánk miket használsz és neked sem kellene egyesével linkelni
-
Vesa
Topikgazda
A város jól néz ki, de a bárban nekem már sok a padló. Olyan, mintha nettó tükőrből lenne az a sáv, sőt, már olyan hatást kelt, mintha a padló alatt lenne még egy szint. A külső részeken sokkal szebb az egész. Itt is látszik mennyire nehéz egy ilyen játékot belőni és megtalálni az optimális hatást. Ami szép kívül, az nem biztos, hogy belül is jó lesz, vagy fordítva. Reshade modok között is van olyan, ami csak bizonyos helyzetkben szép, de ott viszont nagyon.
-
cyberkind
félisten
-
tibaimp
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
-
Alpi.
addikt
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
JoeCockBill
senior tag
-
virkir
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
pandras83
őstag
ezt pont nem használom, de kösz a tippet.
jelenleg ezek a nexus modok vannak bent:
No intro videos
Simple XP Multiplier
Custom Level Cap
Redscript
Blade Runner 2077 Proxima Enhanced Edition V235.0 Final Cut
Disable shard white noise
Native Settings UI
DrawDistanceBoost-v1.2
CTE
Crouch vignette effect remover (mother of all mods imo)
Unequip Cyberware - ez utóbbival tudtam csak kivenni a legendás optikai camo-t (a vanilla ingame cucc, nem a nexus mod), mert lecserélni nem tudtam. tippre ez bugzódott be maradandóan, de szerencsére épp új gamet akartam kezdeni a friss mentéssel meg ok eddig.A jelenség egyébként az, hogy kinézek pl egy rendőrségi szkenner-t, feltöröm az egyik bandatagot, elkezdem őket aprítani és közben(!) keresgélnek, úgy hogy kapják az ólmot a fejükbe éppen. A lebukásra figyelmeztető, erősödő hang végig ott hallható a "harc" közben, de sosem vesznek észre. 8-10 vak gyökeret meg nem akkora kihívás elintézni.
Nem használtam korábban olyan nexus modot, ami optical camo-val vagy bármilyen láthatósággal kapcsolatos. (fakják meg magukat egyébként, mert láthatatlan tudsz lenni, de az elemlámpa túúl high-tech ahhoz, hogy a játékban benne legyen
) -
shotika
őstag
-
Jorus
nagyúr
-
ughhh
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Cifu
Topikgazda
Érdekes összehasonlítás, de számomra azért átüt, hogy egy ilyen játéknál egyszerűen nem lehet in-game tökéletes összehasonlítást csinálni.
Hol az egyik, hol a másik oldalt több a felhasznált GPU / System memory, olykor elég látványosan (az első összehasonlításnál élből GPU: 6.47 vs. 6.56 GB, System: 9.53 vs. 8.72 GB).
Talán a kicsivel alacsonyabb CPU használat lenne feltűnő... amíg az Adocado-camp-os összehasonlításba meg ott nem lenne rosszabb az 1.61-es verzió.Az mondjuk látványosan látható ugyanakkor, hogy az 1.51-nél nagyobb volt az FPS.
Kérdés: ezt külső digitalizálóval vetted fel egyébként, vagy a gépen futó programmal rögzítetted? -
Aventador91
őstag
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Alpi.
addikt
Közben végig kínlódtam magam az összes verzión és úgy néz ki csak a legutolsó, az 1.61_Dlss3 nevű hordozza a nyavalyát. A régebbi 1.61 még rendben van.
A Dlss3-as verzió kapta meg az FSR 2.1 -et meg az Nv Reflex implementációt is, úgy látom. Kíváncsi vagyok, köthető-e valamelyikhez. A W3 Nextgen pontosan ugyan ezzel az arzenállal bír és bár az még rosszabb, de a séma kísértetiesen hasonlít. Mindenen túl, annak, hogy lehet választani a régebbi patch-ek közül is Gog-on, kifejezetten örülök. Legalább ezért jár a pont.
szerk. : Nem, az FSR 2.1 már bent van a régebbi 1.61-be is, most néztem.
Dlss3 frame gen és a Reflex jött az uccsóval. -
Jorus
nagyúr
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.

-
WATERDACA
őstag
-
sixpak
nagyúr
-
Nagynozi
aktív tag
-
tasiadam
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
jonnyjoker01
veterán
-
heavygrip
senior tag
Szerintem bugos. Az első két végig játszásomkor egy két mellék küldi kivételével minden rendben volt. Lehet most mondta be az unalmast,ki tudja. Néztem pár videót neten, illetve több külföldi oldalt olvastam át, tutira találkoznom kelett volna vele. Mindegy, újra kezdem, aztán majd kiderül. Végülis ez pont az a játék (nekem legalábbis) amelyiket akárhányszor újra tudnám kezdeni. Valahogy nagyon eltalálták az első felvonást. Emlékszem amikor legelőször játszottam vele és meghalt Jackie, abba hagytam a játékot....asszem 2 hétig hozzá sem nyúltam
-
tibaimp
nagyúr
-
HUN_Sector
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Én úgy tudom, nem mindegy a % sem, bár gyanítom, ha jó válaszokat ad az ember és végigcsinálja a küldetéseket, akkor a % is felmegy.
HUN_Sector: igen, valami ilyesmit csináltam én is, mert engedte többször is "legyártani". Még néztem is, hogy mi van, nem vette be,. erre kiderült, hogy készített még egyet. Akkor rápróbáltam, és valóban engedi.
-
tibaimp
nagyúr
-
DzsannyX
tag
"Ez már így is marad. Vagyis már most is így van, mivel a fél világ hisz ebben, ergo, a modern világ működési szabályai szerint, igaz ! Ez validálja manapság a dolgokat. Ha sokan mondják, igaz. Ha csak ketten, az hülyeség, rágalom, akármi."
A sz@r is finom. 100 milliárd légy nem tévedhet!
Egyébként nekem az 1.5 utan több a grafikai bug, mint előtte bármikor, DE NEM IGAZÁN ÉRDEKEL!
A lényeg itt a világ, amiben rengeteg lehetőség játékstílus és történet van benne. Most viszem éppen végig 5. alkalommal, és van benne egy két félbe hagyott karakterem is. Mindig jó élmény játszani a CP -vel, és nem a főszál, hanem a körítés miatt. Egy Witcher 3 időtartamú összetettebb főszálat is el tudtam volna viselni. Ez egy vizuális regény, így aki néhány karakter néhány mondatából szeretne jatékelményt, és világot kapni úgy energiatakarékosan, az nyilván csalódni fog. -
nubreed
nagyúr
Az utóbbi időben egyre többször beigazolódik az, hogy ha valami érdekel akkor alakítsd ki a saját véleményed miután megnézted/meghallgattad/játszottál vele, és ne a tömegekre hallgass akik habzó szájjal fröcsögik a pro vagy kontárt. Ugyan ez igaz pl. sorozatok filmek esetében pl. az IMDB ratingre is, csalódtam már hatalmasat 8 vagy afeletti értékeléssel rendelkező sorozatban illetve imádtam olyat, ami épp, hogy 5-6 körül kapott. Nem azt mondom, hogy mindig ez van de előfordult már.
A megjelenés napján már játszottam a CP -vel bár nekem szerencsém volt, engem elkerültek a komolyabb bugok. Ez a 3. végig játszásom és még mindig tudom élvezni és belemélyedni. Ennyit arról, hogy mennyire "szar" játék ez.
-
tibaimp
nagyúr
-
Szpisti
addikt
-
muxi-muxi
senior tag
-
Silverboy
aktív tag
-
looser
addikt
Nem kliensből szeretném frissíteni, hanem a GOG oldaláról letöltött patch-csel. Fentebb linkelt két helyet egy topictárs, ahol hasonló problémáról számolnak be. Pl. Redditen.
Azért van, aki kissé túlzásba viszi: "GOG, your offline installers SUCK. And your engineer(s), who’s responsible for them should be fired, then hanged, then burnt (order can be changed)."
-
rup1u5
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
-
Alpi.
addikt
Ha kijönne valaha egy Dlc mondjuk, ami úgy kezdődne, hogy pár hónap múlva egy tudományos áttörés lehetővé tette V-nek a testcserét nem mondhatnánk, hogy túlságosan "erőltetett" folytatás. Legalábbis szerintem benne van a story-ba. Mondjuk én spec. tökéletesnek érzem azt, ahogy véget ér a játék. Az a kis idő, amit V-vel tölthettünk, az ahogy az addigi élete, értékrendje egy pillanat alatt a semmibe vész, szinte minden téren egy teljesen új, ismeretlen helyzetbe kerül, betekintést enged egy rövid, de történésekben annál gazdagabb életszakaszába. Az, ahogy egyre nyomasztóbban világossá válik, hogy mindenért harcot kell vívni a várossal, Night city-vel, itt semmi sincs ingyen. Az, hogy pont mikor a legkevésbé várná, pont akkor botlik bele barátokba, szerelembe, amik nagyon ritka értékek abban a világban. Mindezeket a magasságokat és mélységeket, a játék jelen lezárás(i) nem, hogy tompítják, hanem sokszorosára emelik ! Ha lesz is ilyen visszatérős folytatás, nagyon remélem, hogy óvatosan bánnak vele, mert hacsak nem írják meg elképesztően zseniálisra, akkor lesznek akiknek felemás ízt hagy majd a szájban sztem. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem az elvárásom az 1.5 patchtől ez, valószínűleg lesz egy rakat bugfix mint általában, de mellé kéne már a rebalancing. Sokan új tartalmat várnak a játékba, én is, de én inkább azt mondom legyen rendberakva a gameplay előtte.
Nagyon sok mindent kéne kijavítaniuk még ami nem feltétlenül "bug", a crafting rendszertől QoL UI javításokon keresztül a perkek és fegyverek balanszjáig. -
jonnyjoker01
veterán
Sajnos még nem nyúltak a balancinghoz semmilyen módon megjelenés óta, remélem az 1.5 ezen változtat. Én modokkal küszöbölöm ki az ehhez hasonló dolgokat, van például a Sensible Stamina and Athletics mod, ami fontosabbá teszi a stamina menedzselését (gyorsabban fogy) és jutalmaz azért hogyha kordában tartod, nem engeded se elfogyni, sem teljesen visszatölteni maxra (szorzókat kapsz az XP-re minél több ideig tartod a max és minimum értékek között). Ez szerintem a legjobb implementációja a dolognak, szinte egy minijátékká vált a stamina kordában tartása, alapjátékban olyan keveset használ bármi is, hogy soha sem kell rá figyelned kb.
Én most a Full Gameplay Rebalance modot használom, ott simán csak gyorsabban gyűjtöd az athletics xp-t (rengeteg mással egyben, kedvenc modom jelenleg Cyberpunkhoz).
De amit tényleg fontos megjegyezni, hogy a perkek szintjei nem léphetik túl az attribútum szintjét. Nem lesz soha 20-as az Athletics, hogyha a Body csak 15 pl.
-
proci985
MODERÁTOR
coolt neztem, Pacificaban leveling kozben csinalja amit kell. gigek kozben sokat nem fog fejlodni.
a staminas dolog mukodik ugy is, hogy staminacsokkento bent van, annyi a lenyeg, hogy fogyjon a staminad amit a berserk megakadalyoz.
egyebkent nem lennek meglepodve, ha atdolgoznanak par dolgot. pl shotgunt merfoldekkel egyszerubb fejleszteni, mint a rifle jelenleg.
-
d3tox1c
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
cold blood csak akkor fejlodik, ha meglatnak, tehat combatba kerulsz es eloveszik a fegyveruket. egyebkent a stealthre kapsz pontot. de ha utobbi elerte a max cool szintet, akkor ugye nem latszik.
body maceras. akkor fejlodik, ha vagy elered a minimum staminat. szoval tovabbra is az a legjobb modszer, fogy fogsz egy berserket (30sec + 30 sec cooldown legendary 15os bodyval idealis), utsz a levegobe kb 25-50%ig (ez mehet blunt es eles fegyverrel is vagy okollel), majd aktivalod a berserket es utsz tovabb. egy 30seces korben kapsz kb 2000-3500XPt (utesi sebesseg szamit, cold blood perkjei szinten!), kb negyed-fel ora alatt 10es szintig minimum fel lehet huzni.
-
tibaimp
nagyúr
-
Vesa
Topikgazda
-
looser
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
Alpi.
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
d3tox1c
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Amazon
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- VR topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olcsó ,sok méret és ábra is választható
+egy kis mod ^_^

Jelenleg ilyen build-el játszom, és idő után kb. alig van kihívás a játékban, very hardon 1-2 perc a Chimera 54-es szinten. Chimera után pedig még könnyebb lesz a játék, mert a kraftolható mod-dal szerintem egy két mod slotos katana erősebb, mint bármelyik másik ikonikus kard.
Üdv újra, Chica!
Ha jól értem ami storyra gondolsz.
Nagyon sok mindent kéne kijavítaniuk még ami nem feltétlenül "bug", a crafting rendszertől QoL UI javításokon keresztül a perkek és fegyverek balanszjáig.
Cifu
Vesa