Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz vigyori78 #77477 üzenetére
Nagyon sokan leálltak egyébként a contettel, a twitterem ezzel van tele. Abban viszont teljesen igazad van, hogy amíg a sok hugyagyú nyitogatja a ládákat, amiknek a megterülése egyébként rosszabb a legótvarabb online kaszinóknál is, addig a Valve csak röhög a markába, és a community arcába szarik a "fixed a gap in the geometry" szintű update-ekkel.
A premier mára már teljesen kuka. Régebben csak 20k fölött kezdődtek a gondok, én még 18k körül tök nyugisan eljátszottam márciusban. Most már viszont 15k alatt is így pörögnek: THE 25.000 PREMIER EXPERIENCE
-
Lacccca87
addikt
válasz vigyori78 #77463 üzenetére
Hülye kérdés, de van rá módod hogy egy friss telepítéssel megnézni mi a helyzet?
Amin nincs fent semmi program csak a szükésges driverek (még a perifériák vezérlőidriverei sem, csak VGA,chipset,lan,hang) + steam + cs2 + a faceit cuccok.
Ha így nem akadna akkor az azt jelentené hogy valami futó/korábban telepített de szemetet hagyó dolog kavar be. -
Lmh
őstag
válasz vigyori78 #77454 üzenetére
Az én konfigomon nem csinálja, cserélünk?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lacccca87
addikt
válasz vigyori78 #77460 üzenetére
A korábban linkelt oldalon lévő megoldást próbáltad?
Ami hirtelen még eszembe jutott, hogy ha használsz bármilyen vírusírtót (Windows defenderre is gondolok) akkor érdemes lenne hozzáadni a játék mappáját és a faceit app meg faceit ac mappáját is a kivételekhez. Ez is okozhat akadást.
Illetve ha használsz bármilyen overlay-t (bármilyne információ monitorra kiíratásához) érdemes lehet kipróbálni hogy kikapcsolod.
-
tfk3y
tag
válasz vigyori78 #77458 üzenetére
Régebben is láttam hasonló problémát, redditen olvastam ha jól emlékszem. Valakinek az oldotta meg a problémát, ha nem faceiten keresztül indította el a meccset, hanem elindítja a game-t először és a console -ba beírva a connect ip-t, majd azzal csatlakozik, akkor jó lett utána. De ez még a cs:go időszakban volt, lehet már nem oldja meg. Egy próbát azért lehet megérhet.
(o_O)
-
Lacccca87
addikt
válasz vigyori78 #77454 üzenetére
Face it hez kell vakami kulon program hogy tudj játszani? Anno Esea-n kellett hasznalnunk kulon progit ami anticheat is volt. Esetleg ha itt is van ott lehet valami hiba.
Ezt gondolom probaltad mar: [link]
Illetve a faceit oldalan irnak meg olyanrol hogy a kliensben a highlights ot kapcsold ki.[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz vigyori78 #77451 üzenetére
Folyamatosan csinálja? Meg milyen helyzetekben? ( pl még nem jártál a pálya azon részén, vagy pl első fejlövésed stb..) Nekem ezt korábban csinálta (néha most is ha frissítem a vga drivert) de csak az első meccsig utána megint jó.
Nálam tudom hogy ilyenkor tölti még be a shadereket.
Milyen CPU és VGA-val csinálja ezt? -
lemusz
addikt
válasz vigyori78 #73606 üzenetére
Ja, hardveraprón meg azt kérdezgetné mindenki hogy látott-e csgót az alaplap.
Kernelszintű anti-cheat kellene mint valulrantban, lenne némi sírás az adatvédelem miatt, de idővel kibékülnének vele az emberek. Vagy ha ez nem, akkor outsourcingolni a témát, pl megvenni a faceit anti-cheatet. Nem lenne a legjobb, de sokkal jobb lenne mint most.
-
lemusz
addikt
válasz vigyori78 #71773 üzenetére
Ahogy felettem is írták. + steamrep oldalon letudod csekkolni van-e VAC-os a friendseid között, bár néha nem a legakkurátusabb az oldal, valakinél nem írja közben mégis van VAC-ja. Persze lehetett olyan is az illető, akit egy barátod hívott a lobbyba, vagy nearby player vagy akármi...
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz vigyori78 #71413 üzenetére
Csak hogy rövidre zárjam ezt az eszement agymenést. Attól, hogy valaki bekerül az OW-ba, még nem csalt. Akkor csalt valaki megerősítetten, ha ott figyel a ban az accountján.
Mi mind az öten bereportolunk téged, akkor te is bekerülhetsz, mégsem csaltál, csak ügyesen lőttél. Most képzeld ezt el fordított helyzetben.
Ha pörög valaki, akkor mondhatjuk, hogy nyilván csaló, de megerősíteni ezt akkor is a ban fogja.
*Sn0w
-
szebe
addikt
válasz vigyori78 #71411 üzenetére
Tök legit kérdés volt részéről, hogy akkor most mi alapján megerősített csaló, arra miért nem válaszoltál?
Az állóképekkel mit kezdjünk? Megnézem 2 meccsedet, biztos hogy találok rólad hasonlót.
Videó már egyértelműbb."Örségben" honnan tudod hogy másik x ember wh-zik, ha csak "Suspect" szemszögéből látod a meccset?
No offense, kíváncsiság.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
lemusz
addikt
válasz vigyori78 #71406 üzenetére
Szerintem meg igenis áldoznod kellene, mert az ilyen beböffentésekből, mint hogy a játékot nem lehet komolyan venni Dunát lehetne rekeszteni. Eleve mit jelent nálad az, hogy komoly? Több sebből vérző kommented nem pont a komolyságod támasztja alá, ráadásul ez annyira szubjektív mint a ház. Valakinek már az is komoly játék ha hétvégén leül 1 mm-re és 45 percig ülve tud maradni, nem kell felállnia semmiért. Másnak az a komoly, ha premadekkel játszik, egy harmadiknak az ha offolja az mm-et és esea/faceit játszik...
1 pár perces OW demóban 1 ember szemszögéből nézve a dolgokat Te letudtál csekkolni 10 játékost. Taníts mester!
-
lemusz
addikt
válasz vigyori78 #71404 üzenetére
"4 prime MM játékbó 1-ben biztos találkozunk minimum 1 megerősített csalóval"
És ki vagy mi erősíti ezt meg? HLTV confirmed?"Örségben 3 mecsből 1-ben biztos van csaló és mind prime."
Honnan veszed, hogy prime? Attól hogy még te az vagy simán kaphatsz non-prime demókat szerintem..."Legdurvábbat 1 hete láttam örségben, 10 emberből 6 WH, 2 pörgő aim és 2 aim"
Remélem ezt nem egy meccsre vetítve értetted. Egyébként vacnet óta tudott, hogy OW-ba is nagyobb százalékkal kerülnek tényleges rosszfiúk. Én személy szerint örülnék a helyedben, hogy nem ártatlanokat kell nézegetni perceken keresztül, hanem egyértelmű csaló, jó kész, shift+f2 asszem az irányítópult: 1000x-es gyorsítás, aztán már pötyögöd is be a verdiktumot...[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz vigyori78 #70012 üzenetére
azt talán még érdemes megjegyezni, hogy csak 5 dollár után tudod kiszedni a pénzed. én a marketen eladhatatlan ládáimat és centes skineket tettem fel ide, mert csak a helyet foglalták a raktáramban. meg az volt az elgondolás, hogy majd utána paypalról visszaforgatom valami filléres bundliba....aztán ugye ott se nagyon mennek ezek a centes dolgok, meg utána már én se foglalkoztam vele, így a mai napig ott áll náluk ~3 dodó
nyilván, ha ennél értékesebb cuccokat akarsz eladni, akkor nem lesz gond╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest