Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
had423
üzenetére
"Nagyobb és profibb webáruházaknak vagyok a híve."
De tudod te is, hogy az emberek 99%-a az anyját eladná, hogy olcsóbban szerezzen meg valamit. Inkább vállalják az esetleges gariztatás esetén felmerülő "kellemetlenségeket", mert máshol párszázzal olcsóbb a cucc, mint hogy megvegye helyben. Aztán ha beüt a krach, és heteket ül rajta az üzlet, akkor még be sem tud menni asztalt borogatni, mert az ország másik felén van üzlet, már ha létezik akkor még egyáltalán.
-
kretenallat
senior tag
válasz
had423
üzenetére
trololololololooooo.
avagy
akikre büszkék lehetünk. hiányozni fog.
mindenesetre örülök a warroom döntésének, annak hogy valakik végre képesek felvállalni némi perpatvart is, de nem engednek ennek a sok... jóembernek. biztos lesz pár beszólás meg kedvesség, de engem spec rohadtul nem érdekelne egy olyan rendezvény, amire csalókat beengednek (nemzetközi porondon sem, mint a copppenhagen games).
-
default.
őstag
válasz
had423
üzenetére
Nos, az a helyzet, hogy amikor ismerősökkel játszom, vagy normális random csapattársakat fogok ki, akkor meglepően jó meccseket szoktunk játszani, és én egyénileg is érzem magamon, hogy sokkal jobban megy a játék. De ez sajnos az elindított meccseknek kb. a 20%-a. Úgy gondolom, hogy csapatban 1-2 hónap alatt már nem MG1 lenne a ragnom (és nem azért, mert a többiek boostolnak, hanem azért, mert normális közegben sokkal jobban megy a játék nekem is).
Mindenesetre köszönöm az észrevételt.

Üdv!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
had423
üzenetére
Én nem savaztam. Egy érdekes pillanat volt, amikor gentle-vel elkezdtük nézni az egyik meccset, mert egy félidő alatt lőtt vagy 30-at. Felmentünk specbe, és 5-nél többet nem tudott fragelni. Nekem ez fura volt, de mivel nem láttam semmi konkrétumot, ezért nem is csalóztam le.
Kedvencem az volt, amikor szerzetest csalózták le, pedig neki csak a szája volt nagy, de a skillje kb. LE-LEM szinten alázható. Most az lenne a vicces, ha kiderülne, hogy szerzetes is kahu csapattársa volt valami álnéven, pl. szarvasmarha...
Egyébként büszke vagyok rá, hogy a ph mix ekkora sztárokat "nevelt ki", mint kahu, és arra is, hogy most már nem csak egy falusi tacskó ugatás jut eszembe a nevéről (kahu kahu kahu)...
Én biztos vagyok benne, hogy azért csak most ment el LAN-ozni, mert be akarta bizonyítani a nagy érdeműnek a tisztaságát. 
Na komolyra fordítva a szót, GG!
-
kretenallat
senior tag
válasz
had423
üzenetére
gondolj rá úgy, hogy miután lenyomják a pride-ot, már csak mókázás lesz a többi

am tényleg ennél nehéz lenne szarabb sorsolást kihozni
sportban is rühelltem, amikor versenyen klubtárssal kerültem össze, még siralmasabb, amikor nemzetközi versenyen kell magyaroknak kiejteni egymást. 
-
lemusz
addikt
válasz
had423
üzenetére
Figyelj, ajánlok neked egy filmet, ami a football iparág köré és fölé épülő korrupcióról szól, nagyon érdekes dokumentumfilm, tavaly láttam és amikor néztem végig a cs:go-ra gondoltam és arra, hogy mennyire igaz lehet ez itt is: Game.Over.avagy.hogyan.oltuk.meg.a.futballt.2016
szerk.: Még mielőtt gyurkikrisz belém kötne, nem vagyok focibuzi, csak ilyen EB VB-t szoktam nézni...
-
lemusz
addikt
válasz
had423
üzenetére
Bármit is válaszolnék neked nem fogadnád el, hiszen nem tudok bizonyítékokat felmutatni. Érezni kell, 6. érzék ha úgy tetszik. Sajnos ez sokaknak illúzióromboló, mert az ember alapesetben törekszik a "minden nagyon jó, minden nagyon tökéletes" életérzéshez, és ha éppen cs:go játékos, akkor szeretné, sőt akarja hinni, hogy nincsen csalás a legfelsőbb körökben, vagy ha van is, az csak 1-1 eltévelyedett lélek apró kis szárnycsapásai, semmi több, semmis szervezettség, semmi alantas háttérmunka. Én elmondtam a véleményem, ennyi, nem április elsejei vicceskedés. Nyitott szemmel kell járni, próbálni a dolgok mögé tekinteni és elfogadni hogy senki és semmi sem tökéletes, így az esport iparág sem.
-
lemusz
addikt
válasz
had423
üzenetére
Az a baj, hogy sokan csak legyintenek egyet és azt mondják, hogy ez véletlen, ha megnéznéd a saját demóidat magadon is észrevennél ilyeneket. Nah ja persze, csak nem ilyen gyakorisággal mint a profik közül ez a jónéhány ember és neked egyébként se olyan precíz az aimod mint nekik, szóval ha úgy tetszik neked megengedettebb falon át véletlen rárakni valakire a célkereszted, mert te nem vagy pró, nem elvárható tőled a folyamatos perfekt kurzor placement, tőlük viszont igen. Továbbá aközött is van különbség, hogy falon át véletlen a fejére rakod, meg falon át véletlen elkezd epilepsziás rohamot kapni a kezed 1 másodpercre míg a hitboxán van a kurzorod. Ha ilyet látsz overwatchban 1-nél többször, nem rá nyomod hogy csalt? De. Hát akkor itt mivel másabb a helyzet? Nem értem miért kell beijedni és védeni őket, csak azért mert profik. Meg miért van az, hogy a profik csak egy bizonyos részéről vannak ilyen falon át hitboxon remegős kurzor videók? Róluk is miért csak időszakosan és nem folyamatosan? DeadFoxról pl miért nincs? Mondhatnád hogy van, de nincs! a DanM féle nyomorék videókat amiknek a 90%-át helyből meg lehet magyarázni ehhez semmi köze, azokban csak elvétve látni olyan eseteket, amikre érdemes lenne alapozni. VP a kedvenc csapatom, de ott is szinte csak byaliról vannak ilyen felvételek. Megnézed minden képen ő a szomorú gyerek. Mintha csak azért lenne kedvtelen, mert tudja ha valamikor balhé lesz ő lesz lehúzva a wc-n, a többiek elhatárolódnak tőle és élik tovább világukat. A profik közti csalás nem újkeletű dolog, sőt egyre többen vannak, ha olvasod a híreket tudod, hogy már külön ligát is létrehoztak nekik. Az a trend látszik előtérbe kerülni, hogy: "Csaltál? Nem baj, 2-3 év pihi után tiszta lappal indulhatsz." Az hogy egyelőre nincs bizonyíték arra a profik között nagyobb arányban csalnának, mint ahogyan azt egy jóhiszemű ember gondolná nem jelenti azt hogy nincs is erről szó. A VAC elavult, lassú és nem éppen hatásos, szóval nem lehet rá hagyatkozni, nem lehet azt mondani, hogy azon profik akiket eddig nem kapott el nem csaltak valamikor vagy csalnak napjainkban is. Ezekre a videókra sem lehet úgy tekinteni, mint bizonyítékok, nem azok, csak furcsák. De mégis aki huzamosabb ideig foglalkozik a témával, fogadni szokott, megélt már egy-két színtiszta throwt, élőben látta pl. emilio bannját vagy shox d2 hosszú ajtajánál beakadó aimlockját, az érzi. Érzi, hogy itt valami bűzlik. Sajnos nekem is kezd kirajzolódni egy elég borús felhő erről az egész játék színfalai mögött zajló, a profi szkénát és a ráépülő iparágat láthatatlan kézként irányítgató dologról, melyben a csaló profik csak egy kis láncszem, de a rendszer stabilitásának érdekében minden egyes szereplő érdekelt abban, hogy ne legyen egy amolyan "nagy leleplezés" amibe 5-6 vagy akár ennél is több profi bukna, mert akkor a dominó effekt másokat is elérhetne...
-
kretenallat
senior tag
válasz
had423
üzenetére
ha csak a csgobeli képesség számítana, akkor biztos akadna, bár nem vagyok otthon a sceneben. sajnos a közösség elront egy rakás tehetséges kölköt, akikben így soha nem alakul ki a profi mentalitás. egy szép adag nárcisztikus pöcörő veri magát arra, hogy ők a kakasok a legkisebb szemétdombon...
-
Gentlelelele
aktív tag
-
ReFleXx
addikt
válasz
had423
üzenetére
nekem meg a gyári japán kapcsolok vannak benne, vagy 10 évig nyüstöltem az ms 1.1a-t es meg mindig muxik, kabelt kellett 1x cserelni mert eltört, mar legalabb 14eves a draga.
komolyan csak 2.5k volt anno ? én többre emlekszem, 4-5k-rams imo arak:
2001/06 - 13k
2001/09 - 8k
2002/06 - 8k
2003/06 - 6k
2004/02 - 5k
2005/01 - 4k -
lemusz
addikt
válasz
had423
üzenetére
Sok nagyokos próbálta már személységtípusok szerint kategorizálni az embereket, intro/extrovertált, kolerikus, flegmatikus stb., de szerintem ez nem ilyen egyszerű, én is egyik nap beleállok a cicaharcba, másik nap meg maga vagyok a megtestesült nyugalom, egyik nap leoltom a kicsit hogy nem segít, másik nap megdicsérem azért amit jól csinált. A korösszetétel is legalább ennyire változatos, nem tudom ki volt a legfiatalabb eddig, de 16 év körül volt talán, a legidősebbek pedig már 30+ 3-4 gyerekes családapák. A többség talán 20-25 közötti.
-
kuLi_
tag
válasz
had423
üzenetére
Ez megihletett egy postra FB-n, csodálatos ennek az egésznek az üzenete.
Csalással lebukás timeline:
1999-2003: Hazáig kergetés, lassabb delikvensek esetén barátilag pufókra verés, illetve megkínzott koala.
2004-2011: Automatikus kiközösítés és minden magyar rendezvényről való kollektív, instant kitiltás.
2012-2015: Azonnali kizárás az aktuális ligából az aktuális platformon, esetenként maximum 2 évre.
2016- : Nyugodtan csalj, ha pedig rajta kapnak, valld be töredelmesen és kérj elnézést, továbbá ígérd meg, hogy felhagysz ezen tevékenységgel és játssz bátran tovább - egyéb következmények nélkül.SeemsGood.
-
Tewe013
őstag
válasz
had423
üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy nagy csapata lenne. Egy senki a gyerek csak úgy fun végett raktam ki. Mondjuk ő azt hiszi magáról, hogy valaki múltkor feljött arena szerverre és teljesen megvolt lepődve, hogy senki nem tudja, h Ő kicsoda, mivel én sem tudtam ezért gyorsan segítségül hívtam a zinternetet és megtaláltam a csodálatos ICL interjút vele és megnyugodtam, h nem én vagyok tudatlan, hanem ő egy beképzelt senki.
-
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
válasz
had423
üzenetére
Nem nagyon emlékszem korábbról (1.6, source) ilyen "lanokra", amikor neten lement a kvali, és lanon csak showmatch jelleggel ment egy döntő, esetleg a top4 játszott egy SE ágrajzot.
Nyilván kell ilyen is. Bár látszik, hogy bizonyos korosztályt ez nem érdekel, nekik a lol, a beöltözősdi (az megvan, amikor az egyik ilyen rendezvényen a döntő 3. map utolsó két köre 1 órát csúszott a cosplay-es marhák miatt?) meg a youtube-os celebsimogató kell, hát ez van. A háttérben meg elpötyögnek a srácok egy bo3-t.
Viszont ami jobban kéne, az egy normális BYOC/TUP lan, ICL konkurenciának. Bár BYOC-on valószínű menne a "bezzegneki300fpsevan" meg a "bezzegneki144hzesmonitoravan". Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha az olympus a TUP lan-t is kishíján lecsalta, akkor mi menne egy BYOC-on...
(#60415) edgR
Kösz. Sajnos semmi különös nem volt. Úgylátszik kómásan mobilról elnéztem
-
kuLi_
tag
válasz
had423
üzenetére
masq, minden idők egyik legjobb női CS playerének (sosem játszott full női csapatban) rövid szösszenete
2+ évvel ezelőtti post, de azóta is érvényes szvsz
-
I Am^^
tag
-
szebe
addikt
válasz
had423
üzenetére
Egyszer direkt néztem a CLG Red-et valami tier2 NA lanon (akkoriban még verték nikiéket), valahol a top8 környékén tükörsimán zúgtak ki.
Nem hiszem el, hogy nem engedik be őket a különféle netes kvalikra, mégsem látom ott őket soha, mondjuk a zárt kvalit érő helyek magasságában. Akkor meg miről beszélünk?
A nagy ritkán látott "csajos" lanok alapján van ott nettó 3 csapatra való értékelhető játékos, nyilván kényelmes így a top2-t tartani. Amíg van belőle pénz...
(#60312) lemusz
Pedig 27.30-nál van rml legjobb része
-
Xero
nagyúr
válasz
had423
üzenetére
Akkor csak itt hagyom a mix-es ebotját. Aztán gondolkozzunk el, hogy gentle hozta a mix-es statjait nagyjából, míg itt még a kdr sincsen köszönő viszonyban egymással. Just sayin'.

-
szebe
addikt
válasz
had423
üzenetére
DE ágrajz van, ha nyernek, akkor "csak" a felsőági döntőbe kerülnek be. Onnan még elronthatják, de a GODSENT ellen is bukni kell, meg az alósági döntőt is bukni kell.
Pro-tip: HLTV match page írja, ha kvali spot-ért megy a meccs
(#59717) lemusz
A F3 pont a NiP-et verte (bo3 meccsen ráadásul) a legend státuszért, a Gambit meg csoportelsőként ment tovább (Astralis, Dignitas, CLG csoport), szóval erős túlzás azt állítani, hogy gyengék
-
lemusz
addikt
válasz
had423
üzenetére
Igen, ha a verik a törököket akkor a döntő már csak a pénz kérdésre megy és kijutottak egy újabb offline megmérettetésre, hogy mayorra mehessenek, ott már egy szinttel durvább csapatok, pl. NiP, Mouz, Faze stb.. Elég kemény lesz a kijutás és nem tudom nem-e úgy lesz lebonyolítva mint múltkorokban, talán legutóbb is, hogy lényegében 2db BO1-en fog eldőlni ki jut ki és ki nem. Az a durva, hogy Gambit és Flipside már ott van fixen a mayoron, míg náluknál erősebb csapatok nem.
Fnatic egyébként krimz beolvadásával kapta meg a jogot, hogy ott legyen (3 játékos szabály)? -
vzsryl
nagyúr
válasz
had423
üzenetére
Gentle is kb 20 éves. Én vagyok 27.
Bodito pedig beszólt az egyetlen komoly Mo-i esport kezdeményezésre, aztán amikor a lenovos ember megkérte a bocsánat kérésre, akkor elutasította. Ennél súlyosabb pofont nehezen tudna adni bárki is a magyar esportnak, ezért nálam elvágta magát. még egyszer kijelentem, hogy én 17 évesen is tudtam viselkedni, sőt ennél sokkal kisebb volt a pofám, mint most, pedig akkor is megfordultam pár helyen (nem esporttal kapcsolatosan).
Ragie ezzel szemben az utóbbi 3 hétben egy rossz szót nem szólt, se ph-n, se TS-en. Ennyi ideje ismerem, ebből tudom levonni a következtetéseket. Ha ő is beszólna egy lenovonak, akkor szólnék az ukrán, lagger haveromnak, hogy ássa el a Hajógyári szigeten. -
ragie
kezdő
válasz
had423
üzenetére
valóban volt ezelőtt 2 accountom, de az egyiket AVA-ra használtam, amiről a legtöbb ember nem is tud, ezt pedig eladtam komolytalanságból, használatlanságból, ami után 3 napra vac bant is kapott az arc, hisz silverek között csalt amint megtudtam. gondoltam nem adok ennek nagy hangot és inkább letagadom, de mindegy most már
sok órám amúgy sem volt az accounton ezért is adtam el. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

LendvaiFeri1