- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyurkikrisz #59199 üzenetére
Nemes egyszerűséggel azért, mert harmadikra is szólnom kellet, hogy fejezzük be a személyeskedést. A témába komolyabban nem szeretnék belefolyni, én nem védek senkit.
Lassan harmadik napja tart ez a téma, kérlek titeket lépjünk túl rajta.
-
gyurkikrisz
őstag
Btw továbbra sem értem, hogy miért kell törölni mindent ami lemuszra vonatkozik Amíg nyomta a baitet, addig oké volt, amikor kapja ezért az oltást, az már nem? k.
-
És akkor újra és ezúttal utoljára megkérek mindenkit, hogy álljunk vissza a régi rendszerbe. Lehet nem hiszitek el, de bekeményítek.
-
lemusz
addikt
20 megás picike update volt, talán a legfontosabb belőle az, hogy már belehet állítani mm_dedicated search maxpinget akár 25-re is (eddig 50ms volt a minimum), valamint valami okosítást is kapott a rendszer, többször fog talán bedobni közelebbi szerverekre, mint eddig.
-
oliwwer
aktív tag
Nem lenne mégegy 5v5ös csapatra elég ember? elég sokan kimaradtunk, én is mennék most
-
GergőBp
tag
Snow nem ír vissza, Pepe AFK steam szerint, Xero offline... Így menj ph mixre... :/
-
IreN!CuS
őstag
Kérnék szépen jelszót ha lehet .
-
Zomb€€
őstag
En BenQ XL2411-et nyuzok ev eleje ota, es nagyon bejon.
(DMG --> 3xGE illuminati confirmed)
Ma esti kesoi mixekre - ha lesznek - csatlakozok.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Ochocinco46 #59169 üzenetére
A CS-t meg se kell nézni, csak a desktopon 5 másodpercig huzogasd az egeret és már tudni fogod miről van szó.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Nem tartom kizártnak, hogy megoldható legyen egy CSs teszt, ha beszélsz Brekkel. Segítenék én, de idáig nem fogsz eljönni egy monitortesztért
-
CosmoBacsika
tag
válasz
H az Oazisban írsz breki fórumtagnak, akkor szerintem biztosan tud neked segíteni.
-
szebe
addikt
válasz
Meltdown, meg mittomén milyen esport bárok vannak még
-
lemusz
addikt
A fenti két hozzászólón jót kacagtam.
szerk.: még adise előttiekre gondoltam...
-
adise
őstag
válasz
Nemhiszem hogy csak ő dolgozik ott egyedül
-
Ochocinco46
aktív tag
Monitor temahoz: 144hz-s monitort hol tudnek bp-n eloben kiprobalni? Mar nagyon erdekel a tema. Oazisnak emlekeim szerint van egy kisebb kiallito terme, de ott nem hinnem, h van a gepeken cs. A pixelbe nem szivesen mennek egy proba erejeig sem.. (meg a vegen kiujulna a homlokfobiam) Esetleg mashol van erre lehetoseg?
-
CosmoBacsika
tag
Már nem azért, de a poresz is sokkal jobb 144 hz-en. Ha már a másik leggyakoribb felhasználást vesszük...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kretenallat #59163 üzenetére
Májusban marketről is eltűnt, és 145-170 kulcs között mozgott az ára. Több százan vettek akkor. Gondolhatod mit érezhettek, amikor a pánik hatására lement 220€ környékére.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Saradomin #59161 üzenetére
Itt nagyon fontos tényező, hogy mennyire vagy érzékeny a színekre, betekintési szögekre. Én a színekre nem vagyok annyira ráfagyva, eddig minden monitort be tudtam úgy állítani, hogy megfeleljenek a színei, azonban a betekintési szögekkel más a helyzet, nem bírom elviselni, ha sápad meg kifordul mert arrébb lépek...
Szerintem ha nem dolgozol a monitoron és nagyjából CSGO meg facebook a felhasználás, akkor elég lesz a 144Hzes monitor tudása.
Snow: egy glock fade ellen én se tiltakoznék... pázzeg, 9ért. eh.
-
Saradomin
csendes tag
Laptopról váltok most asztali gépre. (Végre
)
A config ahogy fentebb is írták: GTX 1060 6gb Gaming - i5-6500 - 16gb ram
És ugye most keresek monitort, már csak az kell
A lényeg, hogy filmeket TV-n nézek, és játékok terén is kedvenc a CS:GO, azért is írok ide.
De azért ha már az embernek lesz egy relatíve "jobb" gépe, szeretné kipróbálni az új AAA gameket is
Ezért vacilálok.... 24" az már fix FHD az is, igazából IPS vs TN a lényeg.
Ha TN akkor a lg-24gm77-b
Ha IPS, akkor viszont valami Dell S2415H v U2417H valami ilyesmi...
Szóval a 80k kb fixen elmegy monitorra a kérdés, hogy milyenre
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #59159 üzenetére
Én azt bánom hogy 9$-ért death by kittyt vettem nem pedig Glock Fade-t, egy hó múlva már 30$ volt az ára, azt hittük hogy annál már nem mehet feljebb
-
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #59158 üzenetére
Remélem, hogy nem vetted rossz néven, csak csipkelődtem. Én dotában jutottam a holmijaim értékének nagyjához, vettem 3 pólót meg egy fejhallgatót, a hozzá járó digital unluckok tradeléséből meg összeszedtem majdnem mindent, ami az inventorymban van steamen. Kár, hogy nem vettem egy howl-t annó... vagy egy golden baby roshant, amikor az egyik srác felajánlotta potom 2500ért...
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #59156 üzenetére
A cuccaim nagy része annak köszönhető hogy a kezdetek óta játszok és vettem matricákat, ládákat amiknek az áruk felment, a játékra ~3 ezret ha költöttem.
(#59157) Xero: Köszi!
-
kretenallat
senior tag
válasz
gtamate2 #59155 üzenetére
a panelnek mindegy, hogy 2D v 3D, amit megjelenít, ha hosszabb ideig használtad 69-en pl windows asztalon vagy ilyesmi, akkor CSGOban is menni fog. szerintem nyugodtan használhatod, amúgy, hagyd estére filmet lejátszani 69-en, reggelre lesz válaszod és még csak az arcodba se robban xD. nem gondoltam volna, hogy egy kés árát nem dobtad be egy monitorba... persze, tudom, a kés az látszik MMen
-
gtamate2
veterán
Ha már a monitorokról van szó, nekem is egy mezei ~5 éves alap BenQ-m van, valami elég belépőszintű cucc. A színei btw teljesen rendben vannak (láttam már jópár tn, ips panelt), alapból 60 hz-es, viszont ha egyéni profilt hozok létre az nvidia vezérlőpultba még 69 hz-ig megjelenítette a képet.
Játszani nem játszottam vele csak megnéztem meddig bírja, biztonságos lenne úgy használni vagy árthat a panelnek? -
MarioAna
senior tag
válasz
Saradomin #59142 üzenetére
Megéri csak cs:go és FPS játékok miatt 144hz-et venni ?
Gazdasági szepontból persze, hogy nem éri meg 80k-t kiadni egy olyan dologért amiből aktuális profitot nem termelsz, ergo soha nem jön vissza az áraViszont biztos, hogy sokkal élvezhetőbb a 144Hz-es CS:GO.
Jelenleg 60Hz TN paneles BenQ-n vagyok és ki lehet bírni (engem ezzel "boostoltak" supremebe
) .. Ameddig nem napi 8 órában vagyok ezért fizetve, nem adnék ki egy átlag félhavi fizetést olyan dologért , ami szórakozás csak és egyedül a CS:GO igényli igazán meg...ha single player módban játszol más gamekkel, akkor ott úgyis a szépségre megy rá inkább a grafika, akkor ott meg nem nagyon lesz meg a 144FPS ami megkövetelné a 144Hz-et.
Persze itt lehet egyből azzal jönni, hogy cigaretta, bulika vagy egyéb elvisz hosszabb távon sokkal többet, de én ezzel a felfogással bírok és gondoltam megosztom, hogy legyen ellentáborba tartozó CS:GO-s is.
Ha csak CS:GO-ra kell a 144Hz és tényleg van fölös 80k-d amit nem tudsz hova tenni akkor hajrá.
-
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #59152 üzenetére
Hát na. Két UP2414Q előtt ülök általában. Azok után beülni a gameboypc-hez hogy is mondjam. Vicceske.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Szerintem bármilyen multi FPSre érdemes megvenni a 144Hz-es monitort, ha a géped képes kihajtani. Erről a monitorról a tomshardware teszt elég jókat ír, az ára is frankó, szerintem, ha most vennék monitort, még én is beneveznék egyre. (Hálistennek azonban már van egy IPS paneles 144Hzesem. Xeró pedig tényleg válogatós, még akkor is, ha én is inkább rádobtak 100k-t egy IPS panelért.
)
Ezt most olvastam: "Ritkán szoktam játszani mivel nincs nagyon rá időm." Ebben az esetben szerintem felesleges neked a 144Hz. Persze, ha amúgy is vennél monitort a közeljövőben, akkor a különbözetet megérheti, de ahogy előttem is írták már: nem ettől leszel jó játékos és meglehetősen jónak kell lenned, hogy hasznát vedd (szerintem). Én inkább a szemem, a megszokás (640x480@240Hz 21"os Eizo CRT 1.6-ban, hajjjj) meg a sznobság miatt vettem 144Hz-est. Meg mert nem tudtam, hogy ettől se leszek sztár.
-
Saradomin
csendes tag
Félek
És teszem fel veszek egy Dell IPS-t 6ms-el, azzal mennyire élvezhető ?
Filmre igazából nem kell, arra ott a tv, de ajj...... 1 hónapja ezen őrlődök :
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Én inkább azt javaslom, hogy nézd meg élőben mit jelent a kettő.
Egyébként egy jól kalibrált TN panel azért nem rossz, de persze egy IPS-el nem fogja felvenni a versenyt.
Viszont szvsz a 144hz bámulatos. Én spec a saját konfigomból messze a monitoromat imádom a legjobban -
shaddy1027
tag
válasz
Ez nem kérdés, hogy megéri-e. Nem létfontosságú, de ha napi szinten pár órát FPS-sel játszik az ember, és van rá keret, akkor nagyon megéri.
Ahogy Xero is írta a színek nem a legjobbak, de valamit valamiért alapon nem lehet minden tökéletes, és főleg nem ennyi pénzért. -
RexpecT
addikt
válasz
Én is ezt szemeltem ki, de a " mert hülye azért nem vagyok" boltban nem volt raktáron, és több hét lett volna a beszerzése, így ez a modell lett végül: [AOC G2460PF]
-
Xero
nagyúr
válasz
goro1000 #59140 üzenetére
Természetesen játszhat. Egyszerűen csak jobban figyelünk, hogy ki kerülhet be és ki nem.
Ha eddig nem tetted meg, mindenképpen töltsd ki a kérdőívet, és egyikünket (vagy mindenkit) vegyél fel, írjál pár sort, hogy ki fia borja vagy és küldjük is a TS jelszót.
(#59142) kupsi12 Amennyiben 80%-ban CSGO-ra használod, akkor nyugodtan vedd meg. Persze készülj fel a köpedelem színekre és betekintési szögekre, de valamit valamiért. Csak játékos gépen egy ideje már én is TN-t használok, de elsírnám magamat, ha minden másra is ezt használnám.
Mondjuk én elég kényes vagyok az ilyesmire.
-
Saradomin
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne monitor kapcsán.
Röviden 144hz vagy IPS.
80-20 arányban kéne cs:go vs más játékokra. (persze youtube meg egyéb dolgok is)
Ő lenne a kiszemelt állítólag nagyon szép színei is vannak.
Ti hogyan döntenétek ? Megéri csak cs:go és FPS játékok miatt 144hz-et venni ?
Köszi előre is.
-
goro1000
aktív tag
Aki eddig nem játszott a phmixen az nem is játszhat?
-
kelekyle
őstag
válasz
kretenallat #59134 üzenetére
Tessék nézni a csatornáját
Silver 4 a bácsi és nagyon viccesContractot úgy írja alá, hogy berajzolja a kis buksiját
-
kelekyle
őstag
Ez vótmá ?
Az öreg "Rush B, Cyka Blyat" papa.
Keményen osztja a headeket, csiga tempoban... de szerintem jobban lő Snow bácsinál -
tescodr
aktív tag
Este mix? Jó lenne ha két csapat össze jönne
holnaptól úgy is weeeeeekend xD
-
had423
aktív tag
iNation egy nyitott könyv a mieinknek. Mix ide vagy oda.
Fleav, bodi nagyon beseggelhették a d2-t még a pixelbe, szét tekerték az enemyt.
-
törölt tag
Na, ICL nevezés megvolt. Jövő héten az Aimfesztivál színeiben fogok
kiszodarálni, lehetőleg streamen. -
wjbhbdux
veterán
1v1 aim cup a jelszóért?
-
b0rZ
aktív tag
Na lássuk akkor. Átbeszéltük a dolgokat az érintettekkel, illetve a három főkolompossal nagyjából megegyeztünk az új részvételi feltételekben. A TS-re (nem kizárólag az itteni események okán) jelszó került, akinek tudnia érdemes az tudni fogja időben, nem kell aggódni. A részleteket Xero előadja majd.
Lemusz, és úgy egyébként bárki ekézésétől a továbbiakban tartózkodjunk. Rossz vicc volt, visszanyalt a fagyi, senkinek sem jó ez. Ne keserítsük el kulit mégjobban, maradjunk meg kultúrmasztodon, intelligens csoportnak.
Case closed, gl hf, pörögjön a mix. -
Mezcal
addikt
Csodálkoztok, hogy levédték? Jól tették.
-
Xero
nagyúr
Egy kis türelem. Éppen megbeszéljük a változásokat, utána mindent tisztázunk.
-
RexpecT
addikt
Nem tudok a PH!-s TeamSpeak szerverhez kapcsolódni. Eddig nem kellett jelszó, így nincs is megadva, és így nem enged be.
-
langward
tag
Ma lesz mix? Lövöm a globalt 🙂
-
GergőBp
tag
Holnap este kössétek fel a bugyitokat, mert jövök, ha lesz inferno...
-
kuLi_
tag
Soz, az a baj, hogy ilyen témát illetően nem mindig veszem észre instant, pedig tényleg ott díszeleg a smiley, na...
I Am^^:
Aki csak a leírtakra hagyatkozott (többek között mint pl. én is, aki igazán egyik felet sem ismerni, és mi alapján ítéljem meg, hogy ki ír igazat és ki az álruhás királyfi), annak valóban az jöhetett le, amire Zomb€€ utalt a #59092 alatt, avagy valami nettó nem stimmel, ez sehogy sem kerek. Szerintem semmi szükség nincs már a további feszkóra, mindenki levonhatta magának a tanulságot. -
kretenallat
senior tag
Fülig Jimmy ezt gondolta: "Kavarja ez, vagy nem kavarja?
Röviden: van egy srác, akinek a teljesítménye sokakat elgondolkodtatott. Van egy másik, aki statisztikák alapján még inkább érdekes lehet a tisztelt publikumnak. És van egy harmadik, aki kibaitelt egy rakás flamet, elbaszta a közhangulatot és az általános bizalmat. Mert vicces. Aztán megy az offenzív védekezés, csak, hogy
javítsunkrontsunk a helyzeten.
Egy személyes vélemény: jelen helyzetben nem a támadás a legjobb védekezés, ennyit talán levonhatunk a közelmúlt legjobb magyar példáiból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest