Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
És mire kell beállitani? Mert gyakran váltom hogy fröccsen vér a hittel de nem sebződik.
cmd 128
up 128
rate 128000
interp 0
interp ratio 1Plusz nincs config.cfg a csgo mappában.
Merre találhato?
Consolban meg a cl_updaterate 64 en marad és az interp sem változik 0.3 ról 0 ra és a interp ratio is marad 2 őn.
Van aki adna kicsit bővebb infot vagy linket merre induljak el hogy beállitsam. -
Redneck
nagyúr
kuLi carryzett rendesen.
Jó volt az utolsó map. Remélem lesz még ilyen, ezeken legalább tudom ki játszik, szívesen megnézem.
ph! 1.6 mixet is tolnék úgy láttam mást is érdekel. Kiváncsi lennék egy délutáni körbeverős több csapatos partyra. Mehetne pár manapság hiányzó CPL map is, de egy fun túszos/VIP-es is beleférne részemről.
-
Redneck
nagyúr
Neee. Van rá már diagnózis is? Pawa szindróma. Nagyon jó!
Xero: Pedig múltkor megbántottam és nem ugatott le. Csak finoman jelezte hogy nem kéne liberálhomárnak nevezzem a táncosokat a videóban amiben táncikál.
Elnézést kértem mondjuk!
Szerk:
Amúgy lehetne hogy befejezzük a CSHU fórum szintet? Eddig is megvoltunk nélküle! -
-
Xero
nagyúr
Én tegnap ezt pubon is megléptem.
Ide is feljárt keménykedni, de sosem vitt rá a lélek, hogy rányomjam.
Plusz a vicc kedvéért HLTV-n is toltam egy commentet.
-
gtamate2
veterán
Miféle dezi???
Ellépted amúgy
-
kretenallat
senior tag
Na azért különböztessük már meg az elvárásokat aszerint, hogy valaki olyanban nem jó, amit egyszerűen lehet fejleszteni (mapok megismerése, az alap calloutokat néhány óra alatt meg lehet ismerni) meg ami képességfüggő/nehezen fejleszthető (aim...).
Szerintem az rendben van, hogy valaki nem lövi be 1v1ben az embereket, a többieknek segíteni kell neki stb. De egy PH mixen azért ismerjük már a pályákat, mert az nem egy több évet igénylő energiabefektetés.
-
Xero
nagyúr
Nyilván van hogy fogja az ember a fejét, de itt azért könnyebben feldolgozzák a társak.
Ráadásként aki rendszeresen részt vesz, az fejlődik is, hiszen muszáj.Legjobb példa dugo. Rajta látom bőven az előre lépést.
szerk: Meg amúgy is nem vagyunk profik. Mindenkinek van jó és rossz napja.
-
CosmoBacsika
tag
Bekapott valami vírusos szart, lefekvés előtt még elég szarul volt (eddig a bátyja volt rosszabbul, ő már javul). Anyjuk házon kívül. Azért mertem csak egyet vállalni, bármikor jöhet egy felsírás. Sima MM-ből simán kiszállok (max eltiltás), de veletek nem akartam volna kibaszni. Szerencsére eseménymentes volt az este
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest