- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Anno én is. Persze más multis címekben is vannak hatalmas beadott kamuk, de akkorák amilyenek 1.5-ben és 1.6-ban előfordultak, nincsenek. Régen persze úgy éreztük hogy nincs annál jobb hitbox. Mentek is a rántás.cfg és megérzés.doc töltetű szövegek egy-egy hatalmas frag után, főleg ha falon át még beadott ajándékba egyet.
Ha már itt tartunk, ebből a szempontból valóban sokkal jobb a GO, kevesebb a kamu, alacsony pingek és 128-as tick esetén. A 64 és az átlagos vagy átlag feletti ping kombinációja viszont továbbra is véleményes, de persze ha valaki jobbat akar akkor nem MM-ezik.
-
edgR
őstag
Nem írtam, hogy tökéleteset szeretnék, hanem én ott folytatnám a finomhangolást, mert a mai napig vannak furcsa jelenségek. Persze a megtérülési rátája a nullához konvergál, sokak szerint nincs is rá szükség, másokkal ellentétben én elfogadom ezt az álláspontot is.
Most egy béta (early access) játékkal csapom el a szabad perceim jelentős részét, és meg kell hogy mondjam, hogy a CSGO hitboxa sehol nincs ahhoz képest. Ott is ugyanúgy neten játszom, ott is ugyanúgy találkozik a tanyanet a gigabittel, mégsem érzem azt sűrűn, hogy én bizony oda lőttem, de nem adta be. Sőt, ott a játék sebessége is többszöröse annak, amit CS-ben valaha átélhetsz (ergo nagyobb bs eseteket kellene detektálnom); ráadásul ott ugyanazt az élményt kapom 70 pinggel, mint 25-tel. Ellentétben a CSGO-val. Nem kell ratekkel sem bohóckodom, és kenyérpirítón játszom az i7 16G 1080Ti-s játékosokhoz képest.
Igaz, amit írsz az 1.6-ról, azok az emlékek valóban megszépül(het)tek, mert én azt a hitboxot is szolidabbnak érzem, viszont ennek semmi alapja, mert évek óta el sem indítottam azt a verziót.
Nem a tiédre: A pubg, ow, és egyéb casual játékok említése a témakörben azért bicskanyitogató, mert a szememben egyik sem lesz, vagy lehet soha kompetitív szempontból igazán jelentős. Ha azzá akarják/fogják őket tenni, ha nem, azért ezek mélyen a CSGO szintje alatt tanyáznak, ezzel egyetértek. De hogy nincs jobb hitbox a CSGO-énál...?
-
vzsryl
nagyúr
Nekem 1.5-1.6-ban sokkal jobban adta a hitbox. Ott ha valakire rálőttem, akkor 99%-ban beadta. CS:GO-ban pedig mindegy milyen tick-es szerveren játszom, ugyanúgy nem adja. Ha 64tick miatt bevérzik, és nem adja be, azon nem idegeskedek, de amikor tisztán látom, hogy telibe kapom az ellenfelet, és vérfolt sincs, akkor idegállapotba kerülök. Ilyen se régi CS-ben (na jó bétában igen), se HL multiban, se COD4-ben nem volt. Más multi fps-sel nem játszottam.
Egyébként LAN közvetítéseken is rengetegszer azt veszem észre, hogy mellélőnek, és beadja nekik, de ez lehet a közvetítés miatt csúszik el, szóval ezt csak afféle érdekességként írtam. -
lemusz
addikt
Én már nagyon régen elfogadtam a tényt hogy mindenki másképp látja a meccseket, a meccseken az ellenfél 1-1 játékosát, a meccs 1-1 szituációját. Amikor szmörfön tolom duplakalás haverokkal és néha elindul az a tömény agyatlan siránkozás cunami, már csak akkor szoktam hangot adni annak, hogy csituljanak, mert szerintem nem feltétlen csalnak ésatöbbi. Egy dolgot megtanultam az évek alatt, mégpedig azt, hogy könnyebb elkönyvelni csalónak az ellent, mint átgondolni mi volt a hiba. A legtöbb játékos ilyen sajnos, hogy azonnal ítélkezik, ráadásul szereti ezt hangzatosan, pl. 100%-os címkével ellátni. De ez látszik itt a statokat nézegetve is, valaki világfájdalmaként könyveli el ugyan azt a csalókról szóló statot, amit a másik tökre játszhatónak, normálisnak nevez. Az is hót ziher, hogy régebben a non-prime maga volt a pokol, szinte biztos volt hogy legalább minden második meccsen legyen egy pörgőaimos, mostanában a VACnetnek hála pedig úgy kitisztult, hogy simán tolhatsz 3-4 meccset is anélkül hogy bármi gyanúsat éreznél. Primeos meccsen pedig nem is tudom mióta nem láttam pörgőaimot, legalább vagy 2 éve.
-
Xero
nagyúr
1) Nope csak az piros ami utánad van, ami régebbi az szürke.
2) Simán lehet jaja. Nálam is van bőven világtalan bot ellenfél VAC-al.
3) Ezt nem tudja szűrni.
4) Wot?Btw nem túl releváns, de az nagyjából kirajzolódik, hogy a játékos társadalom 10%-a kuka kb.
Nekem is szerintem max 1 vagy 2 ilyen meccs volt. Igaz idén összesen jó ha 30-50 meccset toltam.
-
lemusz
addikt
Nem aluszik az a kiadó, csak éppen más, számukra fontosabb projekteken tököl.
De ezek amiket felsorolsz 90%ban irrelevánsak nekünk, csgo játékosoknak.
Ha már Gabe-et megemlítetted, én személy szerint mindig is éreztem egy olyat, hogy a valve-nál a csé egyfajta feketebárány. Amit linkeltem fentebb videót is jól mutatta, hogy még egy portal2 is fontosabb volt nekik, mint a cs, meg úgy ánblokk mindig jobban érdekelte őket a dota is. Első számú prioritást szerintem sose élvezett náluk kedvenc játékunk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az hogy dota major-ökre már több ízben ellátogatott a nagyfőnök, annak idején megígérte egyszer egy csgo-sra is elfog, aztán legjobb tudomásom szerint azóta se volt egyen se.
Egyre kevesebb major lesz, egyre kisebb az esély, hogy elmenjen egyre. Szerintem megveti ezt az egész lövöldöző stílust, lehet noob volt benne mostanra meg már egyébként is nehéz felvállalni Trump kormányzata alatt ezt a first person shooting dolgot, nem tudom.
Amikor másfél évet vártunk új operationre és már tűkön ültem, írtam nekik emailt, de nem jött válasz. Fél éve mikor a drivereket teszteltem és érdekes eredményt közöltem megint csak írtam nekik, de nem jött válasz. Jó hogy linkelted McDonaldot, de már lesz***m, nem írok neki, mert úgyse jönne válasz.
-
lemusz
addikt
Gyakorlatilag soha ennyi event, kupa, online és offline egyaránt nem volt még...
Elhiszem hogy így érzed - főleg a V4 után - de ez mind nem a valve érdeme, hanem a ráépülő iparágaké, szponzoroké, a tenni akaró közösségé.
...továbbá a játék maga sosem volt még ennyire "tökéletes-közeli" állapotban, mint most.
Szerintem már nagyon régen elérte ezt, nem mostanában, de ez sem egy nagy was ist das ha úgy nézzük , hogy ősrégi mind a dx9, mind a source engine. Még szép hogy ennyi év tapasztalattal a szart is kitudják csikarni belőle. De ha már az utópikus tökéletesség ábrándját kergetjük emlékszem mennyit sírtak - prók is - nem is annyira régen a bugos train ladderek miatt... egy hónapokig téli álmot alvó kiadó messze van a tökéletes termék létrehozásának szimbólumától.
-
vzsryl
nagyúr
Nem úgy van, hogy 10/10 győzelemmel is max LEM-be rak a rendszer? Tehát SMFC-t nem tud elsőre dobni elvileg. Lehet rosszul tudtam eddig.
(#69473) Hunreeth: Btw. engem is keresztkalába dobott be először 5 évvel ezelőtt, pedig nem elég, hogy nem csalok, még büdös nagy balf@sz is vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem száz valamennyi órám volt akkor, mert előtte ősszel néhány "war"-t letoltunk mircen keresgélve. Már több, mint fél éves volt a játék, mire megjelent az MM.
-
lemusz
addikt
Én meg csak a végét láttam, de rögtön feltűnt a nagy csíterező hangulat, amit önmagában az nem indokolhatott, hogy az esélytelenebb verte az esélyeseket és így a pórul járt fogadók rédzselése lenne csupán, mert a Dark Tigers is viszonylag noname meg minden mégse észleltem semmi hasonlót amikor kijutottak.
-
lemusz
addikt
Persze, mindent kilehet magyarázni, de attól még fura marad. A füstös amit linkeltél szerintem nem az, ilyet egy normál globál mm-en is bármikor látni. Amúgy 169. helyen rangsorolva 45. meg 22. helyen lévő csapatokat elverni nem gyenge teljesítmény és én még csak azt a fél évet se hívnám fél évnek, szerintem sokkal találóbb az a megfogalmazás, hogy konkrétan erre az eventre táltosodtak meg. Azért tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy ez az egész egyáltalán nem furcsa. Kb mintha idehaza nem egy GA vagy Pixel jutott volna ki, hanem egy ph globál mix csapi.
-
Franklin
addikt
Az első klipben végül is csak a lényegről nem beszéltek, hogy qikert lehozta az 1v3-mat ninja defuse-zal...
-
lemusz
addikt
Igen, ez valóban így van VP miatt egészen biztosan én is felvonatozok, ha jól láttam Keletiből 5perc séta a helyszín. Olvastam olyan cikket ahol a pénzdíjazást sokallták - feltehetőleg esportban járatlan újságírók - de lássuk be az meg ahhoz kell, hogy ezek a csapatok egyáltalán eljöjjenek... Valahol azt írták ez lesz 2018 4. legnagyobb pénzdíjazású csgo versenye, ezt nem tudom, de vicces hltv-t olvasni, azt írta valaki legalább lesz egy lan, amit a VP megnyer.
-
Cr00py
senior tag
Ha jól emlékszem, akkor 12-15 game kellett legutóbb. Rengeteget utazom, sokszor hosszabb időkre, így én is belefutottam már párszor, hogy unranked lettem. Nyilván az is közrejátszott, hogy a másik 4 ember sem volt mindig fix, illetve nem volt mindig global mindenki. Igazság szerint nem zavart, hisz sosem izgatott a skillgroup. Régen sem volt, és milyen jól el volt mindenki. Ez csak egy újabb ok volt a csalásra sokaknak. Manapság már nem járok fel mm-re, kivéve ha baráti társaság hív 5.-nek, bár ez elég ritka( hálistennek ) . Maradok az ESEA-nál.
-
skL86
tag
Külföldön? Ott senki sem ismerte, bocsi. Kizárólag német mircre mentem fel, mert ott voltak megfelelő pingű szerverek, de még az is lutri volt. Itt én a magyar közösségről beszéltem alapvetően, láttam, hogy írtál .eu csatit is, de még a magyar szervereken is voltak ping problémák..
Bocs már látom, hogy csak félreértettem amit írtál, a nemzetközi csatornákat én az előtte írtakkal kötöttem össze
. (minden ötvenedik ellenfelet hoztam én, nemzetközi csatornákon
-
skL86
tag
Már ne is haragudj, de baromira sokat mondott a warlock név akkoriban
, még az NVT és az SBC játékosoknak is neve volt
.
Tényleg furcsa, hogy mennyire eltérő élményeink, vagy éppen emlékeink vannak, ha nem mondták a nyertes meccseink 80%-ban rá a csapatunkban valakire, hogy csalt, illetőleg viszont, akkor feszüljek meg, de ugyanez van most is, a csalózás és a nethigh duma akkoriban volt a tetőfokán az általam észleltek alapján.
Toxic: én nem tudom te kikkel játszottál, de a steamen lévő 100+ ismerősömből összesen nem tudtam volna még összekaparni 4 olyan embert, aki sose szólt be az ellenfélnek, vagy a társainak, ez nagyon szomorú tény, és ez most is igaz. Sőt emléxem a WB klánra, hogy istentelen bunkók voltak köztük, továbbá valamelyik komolyabb csapat (nevet nem tudnék most biztosra mondani) is arra verte ki, hogy szóban alázta az ellenfelet, még itt CSGO -ban is összefutottam egy ilyen régi "öregfiúkból" álló csapattal (felismertem pár nevet), akik miután látták, hogy magyarok vagyunk, adták az ívet, csöppet sem viccesen. Persze elképzelhető, hogy megfelelő skilleknek és neveknek megadták a tiszteletet..
Továbbiakban csak tartani tudom magamat ahhoz, amit Vismajor is írt korábban, én botránynak láttam, persze valaha forint perces 56.6k modemmel CS-tünk 100+ átlag pinggel, csak hát már nem jutna eszembe visszaváltani az átlag 50/5 Gb-ról
-
skL86
tag
kuli, elfelejted, hogy te más skill szinten voltál, és valószínűleg sokkal kimunkáltabb baráti körrel rendelkeztél mint a scene 90%-a, itt most az átlag low-mid játékosról van szó, aki felment esténként lőni egyet. Elképesztő sok noname és nethigh "párnapos" csapattal lehetett összefutni. Speciel én nem csak az akkori klánommal, hanem 20-30 haverral játszottam felváltva. A csaló meg ugyanúgy működött mint most, a scene 90%-a aki lelövi az csaló
. Ez alól még a profibbak sem voltak kivétel Piki pl. előszeretettel csalózott le minden általa nem ismert, skillesebb játékost.
Toxic hangulat pedig minden VESZTETT meccsen van, csak egyetlen fél-hülye kell a csapatba, aztán már megy az ugatás.A noname skill jóska ugyanúgy high++++ra hirdetett mint az ancients. köszi szépen, és tényleg rengeteg probléma adódott a szerver konfigokkal, nem beszélve arról, mikor kitalálták, hogy ez a szerver nem jó, menjünk át amarra, csak még átkell állítani az akármit.
-
GabN73
addikt
Nem tudom hogy mikor mennének, de ha valaki érzi magában a boogiet, akkor az a ~20k/fő nem vészes repjegyre...
Persze erre még rájön a szállás meg egyebek, (ha nem lehet bugázni valamit okosba), saját gépet nem vihetnek blablabla.
Nem tudom, hogy melyik rendezvényre mennének, de ha tényleg jók, akkor inkább kifizetném a helyükben, sokkal jobb befektetés, mint az ICL. -
gtamate2
veterán
A kommunikációról nagyon sokat kellene tanulnia flashnel és mellette jópár hazai játékosnak is akik szeretnének a jövőben nemzetközi vizekre evezni.
A játékban mondhat amit akar tsen, de a hivatalos kommunikációban intelligensen és higgadtan kellene nyilatkozni. Ameddig az rml féle kebabozás tök oké sokak számára addig sokat nem várok. -
lemusz
addikt
de_overpass: A kill után azonnal prefire egy eléggé alap helyre, ideálisan volt elfüstölve a terrornak, nyilván arra számít, hogy onnét próbálja meg valaki rögtön vissza tradelni.
Nah pontosan ennél a jelenetnél könyveltem el magamnak, hogy röhej a videó, én is ezzel magyaráztam a dolgot. Persze aki rá van feszülve a csíter témára, esetleg skillben nem áll egy bizonyos szinten, annak csak az jön le belőle, hogy rövidesre aimlockol/prefire-özik...
-
wjbhbdux
veterán
nem kizárható,hogy az egész pro scene csiterekből áll, és nincs aki ne csalna, annyira free money hogy semmi értelme tisztán játszani. csak ott tartják magukat a topon, G2A féle fegyveres maffiózok gondoskodnak hogy a Valve és a kegyvesztett játékosok ne pattogjanak, az összes meccs pedig bundázva van és előre megírták hónapokra a major menetét.
ennyi pénznek nem 17 éves kis csés öcskösök döntenek a sorsáról, szinte csak díszlet az összes pro player
-
oliwwer
aktív tag
Ahol pénz van ott mindig lesz csalás. Futás, úszás, bringa, folyamatosan jelen van a dopping és a csalás, az ellenőrzések ellenére. Azt mondják, hogy akik gyártják a doppingszereket mindig egy lépéssel a bevizsgálók előtt járnak. Évről évre egyre nagyobb pénzek vannak az esportokban, ha nézed Richard Lewis videót tudhatod milyen sunyiskodások mennek a pénz miatt a háttérben. Miért ne lehetne pontosan ugyan ez a helyzet jelenleg az esportokban?
Ha egy noname hacker banda fél napra képes kinullázni egy akkora szervezetet mint a steam, miért lehetetlen az, hogy profi hackerek megoldják a cheatelést egy olyan versenyben, ahol dollármilliók forognak? Szerintem nem okos dolog azonnal elzárni magunkat a csalás gyanújától, csak azért mert vannak biztonsági előírások.
Nem mondom hogy az SK csaló (persze néha mérgemben lecsalózom őket, de az nem komoly), viszont tényleg nagyon érdekes ez az állandó comeback, legfontosabb köröket tec9+ füstök nélkül lehozzák, stb. Nagyon kíváncsi lennék egy ilyen statisztikára.
Shroud is elmondta streamen, hogy a nagy biztonsági intézkedések ellenére simán meglehet(ne) csinálni olyat, hogy telefon zsebbe (plusz telefon, mert a sajátot le kell adni), aztán ha B stack akkor így rezeg a teló, ha A akkor úgy, stb, vagy közönségbe beépített ember.
Alátámasztva amit írtam:
Shroud twitch:
Itt a [Shroud twitch]Semphis vlog :
-
PeL
addikt
Az ilyenekhez szvsz nem kell POV demo hogy látni lehessen azt hogy rálockolgat az ellenfélre a célkereszt. Ennyi véletlen szerintem egyszerűen nem létezik. Csak azt nem értem hogy miért tesznek úgy az emberek mintha ez annyira lehetetlen lenne, mint a nagy hívők akik nem képesek semmilyen tényt elfogadni ami a vallásuk ellen megy (mint ez esetben hogy a "PRO" scene megkérdőjelezhetetlenül tiszta legyen)
(#62901) I Am^^: Nekem van hogy MM-en 1-8% között ugrál a loss-om random szervereken. Azt írták hogy túl magas rate beállításnál jöhet elő ha gyengébb a neted (nálam 120/10 Mbit-es UPC van ami nem kéne hogy szar legyen) de hiába állítgattam akármit ugyanúgy loss volt. Vagy netszolgáltató szarakodik vagy a Valve szerverekkel van valami.
-
PeL
addikt
És erről mi a véleményed ha már így benne vagyunk megint a témában? TACO is ugyanezeket tolja, ezek a tavalyi ESL-n készültek, néztem élő közvetítésen a meccset és már ott is láttam hogy kamukat lő, visszalassítva még inkább kijön. Ezek után már tavaly megmondtam hogy büdös csaló egy társulat az egész SK Gaming, kb mint a törököknél, ott is volt egy paraszt csaló nemrég akik a Godsent ellen is csaltak és úgy is csak X lett nekik.
https://www.youtube.com/watch?v=ttd3es0K4HU
Én az ilyenek után mondtam hogy rég eltiltottam volna őt is pl. az Esport-tól, de sztem a többi is ugyanúgy tolja ezeket mert sztárok
-
kretenallat
senior tag
nézd, részemről csak egy vélemény, de én valóban hihetetlennek tartom, hogy ennek az egy csapatnak ilyen bámulatos lelkiereje van, hogy bár impotens farok módon verik őket jobbra balra, több majoron több meccsen, hirtelen magukra találnak mindig és onnantól hiba nélkül hozzák a meccset.
hálistennek ilyenkor, hogy egy jelentéktelen porszem vagyok, így a véleményem miatt enm fogják senki kezét eltörni, esetleg tévesen, de az én véleményem akkor is az, hogy az SK nem tiszta. ha meg kéztörésről lenne szó, biztos jobban utánajárnék a dolognak.
egyébként pedig az óvintézkedések jók és örülök is neki, hogy vannak, a gond az, hogy mindig van benne emberi tényező és ennél fontosabb dolgokat is meghackelnek. lásd ahol admin áll a VP mellett és bár be sem lehet vinni telefont, úgy kellett szólni az emberünknek, hogy húzassa ki a gépből közvetlenül a kamera előtt. és az sem valami szegedi netcafé lan volt, hanem ha jól emlékszem akkor az epicenter, nem kis díjazással.
-
CosmoBacsika
tag
Mindig is távol állt tőlem a csalózás, de egyre többször látok olyan SK jeleneteket amikor egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal amit láttam.Ilyenkor - hogy ne kerüljek ellentmondásba magammal - simán eltemetem, és elfelejtem, mintha meg sem történt volna. Pl coldzera egyik tegnapi jelenete (nem tudok erre jobb szót, célkereszttel pásztázás), És persze lehet h ez is baromság, és vitába aztán főleg nem akarok szállni senkivel, mert nem érzem h legit módot meg tudnám védeni az igazamat (amit nem is tudok, hogy van-e egyáltalán), de az SK-tól baromi gyakran látom, hogy - számomra érthetetlen módon - forgatják a célkeresztet falakat bámulva ilyen "maybe spotok" környékén, mintha kapna valami visszajelzést, arról, van-e ott valaki vagy sem. Persze noob vagyok, de nekem fura ez a crosshair placement...
-
Xero
nagyúr
Ezen felbuzdulva nekimegyek az elkallódott/ellopott eredeti accountomnak. Hátha visszaszerzem.
A nehezített pálya: az email amivel regisztráltam egy akkori ismerős domainjén üzemelt, már nem tudok hozzáférni. A recovery email valami hotmail.com-os cím, amiről fogalmam nincsen mi lehet. Nem hinném, hogy az enyém volt. A telefonszám talán amit használtam stimmel. Mind a mai napig aktív.
Kíváncsi leszek mi sül ki belőle. Ha sikerül elintézni lesz nagy öröm. Az első napokban aktiváltam a HL-omat rajta.
-
lemusz
addikt
A bakfittyet kb 2016-ra írtam, mert ha nekem tavaly januárban valaki azt mondja, hogy figyi lemusz lesz idénre 2 operation meg 2 major, mellé egy új inferno meg egy olyan hangrendszer, amit úgy se fogsz használni, akkor én azt mondtam volna, hogy héééé haver, menj a búsba!
-
gtamate2
veterán
Jelenleg inkább a Dota 2-re fókuszál jó régóta. Amennyi pénz van ebbe a játékba szerintem simán megérdemelne többet mint 20-30 fő, ha csak ilyen tempóban tud haladni a fejlesztésekkel ez a 20-30 fő.
Grafikailag teljesen elrontották a játékot, nagyjából a kezdeti fps-ek 70%-át hozza a mostani beállításokon, sajnos ez nagyon érződik.Amúgy szerintem is akkor érte el a CS a tetőfokát amikor ugye volt a lounge, a nip és a titan volt a legnagyobb név a játékban. Amióta bejött az SK/Luminosity azóta csappanhatott meg az érdeklődés. Azért régebben amikor 3-4 major évente, sokkal többen nézték és rajongtak a játékért. Az operationokkal pedig szinten tartották az érdeklődést, azért jók voltak azok, azóta csak az MM van.
-
lemusz
addikt
De a játék első 2 évéhez képest ez a mostani pörgés TV-s elterjedtség ide vagy oda: bakfitty. Lehet másképp látunk dolgokat, de ezt a bicepszt talán most ugyan úgy nagynak látjuk mindketten. Lehet csak a minden jobb volt régen életérzés font fonalat az agyamban, de pasha is mennyivel jobb volt annak idején, amikor még nem pashabiceps volt, csak simán pasha...
-
lemusz
addikt
Gaben bácsi csak nekem nyújtja egy lusta, érdektelen, beletörődött és kifogásokat kereső tulaj látszatát? Oké, egész jól válaszolt mindenre meg diplomatikus volt, úgy adta elő magát mintha micsoda munka folyna a háttérben, mennyi mindent csinálnának meg csinálni szeretnének, de valahogy ezt nem éreztük, legalábbis személy szerint 2016-ban én nem. A sorok között megbújík az igazság, 1-2 hetes update-ek (mikor voltak már ilyenek?, többnyire hetekig semmi se volt...), decemberben infenróra koncentráltak ( könyörgöm, 20-30 ember egy teljes hónapig ezen tökölt? na ne már, ezt nem veszem be!). Meg a legvégén milyen kiábrándító már, hogy tervez egy major látogatást, dehát be van táblázva, nincs ideje.... szerintem inkább a lusta kövér seggét b*szik felemelni, meg már fél is elmenni szerepelni, mert legutóbb láttam valami videót, hogy a dota2-es csarnok körbe röhögte, amikor valami secret shop-ról meg ott vásárolható pólókról, kütyükről kezdett el hadobálni...
-
ReFleXx
addikt
hehe, akkoriban a magyar userek min 90+%-anak freemail.hu-s cime lehetett, nem volt nagy valasztek a jo es ingyenes mail cimekben, a gmail is csak 2004-ben jott be.
en probaltam anno a login nevet megvaltoztatni, de arra nincs lehetoseglemusz, nalam ez tortent, elsore visszaregeltem, masodikra beloptak, most a freemail vagy valtoztatott es mar nem torlodik a 3 honap utan az inaktiv user vagy valaki aktivan hasznalja a regi cimet, ki tudja mik mehetnek oda az en nevemre
-
gtamate2
veterán
Lehet félreértetted, de pont ez lenne a lényeg hogy 2 részre osszuk a dolgokat és nem egyszerre hanem mint mondtad napokra lebontva, így mindenki el tudja dönteni hogy ki milyen stílusban játszik.
Az egymás szidása szerintem a játék erejéig még okés, ez pillanatnyi felindulás ha ellőnek és nem pedig komoly szvsz. olyat legalábbis nem nagyon tapasztaltam hogy valaki komolyan gondolta volna a meccs után is.
Az hogy nem jársz pedig szomorú, tessék változtatni ezen!
-
kretenallat
senior tag
Nem fogsz 10 olyan embert összerántani a fórumlakók között, akik azonos kategóriát képviselnek a fentiek közül
Egyet nem erteni er?
Szerintem megoldhato a dolog, ha elore tisztazott, hogy az adott napi jateknak mi a celja/elvarasa.
Mint ahogy en sem toroltem le senkit abbol a triobol, aki kiegetett, nemregiben MMet is jatszottam az egyikukkel, nem koveteltem, hogy keressunk helyette mast (MM rangban is kilogott lefele a sorbol, lett volna kifogas) DE o egy kicsit komolyabban vette aznap, en egy kicsit komolytalanabbul es jol mukodott, ha jol emlekszem ket v harom meccset is letoltunk.Ne alljunk mar ugy hozza, mintha az emberek keptelenek lennenek alkalmazkodni elvarasokhoz, a legnagyobb gond az, hogy EDDIG nem voltak tisztazva az elvarasok. Ha felosztjuk a napokat tryhardra es funra, akkor mindenki eldontheti, hogy tud-e az adott napnak megfeleloen jatszani, en is tudom funra venni, ha ugy dontom, hogy akarok jonni, vehetek negevet meg csattogot, yolorushol a koma akkor megyek vele, mert ez egy olyan nap.
Egyeb:
A gond az, hogy eddig nagyon tisztazatlan volt az elvaras, pontosabban nem volt. Amikor elkezdtem mixelni SOKKAL tryhardabb volt az egesz, aztan jott a kodiak stream es a tarsasag kibovult, az elvarasok pedig megoszlottak. Nekem nem tetszett, inaktivabb lettem. Szerintem nem is vagyok egyedul. Nem kenyszerithetem masokra az en elvarasaimat, de van, aki ugy gondolja, hogy a politikai korrektseg neveben nekem viszont kotelessegem mosolyogva bologatni arra, hogy mas ramkenyszeriti, amit o akar.A CS egy kompetitiv jatek, azert jatszom, mert szeretem a kihivasokat, fejlodni akarok, megnezni, meddig jutok.
Szerk: amugy lehet, hogy csak egy kozos so:ro:ze's kellene mindenkinek, hogy lenyugodjon.
-
kretenallat
senior tag
GPS5 asszem, amikor kint volt a szabadtéren egyéb programokra is lehetőség és votl ez a beöltözős szumó. első körre megkaptam BA-t (BelabA), akinek szerintem a combja olyan volt, mint nekem a derekam. második körre skizo-t, a többire már nem emlékszem, akinek valami baja lett a végére, de talán csak a lába, mert játszani azt tudott utána is.
Olyan voltam, mint a viccbeli bajnok, aki a sakkozókat boxban veri, a boxolókat meg sakkban. Na mindegy, nekem innen emlékezetes BA. Meg nyertem egy 1.1A-t.
-
edgR
őstag
azért erről se feledkezzünk meg, remek lett
-
had423
aktív tag
Bárkód lel.
Egyébként ez a revolte tesztje, nem flashé. Azt hív akit akar. Azt, hogy miért oszt meg ilyeneket, hogy nem akar szétforgatni semmit, azt nem tudom.
Szerencsére kolorék nem estek megint bele ebbe.Bodito legalább lövi is sokszor. Ami aggasztó, hogy annó ő is követte mat1-t, melette meg Vacolódnak az arcok. (Balozéra is mixelt vele esl kupákon régebben, és most állítja, hogy mat1tól van a cheat amivel lebukott, de ez lehet csak ilyen utolsó szarkavarása.)
De pl számomra érthetetlen, hogy miért rakodják ki állandóan a srácot, illetve, hogy miért van mindig a 6. helyen. A fiú csak csézni szeretne végre, kb úgy alkalmazkodik minden csapatban mint egy kaméleon. -
adise
őstag
Ja igen azt arra írtam, hogy kiirta, hogy nem forgat közbe meg tudjuk mindig mi megy. Igazából a vicces számomra, hogy még mindig játszanak vele, pedig ha statisztikákat nézünk amit kirugásnál gyakran előszeretnek venni, kb mindig flash a legrosszabb.
De ugye azt gondolom észreveszed, hogy mindig ugyanazok forgatgatnak akik előtte utálták egymást? Mi változott volna? Soha nem jutnak egyről a kettőre. ~10éve ?
Bodito nem mérvadó őt általában mindig ki is rúgják utána pár hétre, nem véletlenül(ott még mat1 is benne volt ugye a hazugságokba)
-
adise
őstag
En a keTszinuskodesre. Egymas hata mogotti szerveszkedesre gondoltam.
Aztan meg probalja magat jogenybe feltuntetni.
De igazabol ugyse lessz semmibazb"uj" csapatbol sem. Ugyanazok a mentalis problemakkal kuzdo emberek, akik parszor mar utaltak, kiforgattak egymast utana meg megis vilagi haverok. De addig amig nincs csapategyseg soha nem lessz semmi. Marad a mindig aktualis bottomfrager kiforgatasa.Bar ezek sok embert nem erintenek vannak ugye akik csalokkal is vigan jatszanak az eredmeny miatt.
-
vzsryl
nagyúr
Ezzel szemben Dél-Koreában:
1999-2003: "Nyugodtan csalj, ha pedig rajta kapnak, valld be töredelmesen és kérj elnézést, továbbá ígérd meg, hogy felhagysz ezen tevékenységgel és játssz bátran tovább - egyéb következmények nélkül."
2004-2011: "Azonnali kizárás az aktuális ligából az aktuális platformon, esetenként maximum 2 évre."
2012-2016: "Automatikus kiközösítés és minden koreai rendezvényről való kollektív, instant kitiltás."
2017-20xx: 7 év börtön.Kultúrák közötti különbségek...
-
shaddy1027
tag
Maximálisan egyetértek! Ezzel a képpel kiegészítve.
Nosza, adjunk neki még egy esélyt. -
-
szebe
addikt
NSO-n az egyetlen értelmes kommentet idézném erre:
"Annyira sport, mint a sakk, vagy mondjuk a snooker.
Ezeknél is leginkább fejben kell rendben lenni, nem kell hozzájuk különleges fizikum."Én amúgy örülök, hogy végre nem a (z itthon egyébként is megszűnt) Sportklub-nál van a közvetítési jog, és szeretett játékunkat közvetítik. Csodálkozom, hogy LOL/DOTA2 nem került még képernyőre (vagy csak lemaradtam róla).
-
.LnB
titán
"Lehet, hogy én vagyok az egyetlen olyan, esportban jelentős időt eltöltő és az esport- életben/körforgásban mai napig aktívnak mondható (?) személy"
Eddig stimmel, te és Kodi vagytok ezek.
A többire reagálva meg szerintem igazából nem téma, hogy most mi sport mi esport. Számít ez valamit?
Nekem arra vonatkozólag vannak aggályaim, hogy mi lesz akkor ha az esport már tényleg teljesen globális és elfogadott lesz mint a foci. Akkor majd előjönnek azok a simlik, problémák amik már így is kezdik felütni a fejüket sajnos. De ha bevonul az esportba is az a mérhetetlen tőke ami a profi sportokba van, és ezzel együtt majd jönnek az érdekütközések... Ott lesznek bajok.
Sokkal jobb lenne ha maradna ez az egész esport ott ahol most van, és akkora amekkora most.
-
szebe
addikt
Az említett ROCK-volgare volt talán a csúcspont a magyar CS:GO-ban.
Szomorú a dolog, mert megvolt a lehetőség, de a szponzorok valahogy mégsem jöttek.
Azóta rettentő mélyponton a dolog (van még ennél lejjebb vajon?), és nem úgy látszik, mintha bármikor is (vagy legalábbis a közeljövőben) kilábalna belőle a társaság.
Overwatch-ra kíváncsi leszek, meddig tart a játékosok/Blizzard lendülete. Illetve amint elkezdenek komoly pénzek forogni (százezres lanok pl), megjelennek-e ott is az "okosságok".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest