- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
kretenallat #61086 üzenetére
a korlátolt emberek elfogultak, nem tartozok közéjük, szerintem is nerfelni kéne az ump-t, nem venném mindig azt, ha balance-os lenne..
-
CosmoBacsika
tag
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de tulajdonképpen mit is változtatna a jelenlegi állapotokon?
Jelenleg is van boost service, azzal a kellemetlen mellékhatással, hogy normál játékosok játékát cseszik el.
Így legalább kvázi zárt lenne, privát meccseken menne a boostolás. Az meg h boostolt accounttal játszik valaki szvsz úgyis önlejáratás. Úgyis le fogja bukni, csak idő kérdése. -
szebe
addikt
válasz
CosmoBacsika #61091 üzenetére
A második verziód a tökéletes boostservice, amihez még "csalás" (aim, wh, radar, spinbot stb..) sem kell.
Erre talán ESL-en van megoldás (csináltok 1-1 csapatot, és kihívogatjátok egymást, de ahhoz asszem kell ladder), de nem vagyok biztos benne. -
válasz
Gentlelelele #61095 üzenetére
Áhh ahhoz gyenge.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
expander #61093 üzenetére
Akkor lehet h én vagyok tudatlan, de faceiten lehet 5v5-öt játszani irányítottan?
Persze jó ha van third party megoldás, de nem lenne szerencsésebb ezeket beterelni a játék alá?
Amúgy nem nevezném annyira marhulásnak. Lényegesen nagyobb az élvezeti faktora az olyan meccseknek, ahol a két csapatban 5-5 olyan ember játszik, aki vagy ismeri egymást, vagy legalább hajlandó kommunikálni. Ezáltal az sziturációkra adott válaszok is teljesen mások. Arról nem is beszélve, hogy amikor premadeként mm-ezünk, rendszeresen kapjuk a savat meg az oltást, eleve megváltozik az ellen hozzáállása, sokkal gyakoribb a kilépés. -
expander
senior tag
válasz
CosmoBacsika #61091 üzenetére
ezekre a "pcw" stilusu marhulasokra tenyleg ottvan a faceit, es szerintem kevesebb kattintasbol is megvan, mintha jatekon belul lenne
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Az UI egyszerű lenne.
128 kötelező lenneAz én kívánságom: lobby vs lobby mm opció.
Illetve irányított lobby vs lobby mm.Első verzióban 5 ember ellen ugyanúgy premade 5öst keresne.
Második pedig irányítottan meg lehessen adni, hogy melyik másik lobby premade ellen játsszon az ötös. -
GabN73
addikt
válasz
Hova nerfeljék már szegény pisztolyokat?
Mostanában 2 hs + 1 hit se elég uspből full armor ellen
-
kretenallat
senior tag
válasz
lemusz #61082 üzenetére
ez ízlések és pofonok kérdése. talán jobb hasonlat lenne azt mondani, hogy minden map felújításon esik át, különösen, hogy a legtöbb rework elég népszerű volt, kb csak a nuke teljesítményproblémák jutnak eszembe, mint negatívumok.
a karakterek egyensúlyozása meg olyan, mint amikor pl belenyúlnak a fegyverek sebzésébe, valamilyen szinten ízlés kérdése a dolog. a tec9próknak nem tetszene a tec9 nerf, micsoda meglepetés, de a közösség racionálisabb része szerintem egyet ért abban, hogy az a pisztoly túl sokat nyújt az árához képest. hasonlóképpen a p250 meg a 57 is.
az ump is elég népszerű mostanában, azon kívül kb mac10 meg mp9 van, kifejezetten azért mert azok jó kakik armor ellen... lehet, hogy ott sem ártana egy kis faragás, mivel egyszerűen 1250ért túl jó ármor ellen. sklnek szerinted tetszene, ha nerfelik?
viszont ott van az a kérdés is, hogy az ő elfogult véleménye számítana-e.
amúgy karácsony közeledtével elkezdek álmodozni:
- új user interface: amiben nem kell kilépni a lobbiból egy beállítás módosításához
- 128 tick: (ébren álmodozok) nem jön be a faceit annyira, nekem meg a hasonló nuboknak elég az MM meg annak a rangrendszere, a fcaeites eredményekkel nehéz vagizni azoknak, akik azt se tudják mi a faceit és a nova4 már magas rangnak számít nekik
- pisztolynerf
na, én ennyit kérnék Tibi bácsitól. mások? (igyekeztem a nagyon elvetemült kívánságaimat kihagyni, pl source 2, vagy pl olyan hang, ami nem nyomja le 100fpssel a gépem...) -
b0rZ
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #61081 üzenetére
Ha már megemlítettél...
Nem tetszik ez a komment, mert maga a dota2 update se tetszik. Persze nem vagyok releváns személy ebben a kérdésben, lévén csak 200 órám van benne. De hogy párhuzamot vonjak, ugye mennyi update után éreztük már azt a múltban, hogy jobb lett volna, ha inkább hozzá se nyúlnak? Nem tudom, hogy egy ekkora horderejű update (6 giga, minden map új map) pl. nem döntené-e romba a játékot. Nagyobb híve vagyok, a sok apró, gyors reagálású update-nek. A székes nyereményjáték így szürkén, off topikosan tökéletes.
-
kretenallat
senior tag
válasz
regener #61079 üzenetére
New achievements! "Get 100 Flashbang Headshot kills!" "Get 100 Smoke grenade..." ... "Get a Life!"
Képzeljetek el egy szebb világot, ahol mindenki érdemei szerint kap törődést, megbecsülést... ahol a CSGO is kap olyan updateket, mint a Dota2 kapott az éjjel. 6.6 giga, új UI (már a 3. nagyobb rework), új map (kb mintha lecserélnéd/felújítanád a teljes active mappool-t CSGOban), egy új játékmeneti mechanika meg ilyenek. lehetne új engine is, mint amit egy éve kaptak...
regener: szerintem ez jó helyen van itt, hátha ezért még lemusz se kezd el morogni... a 4800 óra CSGO után szerintem neki is jól jönne egy ilyen...
-
regener
veterán
Nem CSGO, de páran hasznát vennék: [link]
-
gtamate2
veterán
10-es mixre kellene egy 10. jelentkező, ts ip: csgo.warroom.hu
-
Redneck
nagyúr
válasz
dReFiX #61075 üzenetére
A hivatalos szerverekre a játékkeresés menüpont visz. 64 tickratetel mennek, másodpercenként 64 mintát vesz a szerver, a pingek elég változatosak. Beállítható a beállítások/játémenet menüben hogy mekkora maximális ping alapján keressen alapból. Ha jó a neted, vedd le 25ms-re, de sokszor ez a beállítás sem ér semmit.
Közösségi szervereken van 128 tick, és alacsonyabb válaszidő, és vannak moddoltak is.Ingyenes 128 tick kompetitív meccsekre mehetsz Faceiten (regisztrálni kell), ott van késkör is.
-
dReFiX
senior tag
Két év után én is le poroltam a játékot. Szervereket merre érdemes keresni? Vagy már ennyire meg ritkultak?
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Régen nyomtam vele, most a hétvégén újra elő vettem a gémet.
De mi lett ez a dobozos "piacos" fegyver hangok?Élethűbb fegyver ropogásokra emlékszek.
-
kretenallat
senior tag
válasz
BioNiCMaN #61059 üzenetére
ide beírod a saját profilneved, aztán szépen kidob minden ismerősről mindent. plusz korábbi ismerősöket is mutat, ha pl már törölték magukat az ismerőseid közül (mint tették az én esetemben is a férgek)...
[link] le kell tekerni egy darabig.bager13: hát, nem meglepetés azután, hogy pont oda ment. szerintem a németeknél van a legtöbb csaló, ahogy a tizenéves kis gyík bekapcsolja a csalást, mert az ellenfél "tuti csal", mivel az első három kört lehozták (wtf), az kb mintha abban nőnének fel, hogy ők a legjobbak a világon és náluk csak csalással lehet jobb bárki.
-
bager13
aktív tag
Az milyen már, hogy gyerekkori ismerősömről, akivel több száz meccset lenyomtunk kiderül, hogy csal. Persze, minden összecsapásnál ő volt a tök utolsó.
És természetesen elmondása szerint nem ő csalt, csak az öreganyja hugának az unokaöccsének a fia odaült a gép elé és ő csalt. Szépek az emberek... -
oliwwer
aktív tag
**Quit out of steam fully. Then run it as administrator. After launching steam, (assuming you're using Windows), open CMD and type in the following commands:
"ipconfig /release" - Will release your IP form your router (internet will not work for now)
"ipconfig /renew" - Will assign a new IP from your router (internet will work)
"ipconfig /flushdns" - Will flush DNS; helps with an overflow of packets.**
Ezt találtam.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Tewe013 #61053 üzenetére
Szó se róla, külföldiektől már én sem veszem fel. De amikor rámennek a publikus steam profilomra, látják, hogy meg tettem fel youtube-ra is CS:GO videókat és úgy osztanak, hogy youtube-ra is töltöm fel a hackes meccseket az már kicsit felbosszant.
Ráadásul rákontráznak azzla, hogy a magyarok szégyene vagyok hogy cheatelek és írogatnak feszt magyarul. Nem lehetett megértetni velük, hogy nem cheateltem, de tényleg 2-es KDR-re miért kell azt hinni, hogy cheatel valaki nem értem.
(#61050) dugø: Meccs végére már a KDR-em 2-ről le is ment vagy 1.4-1.5-re. Akkor azzal kezdtek izélni, hogy végre kikapcsoltam közben meg csak annyi történt, hogy halftime és CT-ből átmentünk T-be ahol meg szar voltam.
No mindegy, köszi az inputot. -
SJM
újonc
Sziasztok!
A múlthéten tettem fel egy problémával kapcsolatban egy kérdést! Választ kaptam rá habár nem azok alapján oldódott meg a problémám! Esetleg valakinek valami ötlete?
-
Redneck
nagyúr
kuLi carryzett rendesen.
Jó volt az utolsó map. Remélem lesz még ilyen, ezeken legalább tudom ki játszik, szívesen megnézem.
ph! 1.6 mixet is tolnék úgy láttam mást is érdekel. Kiváncsi lennék egy délutáni körbeverős több csapatos partyra. Mehetne pár manapság hiányzó CPL map is, de egy fun túszos/VIP-es is beleférne részemről.
-
b0rZ
aktív tag
Exkluzív content következik..
Team KODIAK vs Team ziTi
de_cache 16:9
de_dust2 5:16
de_mirage 16:8Ezzel Kodiék nyerték a hikomat CS gálát 2:1 arányban, a mérkőzés MVP-je pedig kétség nélkül kuLi lett..
-
Dyingsoul
veterán
Néhány noob ma azt hitte, hogy csalok (ráadásul ilyen stattal:22/11/3)... Ez még hagyján de a végén már meztelenül is akartak volna látni!
A végén már nem tudtam mit kezdeni velük, mute-olnom kellett őket. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni amikor pláne magyarok hajtogatják, hogy kapcsold ki de a monitoron és gépen kívül nincs mit kikapcsolni?
-
Redneck
nagyúr
-
Lmh
őstag
köszönöm, az a helyzet, h ezt a választ vártam, csak reménykedtem, hátha.. xD
Többet néztem ki az FX6300-ból egyébként. Phenom 965-öt váltott és hát nem sok pluszt hozott. (8kt fizettem rá, sztem azért jó deal volt. 6850-re 20k ráfizuval váltanék rx460-ra, szerintem az sem lenne rossz.)
Mondjuk nem is csgo miatt váltottam, akkor még szó sem volt róla, h megint játszani fogok. -
b0rZ
aktív tag
https://www.twitch.tv/thewarroomhu
HIKOMAT CS LÁJV
-
-
Lmh
őstag
Más téma gyorsan mielött beindul itt a live őrület.
Konfigom jelenleg FX-6300 és HD6850.
Mondjuk hogy kb ezekkel a beállításokkal játszom: kicsit változhat, de ez mondjuk egy átlag:
Dilemmám most, hogy egész jó áron el tudom adni a 6850-et és egész jó áron tudok szerezni egy RX460-at.
Viszont nem tudom, hogy számíthatok-e ilyen vga-kímélő beállítások mellett több fps-re az új kártyával. Igazából most is kb 50%-on megy a proci és a vga is...
Van-e értelme?
Köszönöm az előrejelzéseket -
KODIAK
csendes tag
Öregfiúk gálameccs kezdődik 19:00-tól, ha valakit érdekel
http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-1010/sszecsapnak_a_cse_veteranjai/
-
Redneck
nagyúr
Olyankor mi van ha az egész csapatom 15-20-as pinggel tolja, az enemy meg 60-70, és instant kapjuk folyamatosan. Végül kikaptunk 2 körrel, sokszor(leginkább végig) lőhetetlen volt az enemy. Nekünk ilyenkor valósabb a hitboxunk a modellhez képest?
-
edgR
őstag
azért erről se feledkezzünk meg, remek lett
-
sss
őstag
válasz
Gentlelelele #61023 üzenetére
Emlékszem a cealum monster/b3ast videó volt az egyik legelső cs muvi ami láttam, de az biztos, hogy a legelső ami magyar játékosról készült. Haverokkal csak pislogtunk, hogy ez az arc mindig csak fejet lő.
Ez lehetett olyan 2002-2003-ban... hogy rohan az idő.
-
Årpi
őstag
válasz
DrTechnoid #61025 üzenetére
Engem is érdekelt ez a téma,de ezek nem a csgo.money botjai,azoknak sima csgo.money [1] stb nevük van. A pistike meg a zsozsika accja valahogy a csgoreaperhez és annak tulajához valami tutyko nevezetű szegedi csávóhoz köthető.
-
-
szebe
addikt
válasz
Gentlelelele #61023 üzenetére
RankeR interjut a nepnek!
-
Gentlelelele
aktív tag
-
Tewe013
őstag
válasz
Gentlelelele #61021 üzenetére
Elverték utána a fnatic academyt is, így továbbjutottak a closed kvalira.
-
Gentlelelele
aktív tag
Hogy legyen téma a jelenlegi magyar scene egyetlen figyelemre méltó alakjáról is szó : Hogy sikerült DF-éknak a kvali ? Az USSR és iNetkox meccset láttam, de a többit nem követtem. Valaki nem tudja esetleg ?
-
had423
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #61019 üzenetére
Mint most a revolte, igen. Vagy ha veszítenek akkor már nem is számít, hogy együtt maradnak, és praccolnak?
Legszimpibb csapi elmúlt 2 évbe. Ekkora losing streak után sem lépett ki senki. -
CosmoBacsika
tag
Ez annyira röhejes/szánalmas/vicc. Tényleg ezek a csíra seggarcok adják a magyar csgo scene top magját?
Semmi elköteleződés, semmi elhivatottság. Tényleg nem tud létrejönni egy olyan 5-ös mag, ami hosszabb időn keresztül legalább együtt tud maradni? Közösen készülni, példát mutatni a "kisebbeknek"? Miért olyan nehéz ez? -
had423
aktív tag
Bárkód lel.
Egyébként ez a revolte tesztje, nem flashé. Azt hív akit akar. Azt, hogy miért oszt meg ilyeneket, hogy nem akar szétforgatni semmit, azt nem tudom.
Szerencsére kolorék nem estek megint bele ebbe.Bodito legalább lövi is sokszor. Ami aggasztó, hogy annó ő is követte mat1-t, melette meg Vacolódnak az arcok. (Balozéra is mixelt vele esl kupákon régebben, és most állítja, hogy mat1tól van a cheat amivel lebukott, de ez lehet csak ilyen utolsó szarkavarása.)
De pl számomra érthetetlen, hogy miért rakodják ki állandóan a srácot, illetve, hogy miért van mindig a 6. helyen. A fiú csak csézni szeretne végre, kb úgy alkalmazkodik minden csapatban mint egy kaméleon. -
adise
őstag
Ja igen azt arra írtam, hogy kiirta, hogy nem forgat közbe meg tudjuk mindig mi megy. Igazából a vicces számomra, hogy még mindig játszanak vele, pedig ha statisztikákat nézünk amit kirugásnál gyakran előszeretnek venni, kb mindig flash a legrosszabb.
De ugye azt gondolom észreveszed, hogy mindig ugyanazok forgatgatnak akik előtte utálták egymást? Mi változott volna? Soha nem jutnak egyről a kettőre. ~10éve ?
Bodito nem mérvadó őt általában mindig ki is rúgják utána pár hétre, nem véletlenül(ott még mat1 is benne volt ugye a hazugságokba)
-
Redneck
nagyúr
Véleményem szerint, nem lehet véletlen hogy ugyanazok az arcok vannak mindig. Nyilván többet ülnek a gép előtt, és kevesebb valódi kapcsolatot építenek/ápolnak a való életben. Ebből kifolyólag torzulhat a személyiségük.
A témáról lehet érdemes lenne megkérdezni Tüski "pawa" Tamást (gyk. d$t, foglalkozása: psychológus). Hátha a doktor úr tudna mondani valami újat a szocializációról, az online életmód személyiségtorzító hatásairól.
Szerk:
A kommentet kéretik komolytalanul venni! -
kuLi_
tag
Hogyan máshogy akarsz profi csapatot építeni? Szerintem abban semmi kétszínűség nincs, hogy megkeresed az embert, megkérdezed, majd mond rá valamit. Az a kétszínűség inkább, aki pl. a megkeresésre igent mond, legnagyobb titokban az új csapattal praccolgat és erről hetekig elfelejti értesíteni a csapatot (lásd pl. bodito a Pixelnél, de már nem is tudom, hogy ez "köztudott infó"-e vagy sem, sebaj, most már az, hehe), aztán hirtelen lelép. Az egész post legnagyobb poénja csak az, ahogy Flash tálalta mindezt FB-n, ami (valószínűleg) szét triggerelte ZEN-t is. Mondjuk be lehet nyilván magyarázni a két smiley-t is a végén, na de ne már...
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Még sosem játszottam CS:GO-t, nem is tudom, hogy belekezdjek-e.
Úgymond kelleme izgalmas időtöltés volna (mivel MultiP, nem SingleP), vagy csak igencsak felidegesítene a csalók miatt? -
adise
őstag
En a keTszinuskodesre. Egymas hata mogotti szerveszkedesre gondoltam.
Aztan meg probalja magat jogenybe feltuntetni.
De igazabol ugyse lessz semmibazb"uj" csapatbol sem. Ugyanazok a mentalis problemakkal kuzdo emberek, akik parszor mar utaltak, kiforgattak egymast utana meg megis vilagi haverok. De addig amig nincs csapategyseg soha nem lessz semmi. Marad a mindig aktualis bottomfrager kiforgatasa.Bar ezek sok embert nem erintenek vannak ugye akik csalokkal is vigan jatszanak az eredmeny miatt.
-
kuLi_
tag
-
tescodr
aktív tag
Témától függetlenül tolhatnánk egy nosztalgia cs 1.6 mixet, lenne rá igény?
-
Lmh
őstag
válasz
kretenallat #61003 üzenetére
nem kell szerver, csak sima mm-re pár ember. köszi
-
Lmh
őstag
Ha jönnétek mixelni, gyertek ts-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged