Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz gyurkikrisz #59378 üzenetére
A mondat végi hangulatjel tudtommal még mindig ugyanazt jelenti egy fórumon !
Ahogy @Feherfy kolléga említette, ugye nem gond, ha nem ölünk időt olyan dologba, ami eleve ködös, már az első pár infó után? Te miért ragaszkodsz egyébként ennyire foggal-körömmel az ártatlanság vélelméhez jelen esetben?
-
ragie
kezdő
válasz kretenallat #59380 üzenetére
ezt most így leszögezem én részemről. nem rontani jöttem a levegőt, sosem az volt a célom. nem akartam hogy kiderüljön a végképp undorító múltam amit próbálok mindenki elől titkolni mert nem méltó ahhoz aki ma vagyok(szerintem). ha itt olyan szinten zavarok, hogy elviselhetetlen lesz a hangulat ha szóba jövök, akkor inkább eltávolítom magam, és le van zárva az ügy. nem akarom hogy egy jó társaságból egy "csalókkal" vádolt ganget csinálni.
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #59380 üzenetére
Nagyon egyszerű az új meta. Valaki ostoba, tenyérbe mászó? TS perma ban, és Pepe is megkínálja egy TWR account ban-al. Mindezt persze midgame akár. Nem lesz itt gond.
Visszaolvasva, és belehallgatva a stream-be, nekem és valószínűleg még sokan másoknak sincsen szüksége a tizen éves szakmunkás 1.0 előadásmódra. Kinőttük már ezt.
(#59385) Saviour: Akár be is mutatkozhatnál.
(#59384) vzsryl: Statokat elnézve nem csal, pusztán buta szegény, ahogy leszűrtem a commenteket.
[ Szerkesztve ]
-
Saviour
csendes tag
Tipikus magyar mentalitás ha valaki jobb nálad akkor csal és meg van magyarázva hogy miért jobb ennyi. 1.6 public mai napig nem változott felmész egy random szeróra belősz pár embert rögtön csalóznak, a unofficial cséseket meg rögtön nsezik és triviális hogy csal. Látom ti még mindig ezen a szinten bajlódtok Amit műveltek az egy külön műfaj csak azt nem értem miért nem practiseltek annyit hogy ilyenek legyetek ahelyett hogy itt sírjátok teli a fórumot.
-
vzsryl
nagyúr
válasz gyurkikrisz #59378 üzenetére
Bizonyított a csalás, mert van bizonyítottan csaló fiókja. Tegnap szerintem nem csalt. Ma pedig bizonyítottan alkalmatlan a normális emberi kommunikációra.
Bannolni kell mindenhonnan, ahol értelmes, érzelmes emberek fordulnak meg, és ennyi. Felesleges ugrálni ezen, hogy csaló-e avagy sem.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
kretenallat
senior tag
Saját (külön)vélemény:
Várjunk egy kicsit a banokkal, kérem. Gentle révén bekerült a közösségbe jópár ember, aki furcsa, értem.
gentle, ragie, szerzetes elmennek ICL-re, remélhetőleg bizonyítják, hogy skillből jönnek a lövések.ragie még mindig egy kölyök és sokan követnek el hibákat. én nem csaltam soha, oké... de pl ott van a feleségem öccse, összeszedett egy bant csalással valami játékban anno (nem steam). volt 15 éves, már kinőtte, remélhetőleg ragie is. gondoljunk egy kicsit simplere, aki csalt, bukott, játszik, sír egy győzelem után a pódiumon.
szerzetes kicsit másabb téma. ezzel a viselkedéssel nem hiszem, hogy itt a helyed, és tök lényegtelen, hogy milyen skilles vagy. azért járnak ide az emberek, hogy jól érezzék magukat... és amikor az első meccs után (amit megnyertetek együtt) jön egy játékos, hogy nehogy egy csapatba tegyék veled, mert nem bírja, akkor tök mindegy, hogy mennyit lősz. én azt mondanám, hogy ha ez egy perszóna, akkor intelligensebbet is kialakíthattál volna. ha a cél a 13 éves twitch közönség meggyőzése arról, hogy te vagy az arc, akit követni kell, akkor remélhetőleg nem fogod köztünk folytatni. gentle is jól játszik, jól lő, ő is csal, mint állat , de legalább egy kedvelhető arc.
gentle: hát én nem tudom, honnan szeded össze ezeket az arcokat, de szerintem simán meglennénk nélkülük is xD
egyébként, és nem csak a tisztaság kérdése végett, én szívesen venném mindenkitől, ha demókat vennének ICLen (amennyiben ez lehetséges, nem tudom). a versenyre mindenkinek a legjobbakat, remélem, hogy a legjobb eshetőségek fognak beigazolódni, és mindenki kedvesen és cukimukin, megnyugodva tér vissza közénk.
egyébként nem tudom, hogy nem lennee-e érdemes létrehozni egy külön topikot a mixnek, különösen, hogy mostanában kevés egyéb tartalom kerül megbeszélésre itt
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Feherfy #59368 üzenetére
"Nem értem a felháborodásod.
Nem jog ez, hogy addig ártatlannak számít egy személy, amíg a bűnösségéről nincs bizonyíték." őőőőő pedig de. az felháborító, hogy közvetett bizonyítékokat lobogtatva megy a boszorkányvadászat."Jelen esetben már bőven elég a feltételezés is, amelyet csak tetéz a 3 vacos account a háta mögött." büntetett előéletű is tárgyalás nélkül megya börtöbe, értem
az, hogy nem hívjátok meg, szívetek joga. de hogy minden bizonyaték nélkül csaló/aimos/wh-s kutya, az már baromság.
(#59351) edgR amikor azzal hencegsz, hogy még a demo-t is lesz*rod, de bőven beleállsz a tagba, az mi, ha nem előítélet?
(#59364) edgR haha, csak éppen magyarban létezik a kettős tagadás. és angolban, ahol ugye pedig nem létezik, ott se igazat jelent, csak nyelvtanilag helytelen. gg. és még nekem személyeskedsz a szövegértelmezésemmel.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
törölt tag
válasz CosmoBacsika #59375 üzenetére
Csodálatos streamje alapján csak annyit tudok leszűrni, hogy lőni tud de esze nagyon nincs a játékhoz. Az ehhez társuló keményvagyokbeszólokmindenkinek stílust meg max a helyi trógerképző iskolához tudnám kötni ahova tényleg a környék legbutább tanulói járnak.
-
CosmoBacsika
tag
Azta megy a party rendesen Minden kölyök ekkora paraszt mint ez a szerzetes gyerek?
-
prtvlogan
aktív tag
Jöhetne már egy modi....
-
edgR
őstag
válasz szerzetes199 #59340 üzenetére
Ugye az még megvan, hogy te jelöltél be egyetlen közös mix után és nem fordítva?
Reggel, amikor láttam, nyomtam is egy gyors ignore-t, miután én is megnéztem az alapvető dolgokat steamrep-en. Ugye nem baj? Eddig sem ismertük egymást, nem fogok eret vágni, ha nem találkozunk többé. -
Feherfy
tag
válasz gyurkikrisz #59358 üzenetére
Nem értem a felháborodásod.
Nem jog ez, hogy addig ártatlannak számít egy személy, amíg a bűnösségéről nincs bizonyíték. Jelen esetben már bőven elég a feltételezés is, amelyet csak tetéz a 3 vacos account a háta mögött.
Az pedig gondolom nem is kell említenem, hogy ez egy privát szerveződésű dolog, ahol a szervező vagy jelen helyzetben a közösség szabadon dönthet kit tűr meg a soraiban.
Már csak a bicskanyitogató stílus miatt is érdemel eltiltást ezen eseményekről (szvsz fórumról is).
Nem kötelező ebbe a közösségbe integrálódni, ha valaki nem ért egyet a közösség elveivel nyugodtan és csendben tovább lehet állni. -
Redneck
nagyúr
Neee. Van rá már diagnózis is? Pawa szindróma. Nagyon jó!
Xero: Pedig múltkor megbántottam és nem ugatott le. Csak finoman jelezte hogy nem kéne liberálhomárnak nevezzem a táncosokat a videóban amiben táncikál. Elnézést kértem mondjuk!
Szerk:
Amúgy lehetne hogy befejezzük a CSHU fórum szintet? Eddig is megvoltunk nélküle![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
lemusz
addikt
Még mielőtt valamilyen abszurd módon ismét nálam lyukadna ki a történet, engedjétek meg hogy leszögezzek valamit. Tegnap vett fel engem steamen szerzetes és kérte, hogy hívjam meg steames csoportba, mert a haverja aki itt szokott játszani offline van. Én eleget tettem a kérésnek, ő még kérte, hogy mondjam el neki hogy s mint zajlik ez az egész, de elfoglaltságra hivatkozva nem mondtam neki semmit a mix működéséről. Ami azt illeti nekem azonnal ismerős volt a neve, gondoltam is hogy 1.6-ból, bár társítani hozzá nem tudtam semmit sem.
-
vzsryl
nagyúr
Húh mekkora party van itt.
Két tanulság levonható az eddigiekből.
1. Akinek keményen vaj van a füle mögött, az hangosan döngeti a mellét, és beszól a nagyérdeműnek.
2. Aki hibázott, de nagyon bánja, az kultúráltan elviseli a kritikát, és bocsánatot kér.
Értelemszerűen éppen ezért én ragie mellett kiállok. Ugyan nem ismerem túlzottan, de a ph mixeken nagyon értelmes és aranyos srácnak tűnt, aki biztosan nem csal. Ez az én véleményem, nem kell velem egyetérteni.
Na, de jöjjön a feketeleves. Szerzetes sajnos vállalhatatlanul viselkedik, ráadásul sokkal visszafogottabb a játékintelligenciája, mint azt hiszi. Mert az lehet, hogy nem csal, levágja a dolgokat és jó az aimja, de amikor egy valóban okosabb ellenféllel van dolga, aki a rosszabb aimja ellenére is átcseszi, mint szart a palánkon, akkor elkezdi lebutázni. Pedig egyértelmű, hogy nagyon be lett szoptatva. Na, ez tényleg gáz. Pofám leszakad, mint anno zkas-tól.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Mezcal
addikt
Frankó, megint csaló hülyegyerekekkel van tele a ph, én eleve be sem engednék olyat, aki valamikor csalt, vagy VAC-os.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
edgR
őstag
válasz gyurkikrisz #59349 üzenetére
Tanulj meg a sorok között olvasni, szöveget értelmezni; többször ki is emeltem a lényeget, remélem sikerülni fog.
-
Xero
nagyúr
Na maradjunk annyiban, hogy eddig nem voltam gép közelben, de visszapörgetem az eseményeket.
Elöljáróban annyit, hogy az arcból szerintem vegyen szépen vissza minden jövevény.
Ahol van VAC-al fogott ex account, ott pedig végképp csendesebben.
Folyt köv.
(#59343) b0rZ: Valóban ez fog kb történni. Szépen kiválogatjuk az arra méltókat és bezár a bazár.
(#59339) Zomb€€: Elég elengedni a házi medveölő Philünket. Ráfekszik a nyakára és jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Há' magamhoz nyúlok... Egy igazi nagymenő! Amikor 1.6 volt te max az oviban verekedtél a mászókánál. Megnéztem a twitchet, feliratkoztam, alig várom hogy minden nap tanulhassak valamit mászter.
b0rZ: Nem bánnám, bár én keveset érek csak rá. Remélem beférek.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Level 5 faceit?
-
AllTheBest
őstag
Szeretnélek megkérni, hogy ne itt reklámozd magad... Viselkedj érett ember módjára és hagyd itt a fórumot, jelen pillanatban csak a feszültségkeltés megy itt...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Xero
nagyúr
Smfc? Köszi, de ott smurfolunk.
-
Zomb€€
őstag
4 honapja abbahagytam az MM rakot pont az irdatlan sok csalo miatt. Erre bekusznak egy barati mixbe is.
Kuli irta be a legjobb kerdest erre, hogy vajh` hol tarthat egy olyan az egyedfejlodesben aki egy ilyen jellegu esemenyen is csal.Egyebkent nagyon szivesen tartanek nekik szemelyes rehabilitalast
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
edgR
őstag
válasz szerzetes199 #59313 üzenetére
Első hsz-hez képest egész jóra sikerült, gratulálok!
A pofád az méretes, ez egészen jól látszik ebből is, és hogy válaszoljak a kérdésedre meg egyben a véleményem megerősítésem, a tegnapi szösszeneted 15-4-nél, miután @szebe kolléga kiégett és angolosan távozott:
*DEAD* SZERZETES : erősebbek vagytok így, jogos volt a discon
Achievements disabled: demo playing.
edgR : te amúgy ki vagy?
SZERZETES : te magyar vagy ?
SZERZETES : hogy hogy nem ismersz?:DSenki nem mondta, hogy tegnap csaltál, "mélyen tisztelt", agyoniskolázott barátunk! A "furcsán viselkedtél" nem csak azt jelentheti, sőt! De ugye a berögződések... Most viszont legalább már tudom, mire utaltál tegnap. Költői kérdés: 2-3 VAC ban után ugye nem probléma, hogy senki nem fog időt ölni abba, hogy megnézze a tegnapi demoidat?
"Vagy mégis mi itt a baj? hogy 30 felett voltam mind a 4 mapon? 1,4-es K/D-vel sasok meg kalák között? "
"ekkorát ha lehet
ne hazudj már,
főleg ne egy ilyen közösségbe,
ahol te akarsz lenni a dominaez annyira átlátszó, és gyerekes."
Szóval a lényeg, hogy "köszi", hogy benéztél, de sajnos ennyi volt
-
adise
őstag
válasz szerzetes199 #59325 üzenetére
Meselj meg kerlek talan kijutottal egy csoportbol vmi netes ligan?
-
ragie
kezdő
szerintem itt már felesleges lenne ragozni a mondanivalót. most hogy már amúgy is feltetted a "kérdésedet" akkor megválaszolom őszintén.(Pepe féle káming áut.)
először is, sajnálom hogy előző commentemben hazudtam, mindenkitől. valóban volt egy csaló accountom, sőt lehet kettő is. csak az egyik nem csgo-s volt. lényeg a lényeg, volt egy csaló accom 13 éves koromban amikor még nem értettem a játékhoz és teljesen hülye voltam minden részéhez. csaltam mert nem tudtam kijutni silverből és ez fúrta az oldalam. tény és való, bevallom. amikor vacot kaptam bepánikoltam, nem gondoltam át hogy mit csináljak, mit tegyek. ez történt 2 éve. ekkor vett nekem haverom még egy accountot amit hülyeségből lecsaltunk mindketten. botok ellen használtunk ingyenes és szar cheateket amik ócskák és teljesen értelmetlenek voltak. vacot kapott nagyon gyorsan. ezek után abba hagytam egy ideig a játékot, foglalkoztam a jegyeimmel amit iskolába kapok. ezek után osztálytársam vett szintén egy accot amit használtam 10 óráig(abból a 200ból, ami volt rajta) amin már volt bombateam admin, ahol valóban játszottam is. osztálytársammal egyetemben használtuk ugyan azt a nevet ugyan azon az accounton, lehet hülyeségnek hangzik, így volt. ezek után elkezdett használni újra valami hacket, ami után én felmentem már az accountra és vac-os volt és más név volt rajta. számon kértem e felől hogy ez most mi, és nem érdekelte továbbá sem. ezek után elkezdett komolyabban érdekelni. megvettem saját pénzből, és saját akaratból eldöntöttem hogy szeretnék egy jó játékos lenni. ez a mostani main accountom amin már biztosíthatom hogy nem csalok, hisz 3 nap múlva icl-en fogok részt venni gentle-el. ez amit most leírtam az igazság, a szín tiszta igazság. ha valakinek esetleg nem lenne elég amit most írtam, tudok linkeket és accountokat csatolni, de gondolom már felesleges. ha ezek után szeretnétek kibannolni, amiért mighty-t is kicsesztétek, akkor tegyetek ki, de gentle-t semmi kép, hisz Ő nem tehet semmiről, nem tudott ezekről és Ő valóban sosem csalt!
köszönöm a figyelmet -
Tewe013
őstag
válasz szerzetes199 #59320 üzenetére
Kész, végem.
-
Redneck
nagyúr
válasz szerzetes199 #59317 üzenetére
Itt ez nem divat, de köszönjük hogy megcsillogtattad tudásod! Örölünk hogy fényében sütkérezhetünk, elvakít, akár téged az önelégültség.
ragie: Sok sikert töki!
[ Szerkesztve ]
-
b0rZ
aktív tag
válasz szerzetes199 #59320 üzenetére
Feltehetően. Viszlát.
-
adise
őstag
Jajj szegeny meg retardalt is
Holvan az higy ujoncok egy kommentes accokkal hogy kerulhetett fel a tsre egyaltalan
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Beszaras komolyan
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
b0rZ
aktív tag
Szép nagy arcot növesztettél komám.
-
Redneck
nagyúr
Én nem tudom hogy ki vagy és miről hadoválsz, de az megvan hogy nem fragre megy? Egyébként egyik mapon lő az ember 30+ fraget, a másikon megy 15-nek is örülsz mert annyira nem adja. Mindenkivel megesik.
Emlékszem az említett scammer Steames nevére: RobPro. Nekem is megvolt, párat toltam is vele, de tőlem nem kért. Mondjuk a 40 eurónyi skinem nem túl csábító, de azért nem adom.
LAN-ra se gentle....! Mer' ezzel is csórónak tűnnél...
wjbhbdux: Támogatom!
szerzetes199: A streamerek és a profik között is van csaló. Nem kell hitegetni az embereket. Menni kell egyhatozni meg kvékhármazni. Aki azokban meglövi, az mindenben meglövi!
Azt levettem hogy rólad van szó. Csak az "énvagyokahelyibasszájba" stílus miatt kérdeztem. Nem d$t vagy álnéven? Ő adta így az arcot neten.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Mi lenne ha a VAC-os acchoz köthető emberek a topicból is megkapnák a phVAC-ot?
/s
-
szerzetes199
újonc
válasz zarayg #59301 üzenetére
srácok, adjak egy twitch linket, hogy délutánonként tanuljatok valamit?
Vagy mégis mi itt a baj? hogy 30 felett voltam mind a 4 mapon? 1,4-es K/D-vel sasok meg kalák között?
"Globál vagyok, csak haveromnak odaadtam az accot" - ilyet neked ki mondott? ekkorát ha lehet ne hazudj már, főleg ne egy ilyen közösségbe, ahol te akarsz lenni a domina ez annyira átlátszó, és gyerekes.
Többiektől, én is kérdezem akik ott voltak, hogy vélemény?
Persze leszámítva a 10-en aluli fragelt, 0,6-os K/D-jü srácokat
btw, van egy vacos accountom, tény, ha érdekel a részlet, hogy mint, miként, hogyan, mikor lett bannolva, vegyél fel steamen és vállald a neved egy beszélgetés keretein belül
UI: VAC lista? ez olyan mint a HUNBANLIST 1.6-ban? amikor a zebra felrakott rá 2008-ba, mert félrészegen leszidtam? komoly dolgok vannak itt is.
Üdvözlettel, B.Peti
-
IreN!CuS
őstag
Én pont ezért nem hívtam egyetlen egy külsőst sem amikor kellett volna ember.
Nem hiszem ,hogy csalna de ha véletlen pont itt bukik meg szarul érezném magam hiszen "baráti mix" ( jó értelemben vett idézőjel )Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
Redneck
nagyúr
Azért ez frankó. Anno kitaláltam hogy legyen mixelde, hogy ne az MM miatti anyázás menjen, nem gondoltam volna hogy ilyen is lesz. Baráti hangulatú jó kis meccsek mellett, most ott tartunk hogy egymás közt is szűrnünk kell? Nem semmi...
Azt hittem ide csak tiszta emberek járnak. De egy naiv pöcs vagyok...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
edgR
őstag
válasz zarayg #59301 üzenetére
Miért kellene ezt törölni? 100%-ban itt a helye. Mármint a hozzászólásodnak. Viszont a férgeknek nem.
Szegény párának Community Ban van a main accountján is, ami ráadásul a fan clubjának a leadere ... , így gondolom törölni sem tudja azt; és van olyan pofátlan és nyomorult, @regie-vel egyetemben (ejnye-bejnye, sok sikert a LAN-hoz amúgy!), hogy még nicket sem vált csalás után.Jó lenne ismét egy tisztogatás, mert az én tököm is kezd telezuhanni ezekkel.
Csináljunk egy kemény magot, ahol mindenki ismeri a másikat, esetleg tegyük fizetőssé az egészet, mert ez így át fog menni (pontosabban már át is ment) vicc kategóriába. Úgy gondolom, hogy Pepétől sem várhatjuk el, hogy ingyen biztosítson számunkra 128 tickes szervert + TS-t. Pláne úgy, hogy közben a fél banda hacker.Bár először én is privátban akartam intézni a kérdéseimet, de akkor inkább megteszem itt. Először is @Gentlelelele-től kérdezném, hogy még hány VAC-os havert akarsz hozni, illetve neked miért van 1 éves main accod? (Nem kell agysebésznek lenni, hogy rájöjjünk, hogy az említett jelenlegi, és a korábbi személyek is - KaHu, mighty - mind hozzád köthetők, te hívtad őket)
-
AllTheBest
őstag
Mire tudnék jönni ph mixre, addigra már olyan elit lesz, hogy már most kezdek lemondani a dologról...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
ragie
kezdő
válasz had423 #59298 üzenetére
valóban volt ezelőtt 2 accountom, de az egyiket AVA-ra használtam, amiről a legtöbb ember nem is tud, ezt pedig eladtam komolytalanságból, használatlanságból, ami után 3 napra vac bant is kapott az arc, hisz silverek között csalt amint megtudtam. gondoltam nem adok ennek nagy hangot és inkább letagadom, de mindegy most már sok órám amúgy sem volt az accounton ezért is adtam el.
-
zarayg
aktív tag
Tegnapi meccsen volt egy "szerzetes" nevű gyerek.
Ha ittvagy és olvasod és valami nem úgy van, ahogy gondolom, akkor javíts kérlek, ha tévedek Ez relativ neked szól!ID: [link]
Tegnapi PH mixen furcsán viselkedtél. "Globál vagyok, csak haveromnak odaadtam az accot" szindrómával láttunk fent Ts-en. Nem is ez a probléma.
A probléma az, hogy olyan lehetetlenül viselkedtél, hogy globál létedre valami worldwide top10-es csapatban kellene már játszanod, ha ennyire vágod már a dolgokat.
Kicsit utánad néztem itt-ott ahol lehetett.
Ismerőseid között van jópár VAC-os: [link]
Ha jól látom, ez az előző accod: [link]wtf? Vaccos acc.3? Mennyi van még akkor ha ez a harmadik?
szerk: 1: [link]
Szerintem nem csak nekem voltál furcsa....
Többiektől kérdezem, akik ott voltak. Vélemény?
UI: Off-ba raktam, ha valamelyik adminnak nem tetszik, törölje nyugodtan Nekem a VAC listámon fent lesz a srác...
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest