Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
valaki meg direktbe ra is kerdezett, azt is letagadtad es behazudtal egy kamu tortenetet, utana melyebbre astak, akkor mar nem tudtad kimagyarazni, viszont kitalaltal egy ujabb full nevetseges sztorit, amit viszont ugyesen csinaltal, mert ennek mar nem lehet utananezni. teljesen meg vagyok lepodve, hogy ezek utan megturnek meg teged itt, es el mersz menni hetvegen bohockodni a tobbiekkel
mar keszitem a popcornt !!!az meg, hogy 15evesen, 1honapos reggel idejossz ugatni, hogy ki kire vessen, nem biztos, hogy tul okos dolog, ez egy foum, ahol leirtam a velemenyemet a tortentekrol es kivancsian varom mit hoz a jovo... valoszinuleg megkapom majd en is itt a jo par napos pihenomet, de nekem ez megeri, hogy tudd, nem fogjak bevedeni mindig a kis poppolodat
-
had423
aktív tag
Ha azt mondod, hogy "igen, voltam ott admin, nem nézlek totál hülyének", akkor talán még nem is megyek át full KGB-be.

ID-s link: http://steamcommunity.com/id/kurvaazanyad
Ezt lehet babrálni szal:
Normál profil link
ID: STEAM_0:0:147634758
VAC Banned 212 Days ago, Overall bans : 1 (steamid.eu)
Last online: 6 months ago (steamid.eu)De azért rákérdeztem chyckennél is, és határozottan emlékszik rád. Azon az accon is kint volt az arcod, a neved, a korod, minden.
Legalább egy privátot tolhattál volna, hogy "Igen, anno még sokat jártam oda, aztán kirakott a valve, de azóta változott a helyzet, és nem akarom nagyon felhozni már a dolgot".
Megértettem volna, ennek már amúgy is fél éve. Ilyen fiatalon gyorsan komolyodik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

mar keszitem a popcornt !!!

LendvaiFeri1