Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
had423 #57898 üzenetére
/r/globaloffensive-en sem mostanában láttam magyar vonatkozású contentet
Talán az legjobb hangulatú cs:go videó amit eddig láttam. Nem az a steril, twitchből "így esett ki" kategória, hanem igazi oldschool darálós fragmovie
Engem RtCW meg W:ET videókra emlékeztet, ha mond ez valakinek valamit.
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
[link]
Ki ez a csóka? -
dugo_
veterán
válasz
kretenallat #57895 üzenetére
Ez egy közösségi mókázós mix, sose voltak elvárások támasztva a résztvevők felé.
Amúgy meg mi van akkor, ha eltéved a pályán? Nem a dreamhack döntőn van.
-
I Am^^
tag
válasz
--Rawlings-- #57891 üzenetére
Xbox appban kikapcsoltad game bar DVR bigyót?
-
--Rawlings--
tag
Nem játszottam vele kb. fél éve, ma feltelepítettem újra. Laggol/microlaggol, mint a szar: 60-180 FPS között ugrál. 4670k, 16GB DDR3, R9 380 4GB, SSD. Kikapcsoltam minden thermal throttlingot, az AMD PP-t is, kinyomtam az XBOX DVR-t, audio beállításokat átnéztem windowsban, újratelepítettem a Win10-et. Ezek után jobb: most már 90-180 között ugrál. De tiszta microlag a játék. Semmi nem fut, nincs a gépen AV se. Witcher 3, BF4 stb, megy faszán. De ez még nem elég: most még kilépéskor a gép is lefagy. Valakinek valami ötlet esetleg?
-
GabN73
addikt
1 mapos PH mix is ritka szokott lenni, olyan gyorsan lelépett 4-5 ember meccs után
-
Mezcal
addikt
válasz
bbdzyx #57883 üzenetére
Vagy háromszor-négyszer voltam, de azért kösz az invitálást, majd megyek, ha úgy lesz. Tegnap inkább néztem, elnézést kérek tőled is.
Nem mindegy neked, hogy mit adott fel,? Különben meg, aki feladja a csalók elleni harcot, az hülye.
Pont nem találom sehol feltöltve, pedig megnézném a vitézt
Nézd meg Kodinál, ő streamelte.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Na mivanmá', hol vannak az emberek mikszrűl?!
-
Zimmi91
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #57858 üzenetére
A bal sarokban Mr. Képregény "bulletdodger" Gentle
-
dugo_
veterán
-
Feherfy
tag
válasz
Gentlelelele #57858 üzenetére
Nálam pont elrettentés. Gyenge vagyok én oda.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #57850 üzenetére
Uristen mi lesz a következő szint? Dugni mix helyett?
-
lemusz
addikt
Sírtok itt mindig mikor lesz mix, de amikor meg van nem jön egyikőtök se, pedig van hogy alig tudjuk összeszedni a 10 embert, csúszunk vagy fél órát vagy elhalasztjuk az egészet. Amikor meg megvagyunk, szinte 90%-ban mindig ugyan azok az emberek jönnek, sehol egy új arc...
-
Tewe013
őstag
válasz
Szégyellem is magam rendesen. Mondjuk, ha tudom előre, hogy ilyen sztárvendégek lesznek vettem volna egy-két dobozzal itthonra és egyből meg lett volna oldva, de most már mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Pitsaba, en meg pont most hagyom abba ezt a mocskos jatekot
Kovi mixre azert beneznek. -
kuLi_
tag
válasz
Kodit be fogom forgatni visszatérő elemnek ha nem bánjátok, ő is élvezte a mókát.
-
szebe
addikt
Wall of text alert.
Írnék pár sort erről a kijevi lanról, már ami a magyar részt illeti (meg amennyire tudtam követni a meccseket, hála a nézőbarát időpontoknak).
Több helyen is olvastam, hogy a magyar cs nagyon rég volt ilyen lehetőség kapujában (FoP @ WCG, Anci @ WCG, SEC stb...) . Ezzel vitatkoznék, mert igaz, hogy nem dúskáltunk magyar csapatokban nemzetközi lanokon, de azért voltak szép eredmények:
Volgár a helsinki Asus ROG-on, kick.hu a tavalyi kölni offline major kvalin (kHRIS miatt azóta is siratom azt a lu-t), aztán volt valami Gamers Paradise is a Rock-kal.
Szóval néha kiszakadt a zsák, de sajnos mindig jött egy-egy gálaforgatás, aztán kezdhettek mindent elölről.Most egy picit félretenném a mat1-s "csalt/nemcsalt" témát.
Akár meglepő is lehetett, hogy pont a Pixel kvalizott, mert láttunk már jóval erősebbnek tűnő LU-t is. Viszont úgy tűnik, megvan a náluk a harmónia (ami remélem meg is marad), ügyesen, türelmesen, összeszedetten játszottak a netes kvalin. Illetve valahogy őket elkerülték a többieket mindig kipakoló csaló német/orosz/török mixek. Vagy most pont ők voltak azok? kek
Ezt sikerült hozni a lan-on is, annak ellenére, hogy elég fonton láncszeme esett ki a csapatnak, így gyakorlatilag WP-s nélkül kellett játszaniuk (talán a Godsent ellen mondta gabesson, hogy milyen szépen együtt fregelnek, nem lóg ki senki se felfelé, se lefelé).
Egyedül az ukránok elleni T oldalon éreztem, hogy feladták, a többi meccsen viszont végig ottvoltak, pici szerencsével most azon tanakodnánk, vajon megcsípik-e a main eventes helyet.Flash-nek masszív respect, hogy elvállalta, és bármennyire is nem bírom a csávót, a teljesítményére nem lehetett panasz. Még azt sem lehet mondani, hogy el akarta adni magát egy jobb teljesítménnyel, mert elvileg kész van egy újabb nemzetközi LU, csak a bejelentés várat még magára.
Bízom benne, hogy marad a harmónia, és lesz ennek folytatása. SEEC-en innentől gondolom minimum a lan-os döntő, Minor lan, szóval hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Most látom, hogy mit hagytam ki
-
CosmoBacsika
tag
BALRÁBB!!!!
-
gtamate2
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz
lemusz #57841 üzenetére
Hiába ásítozom ezt visszapörgettem.
Itt most nem a szúrás az érdekes, hanem azok a hangok amik kijöttek utána Kodiból.
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Nem csak Máté mondja rám ezt úgy tűnik, Kodiak száját tessék figyelni!
-
Franklin
addikt
Kodiak a PH mixben???
Okkéééé
-
Zimmi91
addikt
-
sss
őstag
válasz
Vismajor01 #57816 üzenetére
Remélem visszahozzák a flashlighttal villogást is.
-
Xero
nagyúr
-
Tewe013
őstag
Ma egy mix?
-
expander
senior tag
ez a mirage T oldal inkabb hasonlitott valamilyen nova MMre, mint egy offline dontore
-
CraBByzzz
aktív tag
-
Zomb€€
őstag
válasz
rumos XIII #57820 üzenetére
T oldalra csatlakoztam be, de borzaszto lama volt...
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Csak falakra lehet vagy a földön lévő hullát is? Legalább lesz egy kis nosztalgikus érzés. De hogy én ilyet walletért nem fogok venni, az is biztos...
-
b0rZ
aktív tag
És hálistennek az update széjjelverte a metamodot futtató srcds-eket is. Reggel 2.5 órámba telt mire rájöttem miért segfaultolnak el a retake szervereink.
Köszi gaben! -
regener
veterán
Tényleg, Snow pajtás bedobhatnád a csgo blog updates linkjét szerintem ide jobbra a tudnivalókhoz.
[Sound]
– Fixed bug where M4A1-S was audible at long range.
– Lowered volume of weapon sounds.
– Made minor volume mix adjustments.[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz
oliwwer #57811 üzenetére
Már csak ez hiányzott
Még egy gyűjthető dolog, gg.
Videó róla -
A faszom kivan már az összes olyan gyökérrel, aki 1-2 körrel a meccs kezdete után úgy dönt, hogy ő most bizony angolosan távozik. Tegnap este és ma hajnalban 6 meccsből 4-nél volt ilyen, most a legutolsón is 2. körben lelépett a gyerek mi meg 4-en szopjunk mint a borz.
Azt erre a gyerek kap egy 10p-es eltiltást. Nice....
A rengeteg köcsög hang helyett, a sok csalót, meg az ilyen gyökereket kéne jobban fenyíteni, akik tönkreteszik másik 4 ember játékát. -
oliwwer
aktív tag
Added ability to apply graffiti.
na
-
adise
őstag
válasz
Esportbarat #57808 üzenetére
még csak ez kellett
ugy látom itt az összes szerzőnél kritérium lehet ez a hemi féle komolytalan, inkompetens stilus[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
válasz
Ochocinco46 #57802 üzenetére
Jó mondjuk ez legendás momentum
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest