Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Hát ma minősíthetetlenül f*s voltam.
-
b0rZ
aktív tag
Streamet sem tudom elinditani, mert keptelen csatlakozni GOTV-re ez a fos.
Joining game, majd failed to join. Koszi Volvo.[ Szerkesztve ]
-
b0rZ
aktív tag
Részeg vagy eBot, menj haza.
-
b0rZ
aktív tag
Itt is, ha minden igaz. Cast nincs, csak a stream.
-
FlickEr
újonc
Hali valaki küldene meghívót a PHCS csoportba? Szeretnék csatlakozni
Steam:http://steamcommunity.com/id/flicker990306/
-
törölt tag
-
lemusz
addikt
Vagy közvetítse egyszerre 5 különböző ember, a végén meg hasonlítsuk össze.
-
Xero
nagyúr
Igen sajnos. Ezt meg is vitattuk twitchen kuli-val. Nagyjából a hangoskönyv színvonalát hozzák a srácok, a jobb felső sarok felolvasásával. Némi magyarázat, hogy mi miért történik az nagyon nincsen. De ez van. A kis srácok ezen fognak szocializálódni sajnos és ennyi lesz az elvárás.
Teszem hozzá, néha a nagy nemzetközi casterek között is van akitől a hideg kiráz, de ott ez ritkaság, míg itt ez az állandó.
-
adise
őstag
belenéztem most a streambe
igaz régebben mivel játszottam a lanokon (talán még peza tolta nem rég iclen is), nemtudom akkor milyen volt a kommentátorkodás, de mivel nem ezek tolták biztos jobb volt.
De ez sajnos nagyon szinvonaltalan valami. De lehet nekem van csak nagyobb igényem és az embereknek elég ennyi az egészhez. Kb bárki játékost beültetnének több használható dolgot tudna mondani.[ Szerkesztve ]
-
langward
tag
engem megint kihagytatok
-
regener
veterán
Jajj rajtam mit lehetne nevetni (visszanézve YT-ról, ha benne lennék valamelyik videóba) amikor teljesen értelmetlen dolgokat kezdek csinálni és mind hasztalan is
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
De....
A mikrofonnál Sanox [ facebook.com/sanoxtv ] & Hemi [ facebook.com/HemiCSGO ] & MattMadzz [ facebook.com/MattMadzzGG ]Ezektől a kiskölköktől még én is relevánsabb információkat mondanék.
Lehet dolgozom is tovább egy kicsit, mert ez így még háttérzajnak is kellemetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Gyerekek.... Nézem az ICL streamet. Fogom a fejemet a caston.
-
g4b3n
tag
Jó volt a stream, sikerült kimaxolni a közvetítést.
-
gtamate2
veterán
Én: "pls bro, speak english"
Random orosz csávó: " sorry dont speak london"*Sn0w
-
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #56752 üzenetére
Tőlem ma is mehetne egy, nem muszáj Kulit is dolgoztatni.
-
kuLi_
tag
Valami gebasz történt a de_mirage-os anyaggal, újra feltöltöm, itt lehet majd elérni úgy 15p múlva (néha bebugol YT és csak most konstatáltam, hogy azóta sincs fent a cucc).
Ez itt a reklám helye.
-
szebe
addikt
Időközben az ESEA "belépett" Steam-re, szóval mostmár wallet-ből is lehet előfizetni. Ha lenne időm játszani, tuti kiszórnék egy csomó szemetet a raktáramból, aztán hajrá.
Az egyetlen fennmaradó kérdés, hogy akkor vajon a steam kliens-t is használják-e bitcoin miningra?
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
Köszönjük, én is most fejeztem be a visszanézéseket
Nekem oktató jellegű volt, sok hibája kijön ilyenkor az embernek, amit jó viszont látni, szóval ezt is köszönöm, van min javítanom!
(A rámakasztott stöcki név pedig még be is jön.... )
-
gtamate2
veterán
Én most néztem végig az egész twitches adást, hát komolyan ennyit utoljára az Amerikai Pitén nevettem, hatalmas volt a cast. (külön poén volt hogy a twitchen feltűntek a ph modik is )
A Mirage-on nagyon repkedtek a poénok, a Dr. Dre viccek nagyon ütöttek
Mondjuk a korábbi fruits meccsek hangulata is nagyon jóra sikeredett (ccble gabesson 4k pisztolykör wtf).Az általam ismert The War Roomos szerverek:
46.107.224.32:27018 - DM
46.107.224.32:27017 - RetakeMindkettő 128 tickes és betonstabil.
A következő ph-s meccs mehetne vasárnap/hétfőn felőlem akár, persze attól függ hogy ráér-e a közösség.
*Sn0w
-
Gentlelelele
aktív tag
Csak 5 perc erejéig néztem bele a highlight-ba, amiben sikerült is könnyesre nevetnem magam ettől a casttól Érdekesség képen, ha tudnál keresni magad mellé még egy vállalkozó szellemű ismerőst, akkor neked is érdekesebb lenne (egy-egy orobertot vagy sprayt a szárnyaid alákaphatnál ), illetve pluszba több poén sülne el
Illetve Kuli, ha eltudnál privátban a dm szerver ip-jét küldeni hálás lennék
Illetve hasonló eseményt terveztetek a következő napok valamelyikében a közeljövőben ?
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
lemusz
addikt
Jóleső érzés volt úgy játszani, hogy kommentálod a meccsünket, Snow még azt is mondta, hogy élete egyik álma vált ezzel valóra, soha nem gondolta volna, hogy megtörténhet vele... én mondtam neki, jobban örültem volna egy RedeYe-nak vagy a mostaniak közül Andersnek, de hát ne legyen telhetetlen az ember...
-
törölt tag
Remélem holnap vagy holnapután is lesz ilyesmi, a napokban érzem az AWP bugit úgyis.
-
kuLi_
tag
A ma esti mix az alábbi helyeken lesz a későbbiekben elérhető (kb 15p):
Gégé az Uraknak, ha kellene legközelebb is valami krónikás, szóljatok.
Szerk.; Twitchen is ott van highlightban, ha valaki chatet is akarna nézni (semmi különleges nem történt).
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
gtamate2
veterán
Én is szeretném megköszönni a játékot mindenkinek, nagyon jó volt.
Vasárnap vagy hétfőn mehetne is a következő, ha már így belejöttünkA meccsinfókat pedig itt találjátok: Mirage, D2.
(ebotos szokásos infók, grafikonokkal, demoval stb.)Kulinak pedig külön köszönet a közvetítésért!
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
b0rZ
aktív tag
Köszi a ma estit srácok.
Két dolgot találtam el fixen: a csapattársaimat és a virágcserepeket.
Egy kicsit most magamba szállok, sorry vagyok, hogy visszahúztam a csapatot. -
kuLi_
tag
válasz vzsryl #56741 üzenetére
Volt egy időszak, amikor az "elit" ilyen volt, nem volt ennyi szarakodás, megvolt a helyes mentalitás, volt egészséges küzdelem a felek között és képes volt mindenki összekovácsolódni egy-egy nemzetek kupája során. Rég volt, szép volt, visszasírom.
Örömmel jövök közvetíteni, szóljatok, ha lesz tizes, minden meccset utólag majd feltöltök Youtubera (kb azonnal kiszedem a stream után) - már amit közvetítettem, teccikérteni.
Ez itt a reklám helye.
-
kuLi_
tag
-
oliwwer
aktív tag
Kösz Kuli a castot előre is, rendes tőled.
-
Xero
nagyúr
Amennyire követem a dolgokat, teljesen jogosnak érzem a meglátásaidat.
Pusztán két dolgot jegyeznék meg:1. Nem mintha olyan nagy bumm lett volna a HP támogatás, de azért az ilyesmit érdemes némileg komolyabban kezelni. Kissé nevetségesen hat az egész story számomra.
2. Én azon az állásponton vagyok, hogy keríteni kell egy kiöregedett játékost, aki ne adj Isten IGL volt, és az ő kezébe adni a dolgokat. Figyelni a scenet, a szervereket, statokat és az alapján megpróbálni nulláról építeni valamit. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a jelenlegi felhozatal a legkiválóbb. Nagyon sok olyan tehetség kallódik, akivel eddig egyszerűen nem foglalkoztak. Kinőtt már CS abból a korszakból, hogy a magukban verbuválódott teamek kimagasló eredményeket érhetnek el. Ez kő kemény statisztika és üzlet.
szerk: Néha amúgy úgy érzem, hogy a magyar scene még megrekedt azon a szinten, ami 10 éve volt jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Megértem, hogy nem érdekel annyira, mert nem baiteltem ilyenekkel, hogy "nem tudok veled mit kezdeni", "ilyen olyan közegben nőttél fel". Nem szeretem lealacsonyítani a másikat, többnyire azért, mert pl téged egyáltalán nem ismerlek.
De erre sem mondanám azt, hogy "szánalmasan gyerekes". Max annyit, hogy távol áll tőlem az ilyesmi.
Azok a reakciók is amiket elküldtél, 10-szer "alpráribbak" az eddig emlegetett posztoknál, és látszik hogy akik írták közük nincs ahhoz hogy mi történt eddig az elmúlt 2-3 évben a magyar sceneben. -
lemusz
addikt
válasz gtamate2 #56729 üzenetére
Hehehehe. Hogy rohadna le a fasza annak is, emlékszem volt ott egy major 2014 környékén, amikor feltűnően jól ment neki is meg
kuli-nak, akarom mondani kuklinak (KQLY) is, úgy hogy a major előtt két héttel pont ilyen 4-18-as statokat hoztak, mint most ellened. Jól megjegyeztem, mert ellenük fogadtam és nagyon ideges voltam rájuk. Hát nesze, ez lett belőle is, lemerem fogadni csalt ez is mint a büdös szar, csak valahogy megúszta, nem úgy mint a haverja. -
Xero
nagyúr
Előtte azért valami kutyaerős pszichedelikus droggal ki kell tömni, hogy értékelhető content is szülessen a kommentár és a meccs nászából.
Ha van rá igény én benyomhatom a streamet este, bár "hála" a felbontásomnak és a lustaságomnak (csak shadowplay), nem lesz valami acélos a minőség.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
szebe
addikt
Annyira bírom egyébként ezeket a "nem ismerem a scene-t, de amúgy KODIAK kéne szövkapnak" embereket
Hót vakok a témában, de egyszer hallották hogy valaki mondta hogy KODIAK, és akkor vele kell azonosítani a magyar cs-t azonnal.
(semmi bajom egyébként az "öreggel", még mielőtt...)
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
kuLi_
tag
válasz had423 #56719 üzenetére
Izgalmas nap volt.
A tegnapi események margójára.
Igen, direkt off, nem igazán szeretném, ha központi téma válna ebből az egészből.Leírtam egy tényt egy egészen triggerelő köntösben, ami erősen elgondolkodtatott és nem szeretném azt hinni, hogy csak engem érdekelt ezen kérdéskör, illetve még csak nem is vádaskodtam, pusztán konkrétumot írtam le.
(Olvasd el még egyszer és próbáld meg elképzelni az alábbi forgatókönyvet kérlek; A post akár arról is szólhatott volna, hogy egy komoly, 2.5M értékű támogatás/kampány mégis hogy a p*csába lehetséges, hogy egy játékos hokkendáré FB postja alapján rajtol el és vajon kalkuláltak azzal, hogy a másik 10 játékos, aki mindezt "kintről éli át", belőlük mit válthat ki?)
Látván a reakciókat, a bezúduló temérdek üzenetet illetve új infók tükrében inkább jobbnak láttam utólag elnézést kérni.
Félre értés ne essék, én valóban éltem a gyanúperrel, én sem tartom semmilyen formában reálisnak még most sem, hogy Flash, vagy akár mat1 (bármennyire is kedvelem amúgy őt) ott legyenek a kezdő ötösben, de az, hogy ezek után egy akkora válság alakul ki FB-n, ahol különféle titkos megállapodások szivárognak ki, emberekből előtör, sőt, fröccsen az évek óta ott bujkáló frusztráció, na az valami csodálatos. Érdekes és egyben valahol szomorú volt látni, hogy miután leesett az atombomba, hogyan fordult egymás ellen mindenki, hogy mennyire gyorsan sikerül eljutni onnét, hogy "nincs rám túl nagy hatással, írjatok, amit akartok", odáig, hogy "leszarom a magyar közösséget, kapja be mindenki". Továbbra is túl sok sebből vérzik az egész story, viszont részletekbe nem fogok se belemenni, sem kifejteni, így is keletkezett már elég járulékos kár, a téma pedig bár rendkívül érdekes és rengeteg különös kérdést vet fel, személy szerint full lezártnak tekintem és nem is fogok erről a későbbiek során semmilyen formában nyilatkozni, miegyéb.
Flash végre lemondott a kapitányi postról, ennek örülök. Ha valaki, akkor rólam talán nehezen lehet azt mondani, hogy a scene ellen dolgoznék, így kéretik elfogadni azon álláspontom, miszerint az elmúlt évek során a személye, jelenléte, visszatérései, pár hetes felemelkedései és bukásai véleményem szerint többet ártottak, mint segítettek a helyzeten. Az extra fel-felbukkanó postok alapján (pl. mat1) úgy tűnik, kiderült időközben pár egyéb emberről a nagy szardobálás közepette, hogy egy tíz pontos skálán mennyire kétszínű. Engem max egy darabig nem fognak kedvelni, így jártam, de összességében nem érzem úgy, hogy lelkiismeret furdalással kellene élnem az életem hátralevő részét, sőt, lehet, hogy épp ellenkezőleg (?). Érdekes dolgokra derült fény.
Azt hiszem ezek után következik majd FB-n egy saccra 2 év abszolút semlegesség, zéró állásfoglalás, minimálisra szabott véleményezés, polkorrektség, kizárólag cicás postok és jógázós zenék.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
had423
aktív tag
Szóval a stresszes nerdek közé soroljuk res1stet, aki nem is volt a válogatott tagja mostanában, nem is gondolja, hogy ott lenne a helye, és már nem is csézik különösebben, csak a community érdekli. A posztjában nem volt semmi olyasmi amit ne gondolt volna az emberek 95%-a.
Flash ugye erre nem is reagált, csak a hp-s ügyre.
Felszólalt még mat1 aki szerint flash normálisan rakta össze a csapatot, megvédte a csapattársát.
Ney, Gabi, Deadfox meg sem szólaltak, szóval olyan túl nagy feszültség nem lehet köztük.Üzengetés sem volt, csak mivel res1st bevonta a közösséget, így mat1 sem válaszolhatott egy privát üzenetben, ő is a közösségnek címezte leginkább amit írt.
Ilyen amúgy millió alkalommal előfordul a neten és teljesen normális, thorin nyílt levelei is ilyenek például sokszor, illetve sok minden ellen felszólalt már az évek alatt. Ez teljesen elfogadott.
Ezeknek a színtere inkább a reddit-twitter kombó, de itthon ez nem annyira aktív, szóval nem értem miért nem lehet facebookon megosztani az ilyesmit.Én azt hívom szánalmasan gyerekesnek, ami például a magyar csgo facebook csoportba megy állandóan. Személyeskednek, anyáznak, egymást fikázzák a legigénytelenebb módon.
"Miért nem áll oda face to face?"
"Csáo, flash! Bocs, hogy zaklatlak, de ez annyira komoly ügy, hogy muszáj lenne szemtől szembe megbeszélnünk. Elhívtam az egész válogatott keretet." -
oliwwer
aktív tag
Srácok ezekre a ph mixekre nem tudnátok valami közvetítést kitalálni? Mert nagyon sokszor van hogy szeretném nézni, de játékon belül nem lehet, gondolom saját szeró. Nincs valami megoldás erre?
-
I Am^^
tag
A harmadik hozzászólónak teljes mértékben igazat adok.
A ruszkikra mondhatunk akármit de ha egy csapatban vannak nem anyázzák meg szídják egymást, sőt ha egymás ellen játszanak is elpoénkodnak. Ha mi magyarok kerülünk egy csapatban mmen, még hagyján, de ellenfélnek....szerintem nem kell folytatnom. Elég szomorú.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
rwin5
őstag
válasz had423 #56708 üzenetére
Ha ez a bohóc műsor számodra nem gyerekes, akkor nem tudok veled mit kezdeni. Az összes post kb az a HP-n kívül. Elhiszem, hogy igazat akarsz magadnak adni, de tévedsz, felőlem elnyújthatjuk még egy 10-20 kommentben az egészet, nem hatja meg a lelki világomat. Pluszban a sorok mögé nézve látszik mennyire szánalom volt az egész csapat, tipikus nerdek akik a negatív stresszt nem bírják kizárni, mert kb. 0-24-ben gépeznek, a rekreáció számukra a béka segge alatt van.
A fészbukkon való üzengetés postokon keresztül pedig 10 évesek szokása max (ez az életkor a második gyermekkor szakasza, így amit művelnek nyugodtan nevezhető gyerekesnek ) Miért nem áll oda face to face?
na mindegy fölös róluk beszélni hisz;
Ők kulturáltak csókolom -
törölt tag
válasz Ochocinco46 #56711 üzenetére
Nyár van. Amúgy az még Rocket League + Dota is mellé. Kb olyan 60 órám van az elmúlt 2 hétbe, csak rendes meccs
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Ebbe pedig abszolút semmi durva nem volt. Mindenki leírta amit gondolt.
Pontosabban resist leírta a véleményét, pontosan ugyanúgy mint egy másik pali redditen pár hónapja, mert az országában a feladatra nem alkalmas személy lett a csk, e-frag sem tudott neki segíteni, azon a siteon pedig nagy támogatást kapott.
Res1st is mondjuk hiába írt volna rá flashre, hogy "hé, ez így nem okés"...változtatni akart, ennyi.Nehéz eldönteni, hogy kire gondoltál, de nevezd meg légy szíves azokat akiknek a posztját "szánalmasan gyerekesnek" tartod.
-
törölt tag
A PH! csoportba milyen módon lehet "bejutni"?
Profil linkem ha esetleg az kellene.
[link] -
kelekyle
őstag
-
kelekyle
őstag
válasz sanyi0627 #56699 üzenetére
Sima kalába nagyon könnyen vissza dob. Feldobott MG2be aztán egyet vesztettem és vissza is dobott MGbe (csak egyet vesztettem, előtte winek voltak). Aztán meg érdekes, hogy egy döntettlennel dobott fel MGE-be.
Most elég broken a rang rendszer (IS)Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
oliwwer
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=Z5Rjv6mYJwQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest