Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Szerintem nagyon megnőtt volna a morálod ha végighallgatod amit rólad mondtunk
Én hétfőn érkezem, nekem sajnos a hétvége kiesik általában.Közérdekű eBot statok a tegnapi játékokról még:
Cache
InfernoIlletve egy tutorial videó hogy hogy is kell a PH! Szerveren 128 tickkel játszani.
Sajnos sokszor jött elő hogy el kellett magyarázni játék előtt, ezért gondoltam hogy mindenkinek egyszerűbb így. --> 128 tick TutorialIll. a tegnapi Welcome back Xero Mix.
(#57195) kuLi_: Majd legközelebb akkor, csak nehogy wowozás legyen belőle megint.
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz #57178 üzenetére
Soz, kissé elúsztam tegnap este, hehe, de ami késik, nem múlik és ha jól értesültem róla, hamar meg lett a party, hehe.
Successful bait?@Franklin
Közvetíteném, ha lenne rá mód, viszont a közvetítés jogait birtokló szervezeten kívül (az ESL esetében minden rendezvényükön a METV a hivatalos szerződött partner) nem nagyon fér hozzá senki sem érdemben a mérkőzéshez, magyarán hokkendáré közvetítésre csak az open qualiknál van lehetőség, illetve minden olyan kisebb eventen, ahol publikus a GOTV IP. -
Jah meg szépnek nem épp szép, de Ace
[link]
-
Valaki tud megoldást arra, hogy bármelyik meccsemet akarom letölteni, azt írja egy idő után, hogy nem sikerült letöltenie, és hogy töröljem majd töltsem le újra. De hiába nem működik.
Régebben csinált ilyet, ilyenkor kiválasztottam egy másik meccset, és mikor azt letöltötte, már letöltötte az eredetit is amit akartam, most viszont ez sem működik. -
gtamate2
veterán
-
lemusz
addikt
válasz
KisTücsök #57181 üzenetére
Mentsd le könyvjelzőkbe a hltv.org oldalát, a legtöbb fontos csgos hír ott van.
A meccs pedig pl. itt lesz látható kb 21:20-tól: https://www.twitch.tv/esl_esporthucs -
gtamate2
veterán
-
had423
aktív tag
Mondjuk egyikőjüket sem tudnám elképzelni egy olyan csapatba ahol angolul kell kommunikálniuk. Space soldiers-szel is ugyanez a szitu.
Egyébként mindkettő csapatra jellemző ez a "Elverünk mindenkit, mégsem hívnak meg minket a szemét szervezők" posztok redditen, hltvn, mindenhol. Fpl-be is ezer féleképpen be lehet kvalizni, de azért a török barátunknak kellett írni egy 50 soros posztot, hogy mennyire diszkriminatív dolog, hogy őket nem veszik be egyből, pedig ő nekik hűdemennyire ott a helyük..
-
-
had423
aktív tag
válasz
rumos XIII #57163 üzenetére
Remélem benne marad a lu-ban. Egyik nagy probléma, hogy a bolgárok most oszlottak, és abban az ötösben volt azért pár jó player, akik szintén csapatot keresnek most.
Nagyon jó lenne, ha ma este a legjobb formáját hozná. -
törölt tag
válasz
NyxNyxNyx #57159 üzenetére
Ilyen konfigon száguldania kéne.
Mondom én a helyedben lementeném a fontos dolgokat. Teljesen friss windows install és cs:go-t is. Teljesen töröld a HDD tartalmát installálás alatt. Mindent rakj újra.
Tanács! Ha win10-et raksz fel, előtte minden drivert szedj le a netről. Net ki. És úgy telepítsd a winfost és a driverket is. Utána mehet vissza a net.
Mivel a gt650 tényleg nem mai. Helyedben próbálgatnám a 4:3-at, Full lowon minden. Strech/blackbars egyéni meglátás. Hajrá!
-
kuLi_
tag
Hja, amit már korábban is mondtam/írtam;
Kérlek nyugodtan írjatok rám Xero/Sn0w ha game van, tényleg kell gyakorolnom ezt a kommentárkodás dolgot, max nem érek rá.A legutolsó Lenovos eventen már egész jól mentek a dolgok (talán az egyik legjobb eventem volt ilyen téren, leszámítva azt, hogy Res1st valamiért kicsit rástresszelt apróbb technikai problémákra és fél kézzel kamerázott), de még mindig nem annyira folyékony, mint szeretném hogy legyen.
-
szakacsd
csendes tag
válasz
Végre valami
-
lemusz
addikt
válasz
Nah ez már döfi. Hltv-n is kint van a cikk róla, rögtön az Astralis ellen mutatkozhat be, nem semmi, rögtön bele a mélyvízbe. Hajrá Deadfox!
-
rumos XIII
aktív tag
-
Mezcal
addikt
Jó meccs volt. Fent lesz valahol?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#65537792 #57154 üzenetére
Ja 4:3-ban lehet jó lenne, csak hozzá kell szoknom.
Am Y500 laptop. gt650m SLI, i5 3230. Tehát nem egy erőgép, de elvárnám hogy több fps-sel vigye a cs-t, mint az Overwatchot. Egyéni preferencia, hogy hány fps-en élvezed a játékot, hatalmas különbséget érzek 60 és 100 között.
-
KisTücsök
addikt
válasz
rumos XIII #57156 üzenetére
Akkor legközelebb lehet becsatlakozom.
lemusz: Most már haverokkal dumáltam meg.
-
gtamate2
veterán
Kész az esemény, várunk mindenkit szeretettel 9-től.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na asszem nekem ennyi volt a cs go. Egyre kevesebb az FPS-em, most már Duston is csak 60-70 átlagosan (100 volt még 2 hónapja), így meg szvsz játszhatatlan. Nehogy már egy ilyen grafikájú játéknak ekkora legyen a gépigénye...
-
gtamate2
veterán
Ma este egy ph csgo mix?
Banhullám after' -
GabN73
addikt
Ismeri valaki az úriembert?
Állítólag több ICLt megjárt srácé... -
szebe
addikt
válasz
Mclovin #57141 üzenetére
Jó rég volt már, de amikor legutóbb netkávézóban játszottunk, akkor nem saját accról ment a móka.
Lényegtelen igazából, jót lehet mulatni a jobbnál jobb kifogásokonNem hogy maradna csendben, ásná el jó mélyre az accot, még hülyét is csinál magából
Kár, hogy a vacstat megszűnt, nagyon kíváncsi lennék, hány gyanús alak kerül ilyenkor hűvösre.
-
szakacsd
csendes tag
Így van.
-
Xero
nagyúr
A nap folyamán eddig 4222 account ment a levesbe. Egy éven belül a legnagyobb VAC hullám. Hurrá.
Redditen feltűnő screenshotok alapján 4 nagy privát motyót húztak le a wc-n, és még mehet utána egy pár. 4 másik nagy közül 3 becsukta a kapukat pár órára, egy még mindig nem nyitotta ki.
Bízzunk benne, hogy ezek is mennek a többiek után.
A VAC Discussion szekción pedig visítva röhögtem.
-
kelekyle
őstag
Valaki lenne esti MMekre ?
Szint: kalától seriffig jöhetne bárki
Privátban jelezzétek. -
GabN73
addikt
Amúgy "mizu" ezekkel a fogadósdi, szerencsejátékos, duplavagysemmi oldalakkal végül?
Ugyan úgy működnek tovább
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
1.6-ba 640x480-oztam, cs:go-t egyik monitorral 1280x1024-be (5:4) kezdtem, az volt a natív felbontása a monitornak és bírta is a 75hz-et, mostani IPS-sel meg azt tapasztaltam, hogy 1280-as felbontásokig bírja a 75hz-et, de OC-zni kell a monitort érte, amit ha nvidiás az ember, akkor a driverben is megtehet. 1280x800 (16:10) strechelve (monitor menüjéből és nem driverből!) is szép kerek modelleket ad, viszont kevésbé tréfálja meg az ember agyát. Ajánlom kipróbálásra.
-
guftabi96
addikt
Ha már felbontás, meg frissítés.
Én eddig FHD-ben játszottam. (Egy sima 60hz-es, fhd, pls paneles monitorral játszottam).
Gondoltam kipróbálom ezt az alacsonyabb felbontás + nagyobb frissítés kombót.
1280x1024, 75hz.
El is indul (indítási opciókba beírtam, hogy refresh -75), de nem fut simán. Kicsit olyan, mintha akadozna. Nem tudom megmagyarázni, nem igazán tapasztaltam eddig ilyet. -
KisTücsök
addikt
Köszönöm!
Kísérletezek vele majd.
"Az Windowsban az egérsebesség közepesen (6)-on legyen, és alul a rásegítésről is ki kell venni a pipát."
Ez a rásegítés pontosan melyik beállítás? A rámutatás pontosságának javítása lenne? Más hasonlót nem találtam. Win10.
stp1dh: Köszi!
-
kuLi_
tag
Ami valójában ugyanaz a sensitivity (lásd továbbá top komment), csak érzésre nem tűnik annak (eredendően FoV issue).
Itt egy jobb kép, amely szemlélteti a felbontások közti "különbséget":
-
-
kuLi_
tag
válasz
expander #57108 üzenetére
Vagy ami talán a legfontosabb; 4:3 streched-ben a játék bűnranda lesz, de ezzel együtt kövérebbek a modellek. Pár napon belül nagyságrendekkel egyszerűbb érzésnek tűnik célozni, awpzni, spray control kezelhetőbbnek tűnik, etc. 16:9-ben a nagy büdös panorámában alig bírom lepontozni a gombostű méretű fejeket.
-
expander
senior tag
válasz
CosmoBacsika #57109 üzenetére
m_yaw 0.0165 es minden a regi
-
CosmoBacsika
tag
válasz
KisTücsök #57107 üzenetére
Én simán nem tudtam átszokni 16:9-re
Meg persze az FPS
Kipróbáltam még széthúzva az 1024*768-at, de ott meg az agyam nem bírta megszokni, hogy bár ugyanannyi pixelt mozgok horizontálisan mint normál képaránynál, elcsesződött az aimem (persze gondolom ha belerakok pár hetet, biztos átszoktam volna), úgyhogy maradt amit megszoktam (1280*1024, black bars, és így megvagyok majdnem mindig 250 - 300 fps-el). -
expander
senior tag
válasz
KisTücsök #57107 üzenetére
megszokas kerdese csak, van aki a tobb fps miatt jatszik 4:3-ban, van aki aztmondja, igy a szemed kevesebbet (csak a lenyeget) lat, igy konyebb koncentralni, az agyadnak kevesebb infot kell feldolgoznia
de ugyanugy megtalalhato a profik kozott is a 16:9, fullhd felbontasok, sot meg olyanok is vannak akik az egergyorsitast nem kapcsoljak ki
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Ránéztem az első hsz-ben linkelt excelre. Az alacsony monitor felbontásoknak mi az oka? Meg a sokszor 4:3-mas képaránynak?
-
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #57104 üzenetére
rakd másik gombra
attól hogy kb a nyelvet átállitod nem sok köze van az overlaynek, ha egyáltalán azt hivod "felhőnek" -
Gentlelelele
aktív tag
(#57103) lemusz : Az opéságom abban nyilvánul meg, hogy jó vagyok
(#57102) adise : Nem lettem előrébb ezzel a válasszal -
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #57101 üzenetére
csak egy klasszikust tudok mondani...
"tiszta csé nem fagy" -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Gentlelelele #57075 üzenetére
Senkinek sincs továbbra semmi ötlete ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest