Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz Tomi_Sci #57900 üzenetére
+1
Kellett már egy ilyen hangulatos "oldschool" movie, hossza is pont elég.
Engem is már picit zavarnak, amikor raknak egy szűrőt az in-eye-ra, meg bevágják alá a sikítozó kommentárt, aztán "highlights"."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
RexpecT
addikt
válasz Tomi_Sci #69242 üzenetére
Mostanában soloban és prime kereséssel, Inferno, Cache, Mirage pályákat kiválasztva, átlag 1-2 percet kellett várnom. Ha nincs bekapcsolva a kizárólagos prime keresés, akkor gyorsabban talál meccset.
Azt az 5-ös pinget megnéztem volna azért. Magyar közösségi szerveren még el is érhető, de hivatalos Valve szerverek esetén itthonról legalább ilyen 20-as pinged tuti van a távolság miatt.
Pont majoron láttam valamelyik játékosnak a monitorán, hogy 4-es pingje volt, azt kicsit soknak találtam (LAN-hoz képest). -
lemusz
addikt
válasz Tomi_Sci #69403 üzenetére
Csak egy újabb platform, ahol dünnyöghetnek az amcsik. Ne vegyél mérget erre a VP dologra. Elvileg március elején lehet cserélnek még egyet, szóval könnyen megeshet, hogy az a VP amit Budapesten látunk már hasonlítani se fog önnön magára. Lehet nyomtattatok magamnak egy pólót valami olyan szöveggel, hogy: "TaZ wasnt the problem" vagy "-MICHU + TaZ"...
-
Redneck
nagyúr
válasz Tomi_Sci #69405 üzenetére
Elég nagy, szerintem is túlzás erre a rendezvényre, kíváncsi leszek mekkora nézettséggel bír majd. Ekkora büdzséből jóval nagyobb kaliberű rendezvényt lehetett volna összehozni, főleg egy Major 1 millás összdíjazása fényében. Aztán ki tudja, lehet van valami záradék és a nyereményből vissza kell csorgatni valamennyi zsetont a nemzet gázszerelőjének vagy valamelyik havernak "magyaroschba".
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest