- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loik
aktív tag
Nekem A35 volt az utolsó Samsung telefonom (egyelőre), szerettem, de a gyártó töketlenkedéséből elegem lett, pedig nagyon szeretem a One UI-t. Egységnyi pénzért egy Redmi sokkal többet ad hardveresen, sőt a HyperOS is egészen kikupálódott mostanra és ugye nyakunkon a 2.3 Android 16 alapokon.
-
cs.zs.
veterán
Mi meg épp a Redmikből szállunk ki,
Vivo + Samsungok maradnak.
Már megint azt mondjuk hogy Xiaomi soha többé!A Samsung A25 8/256-ot tavaly májusban emagról vettem, 103.400 Ft volt, és épp erre is élt a 4 havi kamatmentes lehetőség, úgy hoztam el.
Szolgáltatóknál is mindig szét kell nézni. Telekomnál most (listaáron) olcsóbb a Honor 200, mint bármilyen más boltban. Be is írtam a milyen telefont vegyek topikba, (196071) nemnagyon vették észre -
Loik
aktív tag
Elhiszem, hogy szereted, mint említettem, váltás előtt nekem is a lehetséges utódok között szerepelt. Szolgáltatónál nem veszek telefont, részletre azért nem, mert sűrűn cserélek, egy összegben pedig inkább adom a pénzem elektronikai áruháznak. Alig 1 hónapos a telefonom, de már most a lehetséges utódját nézem.
A Samsung kezét egy jó időre elengedtem, ami nálam játszik, az a Xiaomi, a Honor és a Motorola.
-
cs.zs.
veterán
A Yettelnél most is 109.600 Ft (független, dual-sim) és van esim is, azt nem tudom honnan vetted hogy nincs. 2x nano-sim, VAGY 1 x nano + 1x e-. SD-bővítés nincs, lehet hogy valaki azzal kavarta össze.
A 90 wattos töltőt a Yettel továbbra is adja vele.
Videózni 1080p/60fps-sel lehet, de ha (nemtom hogy működik a kézremegés-kompenzálása, nyilván szoftveresen, hiszen nincs fizikai igazi OIS a lencse körül) mindegy, van egy ilyen bekapcsolható funkció, és akkor 1080p/30fps a max.
Valamit kitaláltak erre.
Itthon nemrég 2000/1000 netünk volt, de mivel kirepültek a gyerekek, visszaléptünk 1000/1000-re. Nyilván a laptopjaink Wifi-6-osak (6E), stabilan mérhető az 1000/1000, sőt több is, mert AX6000 mesh van a lakásban, a rendszerben nincs gigabites korlát, csak a bejövő netben egy "kb". 1000/1100 mérhető.
A telefonjaink wifi-5-ösek, így telefonnal az elméleti 433 Mbit/sec állna rendelkezésre, aminek a gyakorlatban mérhető tényleges maximuma 340 Mbit/sec. Ezt a 330-340-et méri a Redmi 9T is, a Redmi Note 12S is, a Samsung A25 is, meg most ez a Vivo V50 Lite 5G is.
Én még soha nem tapasztaltam, hogy lassú lenne a net, és tippem sincs hogy egy átlagembernek ez mikor/miért lenne kevés.
Nagyon széles az a réteg, akinek 340 megabittől kisebb internete van a lakásában.Brutál fényerő 120 Hz-en, hosszú üzemidővel, árában korrekt kamerával.
Nagyon szeretem. -
Loik
aktív tag
Egy ideig én is szemeztem a Vivo V50 Lite-tal, de aztán arra jutottam, hogy túl sok a kompromisszum 115 ezer forintért (oké, tudom, hogy te a Yettelnél vetted ajándék 90 wattos gyorstöltővel).
A lényeg, hogy a telefon egyetlen vonzó tulajdonsága a 6500 mAh-s akku, viszont ennyi pénzért a Dimensity 6300 kevés, nincs eSIM, se HDR támogatás, se OIS, se Wi-Fi 6 modul.
Nem mondom, hogy rossz telefon, mert szép a dizájn, van sztereó hangszóró, és új generációs Si/C akku. Viszont nincs a dobozban gyorstöltő.
Kívánom, hogy sok örömödet leld a telefonban, ha valaki Yetteles, Prime tarifával jó áron tudja behúzni.
-
cs.zs.
veterán
6500mAh akkus Vivo V50 Lite 5G a takarékos Dimensity 6300 chipsettel, nagy fényerejű 120Hz oled kijelzővel, állandóan nyomkodva 2 erős nap simán, vagy 3 közepes szűkön. De csak 197 gramm! (iparági átlag)
22.000 mAh ennek az akkunak több mint a 3-szorosa.
Az ahhoz tartozó 647 gramm is.
Innen nézve a cikk alanya a közel 400 grammjával - légies. -
judas13
veterán
válasz
chakram6706 #9 üzenetére
A 22K-s aksi átlagban mennyit bír?
-
chakram6706
csendes tag
Én, aki ulefone armor 24-et használok, jókat derülök azon, hogyan fitymálják a súlyát, méretét. Teljesen jól használható a mindennapokban, persze férfi kézben
. Persze kinek a pap..... Kinek az ulefone
-
cs.zs.
veterán
Jó, hát értsd jól.
Fülekhez emelgetett eszközként értelmetlen,
más célokhoz valakiknek lehet hogy nem az.Számomra értelmezhetetlen az anyagfelhasználás pl a Honor Magic7 Lite-tal összemérve, ami 6600mAh akkuval is csak 189 gramm, és ütésálló/ejtésállóként reklámozza a gyártó.
-
cs.zs.
veterán
Ezek (az Ulefone-termékek) nem telefonok, hanem kemping-kellékek, amelyekkel vész esetén telefonálni is lehet. Senki nem akar ekkora tömegű féltéglákat a füléhez emelgetni. Armor 24 a 22.000mAh akkujával 647 gramm. Telefon gyanánt nevetséges. Más oldalról közelítve lehet hogy nem az.
-
elfelejtette
veterán
Ami a cikkből kimaradt, a méretek:
Mindkét modell a gyártó honlapja alapján 173.78 x 83.4 x 17.95 mm és 394.5 gramm
Valamint mindkettő modell csak HD+ kijelzőt kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest