Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• willike71

tag

válasz sith7 #3568 üzenetére

Mivel csak most olvastam, ráfűzök erre a témára én is, bár tudom, hogy teljesen és megnyugtatóan lezárult, mégis kikívánkozik belőlem:

A w2w-s csapat jónéhány tagjával autóztam már, főleg talán még 2011-el, de durva unfairségeket (szép szó lett :D) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.

Így amondó vagyok nincs értelme bárkit is elítélni néhány alkalom miatt, inkább jószándékkal meg kell tanítani a fairplayre, amiután jó bulis futamokat lehet majd vívni vele. ;)

sith7:
    Nemtom mi a steam nicked, de szívesen versenyzek veled online (ha még nem volt rá példa :B ) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ;)) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok. :)
    És itt a 2012-ben nem tartozom az ufonauták táborába... sajnos... :F

Új hozzászólás Aktív témák