Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Valaki tudja, hogy hol van "elrejtve" a pedálok érzékenységének a setupja?
Még egy hete(akkor vettem) azt gondoltam sz@r a játék nem kellett volna megvenni, de tévedtem mert a logitech profiler steering wheel settingsbe a report combinated pedals be volt pipálva ami teljesen összekuszálhatta az egész játékot, kormányszöget.Ugyan sokkal nagyobb féktávot tudok venni(és a visszajelzés is megjavult), csak most meg az a gondom, hogy a leglassabb visszafordító kanyarokban ha kicsit fékezek, lecsúszok az ívről.Állítottam már fékerő eloszlást(40%low) de még így is zavar.A második problémám, hogy ha sikerült beállítani/kiválasztani a játékban a G27 kontrollert akkor azt a játékból való kilépés után elfelejti.Pedig már feltelepült a 10-es patch is.
A korábbi logitech beállításnál, még be tudtam venni nagyobb fékezéssel a kanyarokat, legfeljebb kitört a fara, viszont nem jelezte vissza a kormány a kipörgést.
Valakinek volt már ehhez hasonló problémája?Szerk.
3. probléma ami nem vészes.Egy ideje úgy indul el a játék, hogy a monitorom kénytelen jelezni, hogy túl nagy a felbontás.Igaz, 2x alt+enter után megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest