Új hozzászólás Aktív témák

• kircso13

senior tag

Mostani futamon kiakadtam. Mindegy, hogy ki vezet az élen és ha elbukik az élre törnek és mindegy h ki!
    Szitu:
    Rajt (5. helyről) 2. lettem a kanyar után. Hamilton és buton ütközik, szárnyak letörnek. Webber éln 2. Én vagyok 3. alonso. Alonso belémrongyol így leszakad. Webber élen jövök Én és jön sumi. Webber elhúz nagyon , követem de nem látom. sumi elfékezi magát, nekem jön szárny letört ( hozzáteszem sumi mögött a térképen senkit nem lehet látni!) jön hirtelen villám gyorsan sutil a semmiből 3. és szorosan mögöttem. Webber hibázik , kiesik és hirtelen megjött PETROV! Petrov élre áll, sutil ütközik velem , letörik a szárnya és hirtelen megjött kubica . Így megint a 3. helyen vagyok. Sutil boxutcába megy. Élen ,petrov, kubica ,és én. Boly mögöttünk bőven. utolsó előtti kör. Kubica kicsúszik a 2. helyről, keresztben az úton, kikerülöm, lehagyom, és hirtelen megjött SUTIL , mint a rakéta fél körön belül. Sutil leelőz, harmadik lettem, nem gond dobogó (legend fokozaton) és hirtelen megjelenik Kubica és bersze megelőz és megy mint a golyó, így 4. lettem.

Tanulság: Mindig lesz jobb, ha kiesik a prém akkor még kicsi senna is lehet az első!!! Szal ez is bug!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés