Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Unbaised-Ben

senior tag

válasz werszomjas #3529 üzenetére

Én olyan kormánnyal játszom, és tökéletes vele(szerintem a legjobb kormány ár/érték arányban)... mire lennél pontosan kíváncsi?

A nyalókás emberre visszatérve, nehéz úgy kimenni az utolsó előtti körbe amikor lágyon kezdem, és 3 kör alatt felfogy a gumi.
    De inkább kezdeném az elejétől, akit érdekel az olvassa el.
    Expert fokozaton megyek, szóval semmi segítség, legend AI. Hungaroring pálya.
    Időmérőt csak úgy tudom megnyerni hogy lágy gumival megyek, ez sikerült is, irány a versenypálya...
    Ha jól emlékszem 13-14 körös volt a verseny.

1. próbálkozás: A lágy gumival azt írta a box hogy 5 kört kibírok, utána boxba kell mennem kemény keverékért, ez meg is történt első próbálkozásra, igaz az 5. kör elején már 3 túlságosan kopott(vagyis piros) gumival kezdtem a kört. Kör közepe már mind a 4 gumi kopott volt, ami valljuk be nem ajánlott. Csúszkáltam, így visszaestem 1. helyről a 2-ra. Megyek a box-ba, erre mikor pont mennék ki jön egy konvoj, persze hogy nem enged ki, pedig a konvoj előtt szerintem simán kifértem volna, eléggé távol voltak... Álltam és néztem, 4 ms helyett lett 18 ms... Gratulálok gondoltam magamba... Akkor jött a restart race!

2. próbálkozás: Minden ugyanúgy, csak a 4. körben, szintén ugyanaz, igaz akkor közelebb is voltak, azon nem csodálkoztam, bár megjegyzem akkor is nyugodtan kiengedhetne, hiszen honnan tudjam mikor optimális :F

3. próbálkozás: 3. körben mentem ki, a box-ban éppen kifértem az egyik williams előtt, gondoltam is magamban, hogy csoda történt, de a csoda sokáig nem tartott, mert simán visszaestem a 4. helyre, hiszen túl korán mentem ki a box-ba, ennyi a történet...

Új hozzászólás Aktív témák